Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugunku menum gec kalktim gec kahvalti yaptim

Sabah
Cok az kasarli omlet
Domates biber
3 tane zeytin
Gun kurusu kayisi 2 tane 1 tane kuru incir
Bikac tane findik

Aksama kabak yemegi yogurt

Ben köpeklerimi gezdiremiyorum başka köpeklere dalaşıyorlar, kavga çıkacak diye ödüm kopuyor((onlar bahçede koşturuyor ben de evde:))

Selam arkadaşlar
bu yogurt kürü ile ilgili ilgili blogta bir arkadasın ondan mı bilemiyorum hastaneye gittiğini ogrendim. Kendisine yazdım ama cevap vermedi.
Bir de zencefilin en fazla gnde 4 gr kadar alınması gerektiği bilidirilmiş. Kimsenin bir sıkıntı yasamasını istemem haber vereyim dedim..

fiyaskoyla sonuçlanan pro deneyimimin ardından beni teselli ettiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar

Bu hafta gram bile gitmiyor moralim bozuluyor

Tskr ederim. Arkadaslar benim ikinci haftam duraklamam normalmi ?? Uf yememe cok dikkat ediyorum niye birazda olsa gitmiyor ((

ilknurcum moralini hiiiiç bozma ben 1 kilo verdikten sonra 1 ay duraklama yaşadım şimdi yavaş yavaş veriyorum duraklamaya girmiş olabilirsin normal ama tekrar vermeye başlayacaksın merak etme
ya kararlılıkla devam edeceğiz ya da bırakıp şişmanlamaya devam edeceğiz
sen hangisini tercih edersin

Bugunku menum gec kalktim gec kahvalti yaptim

Sabah
Cok az kasarli omlet
Domates biber
3 tane zeytin
Gun kurusu kayisi 2 tane 1 tane kuru incir
Bikac tane findik

Aksama kabak yemegi yogurt

Karatay diyetinde beyaz peynir kullanmamız gerekiyor.yumurtayı da zeyginyağı veya saf tereyağı ile pişirebiliriz

Arkadaşlar merhaba; Bu aralar iki öğüne kaptırdım gidiyorum :)

08.30 1 bardak limonlu ılık su.

SABAH (10:15):
2 adet yumurta haşlanmış yumurta, yarım kk peynir, 15-16 adet fındık, limonlu yeşillik, 1 fincan taze yeşil elma çayı.

AKŞAM (15.45)
1 tabak barbunya, 2 tane ızgara köfte, 1 kase cacık.

Aralarda 2 fincan siyah çay da içtim. Şimdilik yaklaşık 2 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Akşam spora gideceğim 30 dk kardiyo, 45 dk zumba.
Akşama çok acıkırsam 1 bardak süt içeceğim.

Arkadaşlar ben yeşil çay ve bitki çaylarını hazır poşette tüketmiyorum; kendim yapraklı olarak alıp demliyorum. Poşetli paketli ürünler işlenmiş oluyor bir şekilde diye düşünüyorum, Canan hocamızda fabrikadan çıkan hiçbir şeyi tüketmeyin diyor.

Herkese bol azimli günler :)

Karatay diyetinde beyaz peynir kullanmamız gerekiyor.yumurtayı da zeyginyağı veya saf tereyağı ile pişirebiliriz

kaşar yiyebiliyoruz sadece krem peynir eritme peynir gibi peynirler yemiyoruz bazı kaşarlar sahte oluyor içine margarin koyarak yapıyorlar o nedenle güvendiğiniz bir marka tercih edin aynı numarayı beyaz peynirde de yapıyorlar onedenle peynir alırken güvendiğiniz markaları tercih ederseniz kaşar hellim beyaz tulum yöresel peynirler yenebilir

doğal ve lihgt olmamak şartıyla birçok peynir çeşidi tüketilebiliyor. kaşar peyniride bunlardan biri. rahatlıkla tüketebilirsiniz

bugün hastayımben bildiğinizgrip işte.ilaç falan almak istemediğim için limonlu ıhlkamurla idare etmeye çalışıyorum.

bugünkümenüm:

sabah:1muz ve 1 saat sonra sütlü kave
öğle:klasik karatay kahvaltısı
akşam:fırında çupra bol salata belki biraz tarhana çorbası
kahveyle fındık fıstı atıştırabiliirm.

annem bir sakızverdi tatlandırıcılıydı çiğneyim dedim ne kadar tatlı ve mide bulandırıcı geldi anlatamam.bir daha el sürmem...

Tskr ederim. Arkadaslar benim ikinci haftam duraklamam normalmi ?? Uf yememe cok dikkat ediyorum niye birazda olsa gitmiyor ((

Canım istikrarlı bir şekilde devam edersen mükafatını mutlaka alırsın:) bende de duraksama oluyor sonra yanlışın nerde olduğunu bulmaya çalışıyorum, zamanla öğreniyorsun.ben de yeşil çayımı aksatmamaya çalışıyorum mesela.kabız olmamak ta çok önemli..!! Hedefe doğru devammm :13:

bende öyle düşünüyorum ama işte bu poşet olanlar pratikoluyor ama evdek itutumu değiştirmek lazım.birde spor yapamıyorum2-3 gündürben sizinenerjiye hayranım...

geçmiş olsun canım tam grip mevsimi
ben ve kızım da haftasonu hafif bi şekilde atlattık neyse ki

Hevesimde kirilsa simdilik devam edecegim insallah tekrar kilo vermeye baslarim. Yaza kadae gitseydiii :)

geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inş....

Bende bugun baslicam yesil caya umarim biraz faydasi olur. bu arada bendede kabizlik sorunu var ne iyi gelirki ??

Evet ya arkadaşımızın dediği gibi tahin de çok güzel oluyor balığın üstüne.İçine birkaç tanede kuru üzüm ekleyince helva yalan oldu:)
xc9 arkadaşım bir de yarın bakarsın tartıya belki fark ortaya çıkar yediklerini takip etmiştim :)ok iyiydiy

Evet ya arkadaşımızın dediği gibi tahin de çok güzel oluyor balığın üstüne.İçine birkaç tanede kuru üzüm ekleyince helva yalan oldu:)
xc9 arkadaşım bir de yarın bakarsın tartıya belki fark ortaya çıkar yediklerini takip etmiştim :)çok iyiydi

artık pazartesiyi bekleyeceğim olan oldu demek her bünyede aynı sonucu vermiyor protein atağı yapmayı düşünenler için iyi bir örnek olamadım maalesef:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…