Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tam olarak ne yazıcam onu söle ondan yapayım bende bacak basen buyuk sorun

you tube açtıktan sonra pilates legs yaz 10 dakikalık bi video buldum çok etkili zaten 3 hareket yaptırıyor ama sadece basen bacak kalça selülit savar gibi
başkaları da vardır buldukça yazarım

Arkadaşım öncelikle stres yapmamalısın stres kilo vermenin önündeki en büyük engel 2.si çok yorgun olduğunuzda da kilo veremezsin çünkü yorgunkende stres hormanu salgılanır 3.sü protein atakları yaparken yağ almamanız gerekiyor ben dukan yaparak 3 günlük atak döneminde 0 yağ aldım ve 3 kilo verdim 3 günde.bol şans inan ki daha ince görüneceksin

maşallah 3 günde 3 kilo

beyaz peynir örgu peynir ve antep peyniri yedim biraz yumurta kızarttım ondan yedim bi bardakta şekersiz çay içtim nasıll şimdi de bitki çayı içicemm

yağ alma derken canım yani lıgt mı yicem ben daha önce yapmıştım kilo verdim çok hırslıydım 4 - 5 kilo verdim ama geri stres dkkat falan etmedim geri aldım cenaze falan vardı lıght yeedim sadece beyniz haşlanmış yumurta bide salata yemiştim şuan başaramıyorum

Canım dukan ile karatay arasındaki en büyük tezat bu işte. Lıght yiyorsun.Sen de mümkün olduğunca yağsız tüketmeye çalış kendini çok yorgun hissettiğin günler daha hafif egzersizler yapabilirsin ben
xc9:)canım sen nasıl yaptın 2 günlük protein atağını yağa dikkat etmiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…