bende siyah çayla eşlik ettim sizeee
tamam canım öğrenir paylaşırım
tam olarak ne yazıcam onu söle ondan yapayım bende bacak basen buyuk sorun
benim de kahvem bitti suda da 1. litreyi bitirdim kaldı 2 lt
ne pisiriyorsunuz bugün kizlar?
cizelge yapimi cok kolay kizlar, bakin burda detayli bi sekilde anlatiliyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
yapamadım ingilizce yazıyor hep
közlenmiş patlıcanlarım vardı onlarla karnı yarık düşünüyorum yoğurdum bitti cacıksız yiyeceğim maalesefsütçüm yarın gelicek
Kızlar bugün başladım sabah ama gerçekten işe yarıyormu emin değilim
mayalamak icin ayirdinmi yogurdu canim? bende genellikle yetismiyor
1 bardak ayırdım birazını öğle yiyeceğim kalanını maya yapacağım ben de unuturum bazen neyse ki komşum da evde yapıyor ondan alıyorum
Arkadaşım öncelikle stres yapmamalısın stres kilo vermenin önündeki en büyük engel 2.si çok yorgun olduğunuzda da kilo veremezsin çünkü yorgunkende stres hormanu salgılanır 3.sü protein atakları yaparken yağ almamanız gerekiyor ben dukan yaparak 3 günlük atak döneminde 0 yağ aldım ve 3 kilo verdim 3 günde.bol şans inan ki daha ince görüneceksin
kahvaltinda:
- 2 yumurta (peynirli omlet, pastirmali, kiymali yumurta) yiyebilirsin
- süt
- peynir
- yogurt
sebze, meyve, ceviz vs. yenmiyor protein günlerde. sirf protein yiyebilirsin. ben kabizliktan dolayi yogurda bir tatli kasigi kadar keten tohumu koyuyorum.
bak canim burda türkce karsiliklari yaziyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Arkadaşım öncelikle stres yapmamalısın stres kilo vermenin önündeki en büyük engel 2.si çok yorgun olduğunuzda da kilo veremezsin çünkü yorgunkende stres hormanu salgılanır 3.sü protein atakları yaparken yağ almamanız gerekiyor ben dukan yaparak 3 günlük atak döneminde 0 yağ aldım ve 3 kilo verdim 3 günde.bol şans inan ki daha ince görüneceksin
Kızlar bugün başladım sabah ama gerçekten işe yarıyormu emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?