Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabahki menüm ;
1 su bardağı ılık sirkeli su
1 yumurta
lorlu maydanoz( içine biraz ceviz de ekledim )
peynir
zeytin

Sabah 1,5 saat yürüyüş
Bugün Marul'umla ( 14 yaşında asabi bir terriyer kızımız) çıktık yürüyüşe...Temiz hava,Marulum ve ailemle çok güzel enerji depoladık.İnsan spor yapınca daha mutlu,huzurlu oluyor Geçenlerde sokak köpekleri için mama aldık.Yürüyüş dönüşü dağıta dağıta geliyoruz.Gerçi Marulum biraz kıskanıyor ama olsun artık Nasıl bekliyorlar,nasıl mutlu oluyorlar görmelisiniz Hayvanlar,Rahman'ın bir lütfu...

hocamız bir programında,yanınızdaki arkadaşınızla konuşurken nefes nefese kalmayacak kadar tempolu yürüyün, demişti...

Arkadaslar helva konsunda bende bir şey sormak istiyorum Benim bildiğim kadarıyla tahin helvası yenilmesi söylenmiş.Un ya da irmik helvası değil.Yanlış mı biliyorum

evet arkadaşlar sadece tahin helvası ve sadece önerilen miktarlarda...fırınlanmamış olarak tavsiye ediyor.balıktan sonra az da olsa ben o kaçamağımı yaparım çünkü susamın içindeki bir madde balıktaki fosforun açığa çıkmasını ve kolay emilimini sağlıyormuş...ama tabi çok şekerli olduğu için siz evde sıvı tahin yiyebilirsiniz 1-2 kaşık,şeker almamış olursunuz...

Dilara_20

bizim de sahilde köpeklerimiz var onları hergün besleriz gözlerindeki anlamlı bakış birçok insan da bile o kadar gururlu ve asiller ki

tahin helvası konusu benim için açıklığa kavuştu bilgi için teşekkür ederim

Son düzenleme:

sadece tahin fikri de güzelmiş

isyan ediyorum ooooofff of

neyse olan oldu ben yavaş yavaş vermeye alışacağım başka yolu yok

sea, cok oldum ama... bu yogurt kürünü yaparken denildigi gibi yagsiz yogurt mu kullaniyorsun? yagli yogurt yememiz lazim ya... ben zencefil ve zerdecali normalde de cok kullanirim, kombi gibi dolaniyorum. üflesemm agzimdan ates cikar, ejderha gibi. vucut isisini acaip yükseltiyor, hmm demek bu sekilde yag yakip isiniyorum aslinda... aydinlanma yasadim yagli yogurtla yapsak ise yarar mi acaba?

tam sormak istediğim şeyi sormuşsun, ev yoğurdu yememiz öneriliyor. naapıcaz

gercekten cok sasirdim canim.. protein (veya atakta) ilk defa kilo veremiyen birini duydum.
verip, verdigini alan cokta senin gibisini görmedim

ben deeeeeeeeeeeeeee

yahu ben 3-4 sene önceye kadar bi tek yürüyüşle haftada 1 kilo verirdim
3 yıldır aksatmadan yürüyorum e yediklerim de ortada ne oldu bana böyle ben ne zaman yaşlandım

sabah idrarindan sonra ciplak tartilmadigina göre orada cikan sonuc dogru degildir??

çok iyisin ama doğru bende dijital tartı yok ben üzerimde aynı kıyafetler + kahvaltı sonrası saat 12 de tartılıyorum evde çıplak ve tuvalet sonrasıyla bu şekildekinin farkını biliyorum ofarkı da çıkarınca dijitalde çıplak ve boş mide barsak kilomu buluyorum

karışık bi formül ama sonuçlar doğru zaten evdekinde de ibrede kıpırdama olmadı

0000000000000000000000000000000000000000
koskoca bir 00000000000

üzüldüm senin adına.o zaman iyiki bırakmışım ben :)

isyan ediyorum ooooofff of

neyse olan oldu ben yavaş yavaş vermeye alışacağım başka yolu yok

üzme canını yavaşta olsa ver önemli olan bu zaten ne kadar yavaş verirsen geri almanda zorlaşır o kiloları...

merhaba arkadaşlar..ben karatay diyetine devam..arada kaçamaklar oluyor. o zaman diğer yiyeceklerimden kesip devam etmeye çalışıyorum..ben zaten ideal kiloma ulaştım..ve rahata kavuştum.artık hafifim ve istediğim gibi rahat hareket edebiliyorum..

ablam 73 kilo idi..o da 10 gün oldu bu diyete başladı..her akşam telefonda benden menü alıyor ..ne yenir ne yenilmez soruyor..ama iyi gidiyor..

çalışıyor .memur kendisi..akşamları da netten plates yapıyor .1 saat..

ama resimlerinden gördüğüm kadarıyla incelmiş ...

tartılmamış ama haftada 2 kilo veriliyor biliyorum ..sanırım 2-3 kilo vermiş..çok sevindim..zaten boyu çok uzun değil..kilo da 73 olunca kocaman karnı vardı...

o da karataycı oldu artık...

sizlere kolay gelsin..

ben öğlen öğünümü kaldırdım gibi kızlar..
klasik karatay kahvaltımı yapıyorum..
kahvaltıdan sonra 5 saat geçince bol ayran tüketiyorum çay içer gibi yavaş yavaş ..kısır yiyorum bazen ..
ve arkasından 2 bardak kadar süt içiyorum..ama yavaş yavaş ..birden içmiyorum..yine çay içer gibi

akşama da sebze , tavuk , et , peynir , zeytin ..ne varsa ondan yiyorum..

artık açlık hiççççççççççç hissetmiyorum..önceleri diyete ilk başladığımda aklım hep yemeklerde idi..ve öğün aralarındaki 4 saat geçmek bilmezdi.

bu arada tatlı kaçamaklarım da oluyor. zaten az yediğim için bu kaçamaklar etki etmiyor..

ve 53 kilo oldum ..doğum öncesi kilomdayım şükür .

boyum 1 66- 1 67 gibi...

darısı başınıza..

kolaylıklar dilerimmmm..

Son düzenleme:

ne kadar sürede ulaştın hedefine toplamda kaç kilo verdin.tebrik ederim ayrıca seni başarılar inş. bi daha hiç almazsın o kiloları geri...

Arkadaslar ben spor yapamiyorum saglik sorunlarimdan dolayi bana ne tavsiye edersiniz diyetimi takviye olarak. 5 kilo daha vermek istiyorum ilk hafta 1,5 kilo gitti sizce 1 ayda 5 kilo gidermi spor olmadann ??

Tskr ederim. Bende aksamlari hafif yemeye calisiyorum. Yesil cay posette olanlardan olurmu ??

Canım ben poşet olanından kullanıyorum ama açık ve yaprak şeklinde olanlar daha faydalıymış.masaj yaptırabilme imkanın varsa öneririm oda faydalı...:))

Canım ben poşet olanından kullanıyorum ama açık ve yaprak şeklinde olanlar daha faydalıymış.masaj yaptırabilme imkanın varsa öneririm oda faydalı...:))

Tskr ederim. Arkadaslar benim ikinci haftam duraklamam normalmi ?? Uf yememe cok dikkat ediyorum niye birazda olsa gitmiyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…