sakin ol canim... kurallara uyarsan verirsin dügüne kadar. yaglardan gittigi icin daha zayif görünüyorsun zaten.
bak seninle yarin basliyalim. hatta sen bugün ögle yemeginden itibaren bile basliyabilirsin.
istersen bana yediklerini yaz, ben seni kontrol etmis olurum.
ögle ve aksam birtek balik tavuk, et, peynir, yogurt yiyip ayran ve süt icebilirsin..
çankırı taraflarının heralde, yöresel bir yemeği. buğdayın içine lor ve dereotu falan konularak yapılmış. değişik ve güzel bir lezzet. bana bir arkadaşım ikram etti. tarifini pek bilmiyorum. istersen öğrenebilirim.leneva
ekşili pilav ne ola anlat bi bakiym
selmanın kızı esraemrah
umarım sizin proteinler işe yarar
kahvelerinizi aldınız mı ben yapmaya kalakayım bi
ben yesil cay iciyorum, olurmu
bi arkadaşım düğünü için 2 ayda15 kilo verdi ama ne çekti ne çekti
sabah 90 dk akşam 90 dk yürüyüş
kerevizi bile gramla tartarak yedi
canım sana yardımcı olmayı çok istiyorum ama elimden bişey gelmiyor. bayağıda spor yapıyosun.kilo vermem lazım benimmm dugunee azzzzz kaldııııı 57 gun falan kızlar yardımınıza ihtiyacım varr hangi diyeti yapsam yada hiç yemesem mi yada proteinle mi beslensem sadece puffffffffffff((
tamam ii olur zaten daha kahvaltı yapmadım 1 tek kahve içiyorum peynir yumurta yiyeyim domates falan yiyeyim mi bilemiorum sadece onları mı yesem hangisi doğru olurr
canım sana yardımcı olmayı çok istiyorum ama elimden bişey gelmiyor. bayağıda spor yapıyosun.
kızlaaar canan hoca kilo verememenin nelere bağlı olduğunu söylüyordu galiba. hatırlayan varmı?
ben başlayayım besin alerjisi varsa kilo verilmez
kabızlık varsa kilo verilmez
bu gibi nedenleri ortadan kaldırmadan kilo verilemeyeceğini söylüyordu. hepsini hatırlasak onları düzeltirsin önce sonra kilo vermemen için çook özel bir durum yoksa bir neden kalmaz
çizelge konusunda pekde başarılı değilim. sağolsun bana da selmanınkızı yardım etmişti. ona çağrıda bulunalım. selmanınkızıııı çizelge nasıl yapılıyorduuubu çizelgeyi nasıl yaptınız bana da gösterebilirmisinz bende yapayım
özel bi durum yok çok şukur test yaptırmıştım bişey çıkmadı gabızlık vardı ilaçlarla duzeldi çok şkr suan vermem gereken bi dönem bakalım bi haftada öle başlayacagım nasıl olacak yazarım gun gun kalkıp tartılayım en iisi
kahvaltinda:
- 2 yumurta (peynirli omlet, pastirmali, kiymali yumurta) yiyebilirsin
- süt
- peynir
- yogurt
sebze, meyve, ceviz vs. yenmiyor protein günlerde. sirf protein yiyebilirsin. ben kabizliktan dolayi yogurda bir tatli kasigi kadar keten tohumu koyuyorum.
eskiden ben de duvara vururdum unutmuşum hatırlattığın iyi oldu
youtube pilates bacak kalça hareketlerini ara çok etkili şeyler yaptırıyorlar 10 dk lık olanı dün yaptım herhalde 100 kere aynı hareketi yaptırdı aynbı yere yüklenince etkisi daha çok oluyor
çizelge konusunda pekde başarılı değilim. sağolsun bana da selmanınkızı yardım etmişti. ona çağrıda bulunalım. selmanınkızıııı çizelge nasıl yapılıyorduuu
kızlar tartıldım şimdi dun sabah aldım tartıyı 73 200 geldim şimd tam 72yim 1.200 gitmiş gibi bakalım ptesi kilo bildirimi yapıcam nasıl olacak inanamıyorum ama 1200 gitmiş görunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?