Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah. Sucuklu 2 yumurta. 12 badem 6 zeytin. 1 dilim peynir. 3 kaysi. cay & su.
Dün spora gidemedim aksam misafirim vardi.

Degua
kg veripde kek yeme gibi bir luksumuz olduğunu sanmıyorum

biraz kg verip kafamızın biyerlerinde yeme ile planlarımız olduğu sürece al ver al ver böyle kısır döngu sürecek
bizim karatayı uygulama nedenımız sağlıklı gıdaları omur boyu doğru zamanda yiyerek hem kg verip hemde bu kg yu korumayı başarabılmek
lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım.

Canim hatira yenik düstüm. Babam hatirim icin deyince. o zayiflamami istemiyorda.
Kiz acliktan ölecek diyo. Lüks falan degilde. Babami kiramadim. Birde dün cizelge yapayim dedim. 883 gibi rakamlar cikti nasil becerdiysem.

Son düzenleme:
canım evet 15 kg yu karatayla verdim
ve hala da vermeye devam edicem
yememişssn işte demek ki istendiğinde nefsine hayır denebılıyor
sen bunu yaşam biçimini değiştirmek olarak görmuyorsan zatren yapmanın faydası yok
karar sizin alışkanlıklara devam etmek size kalmış
ha 1-2 dilim keki eritmek için 2 saat tempolu yürüyüş yapıyorsanıız bilmem
sarmayı pirinçle değilde bulgurla yediğinde kendin de daha uzun süre tok kalacağını göreceksın
ama zevkimden vazgeçmem arada yerim ne olacak dersen de keyif senin ben düşüncemi söyledim

annemde bana ye diye ısrar edıyor hatıra girersek kımsenin hatırı bıtmez böylece al ver devam eder kg nu ver sonrasında yiiyip yeme konusunda karar sana kalmış canım
ben de sodasız duramam. asitli bir şeye ihitiyaç duyuluyor yemeklerden sonra. Yaz da geldi...

akşam yemeklerini fazla yediyseniz sodaya ihtiyaç duyuyorsunuz
eğer ki makul ölçülerde yediğinzde sodaya ihtiyac duyulcağını sanmıyorum
ama tercih sizin elbetteki

CANAN hocanın tatlandırıcılar konusundaki söylemleri
1- şekerin ,tatlandırıcıların her türlüsü toksiktir
2- tatlandırıcılar karaciğeri yağlandırıyor
3-unutkanlık ,alışkanlık yapar
4-şeker hastalığna neden olur
5-Beyin kalori almadığını görunce daha çok yemeye yönelmeye neden olur doyma hissi oluşmuyor

kızlar herkese selamlar hepinizi kocaman öpüyorum. bugün pro yapmaya başlıcaktık ama dün alışverişe çıkamadım pro yapacak hiçbişey

yok evde yarın mı başlasam acaba yarın başlıcak olan varmı?

buarada dün 2:30 da öğlen yemiştim akşam yemedim saat 6 gibi çilek yedim yeme içme olayını bitirdim. yatarken cok acıkmıştım süt içtim bir bardak

sabah saat 11:00 da 1 yumurta 10 tane zeytin 3 tane ceviz, peynir,5 tane çilek 5 tane yeni dünya çay

akşama ne yiyeceğimi hala bulamadım.

:44: TAVUK +SALATA+YOĞURT
yada köfte +salata +yoğurt olabilir ne dersin :)

sabah omlet+peynir+süt öğlende haşlanmış tavuk+yoğurt düşünüyorum ama akşamı bilmiyorum :44:

peki salata domatesde yasakmı ceviz vs.:)

tabi ki yasak ben mantar yesem mi diye düşünüyorum protein açısından ete çok yakın bi değerde yani bilmiyorum ama sebzesiz biraz zorlanıcam herhalde ağzım kuruyor yemekler kuru kuru geliyor ama başladım artık asla bozmam öğle çılbır ve biraz tavuk yedim akşama hiçbir fikrim yok yoğurt olacağı kesin de neyse buluruz bişeyler

inşallah canım işe yararsa ayda 2 kere yapabilirim sebzesiz zor olsa da.....

bence uygun 5 erik-çilek toplasan 1 elma eder
henüz yolun başındasın bazıları gün gün kilo veriyor bazıları durup birden veriyor sen de böyle olabilirsin yürüyüş de yaptıktan sonra kilo vermemen için bi sebep yok
kolay gelsin

diyet ve kaçamaklar konusunda ben de fikrimi paylaşayım

diyet sırasında yediğimiz diyet dışı yiyecekler ödül değil kaçamaktır
kaçamak diye düşünürsek yasaklı birşeyi yesek bile onun telafisine gideriz ödül diye düşünürsek üstüne bi de keyif sigarası
yakmadığımız kalır

ama dürüst olmak gerekirse benim de bazı yemekleri canım çok istiyor kafadan sildim diyemem ama hedefime ulaşmak için azmim o yemeklere duyduğum özlemden daha yoğun bu nedenle kendime daha kolay hakim olabiliyorum
bunun yanında karatay beslenmesinin mantığına inandığım için kilo verdikten sonra da şu an yasaklı olan şeyleri yedikçe kaçamak yapmış gibi hissetmeye devam edeceğim ki bir daha bu kilolara gelmeyeyim kontrol hep bende yani

evet canım sabah ben de izledim o doktoru ancak karatay hoca diyor ki tatlandırıcı ağıza alındığı andan itibaren beyin şekerli gıda girdi diye düşünüp insülin salgılarmış agaveyi bilmem şeker zehirdir zehirin bile doğalı iyidir hurma incir vs

Ben acikcasi sodayi iciyorum cünkü burada dogru dürüst bir sebep gösterilmiyor.
Cizelge nasil yapiliyor arkadaslar?

ben de sodasız duramam. asitli bir şeye ihitiyaç duyuluyor yemeklerden sonra. Yaz da geldi...

soda konusunda net bir açıklama ben de bulamadım yalnız tansiyon hastalarına içindeki sodyum(yani tuz) dan dolayı fazla önerilmiyor onu biliyorum
ben de severim hergün içmesem de haftada 2-3 taneden bişey olacağını düşünmüyorum zira bazı doktorlar hergün 2 tane için yaz günleri diyor

Selam arkadaşlar
DEGAU
canım pazartesileri saat kaçta kilo bildiriminde bulunacağız ben dün kilomu yazmıştım ama sen görmedin galiba,ben saat 13:00 dan sonra bildirimde bulunabiliyorum evde internetim olmadığı için ve lisede olmak istiyorum motivasyonum için ,acaba nasıl ayarlayabiliriz.

pazartesi saat 14:00 a kadar kg bildirimınde bulunabılırsın 15 :00 de de en geç listeleri yayınlamaya gayret ediyoruz
buhafta mısafirlerim gelınce biraz geciktirmiş bulundum belki o sıra gözumden kaçmış olabılır kg durumun
buhafta bi aksillik olacağını sanmıyorum umarım sanada uyar

Selamlar cıtır bayanlar,

Gecen Ctesinden beri ne bir bildirim ne de bir aktarım yaptım.
haftasonlarım cok yogun bu ara yazamadım sadece aralarda okuyup cıktım. Neyse bu hafta sonu karatayın dısına cok cıkmadım.(cok az)

Ctesi sabah: klasik karatay
aksam: fasulye, yogurt
aralarda süt

Pazar sabah : guclu bir karatay kahvaltı benim kahvaltılar tam klasik beyaz peynir, ceviz 1 caybardagı, zeytin , 10 zeytin, salatalık domates, maydanoz dereotu, 2 yumurtadan omlet ek olarak cıslı 5 cilek

aksam: 1 alinazik, 1 adana sadece etleri salata, 1 cig köfte, bol acı biber tursusu
gece : calısmam vardır. Naneli ayran 2 tane de kucuk cıkolata ben de regl olcem buyuk ihtimalle sinyaller geliyo

pazartesi sabah 13:00 : kahvaltı ( anca uyandım ) : klasik karatay kahvaltısı I love kk
aksam: 5 köfte, (süper olmustu köftelerim ) 2 kasık bulgur pilavı, ayran

dün aksamdan itibaren su yogurt kurune başladım bende bakalım ne oalcak.

her gun mutlaka 3 lt su içtim.
3 gun ctesi pazar ve dun leslie 3 mil yaptım..

bu sabah klasik karatay kahvaltısı
2 kasık yogurt kuru
ogle : ogleden 20 dk once kurlu ayran içtim. Yogurt bulamayınca. + karnıyarık, salata

Şimdilik böyle :)))
selamlar,

bu arada ev işleri cocuklar iş derken kendimi bir ara klonlatmak istiyorum herseye yetisebilmek gerçekten zor oluyor

ben de günlük bildirim yapmak istiyorum, beni de alin lütfen. dijital tarti edindim, göstergeden hic memnun kalmadim mekanik tartida daha az kiloda gözüküyordum

pazartesinden baslamak daha rahat olur diye bildirimi dünden baslatsam kabul olur mu?

deguacım haftaya liste sırası bende galiba doğru mu hatırlıyorum

kilo bildirimlerini özelden gönderelim bence hazırlaması daha kolay olur

Son düzenleme:

dijitaller +2 gösteriyor üzülme

bugünden başla menü bildirimlerine

Ben temmuz ayından beri 21 kilo verdim akşam yemeklerimin daha dengesiz olduğu zamanlarda oldu
Yani ben yeni başlamadım :) yulafla ilgili kafamda sorular vardı akşam yemeği itibariyle yulaf yememeye karar verdim
Akşam yemekleri için yapabileceğim pek birşey yok öğrenciyim ve yemek yapmayı bilmiyorum, eve gelince yemeği yiyip spor yapmak zorundayım geç saatlere kaldığında derslerimi aksatıyorum

canım çileğe neden cıs diyorsun ki 1 kase yiyebilirsin hem kahvaltıda da yemişsin afiyet olsun

deguacım haftaya liste sırası bende galiba doğru mu hatırlıyorum

kilo bildirimlerini özelden gönderelim bence hazırlaması daha kolay olur

xc9 06/05/2013 evet canım haftaya sıra sende
siteye kg bildirimınde bulunmayalım mı dıyorsun yoksa o hafta yapan kımse ona mı kg bildirimi gönderilsin diyorsun
ama bence özelden mesajla doğru olmaz herkes kımın nekdar kg verdiğini görmek ister kı bende görmek isterim

Son düzenleme:

slm kızlar bende katılabilirmiyim sizlere

Hosgeldiniz ve kolay gelsin kizlar

aramiza katilmak istiyorsaniz hergün yediklerinizi, ictiklerinizi ve sporunuzu bildirmeniz gerekiyor.
kilo bildirim günümüz pazartesi, saat 14e kadar kilo bildirim yapmaniz yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…