bende karataya başlamam temmuzdaydı kg bildirimini temmuz baz alarak yapıyorumSabah 2 yumurta
Küçük çay bardağı kadar ceviz, fındık, badem(üçe böldüm)
1 dilim peynir
1 domates
1 bardak süt
2 öğün yaptığım sürece kaçamaklarım olmadı ama 1 kilo aldım artık öğlen yemeği yiycem bilmediğimden yulaf yedim artık yulafın olmadığını biliyorum teşekkür ederim :)
Akşam 4 tane köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata
Kilomu söylemeliyim dün 60.7ydim :) temmuzda 82ydim başlangıç olarak hangisini tercih etmeliyim?
Spor 25 dk interval koşu
Su olarak 2 litre içmişimdir 3e tamamlarım
Kilo bildiriminin şartı var mı acaba?Ben 2 gündür menü bildirimimi yapıyorum ve yapmaya devam ederek tecrübeli arkadaşların eksiklerimi belirterek bana yardımcı olmalarını istiyorum aranıza katılmadan önce bile yazdıklarınızı okumak çok motive ediciydi hepinize çok teşekkür ederim.Eğer liste hazırlama konusunda yönlendirici olursanız yarışada katılmak istiyorum
xc9 06/05/2013 evet canım haftaya sıra sende
siteye kg bildirimınde bulunmayalım mı dıyorsun yoksa o hafta yapan kımse ona mı kg bildirimi gönderilsin diyorsun
ama bence özelden mesajla doğru olmaz herkes kımın nekdar kg verdiğini görmek ister kı bende görmek isterim
merhaba
ben sabah 10 - 11 ve aksam 18 -1 9 arası olmak üzre iki ogun yiyiorum aralarda sadece su ve sekersiz caylar iciyorum bazen de kefir yada süt.
sabah:
iki yumurta
peynir ver lor
bir avuc kuruyemis
bir bardak ıhlamur
10 tane kadar da zeytin
bisiy sormak istiyorum her sabah iki yumurta gercekten bana zor geliyor bir yumurta artı bir meyve yesek olabilir mi?
Kilo bildiriminin şartı var mı acaba?Ben 2 gündür menü bildirimimi yapıyorum ve yapmaya devam ederek tecrübeli arkadaşların eksiklerimi belirterek bana yardımcı olmalarını istiyorum aranıza katılmadan önce bile yazdıklarınızı okumak çok motive ediciydi hepinize çok teşekkür ederim.Eğer liste hazırlama konusunda yönlendirici olursanız yarışada katılmak istiyorum
Belki yaşın etkisi vardır daha 19 yaşındayım :)bende karataya başlamam temmuzdaydı kg bildirimini temmuz baz alarak yapıyorum
seninkinide temmuzzmuş aynı zamanda başlamışız ama sen benden de hızlı vermişssn tebrikler
kilo bildirimini temmuz olarak yazarsın
yürüyemedim amatam işten çıktım arkadaşlarla karşılaştım. benim evin otarafa doğru gidiyorlardı. beraber bana kahve içmeye geçtik.
ama ben naaptııım akşam yemeği yemeyip sadece salata,1 kase keten tohumlu yoğurt ve 1 adet elma yediim.
Ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır,inandığımıza göre olur inşallahne demek canım. burada gerektiğinde birbirimize destek olmak için varız.
şimdi sen bize inandığını söyledinya benide motive ettin bu sözlerin. artık bende inanmaya başladım.
Patlıcanları çok minicik yağda kızarttım.Evde tek ben olmayınca fırında yapamadımo karnıyarığın patlıcanları kızartma şeklinde mi yapıldı yoksa fırındamı? 2 çatal pilav???
yinede tebrik ediyorum o yürüyüşle hiçde fena bir menü değil. afiyet olsun
İnşallahdilaracım işte bak kendinde söylemişssn sporun nekdar gerekli bir zorunluluk olduğunu
senin gibi gencecik bir arkadaşımız bizden daha çok sporunu yapar bizi de daha çok teşvik eder:
aynisi banada oldu..
cok sevdigim pastayi misafirlerime yaptim, ve inanirmisin hicte canim cekmediherkes o kadar begendigi halde deniyesim bile gelmedi (herhalde bi catalla yetinemiyecegimi bildigim icin)
canim sen tüm kilolarini karataylami verdin?
21 kilo harika,maşallahBen temmuz ayından beri 21 kilo verdim akşam yemeklerimin daha dengesiz olduğu zamanlarda oldu
Yani ben yeni başlamadım :) yulafla ilgili kafamda sorular vardı akşam yemeği itibariyle yulaf yememeye karar verdim
Akşam yemekleri için yapabileceğim pek birşey yok öğrenciyim ve yemek yapmayı bilmiyorum, eve gelince yemeği yiyip spor yapmak zorundayım geç saatlere kaldığında derslerimi aksatıyorum
Sodanın önerilmediğini bilmiyordum.Ama bu açıklamayla oldukça mantıklı geldiçok istiyorsan tabikide içebilirsin canım. hiç bişey zorla yapılamaz değil mi?
sebebi ( bildiğim kadarıyla): karatay diyetinin özü gi düşük yiyeceklerle açlık hissetmeden hormonların salgılanmasına yeterli zaman tanınarak beslenmek.( çook basit tabiriyle oldu bu) gi düşük olan bir öğünü yediğinizde bunu sindirebilmek için 5-6 km yürüyüş yapmış kadar enerji harcıyorsunuz. ama soda içilince sindirime yardımcı olduğu için, o kadar fazla enerji harcanmıyor ve dolayısıyla da istenildiği gibi çok fazla kilo kaybedilmiyor:13:
Aramıza hoş geldinslm kızlar bende katılabilirmiyim sizlere
bugün pro yapmıyorum dün akşam malesef bozdum
bu sabah:
1elma,1portakal
biraz peynir
5 zeytin
domates+salatalık yedim
ne vardı da dayanamadınmalesef akşam yemeğinde dayanamadım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?