Canım dukan ile karatay arasındaki en büyük tezat bu işte. Lıght yiyorsun.Sen de mümkün olduğunca yağsız tüketmeye çalış kendini çok yorgun hissettiğin günler daha hafif egzersizler yapabilirsin ben
xc9:)canım sen nasıl yaptın 2 günlük protein atağını yağa dikkat etmiş miydin?
Yanlış anlaşılmasın yalnız. Protein atağı yaparken yağa dikkat karatay için bol yağ bol mutluluk:)
Sevgili arkadaşlar, yoldaşlar,
*sağlıklı bir yaşam biçimi olan karatay'ı seçmediniz mi?
*ne içun dukan gibi light üründen tatlandırıcılardan ve garip yulaf kepeğinden ibaret bir şeyi tekrar edersiniz?
Yapmışsınız faydası olsaydı burda olmazdınız.
*3günde 3 kg verdiniz diyelim.ne bu su mudur?kas mıdır? Ve sonrasında sağlıklı beslenme biçiminizi bozmayacağı ne malum.
*haftada gram versenizde şaşmayın yolunuzdan.bu yol, yıllarca aldığım kiloyu hemencik vereyim diyenlerin, zayıflayayım da sağlığım falan ikinci planda kalsın diyenlerin yolu değildir.
*hayat tarzımızı değiştiriyoruz kolay değildir.
*ve gel nerede olursan, diyetini bozmuşsanda 5 km yürü öyle gel...
Tabi ki sağlıklı yağlar...ben denemiş biri olarak paylaşmak istedim ama yanlış anlaşıldım sanırım sen zaten protein atağı yaparken karatay yapmıyorsun ki bende şuan karatay yapıyorum ve haftada 1 kilo veriyorum her şey kuralına uygun olursa sonuç daha kolay alınıyor ben bunu belirtmek istedim nacizane faydam olu diye
ne kadar sürede ulaştın hedefine toplamda kaç kilo verdin.tebrik ederim ayrıca seni başarılar inş. bi daha hiç almazsın o kiloları geri...
grip oldum, hic halim kalmadı sporlarımı yapamıyorum... ogunlerime dikkat ediyorum ama cok bitkin ve ac hissediyorum :2:
Kesinlikle önce sağlık tabiki de... 3 diyetisyen akupunktur kalori hesabı falan filan her şeyi denemiş ve çok kilo vermesi gerektikçe çok sabırsızlanan sıkılan daha önce kilolu olmadığım halde 30 kilouyu 1.5 yılda üstüne yüklemiş biri olarak yorulan çeşitli arayışlara girmiş biri olarak sadece, protein atağı yapmış ya da yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Değilse ben sağlıklı zayıflamak isteyen biri olarak karatay hocanın ağzından çıkan her şeyi uygulamak isteyen biri olduğum için aranıza katıldım ve hedefime ulaşana kadar acele etmeden sabırla uygulamaya devam edeceğim.
bugünki menüm:
sabah 8.30 klasik karatay kahvaltısı
öğlen Türk kahvesi
akşam 17.00 bir tabak dolusu kuru fasulye salata yoğurt
spor:40 dakika eliptik
su 3lt ve yeşil çaya devam limonlu hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?