Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ev yoğurdu kapı sütü yumurta tel peynir lokumlu peynir ızgara tavuk yağsız tarafından kavurma ve ızgara köfte yemiştim

iyi de yoğurdum ve peynirim yağlı diye mi gram bile gitmedi o zaman bizim karatayla zayıflamamız imkansız olmalı ama zayıflıyoruz belki yediklerim tutmuştur yağları daha atmamıştır

Yanlış anlaşılmasın yalnız. Protein atağı yaparken yağa dikkat karatay için bol yağ bol mutluluk:)

hayır canım karatayda sağlıklı yağlar öneriliyor bunun için yağlı peynir yağlı yoğurt yeyin diyor ama yemeklere bol bol tereyağı z.yağı koyarsan sağlıklı da olsa kilo veremezsin öyle olsaydı z.yağı şişesini kafaya dikerdik

karatay hoca her zaman kilo vermek istiyorsanız porsiyonlarınızı küçültün diyor

bugünkü raporum:

sabah:domates,salatalık,biber,zeytin ve peynirden oluşan klasik kahvaltı yumurta olmadığından bir muz
limonlu ıhlamur
öğle:domates soslu biber bir tabak,bir yumurta ve peynir
sütlü kahve
akşam:3 fırında köfte, bulgur pilavı,yoğurt, salata

***dün yaramazlık yapmıştım.ama akşam sekizden sonra ağzıma lokma girmeyecek.kuruyemiş bile...(kitabın bu bölümünü tekrar ettim.)

akşam bir dolu ütü var yapılacak ve yerleştirikende dolaplarını silmeyi planlıyorum. o da spordan sayılsın
mı?

Ben, kilolu değilim. sadece son dönemde hapur hupur yediğim hamurişleri sayesinde 4-5 kilo kadar aldım.
Bu yüzden Karatay göbek diyeti uyguluyorum 3 haftadır.
ekmek, patates (her şekilde), pişmiş havuç, kızartma, tatlı, pilav yok.
kahvaltılarım ; peynir,zeytin, ceviz, çay veya haşlanmış buğday,süt, çay, ceviz.
ara öğün yok. 4 gibi fındık veya ceviz yiyorum. ayran içiyorum.
arada fırsat buldukça (daha çok cts ve pazar) yürüyüş ve birazda karın hareketleri yapıyorum.
bu diet sadece karın eritmek içinmiş.
3 haftada 1 kilo 100 gr verdim.
kesinlikle aç kalmıyorum. gayet sağlıklı besleniyorum. midem küçüldü. bunu hissediyorum.

Tabi ki sağlıklı yağlar...ben denemiş biri olarak paylaşmak istedim ama yanlış anlaşıldım sanırım sen zaten protein atağı yaparken karatay yapmıyorsun ki bende şuan karatay yapıyorum ve haftada 1 kilo veriyorum her şey kuralına uygun olursa sonuç daha kolay alınıyor ben bunu belirtmek istedim nacizane faydam olu diye

Sevgili arkadaşlar, yoldaşlar,

*sağlıklı bir yaşam biçimi olan karatay'ı seçmediniz mi?
*ne içun dukan gibi light üründen tatlandırıcılardan ve garip yulaf kepeğinden ibaret bir şeyi tekrar edersiniz?
Yapmışsınız faydası olsaydı burda olmazdınız.
*3günde 3 kg verdiniz diyelim.ne bu su mudur?kas mıdır? Ve sonrasında sağlıklı beslenme biçiminizi bozmayacağı ne malum.
*haftada gram versenizde şaşmayın yolunuzdan.bu yol, yıllarca aldığım kiloyu hemencik vereyim diyenlerin, zayıflayayım da sağlığım falan ikinci planda kalsın diyenlerin yolu değildir.
*hayat tarzımızı değiştiriyoruz kolay değildir.
*ve gel nerede olursan, diyetini bozmuşsanda 5 km yürü öyle gel...

yaşaaaaa

anlaşıldı merkez tamaaam

merhaba siteye yeni katıldım ben 8 nisandan beri karatay diyeti yapıyorum ve ancak 2 kilo verebildim ama vücudumda bariz bir incelme oldu

ne kadar sürede ulaştın hedefine toplamda kaç kilo verdin.tebrik ederim ayrıca seni başarılar inş. bi daha hiç almazsın o kiloları geri...

teşekkür ederim..
toplamda 9 kilo verdim

zaten çok fazla bir kilom yoktu..

darısı başınıza arkadaşlar ..

Kesinlikle önce sağlık tabiki de... 3 diyetisyen akupunktur kalori hesabı falan filan her şeyi denemiş ve çok kilo vermesi gerektikçe çok sabırsızlanan sıkılan daha önce kilolu olmadığım halde 30 kilouyu 1.5 yılda üstüne yüklemiş biri olarak yorulan çeşitli arayışlara girmiş biri olarak sadece, protein atağı yapmış ya da yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak istedim.Değilse ben sağlıklı zayıflamak isteyen biri olarak karatay hocanın ağzından çıkan her şeyi uygulamak isteyen biri olduğum için aranıza katıldım ve hedefime ulaşana kadar acele etmeden sabırla uygulamaya devam edeceğim.
bugünki menüm:
sabah 8.30 klasik karatay kahvaltısı
öğlen Türk kahvesi
akşam 17.00 bir tabak dolusu kuru fasulye salata yoğurt
spor:40 dakika eliptik
su 3lt ve yeşil çaya devam limonlu hoşçakalın

Aynı tarihte başlamışız bende slteye pazrteslden beri üye oldum ben 4 kilo verdim ama bol hareket edince son hafta belirgin lncelme oldu

Merhaba arkadaslar bugun gune -800 ile basladim cok mutluyum kac gundur durmustu vucudum insallah boyle devam eder. Gec kalktim kahvalti yapmadim ogle yemegim dunden kalan

Firinda kizartma patates ekledim bu sefer ama kucuk bir tabak yedim
Incir 1 tane kuru kaysi

MENÜMÜ bildireyim kızlar
erken kahvaltı yapınca akşam yemeğini erken yedim
sabah 6 :30 kaşar peynirli bol yeşil soğanlı menemen üstünede 1 yumurta kırdım
1 kase çilek

akşam 1 adet kuru patlıcan dolması
5 adet bulgurlu pazı sarma
1 kase yoğurt

1 saat yüzme
2 litre su

sabah
1 tabak mantar sote
1 yk lor
1 saat pilates

öğle
1 tabak mantar sote
3 yenidünya
5 erik
3 mil leslie+45 dk pilates

akşam
kızartmadan karnıyarık
yoğurdum olamdığı için 2 yk lor yerim
1 saat yürüyüş

şimdide 3 lt su oldu yürüyüşten gelince 0.5 lt daha içerim

bu yolda hepberaber yürüyoruz canım hepimiz deneyimlerimizi bilgilerimizi paylaşarak kurtulacağız bu kilolardan :13:

birileri bana gösterir mi?
yoldan cikma plani yapiyorum sanirim. yasadigim sehire bir noel bir de bahar zamani panayir gelir. bugün ve haftasonu panayir var, ben ben 1 yil boyunca bunu bekledim. pamuk helva yemek icin. 7-8 km yürüyüp, yesem mi diye düsünüyorum ama yememeliyim. baska zaman pamuk helva satildigini görmedim daha. napayim?

Arkadaşlar merhaba; malum Adana’da sıcaklar epey arttı biraz halsiz bırakıyor bizi, bu gün biraz başım dönerek ve halsiz uyandım. Bu sebeple kahvaltımı biraz geniş tuttum.

SABAH (10.45):
3 adet haşlanmış yumurta, bir kk peynir, 15-16 adet badem, 1 tane salatalık, 1 tane armut, 1 tane gün kurusu, 1 fincan siyah çay.

ÖĞLE (16.00):
2 tane haşlanarak pişirilmiş içli köfte (az bulgur ve kıymadan oluştuğu için zararlı olmayacağını düşündüm ama pek de emin değilim…), yarım porsiyon zeytinyağlı domates yemeği, ayran.

Arada 1 fincan Türk kahvesi de içtim. Şimdilik 2 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Akşam spora gideceğim: 30 dk kardiyo, 30 dk aletli, 30 dk core crunch.

Bugün akşam yoğurt süt dahi tüketmeyeceğim, kendimi biraz ağır hissediyorum...

Sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…