Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dilara_20

bizim de sahilde köpeklerimiz var onları hergün besleriz gözlerindeki anlamlı bakış birçok insan da bile o kadar gururlu ve asiller ki
Onların bir bakışı,bir gülüşü dünyalara bedel Hele sokak köpeklerinin alışıp koşarak gelmesi yok mu mutluluk deposu

0000000000000000000000000000000000000000
koskoca bir 00000000000

Bence şimdilik sıfır diyelim,er geç bu azimle hepsi bir bir gidecek inşallah
Ben köpeklerimi gezdiremiyorum başka köpeklere dalaşıyorlar, kavga çıkacak diye ödüm kopuyor((onlar bahçede koşturuyor ben de evde:))

Bizimki de küçük ama hırçın olduğundan zaman zaman tedirgin olabiliyoruz ama şükür ki boyu küçük olunca zapt etmesi kolay oluyor

Sabahları maydanozlu karşımımı tulum ile yapmaya başladım ama biraz tuzlu geldiğinden yanında dil peyniri de yiyorum.Dil peynirini evde yapamadığımızdan peynirciden alıyoruz.Güvenilir bir yer ama markalı ambalajlı tabi...Katkı maddesi var mıdır diye tedirgin oldum şimdi:18:

Geçmiş olsun,Allah şifa versin Ihlamurla birlikte bol adaçayı da iyi gelebilir.

Annem iki yıldan beri herşeyi evde yapmaya başladı.Sirke,salça,peynir,yoğurt , önceden ekmek Gerçekten annemizin yaptığı gibisi yok.Hem sağlıklı,hem sevgi dolu

Canım bozma moralini Hiçbirşey senden,sağlığından önemli değil. Mutsuz hissettiğinde farklı,sevdiğin birşeyler yapmayı dene.Eminim kendini daha iyi hissedeceksin

Bende akşam yemeğini az yiyince ve birazda canım çekince 9 gibi kabuklu fıstık yedim biraz
Tatlıların sonu yok ki...Hem insan sağlıklı,zayıf olunca hayat daha güzel oluyor-olacaktır.Bence motivasyonun azaldığında kilo verdiğinde ne kadar mutlu olacağını düşünebilirsin,en azından ben öyle yapıyorum. Mesela bugün annemlerin yediği tiramisudan bir çatal bile almadım ki ben tiramisuya bayılırım Yemeyince halimi görmeliydin,adeta zafer kazanmış bir komutan gibiydim

Sabahki menümü yazmıştım.Sonrası biraz karışık oldu.Öğlen yemekhanede çorba,fasulye,salata ve makarna vardı.Çorbanın unlu olduğunu düşünerek 2-3 kaşık aldım.Makarnadan 2-3 çatal ve fasulyenin de tanelerini yedim sadece.Az yediğimden acıkınca 2 gün kurusu ile biraz fındık atıştırdım.Saat beş gibi de azıcık sarma yedim(dünden kalmıştı )
Fakat akşam yemeğini oldukça hafif geçirdim;patlıcan salatası ve yoğurt
Herkese hayırlı geceler

günaydıııııııııııııın-500le güne uyanmak harikauzun zamandır yerimde sayıyordum,moral oldu

Protein denemesi nedir canim ??

sadece proteinle besleniyorsun metabolizma hızını artırıyor tabi ki hızlıca yağ da yakılıyor 2 günlük yaptım 3 günden fazlası biraz sağlıksız işte bu bende işe yaramadı ama

Sivasin gulu

güle güle kullan çamaşırlarını demek ki şanslı günündeymişsin ne güzel

soniaa

kendi evine gelince yenibir başlangıç yaparsın artık üzülme:13:

Dilara_20

desteğin için tşk ederim canım evet hepsi gidecek yılmak yok

dünkü menüm:
08:00 1tabak keten tohumlu yoğurt
12.30 bezelye yemeği, çilek (öğle yemeğini biraz fazla kaçırdım karnım çok şişti ama gözüm anca doydu)
17.40 1tabak bezelye yemeği.
18.30 4 5 kaşık ekşili pilav, yeşil erik.
20.00 ayran
akşam üzeri bahçede çalıştım. ben ne kadar su içtiğimi bilmiyorum yaa

kizlar karar verdim yarin ve pazar gününü protein günü ilan ediyorum kendime

sanki bu aralar duraksama gibi birsey oldu, hemen cözüm bulmam lazim diye düsünüyorum..

katilmak isteyen varmi bana?

sanki bu aralar duraksama gibi birsey oldu, hemen cözüm bulmam lazim diye düsünüyorum..

kızlar merabalar ben internetim yoktu gelemedim benim kilo 73e çıktı arkadaşlar ne yapsam bilemiyorum sabah 6da kalktımyuruyuşe gittim 1,5saat bana bi akıl verin bende yaparım protein ama ben 1 hafta yapmayı duşunuyorum ne dersiniz

bir hafta cok canim..
en fazla üc gün yapilir diye biliyorum.
istersen üc gün denersin, sonra iki gün normal iki gün protein yaparsin bi sekilde.

protein yapinca coook fazla su tüketmek gerekiyor

bende duraksama yaşıyorum ama protein yapmayı pek düşünmüyorum. kolay gelsin sana

leneva
ekşili pilav ne ola anlat bi bakiym

selmanın kızı esraemrah
umarım sizin proteinler işe yarar

kahvelerinizi aldınız mı ben yapmaya kalakayım bi

kilo vermem lazım benimmm dugunee azzzzz kaldııııı 57 gun falan kızlar yardımınıza ihtiyacım varr hangi diyeti yapsam yada hiç yemesem mi yada proteinle mi beslensem sadece puffffffffffff ((

bir hafta cok canim..
en fazla üc gün yapilir diye biliyorum.
istersen üc gün denersin, sonra iki gün normal iki gün protein yaparsin bi sekilde.

protein yapinca coook fazla su tüketmek gerekiyor

zaten gunde 3litre su içiyorum 500ml lik pet şişeyi doldurunca kendimi zorunlu kılıyır içiyorum tamam 3gun yaparım 2gun normal tekrar duraksadı kilo daha bide 73lerde olunca aaaa ayy Allahıımmmmmm yardım et bana

zaten gunde 3litre su içiyorum 500ml lik pet şişeyi doldurunca kendimi zorunlu kılıyır içiyorum tamam 3gun yaparım 2gun normal tekrar duraksadı kilo daha bide 73lerde olunca aaaa ayy Allahıımmmmmm yardım et bana

sakin ol canim... kurallara uyarsan verirsin dügüne kadar. yaglardan gittigi icin daha zayif görünüyorsun zaten.
bak seninle yarin basliyalim. hatta sen bugün ögle yemeginden itibaren bile basliyabilirsin.
istersen bana yediklerini yaz, ben seni kontrol etmis olurum.

ögle ve aksam birtek balik tavuk, et, peynir, yogurt yiyip ayran ve süt icebilirsin..

günaydıııııııııııııın-500le güne uyanmak harikauzun zamandır yerimde sayıyordum,moral oldu

tebrik ederim canım darısı basımıza :)

ben regl oncesi oldugumdan sanırım + 300 gibi geldim bakalım onumuzdeki gunlere bakacagız..:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…