Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet başladım bakalım sen ne yedin kahvaltıda öğle akşam ne yiyeceksin.bide yeşil çay normal çay içemede sorun var mı

sabah
1 bardak süt
kıymalı yumurta
1 lokma peynir

çay kahve içebilirsin öğle ve akşam ne yemeyi düşünüyorsun sen sabah ne yedin

sabah
1 bardak süt
kıymalı yumurta
1 lokma peynir

çay kahve içebilirsin öğle ve akşam ne yemeyi düşünüyorsun sen sabah ne yedin

çok güldüm sen bana sormuşsun ben sana ne yiyeceğiz biz:44:

sabah omlet+peynir+süt öğlende haşlanmış tavuk+yoğurt düşünüyorum ama akşamı bilmiyorum :44:

peki salata domatesde yasakmı ceviz vs.:)

İyi yaptın canım:)) bende çok koşturuyorum; ayaklarımda derman kalmıyor bazen akşam yemeğini hafif geçiştirmek eniyisi canım

masallah masallah arkadasıma guzel kilo vermissin iki dilim kek hakkındır senin

kg veripde kek yeme gibi bir luksumuz olduğunu sanmıyorum
biraz kg verip kafamızın biyerlerinde yeme ile planlarımız olduğu sürece al ver al ver böyle kısır döngu sürecek
bizim karatayı uygulama nedenımız sağlıklı gıdaları omur boyu doğru zamanda yiyerek hem kg verip hemde bu kg yu korumayı başarabılmek
lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım

dilaracım işte bak kendinde söylemişssn sporun nekdar gerekli bir zorunluluk olduğunu
senin gibi gencecik bir arkadaşımız bizden daha çok sporunu yapar bizi de daha çok teşvik eder

Ryeo hoşgeldin
yulafı kullanmıyoruz yeni başladığın için bilmıyor olabılırsın
ama ekmek nihyetine yerim doyarım düşüncesiyle yulafa yönelmişssin kökten ekmek ve unlu gıdaları hayatından çıkarmazsan bu diyetin hiçbirr anlamı olmaz
menülerin dengeli değil,akşam hiç olmazsa et gurubundan yanında sebzen yada salatannı da ekleyerek tüketmen gerekıyor
anca bu şekilde kg verılıyor bu geçiştirmelerle kısa surede açlık atakların başlar ve ister istemez bırakmak zorunda kalırsın

ERCANBU Hoşgeldin
telefondan giriyorsan alıntı yapmakda zorlanabılırsın ama geçmiş sayfalarımızı mutlaka oku sana yapılan yorumları da gözden kaçırmamış olursun
Sevgili Degua, paylaşım düzeninize az çok alıştım, önümüzdeki pazartesiden başlayarak ben de listeye katılmak istiyorum :)

elifxxx madem öyle pazartesi listeye eklerim seni

kesinlikle katiliyorum sana canim.. zaten hep bu gevsekligimiz yüzünden böyle uzuyor kilo vermemiz, dimi ?

protein yapan arkadaslari tebrik ediyorum, kolay gelsin inshallah..
böyle en azindan iki kilo verirsiniz inshallah pazartesine kadar.

bende katilmak isterdim ama kac gündür wc problemlerim var, biliyorsunuz protein daha da kötülestiriyor kabizligi.
insh düzelince benimlede ikinci bi tur yaparsiniz

GÜnaydınlar, protein sonuçları bakalım nasıl gelişecek
dün yürüyüşe kordona indim dondurma mısır sezon açılmış ellerde çekırdek paketleri oturuan çekirdek çitlıyor denır burda
geçen sene olsa mutlaka canım ıster dondurma alırdım bu sene kafamdan öyle bi resetlemişim ki hiçbir cazip tarafı gelmıyor bana
sizlerde durum nasıl? kg verdikten sonra arada yerim düşüncesindesiniz mi ?

sabah kahvaltıda 1 yumurtalı menemen içinde bol yeşil biber de doğradım , taze nane maydonoz
5 adet fındık buarada kabuklusunu buldum giresun fındığı 5 tane yedim tıkandım
3 adet yaban mersini ,6 adet yeşil zeytin
1 çorba kaşığı lor peyniri tuzsuz

aynisi banada oldu..
cok sevdigim pastayi misafirlerime yaptim, ve inanirmisin hicte canim cekmedi herkes o kadar begendigi halde deniyesim bile gelmedi (herhalde bi catalla yetinemiyecegimi bildigim icin)

canim sen tüm kilolarini karataylami verdin?

bugün 4. günüm 55.1 ile başladım bugün tartı 5.2 yi gösterdi. günde iki öğün yiyorum. kahvaltı saat 11 gibi, akşam yemeğini saat 6 gibi yiyip yemek yeme olayını kapatıyorum. Bugün kahvaltıda;

2 yumurtaile peynirli omlet
4 zeytin
1 salatalık 1 domates
tere
5 badem
5 üzüm kurusu
5 erik ve çilek ( ilk iki gün meyve yemedim bugün pazar vardı dayanamadım hakkımı kahvaltıdan yana kullandım)

kahvaltım değişmiyor hep aynı akşamları da bi çeşit yemek ve bol salata ayran ya da soda..

su içememde problem yok zaten çok su içen bir insandım. dün 3.5 litre içmişim. yorumlarınızı merak ediyorum...

xc9 esas2006 ve esraemrak kızlar kolay gelsin sizlere sonuçlarınızı merakla beklıyor olucam

bende merak ediyorum bakalım ne olacak sonuç :)

canım meyveleri sabah yemen güzel ama mesela bi sabah erik ye diğer gün çilek hepsine birden yüklenme birde soda da yasak bildiğim kadarıyla...

insanın sevdigi yiyeceklerden bir ömür boyu uzak kalması mümkün mü :)

dogru bulmayabilirsiniz ama benim düşüncem 5-6 kg verdikten sonra bi iki dilim kekle kendimizi ödüllendirebiliriz sadece bu kadar...
hem ayrıca istedigimiz kiloya indigimizde abartmamak sartı ile haftada bi kere tatlı yemecek miyiz, pirincle yapılmıs sarma vs yemeyecek miyiz... bu lezzetleri ölene kadar agzımıza sürmemek midir karatay diyeti ? :26:

şu an yılıkdım :)) soda neden yasak ki??

Soru : Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı merakla bir solukta okudum ve hevesle uygulamaya başladım. Uygulama ile ilgili 2 sorum var:

1. Akşam saat 19:00'dan sonra bir şey yememe kuralı ile ilgili olarak: Finans kurumunda çalışıyorum ve işten 18:00 civarında çıkıyorum. Evime vasıta ile veya yürüyerek 19:00-19:30 arasında varabiliyorum. Akşam yemeğini en kısa yoldan hazırlayıp masaya oturmak 19:50-20:00 civarını buluyor. 20:30 civarında yemek ve atıştırmalık bölümünü sonlandırıyorum. 23:00'de yatıyorum. Bu şartlarda 19:00'da akşam yemeğini sonlandırma kuralına uyamıyorum. Bu konu ile ilgili görüşünüz öğrenmek isterim..

2.Soda / maden suyu ile ilgili olarak kitabınızda bir not göremedim. İşlenmiş gıda grubuna girer mi?

Çok teşekkürler...
04.10.2011 13?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Akşam yemeği 19:00-20:00 arası da olabilir. Ancak ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyidir.

Kilolunuz fazla ise soda ve maden suyu da içmememlisiniz.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"

meraba kizlar karatay diyet kitabini iyi okumus ve uygulamaya calisan biri olarak bildigim kadariyla canan hoca tatlandiricilari pek onermiyor dogrumu bugun izledigim bit tv programinda unlu bir diyetisyen az miktarda tatlilarda kullanilabilecegini anlatti tatliyi seven biri olarak umitlendim ama bir sorayim bilgisi olan varmi.gul kaynagi duymus olanlar oda agave surubu diye seker yerine kullanilabilen bir tadlandiricidan bahsediyor bu nunlada ilgili bilgisi olanlar paylasimlarini bekliyorum herkes kolayliklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…