hiç sorma bide zararlı oldu biraz ama :18:dolma vardı ama süperdi yaaa
yapma yaa dolma için diyet delerim ama delmemek için yapmıyorum sen de yapmayacaktın olmadı en azından iki gün proteinini yapıp sonra yeseydin neyse olan olmuş ama bunları göndermek boynumun borcu
eee dolmalardan sonra yürüdün mü bari
bak yürüdüm de yoksaaaaa ..... anladın sen onu
yürümedim ama temizlik yaptım iyi hareket oldu....
Herkese selam bugün tatil olunca sabah kahvaltısı da saat 10`a kaldı kahvaltı da 2 yumurtalı bol yeşillikli yumurta salatası 5 zeytin bir kalın dilim peynir domates salatalık 2 kuru erik 1 gün kurusu çeyrek elma(canım çok elma istemişti dün ben de sabahı bekledim) 2 ceviz.
Akşama fırın balık ve bol salata su zaten fazlasıyla tamam oluyor. Spor olarakta 40 dk. Eliptik hoşçakalın...
benim bildiğim kadarıyla türk kahvesi değilde içinde ki şeker selülite yol açıyor, şekerli gıdaların yol açtığını bir kaç yerde okudum bir yerde de unlu ve şekerli diyordu zaten yaşam biçimimizde onlara yer yok :) bacak kası yaparakta selülitten kurtulabilinir, spor yapmadan önce benimde vardı sporla ister istemez insan kas yapıyo zaten ve şu an görebilmek için çok dikkat etmek gerekArkadaşlar ben siyah çaya ve türk kahvesine çok düşkünüm; Karatay hocamız ikisi için de şekersiz olarak tüketebilirsiniz diyor; öğünler arasında bazen içiyorum ben de. Umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur. Türk kahvesi selülite yol açıyor diye duymuştum bi ara. BilemedimAma onları da bırakmak epey zorlar gibi beni. Fikriniz var mı bu konuda acaba?
bana kalırsa tempolu yürüyüş gerekir, bebeğin öğle uykusuna yatıyorsa o saatlerde leslie yapabilirsin kendine uygun süreli olanı seçersin eğer uyumuyosa da babası eve geldiğinde onunla ilgilenir sen de bu saatlerde yaparsın yeter ki spor yapmak iste daha çok seçenek sunarım sana :) bebeğinin yürümesini de istiyorsan onunla da ayrı çıkarsın.kızlar aklıma gelmişken birşey sorucam?
oğlum 2.5 yaşında bırakacak kimse olmadığı için birlikte yürümek zorunda kalıyorum hem onunda yürümesini istiyorum
kalp ve vücud sağlığı açısından ama tabi çocuk tempolu yürüyemiyor onunla yürüdüğüm için bende aynı
şekilde tempolu yürüyemiyorum bu yürüyüşün bana faydası olurmu çok aklıma takıldı yoksa tempolu yürümekmi gerekiyor zayıflamak için.
kızlar aklıma gelmişken birşey sorucam?
oğlum 2.5 yaşında bırakacak kimse olmadığı için birlikte yürümek zorunda kalıyorum hem onunda yürümesini istiyorum
kalp ve vücud sağlığı açısından ama tabi çocuk tempolu yürüyemiyor onunla yürüdüğüm için bende aynı
şekilde tempolu yürüyemiyorum bu yürüyüşün bana faydası olurmu çok aklıma takıldı yoksa tempolu yürümekmi gerekiyor zayıflamak için.
Mrb arkadaslar bu forumda yeniyim bende karatay diyeti uyguluyorum benide araniza alirsaniz sevinirim acikcasi biraz destege ihtiyacim var
benim bildiğim kadarıyla türk kahvesi değilde içinde ki şeker selülite yol açıyor, şekerli gıdaların yol açtığını bir kaç yerde okudum bir yerde de unlu ve şekerli diyordu zaten yaşam biçimimizde onlara yer yok :) bacak kası yaparakta selülitten kurtulabilinir, spor yapmadan önce benimde vardı sporla ister istemez insan kas yapıyo zaten ve şu an görebilmek için çok dikkat etmek gerek
elifxxx
canım ben de hergün 1 türk kahvesi ve günde 6-7 çb çay içerim şekersiz olduğu sürece sorun yok içindeki kafein de metabolizmayı hızlandırır
hoşgeldin canım hergün menünü bizimle paylaş üzerinde konuşalım burada herkes birbirine destek olarak kilo veriyor merak etme sen de güzel güzel kilo vereceksin
Hosbulduk tskrr ederim sicak karsilama icin. Bu aksam biraz diyet disina ciktim galiba :)
Aksam:
2 tane bulgurlu kiymali biber dolmasi
Yogurt
Sizce nasil ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?