sea, yogurt kürü nedir?
Hosbulduk tskrr ederim sicak karsilama icin. Bu aksam biraz diyet disina ciktim galiba :)
Aksam:
2 tane bulgurlu kiymali biber dolmasi
Yogurt
Sizce nasil ??
Herkese hayırlı geceler;
Bugün herkes dolma mı yemiş,bana mı öyle geliyorBende akşam bahçemizden topladığımız yapraklarla yaptığımız bulgurlu sarmadan yedim azcık ,organik diye
Sabah;
1 yumurta
peynir
lorlu maydanoz
marul
1 salatalık
zeytin
Akşam;
azcık sarma
yoğurt
yarım helva
1,5 saat yürüyüş
Yarın görüşürüz inşallah
hayirli geceler herkese
bugün cok yogun gecti yine..
sabah yine üzgün basladim güne, kac gündür yerimde sayiyorum, bir gramcik olsun veremedim.. herhalde yine duraksamaya gectim
kahvaltim:
bir bardak süt, bir adet muz
ögle:
tavuk
aksam:
som baligi, salata, ayran
merhab arkadaşlar bugün 3. günüm malum tatil olması sebebi ile pikniğe gittik:) orada biraz ekmek yemek ve 1 bardak kola içmek dışında karatay a uygun bir gün geçirdiğimi düşünüyorum. ama yarın tam gaz devam..bugünün telafisini yapmak için de yarın daha fazla kardiyo:)
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:1yumurta,1dilim beyaz peynir,domates,1çay bardağı badem
7 zeytin
ÖĞLEN:yarım kaytaz böreği,yarım dilim biberli ekmek,1parmak kalınlığında tiramisu
AKŞAM:2 tavuk budu,1kase yoğurt,salata
Arkadaslar ben spor yapamiyorum saglik sorunlarimdan dolayi bana ne tavsiye edersiniz diyetimi takviye olarak. 5 kilo daha vermek istiyorum ilk hafta 1,5 kilo gitti sizce 1 ayda 5 kilo gidermi spor olmadann ??
Arkadaslar ben spor yapamiyorum saglik sorunlarimdan dolayi bana ne tavsiye edersiniz diyetimi takviye olarak. 5 kilo daha vermek istiyorum ilk hafta 1,5 kilo gitti sizce 1 ayda 5 kilo gidermi spor olmadann ??
malesef akşam yemeğinde dayanamadım:18:
kızlar aklıma gelmişken birşey sorucam?
oğlum 2.5 yaşında bırakacak kimse olmadığı için birlikte yürümek zorunda kalıyorum hem onunda yürümesini istiyorum
kalp ve vücud sağlığı açısından ama tabi çocuk tempolu yürüyemiyor onunla yürüdüğüm için bende aynı
şekilde tempolu yürüyemiyorum bu yürüyüşün bana faydası olurmu çok aklıma takıldı yoksa tempolu yürümekmi gerekiyor zayıflamak için.
üzülmeyi ve hergün tartılmayı bırak
3-5 gün gram vermezsin 7. gün bi bakarsın 1 kg gitmiş
kahvaltıda muz yemişsin ya bi de muz olayını tartışalım arkadaşlar gi si ve kalorisi en yüksek meyvelerden biri yumurta yerine kocaman bir muz yiyebiliyoruz da neden elmayı portakalı korkarak yiyoruz erik mesela 1 muzla 1 kase erik denk mi
helva ve muz konusunu tartışmaya açıyorum
Mrb arkadaslar bu forumda yeniyim bende karatay diyeti uyguluyorum benide araniza alirsaniz sevinirim acikcasi biraz destege ihtiyacim var
ban tam emin olamamıştım da, siyah çay serbest yani dimi?kızlar akşam da köfte ve yoğurtla protein günümü tamamladım bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak
oğlunu pusete koy tempolu yürü oğlunla yürüyüşün de extradan olsun
elifxxx
canım ben de hergün 1 türk kahvesi ve günde 6-7 çb çay içerim şekersiz olduğu sürece sorun yok içindeki kafein de metabolizmayı hızlandırır
Herkese hayırlı geceler;
Bugün herkes dolma mı yemiş,bana mı öyle geliyorBende akşam bahçemizden topladığımız yapraklarla yaptığımız bulgurlu sarmadan yedim azcık ,organik diye
Sabah;
1 yumurta
peynir
lorlu maydanoz
marul
1 salatalık
zeytin
Akşam;
azcık sarma
yoğurt
yarım helva
1,5 saat yürüyüş
Yarın görüşürüz inşallah
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:1yumurta,1dilim beyaz peynir,domates,1çay bardağı badem
7 zeytin
ÖĞLEN:yarım kaytaz böreği,yarım dilim biberli ekmek,1parmak kalınlığında tiramisu
AKŞAM:2 tavuk budu,1kase yoğurt,salata
ban tam emin olamamıştım da, siyah çay serbest yani dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?