Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tamam ii olur zaten daha kahvaltı yapmadım 1 tek kahve içiyorum peynir yumurta yiyeyim domates falan yiyeyim mi bilemiorum sadece onları mı yesem hangisi doğru olurr

bi arkadaşım düğünü için 2 ayda15 kilo verdi ama ne çekti ne çekti
sabah 90 dk akşam 90 dk yürüyüş
kerevizi bile gramla tartarak yedi

leneva
ekşili pilav ne ola anlat bi bakiym

selmanın kızı esraemrah
umarım sizin proteinler işe yarar

kahvelerinizi aldınız mı ben yapmaya kalakayım bi
çankırı taraflarının heralde, yöresel bir yemeği. buğdayın içine lor ve dereotu falan konularak yapılmış. değişik ve güzel bir lezzet. bana bir arkadaşım ikram etti. tarifini pek bilmiyorum. istersen öğrenebilirim.

bi arkadaşım düğünü için 2 ayda15 kilo verdi ama ne çekti ne çekti
sabah 90 dk akşam 90 dk yürüyüş
kerevizi bile gramla tartarak yedi

sabah yuruyuşe çıkıyorum geliorum evde basenleri 100er kez duvara vuruyorum ayak hareketi yapıorum 5er dak. akşamuzeride leslie 3mil yapmayı duşunuyorumm yaparımda yaniii

kilo vermem lazım benimmm dugunee azzzzz kaldııııı 57 gun falan kızlar yardımınıza ihtiyacım varr hangi diyeti yapsam yada hiç yemesem mi yada proteinle mi beslensem sadece puffffffffffff ((
canım sana yardımcı olmayı çok istiyorum ama elimden bişey gelmiyor. bayağıda spor yapıyosun.
kızlaaar canan hoca kilo verememenin nelere bağlı olduğunu söylüyordu galiba. hatırlayan varmı?
ben başlayayım besin alerjisi varsa kilo verilmez
kabızlık varsa kilo verilmez

bu gibi nedenleri ortadan kaldırmadan kilo verilemeyeceğini söylüyordu. hepsini hatırlasak onları düzeltirsin önce sonra kilo vermemen için çook özel bir durum yoksa bir neden kalmaz

tamam ii olur zaten daha kahvaltı yapmadım 1 tek kahve içiyorum peynir yumurta yiyeyim domates falan yiyeyim mi bilemiorum sadece onları mı yesem hangisi doğru olurr

kahvaltinda:
- 2 yumurta (peynirli omlet, pastirmali, kiymali yumurta) yiyebilirsin
- süt
- peynir
- yogurt

sebze, meyve, ceviz vs. yenmiyor protein günlerde. sirf protein yiyebilirsin. ben kabizliktan dolayi yogurda bir tatli kasigi kadar keten tohumu koyuyorum.

eskiden ben de duvara vururdum unutmuşum hatırlattığın iyi oldu

youtube pilates bacak kalça hareketlerini ara çok etkili şeyler yaptırıyorlar 10 dk lık olanı dün yaptım herhalde 100 kere aynı hareketi yaptırdı aynbı yere yüklenince etkisi daha çok oluyor

özel bi durum yok çok şukur test yaptırmıştım bişey çıkmadı gabızlık vardı ilaçlarla duzeldi çok şkr suan vermem gereken bi dönem bakalım bi haftada öle başlayacagım nasıl olacak yazarım gun gun kalkıp tartılayım en iisi

kızlar tartıldım şimdi dun sabah aldım tartıyı 73 200 geldim şimd tam 72yim 1.200 gitmiş gibi bakalım ptesi kilo bildirimi yapıcam nasıl olacak inanamıyorum ama 1200 gitmiş görunuyor

bu nasıl oluyor yahu

ben akşamdan sabaha kilo aldığım oldu ama verdiğim hiç olmadı

senin adına sevindim sana iyi moral oldu

almadı verilecek 5 kilosu kaldı düğünü de bu ayın sonunda
anlayacağın hala çekiyor evlendikten sonra kısmetse alacak açlıktan ölüyor çünkü

keten tohumu alayım çörek otu duymuştum bendee bi ara tamam ben peynir çeşitlerini seviyorum açıktıkça 1er parça yerim bide yumurta haşlarım inş veririm ilk hedef 65 olsun da sonra 58ei duşunurum

tam olarak ne yazıcam onu söle ondan yapayım bende bacak basen buyuk sorun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…