İnşallah :) insan sıkılmadan yapıyor paylaşınca...
canım evet 15 kg yu karatayla verdimaynisi banada oldu..
cok sevdigim pastayi misafirlerime yaptim, ve inanirmisin hicte canim cekmediherkes o kadar begendigi halde deniyesim bile gelmedi (herhalde bi catalla yetinemiyecegimi bildigim icin)
canim sen tüm kilolarini karataylami verdin?
sen bunu yaşam biçimini değiştirmek olarak görmuyorsan zatren yapmanın faydası yokinsanın sevdigi yiyeceklerden bir ömür boyu uzak kalması mümkün mü :)
dogru bulmayabilirsiniz ama benim düşüncem 5-6 kg verdikten sonra bi iki dilim kekle kendimizi ödüllendirebiliriz sadece bu kadar...
hem ayrıca istedigimiz kiloya indigimizde abartmamak sartı ile haftada bi kere tatlı yemecek miyiz, pirincle yapılmıs sarma vs yemeyecek miyiz... bu lezzetleri ölene kadar agzımıza sürmemek midir karatay diyeti ? :26:
Degua
kg veripde kek yeme gibi bir luksumuz olduğunu sanmıyorum
biraz kg verip kafamızın biyerlerinde yeme ile planlarımız olduğu sürece al ver al ver böyle kısır döngu sürecek
bizim karatayı uygulama nedenımız sağlıklı gıdaları omur boyu doğru zamanda yiyerek hem kg verip hemde bu kg yu korumayı başarabılmek
lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım.
Canim hatira yenik düstüm. Babam hatirim icin deyince. o zayiflamami istemiyorda.
Kiz acliktan ölecek diyo. Lüks falan degilde. Babami kiramadim. Birde dün cizelge yapayim dedim. 883 gibi rakamlar cikti nasil becerdiysem.
ben de sodasız duramam. asitli bir şeye ihitiyaç duyuluyor yemeklerden sonra. Yaz da geldi...
meraba kizlar karatay diyet kitabini iyi okumus ve uygulamaya calisan biri olarak bildigim kadariyla canan hoca tatlandiricilari pek onermiyor dogrumu bugun izledigim bit tv programinda unlu bir diyetisyen az miktarda tatlilarda kullanilabilecegini anlatti tatliyi seven biri olarak umitlendim ama bir sorayim bilgisi olan varmi.gul kaynagi duymus olanlar oda agave surubu diye seker yerine kullanilabilen bir tadlandiricidan bahsediyor bu nunlada ilgili bilgisi olanlar paylasimlarini bekliyorum herkes kolayliklar diliyorum.
kızlar herkese selamlar hepinizi kocaman öpüyorum. bugün pro yapmaya başlıcaktık ama dün alışverişe çıkamadım pro yapacak hiçbişey
yok evde yarın mı başlasam acaba yarın başlıcak olan varmı?
buarada dün 2:30 da öğlen yemiştim akşam yemedim saat 6 gibi çilek yedim yeme içme olayını bitirdim. yatarken cok acıkmıştım süt içtim bir bardak
sabah saat 11:00 da 1 yumurta 10 tane zeytin 3 tane ceviz, peynir,5 tane çilek 5 tane yeni dünya çay
akşama ne yiyeceğimi hala bulamadım.
sabah omlet+peynir+süt öğlende haşlanmış tavuk+yoğurt düşünüyorum ama akşamı bilmiyorum :44:
peki salata domatesde yasakmı ceviz vs.:)
protein yapan arkadaslari tebrik ediyorum, kolay gelsin inshallah..
böyle en azindan iki kilo verirsiniz inshallah pazartesine kadar.
bende katilmak isterdim ama kac gündür wc problemlerim var, biliyorsunuz protein daha da kötülestiriyor kabizligi.
insh düzelince benimlede ikinci bi tur yaparsiniz
bugün 4. günüm 55.1 ile başladım bugün tartı 5.2 yi gösterdi. günde iki öğün yiyorum. kahvaltı saat 11 gibi, akşam yemeğini saat 6 gibi yiyip yemek yeme olayını kapatıyorum. Bugün kahvaltıda;
2 yumurtaile peynirli omlet
4 zeytin
1 salatalık 1 domates
tere
5 badem
5 üzüm kurusu
5 erik ve çilek ( ilk iki gün meyve yemedim bugün pazar vardı dayanamadım hakkımı kahvaltıdan yana kullandım)
kahvaltım değişmiyor hep aynı akşamları da bi çeşit yemek ve bol salata ayran ya da soda..
su içememde problem yok zaten çok su içen bir insandım. dün 3.5 litre içmişim. yorumlarınızı merak ediyorum...
GÜnaydınlar, protein sonuçları bakalım nasıl gelişecek
dün yürüyüşe kordona indim dondurma mısır sezon açılmış ellerde çekırdek paketleri oturuan çekirdek çitlıyor denır burda
geçen sene olsa mutlaka canım ıster dondurma alırdım bu sene kafamdan öyle bi resetlemişim ki hiçbir cazip tarafı gelmıyor bana
sizlerde durum nasıl? kg verdikten sonra arada yerim düşüncesindesiniz mi ?
sabah kahvaltıda 1 yumurtalı menemen içinde bol yeşil biber de doğradım , taze nane maydonoz
5 adet fındık buarada kabuklusunu buldum giresun fındığı 5 tane yedim tıkandım
3 adet yaban mersini ,6 adet yeşil zeytin
1 çorba kaşığı lor peyniri tuzsuz
insanın sevdigi yiyeceklerden bir ömür boyu uzak kalması mümkün mü :)
dogru bulmayabilirsiniz ama benim düşüncem 5-6 kg verdikten sonra bi iki dilim kekle kendimizi ödüllendirebiliriz sadece bu kadar...
hem ayrıca istedigimiz kiloya indigimizde abartmamak sartı ile haftada bi kere tatlı yemecek miyiz, pirincle yapılmıs sarma vs yemeyecek miyiz... bu lezzetleri ölene kadar agzımıza sürmemek midir karatay diyeti ? :26:
meraba kizlar karatay diyet kitabini iyi okumus ve uygulamaya calisan biri olarak bildigim kadariyla canan hoca tatlandiricilari pek onermiyor dogrumu bugun izledigim bit tv programinda unlu bir diyetisyen az miktarda tatlilarda kullanilabilecegini anlatti tatliyi seven biri olarak umitlendim ama bir sorayim bilgisi olan varmi.gul kaynagi duymus olanlar oda agave surubu diye seker yerine kullanilabilen bir tadlandiricidan bahsediyor bu nunlada ilgili bilgisi olanlar paylasimlarini bekliyorum herkes kolayliklar diliyorum.
Ben acikcasi sodayi iciyorum cünkü burada dogru dürüst bir sebep gösterilmiyor.
Cizelge nasil yapiliyor arkadaslar?
ben de sodasız duramam. asitli bir şeye ihitiyaç duyuluyor yemeklerden sonra. Yaz da geldi...
Selam arkadaşlar
DEGAU
canım pazartesileri saat kaçta kilo bildiriminde bulunacağız ben dün kilomu yazmıştım ama sen görmedin galiba,ben saat 13:00 dan sonra bildirimde bulunabiliyorum evde internetim olmadığı için ve lisede olmak istiyorum motivasyonum için ,acaba nasıl ayarlayabiliriz.
pazartesi saat 14:00 a kadar kg bildirimınde bulunabılırsın 15 :00 de de en geç listeleri yayınlamaya gayret ediyoruz
buhafta mısafirlerim gelınce biraz geciktirmiş bulundum belki o sıra gözumden kaçmış olabılır kg durumun
buhafta bi aksillik olacağını sanmıyorum umarım sanada uyar
ben de günlük bildirim yapmak istiyorum, beni de alin lütfen. dijital tarti edindim, göstergeden hic memnun kalmadimmekanik tartida daha az kiloda gözüküyordum
pazartesinden baslamak daha rahat olur diye bildirimi dünden baslatsam kabul olur mu?
slm kızlar bende katılabilirmiyim sizlere
deguacım haftaya liste sırası bende galiba doğru mu hatırlıyorum
kilo bildirimlerini özelden gönderelim bence hazırlaması daha kolay olur
ben de günlük bildirim yapmak istiyorum, beni de alin lütfen. dijital tarti edindim, göstergeden hic memnun kalmadimmekanik tartida daha az kiloda gözüküyordum
pazartesinden baslamak daha rahat olur diye bildirimi dünden baslatsam kabul olur mu?
Ben temmuz ayından beri 21 kilo verdim akşam yemeklerimin daha dengesiz olduğu zamanlarda oldu
Yani ben yeni başlamadım :) yulafla ilgili kafamda sorular vardı akşam yemeği itibariyle yulaf yememeye karar verdim
Akşam yemekleri için yapabileceğim pek birşey yok öğrenciyim ve yemek yapmayı bilmiyorum, eve gelince yemeği yiyip spor yapmak zorundayım geç saatlere kaldığında derslerimi aksatıyorum
slm kızlar bende katılabilirmiyim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?