dolman bulgurluysa sorun yok pirinçliyse hemen söyle çanta elimde hazır bekliyorum
tabi ki serbest helva hakkı olur da çay yasak olur mu hiç
ben bu helvaya fena taktım
pirinçliiiiiihem yaptıklarım bununla sınırlı olsaydı keşke ama maalesef börekte yedim.:18::18::18:
bu şöyle oldu. bir ablamızın böreği ve sarması meşhurdur. oda bize hazırlayacaktı. tabi bu diyetten önce konuşulan bişeydi. oda hazırlamış sağ olsun. bende yedim. çok abartmadım. yasak yiyecekler olmasaydı bir o kadar daha yerdim. ama tuttum kendimi. burda yiyeceğim çantaları düşündüm. haa bide unutuyordum. o gün tam bir saat tempolu yürüdüm
evet. cezamı bekliyorum. buda bana ders olsun
dilaracım keşke sarmadan biraz daha yeyip helvayı yemeseydin
ben bu helva işini hiç anlayamıyorum bence diyette olmamalı tatlı isteyen cevizli incir yemeli sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
kahvaltıda muz yemişsin ya bi de muz olayını tartışalım arkadaşlar gi si ve kalorisi en yüksek meyvelerden biri yumurta yerine kocaman bir muz yiyebiliyoruz da neden elmayı portakalı korkarak yiyoruz erik mesela 1 muzla 1 kase erik denk mi
helva ve muz konusunu tartışmaya açıyorum
ban tam emin olamamıştım da, siyah çay serbest yani dimi?
geçmiş olsun canım eğr sporsuz 1,5 kilo gittiyse 5 de gider ama en azından yürüyüş yapsan
özel olmazsa rahatsızlığın nedir
Öncelikle geçmiş olsun,herkesin metabolizması farklı olduğu için belli bir kg söylemek yanlış olur,sen kaçamak yapmamaya çalış,yeşil çayın da yağ yakma özelliği varmış günde 2 3 tane içersen iyi olur,ben faydasını görüyorum.ve özellikle akşam yemeğini erken ve hafif yediğim Zaman hafifliyorum :)))sabırla ve istikrarlı bir şekilde uygularsak er geç hedefimize ulaşabiliriz
hoş geldin.destek burda, kilo kaybetmek burda, muhabbet burdaaaa
Tskr ederim benim rahatsizligim dogustan hareket edebiliyorum ama malesef kisitli bir sekilde onun icin zayiflamak istiyorum dahz rahat hareket edebilmek icin desteginiz icin tskr ederim
sea, yogurt kürü nedir?
Selam,
Menu bildirimimi yapayım cok geciktirmeden
dun aksam :
tavuk
2 kasık bulgur pilavı
yemek esnasında yogurtlu kur
gece de saat on iki gibi hatta leslie 3 mil
yoruldum sonra da uykum kaçtı uyuyamadım
yarım saat once yogurtlu kur
sabah :
klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir
domates
salatalık
maydanoz
dereotu
ceviz
12 zeytin
5 cilek az yogurt
keten tohumu
14:30 gibi de 1 bardak süt
amma cok şey yemişim.
Mrb arkadaslar bu forumda yeniyim bende karatay diyeti uyguluyorum benide araniza alirsaniz sevinirim acikcasi biraz destege ihtiyacim var
1 gün yapabildin heralde, kilonda bir farklılık oldumu?
yumurtadan ve yoğurttan kusacağım artık
bu sabah domates-salatalık-roka üçlüsünü 1 kk peynirle yedim 10 tane fındık erik ve yenidünya yedim
ohhhh proteinden sonra iyi geldi
selam canım
forumda başka bir blog daha var.
Ana SayfaDiyet - Sağlıklı BeslenmeZayıflama Kürleri Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/528205-gunde-500-gr-verdiren-yogurtlu-kur.html
burada detayları da bulabilirsin. Diğer karatay blogundan gormustum ben de bir kaç gundur deniyorum.
tavsiye ederim..
tadı fena degil.
"Makbule007 kulanıcı adlı bir arkadasında da paylaşımı ayrıca
ZAYIFLATAN-GÖBEK ERİTEN VE GÜZELLEŞTİREN HİNT KADINLARININ SIRRI:UYGULA:
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Siz de benim gibi mucizeye inanamayacaksınız!Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimen’in önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyorr.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefil’in yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.Tarçınıda zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel kanıtlanmıştır.
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim"
Arkadaslar ben spor yapamiyorum saglik sorunlarimdan dolayi bana ne tavsiye edersiniz diyetimi takviye olarak. 5 kilo daha vermek istiyorum ilk hafta 1,5 kilo gitti sizce 1 ayda 5 kilo gidermi spor olmadann ??
Annem tahin helvası yiyince bende ucundan azıcık aldım.Aslında çok kalorili ama belki faydalı olduğundan önerilmiştir.İnternette;"Susamın zengin besin içeriği tahine ve helvaya beslenme açısından önemli katkılar sağlamaktadır. Özellikle protein, kalsiyum, fosfor ve E vitamini bakımından oldukça zengindir." yazıyor.Benim damak tadıma pek uygun değil lakin yine de özellikle balık ve etten sonra biraz yiyorum.Zira et,balık genelde ağır geliyor mideme,farklı bir tad olsun istiyorum.dilaracım keşke sarmadan biraz daha yeyip helvayı yemeseydin
ben bu helva işini hiç anlayamıyorum bence diyette olmamalı tatlı isteyen cevizli incir yemeli sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
:
valla öyle olmuş galiba. bende yedim
gelsin çantalar:18::18::18:
Neyseki ben bulgurlu yapmıştımdolman bulgurluysa sorun yok pirinçliyse hemen söyle çanta elimde hazır bekliyorum
pirinçliiiiiihem yaptıklarım bununla sınırlı olsaydı keşke ama maalesef börekte yedim.:18::18::18:
bu şöyle oldu. bir ablamızın böreği ve sarması meşhurdur. oda bize hazırlayacaktı. tabi bu diyetten önce konuşulan bişeydi. oda hazırlamış sağ olsun. bende yedim. çok abartmadım. yasak yiyecekler olmasaydı bir o kadar daha yerdim. ama tuttum kendimi. burda yiyeceğim çantaları düşündüm. haa bide unutuyordum. o gün tam bir saat tempolu yürüdüm
selam canım
forumda başka bir blog daha var.
Ana SayfaDiyet - Sağlıklı BeslenmeZayıflama Kürleri Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/528205-gunde-500-gr-verdiren-yogurtlu-kur.html
burada detayları da bulabilirsin. Diğer karatay blogundan gormustum ben de bir kaç gundur deniyorum.
tavsiye ederim..
tadı fena degil.
"Makbule007 kulanıcı adlı bir arkadasında da paylaşımı ayrıca
ZAYIFLATAN-GÖBEK ERİTEN VE GÜZELLEŞTİREN HİNT KADINLARININ SIRRI:UYGULA:
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Siz de benim gibi mucizeye inanamayacaksınız!Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimen’in önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyorr.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefil’in yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.Tarçınıda zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel kanıtlanmıştır.
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim"
evde elektronik tartım olmadığı için eczanede tartılıyorum birazdan gideceğim gelince yazarım kaç kilo gittiğini
yoğurt küründe sadece yoğurt mu yeniyor 3,5 kilo bana pek gerçekçi gelmedi
Arkadaslar helva konsunda bende bir şey sormak istiyorum Benim bildiğim kadarıyla tahin helvası yenilmesi söylenmiş.Un ya da irmik helvası değil.Yanlış mı biliyorum
Sabah 08.30 kahvaltım sebzeli mantar sote birkaç parça kaşar 2 yumurta 5 eytin bir elma biraz b.peynir akşama kadar götürecek bir kahvaltı:)
Akşam 16.30 da fırında kıymalı enginar 1 tane fırında balık ve bol salata
Akşama 40dk. Eliptik bol su ve 5i 1 arada çay
herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?