evet başladım bakalım sen ne yedin kahvaltıda öğle akşam ne yiyeceksin.bide yeşil çay normal çay içemede sorun var mı
sabah
1 bardak süt
kıymalı yumurta
1 lokma peynir
çay kahve içebilirsin öğle ve akşam ne yemeyi düşünüyorsun sen sabah ne yedin
çok güldüm sen bana sormuşsun ben sana ne yiyeceğiz biz:44:
yürüyemedim amatam işten çıktım arkadaşlarla karşılaştım. benim evin otarafa doğru gidiyorlardı. beraber bana kahve içmeye geçtik.
ama ben naaptııım akşam yemeği yemeyip sadece salata,1 kase keten tohumlu yoğurt ve 1 adet elma yediim.
masallah masallah arkadasıma guzel kilo vermissin iki dilim kek hakkındır senin
Kesinlikle katılıyorum.Vücudum herşeye karşı oldukça hassas.Spor yapmadığım an az bile yesem malesef hemen kilo alıyorum:18: Bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah.İlginiz için çok teşekkür ederim
Allah razı olsun canım
Çook güzel,cicili bicili bir liste olmuşYayında yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık Spor konusunda takipte olmam sevindim,artık daha da dikkatli olmam gerekecek
Canım içimi rahatlattınİnşallah sende bende haftaya diğer arkadaşlar gibi artık eksileri görürüz.İnanıyorum ben bize:13:
Bugünden esas duruşa geçtim artık ,yoksa halim fena
Bende hem iş çıkışı hem sabah yürüdüm canım.Korksun bizden kilolar
Ben uzun süredir karatay diyeti yapıyorum, ben de sizlere katılabilir miyim?
sabah: 2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kase yulaf içine de badem ve ceviz attım
1 bardak süt
akşam: yemek yapmak zor geldi 1 yumurta kırıp yedim :) 1 kase yoğurt 1 hurma
1 kase yulaf içine de badem ve ceviz atıp yedim
spor olarak 20 dk ağırlık+40 dk kardiyo çalışmamı yaptım.Uyuyana kadar da içtiğim su miktarını 3 litreye tamamlarım :)
ERCANBU HoşgeldinHerkese merhabalar...uzun süredir yazıkmalarınızı takip ederek karatay diyeti yapmaya karar verdim ve yaklaşık 20 gündür 3aşağı 5 yukarı yapmaya çabalıyorum telefon üzerinden bağlanıyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım beni de aranıza alıp yardımcı olursanız çok sevinirim
Sevgili Degua, paylaşım düzeninize az çok alıştım, önümüzdeki pazartesiden başlayarak ben de listeye katılmak istiyorum :)
bugün iki günlük protein diyetine başladım bakalım nasıl sonuçlanacak
esas2006 esraemrak siz de yapıyorsunuz di mi
kg veripde kek yeme gibi bir luksumuz olduğunu sanmıyorum
biraz kg verip kafamızın biyerlerinde yeme ile planlarımız olduğu sürece al ver al ver böyle kısır döngu sürecek
bizim karatayı uygulama nedenımız sağlıklı gıdaları omur boyu doğru zamanda yiyerek hem kg verip hemde bu kg yu korumayı başarabılmek
lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım
GÜnaydınlar, protein sonuçları bakalım nasıl gelişecek
dün yürüyüşe kordona indim dondurma mısır sezon açılmış ellerde çekırdek paketleri oturuan çekirdek çitlıyor denır burda
geçen sene olsa mutlaka canım ıster dondurma alırdım bu sene kafamdan öyle bi resetlemişim ki hiçbir cazip tarafı gelmıyor bana
sizlerde durum nasıl? kg verdikten sonra arada yerim düşüncesindesiniz mi ?
sabah kahvaltıda 1 yumurtalı menemen içinde bol yeşil biber de doğradım , taze nane maydonoz
5 adet fındık buarada kabuklusunu buldum giresun fındığı 5 tane yedim tıkandım
3 adet yaban mersini ,6 adet yeşil zeytin
1 çorba kaşığı lor peyniri tuzsuz
xc9 esas2006 ve esraemrak kızlar kolay gelsin sizlere sonuçlarınızı merakla beklıyor olucam
bugün 4. günüm 55.1 ile başladım bugün tartı 5.2 yi gösterdi. günde iki öğün yiyorum. kahvaltı saat 11 gibi, akşam yemeğini saat 6 gibi yiyip yemek yeme olayını kapatıyorum. Bugün kahvaltıda;
2 yumurtaile peynirli omlet
4 zeytin
1 salatalık 1 domates
tere
5 badem
5 üzüm kurusu
5 erik ve çilek ( ilk iki gün meyve yemedim bugün pazar vardı dayanamadım hakkımı kahvaltıdan yana kullandım)
kahvaltım değişmiyor hep aynı akşamları da bi çeşit yemek ve bol salata ayran ya da soda..
su içememde problem yok zaten çok su içen bir insandım. dün 3.5 litre içmişim. yorumlarınızı merak ediyorum...
kg veripde kek yeme gibi bir luksumuz olduğunu sanmıyorum
biraz kg verip kafamızın biyerlerinde yeme ile planlarımız olduğu sürece al ver al ver böyle kısır döngu sürecek
bizim karatayı uygulama nedenımız sağlıklı gıdaları omur boyu doğru zamanda yiyerek hem kg verip hemde bu kg yu korumayı başarabılmek
lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım
bende merak ediyorum bakalım ne olacak sonuç :)
canım meyveleri sabah yemen güzel ama mesela bi sabah erik ye diğer gün çilek hepsine birden yüklenme birde soda da yasak bildiğim kadarıyla...
şu an yılıkdım :)) soda neden yasak ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?