Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese hayırlı geceler ;
Bugün herkes dolma mı yemiş,bana mı öyle geliyor Bende akşam bahçemizden topladığımız yapraklarla yaptığımız bulgurlu sarmadan yedim azcık ,organik diye
Sabah ;
1 yumurta
peynir
lorlu maydanoz
marul
1 salatalık
zeytin
Akşam ;
azcık sarma
yoğurt
yarım helva

1,5 saat yürüyüş

Yarın görüşürüz inşallah

hayirli geceler herkese

bugün cok yogun gecti yine..
sabah yine üzgün basladim güne, kac gündür yerimde sayiyorum, bir gramcik olsun veremedim.. herhalde yine duraksamaya gectim

kahvaltim:
bir bardak süt, bir adet muz

ögle:
tavuk

aksam:
som baligi, salata, ayran

Merhabalar bugün kü menüm
sabah: Karatay kahvaltısı
akşam: dünden kalan domates çorbası, taze fasulye ve yoğurt
çay ve 2 adet incir.
2 litre kadar su.

merhab arkadaşlar bugün 3. günüm malum tatil olması sebebi ile pikniğe gittik:) orada biraz ekmek yemek ve 1 bardak kola içmek dışında karatay a uygun bir gün geçirdiğimi düşünüyorum. ama yarın tam gaz devam..bugünün telafisini yapmak için de yarın daha fazla kardiyo:)

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:1yumurta,1dilim beyaz peynir,domates,1çay bardağı badem
7 zeytin
ÖĞLEN:yarım kaytaz böreği,yarım dilim biberli ekmek,1parmak kalınlığında tiramisu
AKŞAM:2 tavuk budu,1kase yoğurt,salata

Arkadaslar ben spor yapamiyorum saglik sorunlarimdan dolayi bana ne tavsiye edersiniz diyetimi takviye olarak. 5 kilo daha vermek istiyorum ilk hafta 1,5 kilo gitti sizce 1 ayda 5 kilo gidermi spor olmadann ??

sea, yogurt kürü nedir?

ben de onu soracaktım nedir bu ne işe yarar ayrıntılı anlat bize lütfen

Hosbulduk tskrr ederim sicak karsilama icin. Bu aksam biraz diyet disina ciktim galiba :)

Aksam:
2 tane bulgurlu kiymali biber dolmasi
Yogurt

Sizce nasil ??

diyete çok uygun afiyet olsun canım

dilaracım keşke sarmadan biraz daha yeyip helvayı yemeseydin
ben bu helva işini hiç anlayamıyorum bence diyette olmamalı tatlı isteyen cevizli incir yemeli sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz

üzülmeyi ve hergün tartılmayı bırak
3-5 gün gram vermezsin 7. gün bi bakarsın 1 kg gitmiş

kahvaltıda muz yemişsin ya bi de muz olayını tartışalım arkadaşlar gi si ve kalorisi en yüksek meyvelerden biri yumurta yerine kocaman bir muz yiyebiliyoruz da neden elmayı portakalı korkarak yiyoruz erik mesela 1 muzla 1 kase erik denk mi

helva ve muz konusunu tartışmaya açıyorum

kusura bakma arkadaş bunlar ekmek ve kola için

sen de kusura bakma bunlar öğle yemeğin için

Arkadaslar ben spor yapamiyorum saglik sorunlarimdan dolayi bana ne tavsiye edersiniz diyetimi takviye olarak. 5 kilo daha vermek istiyorum ilk hafta 1,5 kilo gitti sizce 1 ayda 5 kilo gidermi spor olmadann ??

geçmiş olsun canım eğr sporsuz 1,5 kilo gittiyse 5 de gider ama en azından yürüyüş yapsan
özel olmazsa rahatsızlığın nedir

Öncelikle geçmiş olsun,herkesin metabolizması farklı olduğu için belli bir kg söylemek yanlış olur,sen kaçamak yapmamaya çalış,yeşil çayın da yağ yakma özelliği varmış günde 2 3 tane içersen iyi olur,ben faydasını görüyorum.ve özellikle akşam yemeğini erken ve hafif yediğim Zaman hafifliyorum :)))sabırla ve istikrarlı bir şekilde uygularsak er geç hedefimize ulaşabiliriz

yoğurt kürü demişsin....facebooktaki karatay grubunda bahsedilen zencefilli-zerdeçallı-tarçınlı yoğurttan mı yiyorsun?

canan hoca kitapta kendi hızınızla yürüyebildiğiniz kadar hızla diyordu. tam ifadesini hatırlamıyorum ama, sanki ben orda tempo şart değil gibi algılamışım. kitabımı bir arkadaşa verdim. kitabı elinde olan arkadaşlar bakıp yazarlarsa çok sevinirim. bide öneride bulunayım. tabii anneler daha iyi bilir, yanınıza bebek arabasını alın o kimi yürür kimi biner. sende hem arabayı hemde oğluşunu zaptedeyim derken daha çok enerji harcarsın.

haklisin canim, ama tarti günleri kötü sürprizle karsilasmamak icin hergün tartiliyorum..

muz yumurta gibi tok tuttugu icin iyi bir alternatif oldugunu zannediyorum.
mesela hergün kahvaltida bir porsiyon meyve hakkin oluyor, ama bir elmayi yumurta yerine yersen cabuk acikirsin.

helva icin birsey diyemiyecegim canim, Allahtan sevmiyorum

ban tam emin olamamıştım da, siyah çay serbest yani dimi?

valla öyle olmuş galiba. bende yedim
gelsin çantalar:18::18::18:

yumurtadan ve yoğurttan kusacağım artık
bu sabah domates-salatalık-roka üçlüsünü 1 kk peynirle yedim 10 tane fındık erik ve yenidünya yedim
ohhhh proteinden sonra iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…