Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo bildiriminin şartı var mı acaba?Ben 2 gündür menü bildirimimi yapıyorum ve yapmaya devam ederek tecrübeli arkadaşların eksiklerimi belirterek bana yardımcı olmalarını istiyorum aranıza katılmadan önce bile yazdıklarınızı okumak çok motive ediciydi hepinize çok teşekkür ederim.Eğer liste hazırlama konusunda yönlendirici olursanız yarışada katılmak istiyorum

bugünün mamalari:
kahvalti: tipik karatay kahvaltisi + prenatal vitaminler & omega 3

aksam: firin izgarada kuskonmaz (yesil), 120 gr. somon & salata
spor: 4 km yürüyüs (nehir kenarinda bol iyonli :13: )
3lt su, 2 kupa yesil cay

Bugün kü menüm
Kahvaltım: Karatay kahvaltısı
Akşam: Karatay mutfağı kitabında sayfa 173de domates çorbası tarifini yaptım ve Fırında tavuk, bir kase ev yoğurdu yedim.
1 litre kadar su içtim ve hala içmeye devam ediyorum.

bende karataya başlamam temmuzdaydı kg bildirimini temmuz baz alarak yapıyorum
seninkinide temmuzzmuş aynı zamanda başlamışız ama sen benden de hızlı vermişssn tebrikler
kilo bildirimini temmuz olarak yazarsın

2 hafta üstüste menu spor su bildirmini eksik etmezsen 13 mayısdaki listede olabilirsin
kilo bildirimi şöyle geçen haftaki kg- bu haftaki kg/ geçen haftaki kg * 100
örnek vereyim geçen haftaki kg senin 65 olsun
bu haftaki kg 64.5
fark 65-64.5= 0.5
0.5/65=0.0077
0.0077*100=0.77
bu hafta verdiğin kg yüzdesi %0.77 oluyor

hayııırr bence de herkes topiğe göndersin ayrıca hazırlayan kişiye özelden gönderebilir diye düşündüm yoksa tüm ayrıntıları görmek bence de iyi
neyse galiba pek iyi bir fikir değil eskisi gibi olsun karıştırmayayım

karatay hoca örnek olarak muz diyor bence gi si daha düşük başka bi meyve yenebilir 1 kase çilekli yoğrt mesela bi de mantar protein zegini gi si 0-15 arası kalorisi çok düşük rahatlıkla yiyebilirsiniz

listeye katıl sıra gelene kadar öğrenirsin merak etme

Tamam anladım çok teşekkür ederim. Benim kilomda verdiğiniz örnek kiloya çok yakın 65.700 karatayı yapalı yaklaşık 20 gün oldu ve 68 ile başlamıştım yaklaşık 1 haftadır 65-66 arasında gidip geliyorum.Ancak çok daha zayıflamış görünüyorum ve çok hafiflemiş hissediyorum kendimi.83 kilo ile çeşitli çabalarla bu kiloya indim ama artık yeme krizlerime hakim olamıyordum ki bu beslenme şekline başladığımdan beri bırakın tatlı krizlerini neredeyse 3.öğüne bile ihtiyaç duymuyorum daha mutluyum ve daha dinlenmiş kalkıyorum artık sabahları:)

bende karataya başlamam temmuzdaydı kg bildirimini temmuz baz alarak yapıyorum
seninkinide temmuzzmuş aynı zamanda başlamışız ama sen benden de hızlı vermişssn tebrikler
kilo bildirimini temmuz olarak yazarsın
Belki yaşın etkisi vardır daha 19 yaşındayım :)
hiç 2 öğün yapmayı denedin mi? ben 1 hafta yaptım ama kilo aldım yediklerimde bir sorunda yoktu hatta öğlen yemediğim için daha az yemiş bile oldum saat 8 de kahvaltı yapıp 16 gibi acıkınca akşam yemeğimi yiyorum acaba aradaki 8 saatlik fark mı yaptı diycem ama böyle bir şey yok biliyorum canan karatay 2 öğün tavsiye ediyo bende neden ters etki yaptı anlayamıyorum

SABAH:1haşlanmış yumurta
Bir çay bardağı badem
1dilim peynir
Domates
ÖĞLEN: bir tabak karnıbahar
200gr kağıt kebabı
Bir kase yoğurt
4,5 erik
AKŞAM: salata
1 kaşık cevizli biber
2 kaşık patlıcan salata
1 kaşık biber ezme soğanlı
100 gr et

Son düzenleme:
Bu gün forum baya hareketli geçmiş,oku oku bitmedi Yeni katılan tüm arkadaşlar;hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz

Olsun canım,akşamı hafif atlatmak da bir nebze yeter
ne demek canım. burada gerektiğinde birbirimize destek olmak için varız.
şimdi sen bize inandığını söyledinya benide motive ettin bu sözlerin. artık bende inanmaya başladım.
Ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır,inandığımıza göre olur inşallah:13:
o karnıyarığın patlıcanları kızartma şeklinde mi yapıldı yoksa fırındamı? 2 çatal pilav???
yinede tebrik ediyorum o yürüyüşle hiçde fena bir menü değil. afiyet olsun
Patlıcanları çok minicik yağda kızarttım.Evde tek ben olmayınca fırında yapamadım Öğlen yemeğinde pilav vardı 2 çatal göz hakkı dedim
Bence de diğer günlere göre fena sayılmaz menüm,çok teşekkür ederim
dilaracım işte bak kendinde söylemişssn sporun nekdar gerekli bir zorunluluk olduğunu
senin gibi gencecik bir arkadaşımız bizden daha çok sporunu yapar bizi de daha çok teşvik eder :
İnşallah Okuldan çok spora vakit bulamıyorum.Ama bir şekilde halledeceğiz artık

Bende asla bir parçayla yetinemiyorum.En iyisi hiç yememek , en azından uzunca bir süre
21 kilo harika,maşallah Aramıza hoş geldin
Sodanın önerilmediğini bilmiyordum.Ama bu açıklamayla oldukça mantıklı geldi Teşekkürler
slm kızlar bende katılabilirmiyim sizlere
Aramıza hoş geldin

Bugünkü menüm ;
Sabah;
1 yumurta
lorlu maydanoz
zeytin
peynir
Öğlen;
5 çilek
yoğurt
azcık kabuklu fıstık
Akşam;
bugünde patlıcan yedim
yoğurt
bol salata

45 dk yürüyüş,ancak sabah yapabildim bu gün...

Herkese hayırlı geceler

bugün pro yapmıyorum dün akşam malesef bozdum
bu sabah:
1elma,1portakal
biraz peynir
5 zeytin
domates+salatalık yedim

proteinimin 2. ve son günü
dün akşam 8 tane kuşbaşı büyüklüğünde et ve 1 kase yoğuetla günü bitirdim
bu sabah
2 yumurta 1 yk lor 1 kk peynir 1 bardak süt 1 saat pilates
öğleye köfte ayran olacak akşamı düşünmedim

2 gün proteinden sonra 5 gün sebze yaparım herhalde et görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…