Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende bugun baslicam yesil caya umarim biraz faydasi olur. bu arada bendede kabizlik sorunu var ne iyi gelirki ??

Sabahları kahvaltıdan 15 dk önce yarım limonlu ılık su içiyorum ve ne yaparsam yapayım bağırsaklarımın çalışmayacağını hissettiğim zamanlar form çayı içiyorum mecburen ancak o işe yarıyor,hemoroidim olduğu için bir gün kabız olsam hemen kabak gibi sebzelere yöneliyorum.kuru kayısıyı suda beklet suyuyla beraber tüketebilirsin.kolay gelsin canım:13:

yahu biz ne yiyeceğiz
karatay hoca tv de yağlı peynir yeyin diyor tulum eski kaşar yenmez mi akşam kitaba bi daha bakayım

Benim çevremde doğal,beyaz peynir çeşidi çok,doğal olduğundan emin olduğum için gönül rahatlığıyla tüketiyorum.maalesef markalara güvenimiz kalmadı( doğalını bulabiliyorsan tabiki de tüketebilirsin.:13:

bende öyle düşünüyorum ama işte bu poşet olanlar pratikoluyor ama evdek itutumu değiştirmek lazım.birde spor yapamıyorum2-3 gündürben sizinenerjiye hayranım...

Çooook teşekkür ediyorum, son 1,5 yılda aldım ben tüm fazla kilolarımı bunlardan artık kurtulmak, giyemediğim eski kıyafetlerimi giyebilmek, yaz tatilinde bikinilerimi aklımda hiç soru işareti olmadan yeniden kaygısızca giyebilmek istiyorum :) Bu yüzden motivasyonum çok yüksek, umarım hepimiz aynı azimle devam ederiz :)

Bende bugun baslicam yesil caya umarim biraz faydasi olur. bu arada bendede kabizlik sorunu var ne iyi gelirki ??

Sabahları uyandığında zencefil çayı iç ve tükettiğin su miktarını arttır İlknur; iyi gelecektir ikisi de...

bugün çok kötü bir gündü 4 haftadır aynı kilodayım direnci kırmaya kararlıyım en son 5 yıl önce bu kilodaydım bu bir başarı biliyorum ama insanın morali bozuluyor, sabah normal kahvaltımı yaptım kahvaltıdan sonra daha da mutsuzlaşmaya başladım öğlen canım bir şey yemek istemedi, eve gelmeden önce de sevgilimle tartıştık hatta ayrılmış bile olabiliriz işte eve aç ve mutsuz gidince yemeğe saldırdım gerçekten çok kötüydü bugün menü bildirimi yapmıycam yarında pro yapıcam yediğim karbonhidratların yağa çevrilmemesi için 24 saat içinde proteinle dengelemem gerek, birazdan 5-6km yol alıcam birazını yürür birazını koşarım

Tskr ederim canim guzel tavsiyelerin icin mutlaka denicem. Bu bana azda teselli olabilir duraklama sebebi olarak galiba :))

iyi akşamlar kızlar...sanırım bazılarınızın hastalığa, bazılarının verilmeyen kilolara canı sıkkın...hasta olanlara geçmiş olsun...kilolara gelince...evet insan emeğinin karşılığını tartıda görmek istiyor ancak herkesin metabolizma hızı bir değil...vücudunuza zaman tanıyın,sağlıklı besleniyorsunuz ya,elbet o kilolar da bir gün gidecek...

Açıklamaların için teşekkürler, en azından kaşarla ilgili önyargım bitti:))

Bugün çarşıda yürüdüm,ayaklarım hala ağrıyor yarın misafir ağırlayacam ve hazırlık yapmam lazım,kısır yapacam ben de 4 kaşık yerim.:))misafir olayındaki menüleri yavaş yavaş değişime uğratmamız lazım.kısır ,lahmacun,bulgur pilavı gibi şeyler yapabiliriz...illa ki tatlı olacaksa 1 tane. ondan da yarım dilimcik yeriz ...
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:1yumurta,7 zeytin,1dilim peynir,1 avuç badem.
ÖĞLEN:1 lahmacun,4 kaşık fasülye,yarım dilim çilekli pasta(
AKŞAM:200 gr et,1kase yoğurt

bugün yediklerim:

sabah: 150 gr quark - 1 cay kasigi tarcinla, icine 1 kivi dogradim üzerine de yarim c. bardagi badem kirigi (meyveli puding gibi oldu, nam nam) + vitaminler, omega 3

aksam: kabak yemegi + yogurt

3km yürüyüs
3ltye tamamlancak suyun 1.5 ltsi, 1 fincan yesil cay.

ben de kilo kaybetmiyorum, kilo olarak gösterge ayni ama yag orani hergün minik minik de olsa azaliyor

yazık sana yaa üzülme gençlik böyledir işte biri gider biri gelir

canımcım ne kadar iyimsersin yine ama haklısın pes edersek şişman teyzeler olarak kalırız
pes etmek yok

sabah menümü yazmıştım diğerleri şöyle
öğle
1,5 tabak z.yağlı kabak üzeri yoğurtlu
yemeğin ardından deniz mevsimini açtım 30 dk yüzme su jimnastiği

akşam
2 köfte
salata
2 küçük fırınlanmış patates
protein denemem fiyasko olunca bugün biraz boşverdim sanki patatesleri o yüzden yedim ama daha fenası :18:2 tane küçük kurabiye yedim o da ümitsizliğe kapıldığım için
ardından ben naaptım dedim ve kendimi dışarı attım hava çok sıcaktı ancak 30 dk yürüdüm eve geldim 3 mil leslie ardından 15 dk pilates bacak kalça hareketleri yaptım

3 lt suyumu çayımı kahvemi içtim

lenena ilgine teşekkür ederim rahatladım şimdi benim pıtırcık büyüme edalarında olduğu için arabaya binmek yerine sürme merakında o yüzden arabada pek işe yaramadı beni daha çok yavaşlatıyor neyse yavaş yavaşta olsa yürüyeceğim artık.

arkadaşlar herkese iyi akşamlar

saat 12 de klasik karatay kahvaltısı
1 yumurta terayağda
4 ceviz
8 tane zeytin
domates
peynir
çeyrek muz

saat 4'te
3 kaşık kısır
1 tane gözleme yedim cısslı bir akşam yemeği oldu
6-7 bardakta çay içtim
6 tanede zeytin yemiştim unuttum
2.5 litre su içtim
bütün gün ayaktaydım yürüyüşe çıkamadım
misafirimde geldi tam yürüyüş saatinde
bugünde böylelikle bitti gece yatarken 1 bardakta süt içerim

Protein denemesi nedir canim ??

Hayirli aksamlar. karatay diyetini uyguladim. Fakat yogunluktan dolayi yazamadim.
30. 04.2013. ögle 1 muz. Su. Aksam. salata & tavuk. Cay & su.
4 km yürüdüm. 1 saat fitnes. Aksam 19,00 da ic camasiri, ve elbise defilesi vardi Fitneste.
aldigim bilet nr.sina ic camasiri takimi kazandim. Cok güzel bir takim.

1 mayis. sabah 10 zeytin, 2 yumurta, 3 tane kuru kaysi, 1 dilim peynir. cay. tabak ev yogurdu.
Ögle. 1 tabak ev yogurdu.
Aksam. ayranli bulgur corbasi yaptim. 1 kase yedim. yatmadan 2 bardak ayran.

Bugün. Sabah 12 zeytin, 1 kase atranli corba (dünkü) 1 litre su.
1 saat spor. Regl oluyorum 2 gündür.
Ögle. 1 tane tavuk budu. Kahve.
Aksam, Camide hatim vardi. 4 tane et köftesi, salata & ayran.

Son düzenleme:
Sabah: Karatay Kahvaltısı
Akşam: 1 tabak kısır ve patates yemeğinden birkaç kaşık yedim. (Tabi bunları saat 15:30 gibi falan yedim.)
Saat 19:00 çay ve 2 incir yedim.
saat 20:00 birkaç tane çilek yedim.
Su 1 litre kadar fazla içemedim.
Sporda yarım saat kadar yürüyüş.

Merhaba geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. Kimsecikler hasta olmasın....

Ya ben bugün 9 ' da bir avuç kadar karışık çerkez yedim. Akşam yemeğinde balık yiyince ki balık kolay sindirilebilen bir şey acayip açıktım.. Keke böreğe saldırmadım Allah' tan ama çok pişmanım. Kalkıp spor yapmaya mecalim de yok.

Canan hoca, affet beni bir daha yapmıcam...

Arkadaşlar birhafta karatay yaptım sonra ailemin yanına gittim bursaya orda kalıyorum suan ver elini aburcubur tatli çikolata börek pasta kucam nerdeyse ya motivasyonumu kaybettim yardımcı olun lütfen hafta sonu dönüyorum antalya dikkat etcem ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…