Onların bir bakışı,bir gülüşü dünyalara bedelDilara_20
bizim de sahilde köpeklerimiz var onları hergün besleriz gözlerindeki anlamlı bakış birçok insan da bile o kadar gururlu ve asiller ki
0000000000000000000000000000000000000000
koskoca bir 00000000000
Bence şimdilik sıfır diyelim,er geç bu azimle hepsi bir bir gidecek inşallah
Ben köpeklerimi gezdiremiyorumbaşka köpeklere dalaşıyorlar, kavga çıkacak diye ödüm kopuyor ((onlar bahçede koşturuyor ben de evde:))
Bizimki de küçük ama hırçın olduğundan zaman zaman tedirgin olabiliyoruz ama şükür ki boyu küçük olunca zapt etmesi kolay oluyor
kaşar yiyebiliyoruzsadece krem peynir eritme peynir gibi peynirler yemiyoruz bazı kaşarlar sahte oluyor içine margarin koyarak yapıyorlar o nedenle güvendiğiniz bir marka tercih edin aynı numarayı beyaz peynirde de yapıyorlar onedenle peynir alırken güvendiğiniz markaları tercih ederseniz kaşar hellim beyaz tulum yöresel peynirler yenebilir
Sabahları maydanozlu karşımımı tulum ile yapmaya başladım ama biraz tuzlu geldiğinden yanında dil peyniri de yiyorum.Dil peynirini evde yapamadığımızdan peynirciden alıyoruz.Güvenilir bir yer ama markalı ambalajlı tabi...Katkı maddesi var mıdır diye tedirgin oldum şimdi:18:
bugün hastayımben bildiğinizgrip işte.ilaç falan almak istemediğim için limonlu ıhlkamurla idare etmeye çalışıyorum.
bugünkümenüm:
sabah:1muz ve 1 saat sonra sütlü kave
öğle:klasik karatay kahvaltısı
akşam:fırında çupra bol salata belki biraz tarhana çorbası
kahveyle fındık fıstı atıştırabiliirm.
annem bir sakızverdi tatlandırıcılıydı çiğneyim dedim ne kadar tatlı ve mide bulandırıcı geldi anlatamam.bir daha el sürmem...
Geçmiş olsun,Allah şifa versin
Sanırım bu gidişle peynir,sirke,salçamızı biz yapmaya başlayacaz kızlar:))bu beslenme tarzını çok benimsedim ve her şeyin doğalını araştırıyorum artık,özellikle de çocuklarımız için,ben çok hatalar yapmışım çocuklarımı beslerken.!! geç te olsa farkettim.
Annem iki yıldan beri herşeyi evde yapmaya başladı.Sirke,salça,peynir,yoğurt , önceden ekmek
bugün çok kötü bir gündü4 haftadır aynı kilodayım direnci kırmaya kararlıyım en son 5 yıl önce bu kilodaydım bu bir başarı biliyorum ama insanın morali bozuluyor, sabah normal kahvaltımı yaptım kahvaltıdan sonra daha da mutsuzlaşmaya başladım öğlen canım bir şey yemek istemedi, eve gelmeden önce de sevgilimle tartıştık hatta ayrılmış bile olabiliriz işte eve aç ve mutsuz gidince yemeğe saldırdım gerçekten çok kötüydü bugün menü bildirimi yapmıycam yarında pro yapıcam yediğim karbonhidratların yağa çevrilmemesi için 24 saat içinde proteinle dengelemem gerek, birazdan 5-6km yol alıcam birazını yürür birazını koşarım
Canım bozma moralini
Merhaba geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. Kimsecikler hasta olmasın....
Ya ben bugün 9 ' da bir avuç kadar karışık çerkez yedim. Akşam yemeğinde balık yiyince ki balık kolay sindirilebilen bir şey acayip açıktım.. Keke böreğe saldırmadım Allah' tan ama çok pişmanım. Kalkıp spor yapmaya mecalim de yok.
Canan hoca, affet beni bir daha yapmıcam...
Bende akşam yemeğini az yiyince ve birazda canım çekince 9 gibi kabuklu fıstık yedim biraz
Tatlıların sonu yok ki...Hem insan sağlıklı,zayıf olunca hayat daha güzel oluyor-olacaktır.Bence motivasyonun azaldığında kilo verdiğinde ne kadar mutlu olacağını düşünebilirsin,en azından ben öyle yapıyorum.Arkadaşlar birhafta karatay yaptım sonra ailemin yanına gittim bursaya orda kalıyorum suan ver elini aburcubur tatli çikolata börek pasta kucam nerdeyse ya motivasyonumu kaybettim yardımcı olun lütfen hafta sonu dönüyorum antalya dikkat etcem ınş.