- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
Hosgeldiniz ve kolay gelsin kizlar
aramiza katilmak istiyorsaniz hergün yediklerinizi, ictiklerinizi ve sporunuzu bildirmeniz gerekiyor.
kilo bildirim günümüz pazartesi, saat 14e kadar kilo bildirim yapmaniz yeterli
canım evet 15 kg yu karatayla verdim
sen bunu yaşam biçimini değiştirmek olarak görmuyorsan zatren yapmanın faydası yok
karar sizin alışkanlıklara devam etmek size kalmış
ha 1-2 dilim keki eritmek için 2 saat tempolu yürüyüş yapıyorsanıız bilmem
sarmayı pirinçle değilde bulgurla yediğinde kendin de daha uzun süre tok kalacağını göreceksın
ama zevkimden vazgeçmem arada yerim ne olacak dersen de keyif senin ben düşüncemi söyledim
selam arkadaşlar, karataya başlamadan önce aldığım kepekli pirinç var evde az kalmış. onu değerlendirebilir miyim acaba? bir tarifiniz var mı?
pilav olarak yaparsan fazla miktar yeme durumun olur, bence sebze yemeklerine biraz biraz katabilirsin :) ama cok zor pistigini okumustum oncesinde haslaman mı gerek acaba bilemiyorum.
pilavını zaten hç beğenmemiştim :) pilav yapmam sanırım. salatasını yapsam diye düşünüyordum. merak ettiğim diğer pirinç gibi mi değerlendireceğiz onu da. tamamen yasak mı yani?
evet pirinc yasakmış, ama daha sabah bir yazı okudum, esmer pirinc beyazına gore daha faydalı ve daha az zararlı... işlenmemiş cunku.
kitaptada yenmemesi gerekenler bolumnde pirinc pilavı yazıyor baska bisiy belirtmemis.. pirinc yazmayıp pilavı dedigine gore belki de yemeklere katılabilir.. deneyimli arkadaslar daha acık bilgiler verebilir canım benim yazacaklarım yorumdan ibaret kaldı :)
ben de günlük bildirim yapmak istiyorum, beni de alin lütfen. dijital tarti edindim, göstergeden hic memnun kalmadimmekanik tartida daha az kiloda gözüküyordum
pazartesinden baslamak daha rahat olur diye bildirimi dünden baslatsam kabul olur mu?
dijitaller +2 gösteriyor üzülme
bugünden başla menü bildirimlerine
slm kızlar bende katılabilirmiyim sizlere
xc9 06/05/2013 evet canım haftaya sıra sende
siteye kg bildirimınde bulunmayalım mı dıyorsun yoksa o hafta yapan kımse ona mı kg bildirimi gönderilsin diyorsun
ama bence özelden mesajla doğru olmaz herkes kımın nekdar kg verdiğini görmek ister kı bende görmek isterim
bende denemek istiyorum bir haftada kaç kg gidio bu diyetle
merhaba
ben sabah 10 - 11 ve aksam 18 -1 9 arası olmak üzre iki ogun yiyiorum aralarda sadece su ve sekersiz caylar iciyorum bazen de kefir yada süt.
sabah:
iki yumurta
peynir ver lor
bir avuc kuruyemis
bir bardak ıhlamur
10 tane kadar da zeytin
bisiy sormak istiyorum her sabah iki yumurta gercekten bana zor geliyor bir yumurta artı bir meyve yesek olabilir mi?
bildiğim kadarıyla hoca sodayı pek önermiyor, çok içesiniz varsada sindirim tamamlandıktan sonra içinizbugün 4. günüm 55.1 ile başladım bugün tartı 5.2 yi gösterdi. günde iki öğün yiyorum. kahvaltı saat 11 gibi, akşam yemeğini saat 6 gibi yiyip yemek yeme olayını kapatıyorum. Bugün kahvaltıda;
2 yumurtaile peynirli omlet
4 zeytin
1 salatalık 1 domates
tere
5 badem
5 üzüm kurusu
5 erik ve çilek ( ilk iki gün meyve yemedim bugün pazar vardı dayanamadım hakkımı kahvaltıdan yana kullandım)
kahvaltım değişmiyor hep aynı akşamları da bi çeşit yemek ve bol salata ayran ya da soda..
su içememde problem yok zaten çok su içen bir insandım. dün 3.5 litre içmişim. yorumlarınızı merak ediyorum...
hergün yemek zorunda değilsin yumurta yemediğin günler meyve yiyebilirsn mesela 2 muz yerli ise ithalse 1 muz gibi...
Ben acikcasi sodayi iciyorum cünkü burada dogru dürüst bir sebep gösterilmiyor.
Cizelge nasil yapiliyor arkadaslar?
pazartesi saat 14:00 a kadar kg bildirimınde bulunabılırsın 15 :00 de de en geç listeleri yayınlamaya gayret ediyoruz
buhafta mısafirlerim gelınce biraz geciktirmiş bulundum belki o sıra gözumden kaçmış olabılır kg durumun
buhafta bi aksillik olacağını sanmıyorum umarım sanada uyar
Kızlar, Karatay Hoca istediğiniz kiloya geldikten sonra, abartmamak koşuluyla az miktarlarda ancak karşılığında günde 5 km yürümek şartıyla istediğinizi yiyebileceğinizi söylüyor ve hatta 2. kitabında da yazıyor.. Mesela haftada 1 dilim börek, 1 küçük sütlü tatlı, pirinç pilavı, makarna olabilir ancak bunun için ilk önce sağlık ve kilo sorununuzu çözecek, yediğinizin karşılığında da 5 km. yürüyeceksiniz.. Tabi bu süreçte zaten birtakım şeyleri de öğrenmiş olacaksınız (olacağız) mesela ekmek üstüne tereyağ, börek yanına ayran gibi gi düşürülerek ve erken saatlerde yenerek, karşılığını da ödeyerek bir denge içinde sürecek hayatımız.. Yoksa bir insanın ömür boyu hiç ağzına pirinç sürmemesi için ancak Karatay hoca gibi bu işe yıllarını vermiş, hatmetmiş olması lazım ki zararlarını bilip uzak dursun.. Mesela oldu da akşam geç yediniz diyor, sosyal hayatın içinde insanlarız, yatmadan aldığınız enerjiyi yakarsanız bir sorun yok, alışkanlık olmaması kaydıyla.. Bunu hayat boyu sağlıklı beslenme olarak sunduğu için bu konularda töleransı var ancak henüz yolun başındayken değil, amacımıza ulaştıktan sonra.. Soda da denildiği gibi sindirimi yavaşlattığı için yemeklerin üstüne önerilmiyor, zira amaç besinlerin uzun süre tokluk hissi yaratması.. Yemekten çok sonra içebilirsiniz, günde 1 tane maksimum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?