Sabahki menüm;
1 su bardağı ılık sirkeli su
1 yumurta
lorlu maydanoz( içine biraz ceviz de ekledim )
peynir
zeytin
Menün güzelmiş:)))sirkeli su elma sirkesi mi ?? Domates ve salatalık ekle iyi olur bence..
Sabah 1,5 saat yürüyüş
Bugün Marul'umla ( 14 yaşında asabi bir terriyer kızımız) çıktık yürüyüşe...Temiz hava,Marulum ve ailemle çok güzel enerji depoladık.İnsan spor yapınca daha mutlu,huzurlu oluyorGeçenlerde sokak köpekleri için mama aldık.Yürüyüş dönüşü dağıta dağıta geliyoruz.Gerçi Marulum biraz kıskanıyor ama olsun artık Nasıl bekliyorlar,nasıl mutlu oluyorlar görmelisiniz Hayvanlar,Rahman'ın bir lütfu...
selam canım
forumda başka bir blog daha var.
Ana SayfaDiyet - Sağlıklı BeslenmeZayıflama Kürleri Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/528205-gunde-500-gr-verdiren-yogurtlu-kur.html
burada detayları da bulabilirsin. Diğer karatay blogundan gormustum ben de bir kaç gundur deniyorum.
tavsiye ederim..
tadı fena degil.
"Makbule007 kulanıcı adlı bir arkadasında da paylaşımı ayrıca
ZAYIFLATAN-GÖBEK ERİTEN VE GÜZELLEŞTİREN HİNT KADINLARININ SIRRI:UYGULA:
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Siz de benim gibi mucizeye inanamayacaksınız!Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimenin önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyorr.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefilin yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.Tarçınıda zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel kanıtlanmıştır.
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden kilolarımı verdim"
Bu hafta gram bile gitmiyor moralim bozuluyor
Tskr ederim. Arkadaslar benim ikinci haftam duraklamam normalmi ?? Uf yememe cok dikkat ediyorum niye birazda olsa gitmiyor((
Bugunku menum gec kalktim gec kahvalti yaptim
Sabah
Cok az kasarli omlet
Domates biber
3 tane zeytin
Gun kurusu kayisi 2 tane 1 tane kuru incir
Bikac tane findik
Aksama kabak yemegi yogurt
Karatay diyetinde beyaz peynir kullanmamız gerekiyor.yumurtayı da zeyginyağı veya saf tereyağı ile pişirebiliriz
Karatay diyetinde beyaz peynir kullanmamız gerekiyor.yumurtayı da zeyginyağı veya saf tereyağı ile pişirebiliriz
Tskr ederim. Arkadaslar benim ikinci haftam duraklamam normalmi ?? Uf yememe cok dikkat ediyorum niye birazda olsa gitmiyor((
Arkadaşlar merhaba; Bu aralar iki öğüne kaptırdım gidiyorum :)
08.30 1 bardak limonlu ılık su.
SABAH (10:15):
2 adet yumurta haşlanmış yumurta, yarım kk peynir, 15-16 adet fındık, limonlu yeşillik, 1 fincan taze yeşil elma çayı.
AKŞAM (15.45)
1 tabak barbunya, 2 tane ızgara köfte, 1 kase cacık.
Aralarda 2 fincan siyah çay da içtim. Şimdilik yaklaşık 2 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 ltye tamamlarım. Akşam spora gideceğim 30 dk kardiyo, 45 dk zumba.
Akşama çok acıkırsam 1 bardak süt içeceğim.
Arkadaşlar ben yeşil çay ve bitki çaylarını hazır poşette tüketmiyorum; kendim yapraklı olarak alıp demliyorum. Poşetli paketli ürünler işlenmiş oluyor bir şekilde diye düşünüyorum, Canan hocamızda fabrikadan çıkan hiçbir şeyi tüketmeyin diyor.
Herkese bol azimli günler :)
fiyaskoyla sonuçlanan pro deneyimimin ardından beni teselli ettiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
ilknurcum moralini hiiiiç bozma ben 1 kilo verdikten sonra 1 ay duraklama yaşadım şimdi yavaş yavaş veriyorum duraklamaya girmiş olabilirsin normal ama tekrar vermeye başlayacaksın merak etme
ya kararlılıkla devam edeceğiz ya da bırakıp şişmanlamaya devam edeceğiz
sen hangisini tercih edersin
bugün hastayımben bildiğinizgrip işte.ilaç falan almak istemediğim için limonlu ıhlkamurla idare etmeye çalışıyorum.
bugünkümenüm:
sabah:1muz ve 1 saat sonra sütlü kave
öğle:klasik karatay kahvaltısı
akşam:fırında çupra bol salata belki biraz tarhana çorbası
kahveyle fındık fıstı atıştırabiliirm.
annem bir sakızverdi tatlandırıcılıydı çiğneyim dedim ne kadar tatlı ve mide bulandırıcı geldi anlatamam.bir daha el sürmem...
Canım istikrarlı bir şekilde devam edersen mükafatını mutlaka alırsın:) bende de duraksama oluyor sonra yanlışın nerde olduğunu bulmaya çalışıyorum, zamanla öğreniyorsun.ben de yeşil çayımı aksatmamaya çalışıyorum mesela.kabız olmamak ta çok önemli..!! Hedefe doğru devammm :13:
doğal ve lihgt olmamak şartıyla birçok peynir çeşidi tüketilebiliyor. kaşar peyniride bunlardan biri. rahatlıkla tüketebilirsiniz[/
Kitapta tüm menülerde beyaz ve lor peynirini öneriyor.!!
"İşlenmiş olan yiyeceklerde gizli olarak damak tadını etkilemek amacı ile tehlikeli ve kanser yapan damar sertliğini başlatan zararlı trans yağlar ve bozuk şekerler bulunur"diyor
Kaşar da işlenmiş gıda değil mi ???
Evet ya arkadaşımızın dediği gibi tahin de çok güzel oluyor balığın üstüne.İçine birkaç tanede kuru üzüm ekleyince helva yalan oldu:)
xc9 arkadaşım bir de yarın bakarsın tartıya belki fark ortaya çıkar yediklerini takip etmiştim :)ok iyiydiy
doğal ve lihgt olmamak şartıyla birçok peynir çeşidi tüketilebiliyor. kaşar peyniride bunlardan biri. rahatlıkla tüketebilirsiniz[/
Kitapta tüm menülerde beyaz ve lor peynirini öneriyor.!!
"İşlenmiş olan yiyeceklerde gizli olarak damak tadını etkilemek amacı ile tehlikeli ve kanser yapan damar sertliğini başlatan zararlı trans yağlar ve bozuk şekerler bulunur"diyor
Kaşar da işlenmiş gıda değil mi ???
yahu biz ne yiyeceğiz
karatay hoca tv de yağlı peynir yeyin diyor tulum eski kaşar yenmez mi akşam kitaba bi daha bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?