Bende bugun baslicam yesil caya umarim biraz faydasi olur. bu arada bendede kabizlik sorunu var ne iyi gelirki ??
yahu biz ne yiyeceğiz
karatay hoca tv de yağlı peynir yeyin diyor tulum eski kaşar yenmez mi akşam kitaba bi daha bakayım
bende öyle düşünüyorum ama işte bu poşet olanlar pratikoluyor ama evdek itutumu değiştirmek lazım.birde spor yapamıyorum2-3 gündürben sizinenerjiye hayranım...
Bende bugun baslicam yesil caya umarim biraz faydasi olur. bu arada bendede kabizlik sorunu var ne iyi gelirki ??
doğal ve lihgt olmamak şartıyla birçok peynir çeşidi tüketilebiliyor. kaşar peyniride bunlardan biri. rahatlıkla tüketebilirsiniz[/
Arkadaşlar örnek menülerde genel olarak beyaz peynir olsa da peynir türü ile ilgili bir kısıtlama yok kitapta. Katıldığı programları da hep izledim Canan Hoca'nın; yine bu ambalajlı peynirler fabrika çıkışlı olduğu için tüketmememiz gerekiyor, katkı maddeleri içeriyorlar. Benim annemler civar köylerden peynir getirtip kendileri tulum peyniri yapıyor, genel olarak onları tüketiyoruz ama böyle bir imkan yoksa da mandıra gibi daha doğal peynir satan, fabrikasyon ürünler olmayan yerlerden alınabilir sanırım.
Sanırım bu gidişle peynir,sirke,salçamızı biz yapmaya başlayacaz kızlar:))bu beslenme tarzını çok benimsedim ve her şeyin doğalını araştırıyorum artık,özellikle de çocuklarımız için,ben çok hatalar yapmışım çocuklarımı beslerken.!! geç te olsa farkettim.
Sabahları kahvaltıdan 15 dk önce yarım limonlu ılık su içiyorum ve ne yaparsam yapayım bağırsaklarımın çalışmayacağını hissettiğim zamanlar form çayı içiyorum mecburenancak o işe yarıyor,hemoroidim olduğu için bir gün kabız olsam hemen kabak gibi sebzelere yöneliyorum.kuru kayısıyı suda beklet suyuyla beraber tüketebilirsin.kolay gelsin canım:13:
kaşar yiyebiliyoruzsadece krem peynir eritme peynir gibi peynirler yemiyoruz bazı kaşarlar sahte oluyor içine margarin koyarak yapıyorlar o nedenle güvendiğiniz bir marka tercih edin aynı numarayı beyaz peynirde de yapıyorlar onedenle peynir alırken güvendiğiniz markaları tercih ederseniz kaşar hellim beyaz tulum yöresel peynirler yenebilir
bugün çok kötü bir gündü4 haftadır aynı kilodayım direnci kırmaya kararlıyım en son 5 yıl önce bu kilodaydım bu bir başarı biliyorum ama insanın morali bozuluyor, sabah normal kahvaltımı yaptım kahvaltıdan sonra daha da mutsuzlaşmaya başladım öğlen canım bir şey yemek istemedi, eve gelmeden önce de sevgilimle tartıştık hatta ayrılmış bile olabiliriz işte eve aç ve mutsuz gidince yemeğe saldırdım gerçekten çok kötüydü bugün menü bildirimi yapmıycam yarında pro yapıcam yediğim karbonhidratların yağa çevrilmemesi için 24 saat içinde proteinle dengelemem gerek, birazdan 5-6km yol alıcam birazını yürür birazını koşarım
iyi akşamlar kızlar...sanırım bazılarınızın hastalığa, bazılarının verilmeyen kilolara canı sıkkın...hasta olanlara geçmiş olsun...kilolara gelince...evet insan emeğinin karşılığını tartıda görmek istiyor ancak herkesin metabolizma hızı bir değil...vücudunuza zaman tanıyın,sağlıklı besleniyorsunuz ya,elbet o kilolar da bir gün gidecek...
canan hoca kitapta kendi hızınızla yürüyebildiğiniz kadar hızla diyordu. tam ifadesini hatırlamıyorum ama, sanki ben orda tempo şart değil gibi algılamışım. kitabımı bir arkadaşa verdim. kitabı elinde olan arkadaşlar bakıp yazarlarsa çok sevinirim. bide öneride bulunayım. tabii anneler daha iyi bilir, yanınıza bebek arabasını alın o kimi yürür kimi biner. sende hem arabayı hemde oğluşunu zaptedeyim derken daha çok enerji harcarsın.
sabah menümü yazmıştım diğerleri şöyle
öğle
1,5 tabak z.yağlı kabak üzeri yoğurtlu
yemeğin ardından deniz mevsimini açtım 30 dk yüzme su jimnastiği
akşam
2 köfte
salata
2 küçük fırınlanmış patates
protein denemem fiyasko olunca bugün biraz boşverdim sanki patatesleri o yüzden yedim ama daha fenası :18:2 tane küçük kurabiye yedimo da ümitsizliğe kapıldığım için
ardından ben naaptım dedim ve kendimi dışarı attım hava çok sıcaktı ancak 30 dk yürüdüm eve geldim 3 mil leslie ardından 15 dk pilates bacak kalça hareketleri yaptım
3 lt suyumu çayımı kahvemi içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?