merhaba siteye yeni katıldım ben 8 nisandan beri karatay diyeti yapıyorum ve ancak 2 kilo verebildim ama vücudumda bariz bir incelme oldu
teşekkür ederim..
toplamda 9 kilo verdim
zaten çok fazla bir kilom yoktu..
darısı başınıza arkadaşlar ..
grip oldum, hic halim kalmadı sporlarımı yapamıyorum... ogunlerime dikkat ediyorum ama cok bitkin ve ac hissediyorum :2:
geçmiş olsun canım önce sağlık iyileşince acısını çıkarırsın
geçmiş olsun canım.önce iyileş sonra spor...
birileri banagösterir mi?
yoldan cikma plani yapiyorum sanirim. yasadigim sehire bir noel bir de bahar zamani panayir gelir. bugün ve haftasonu panayir var, ben ben 1 yil boyunca bunu bekledim.pamuk helva yemek icin. 7-8 km yürüyüp, yesem mi diye düsünüyorum ama yememeliyim. baska zaman pamuk helva satildigini görmedim daha. napayim?
birileri banagösterir mi?
yoldan cikma plani yapiyorum sanirim. yasadigim sehire bir noel bir de bahar zamani panayir gelir. bugün ve haftasonu panayir var, ben ben 1 yil boyunca bunu bekledim.pamuk helva yemek icin. 7-8 km yürüyüp, yesem mi diye düsünüyorum ama yememeliyim. baska zaman pamuk helva satildigini görmedim daha. napayim?
Arkadaşlar merhaba; malum Adanada sıcaklar epey arttı biraz halsiz bırakıyor bizi, bu gün biraz başım dönerek ve halsiz uyandım. Bu sebeple kahvaltımı biraz geniş tuttum.
SABAH (10.45):
3 adet haşlanmış yumurta, bir kk peynir, 15-16 adet badem, 1 tane salatalık, 1 tane armut, 1 tane gün kurusu, 1 fincan siyah çay.
ÖĞLE (16.00):
2 tane haşlanarak pişirilmiş içli köfte (az bulgur ve kıymadan oluştuğu için zararlı olmayacağını düşündüm ama pek de emin değilim ), yarım porsiyon zeytinyağlı domates yemeği, ayran.
Arada 1 fincan Türk kahvesi de içtim. Şimdilik 2 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 ltye tamamlarım. Akşam spora gideceğim: 30 dk kardiyo, 30 dk aletli, 30 dk core crunch.
Bugün akşam yoğurt süt dahi tüketmeyeceğim, kendimi biraz ağır hissediyorum...
Sevgiler :)
Merhaba arkadaşlar. 5000 adımımı da attım. takriben 45 dakika sürüyor.
Herkese kocaman sevgiler;Dün giremedim,düğünümüz var Bu akşamda geç gelirim diye sabahtan yazayım dedim.
Sabah;
2 yumurta
lorlu peynir
zeytin
Sabah ağlayarak uyandım uykumdan,o moral bozukluğu ile azıcık bitter yedim
Pazar görüşürüz inşallah
günaydin,
irade savasini simdilik kazandimaksam yemegine kadar ciss mekanin aksi yönüne dogru bisiklet parkuru belirledim. (xc9, ben almanya'da yasiyorum =( )
kahvalti: bir kase tarcinli yogurt, kivi, findik ve sucuk. (mide cöp tenekesi gibi.) vitaminler ve omega 3
düsük karbonhidrat diyetiyle beslenenlerde agiz kokusu oluyormus, yag yakmanin bir isaretiymis (keton). biraz ic kaldirici bir durum ama aranizda böyle bir sey yasayan varsa, bilsin ki dogru yolda.
günaydin,
irade savasini simdilik kazandimaksam yemegine kadar ciss mekanin aksi yönüne dogru bisiklet parkuru belirledim. (xc9, ben almanya'da yasiyorum =( )
kahvalti: bir kase tarcinli yogurt, kivi, findik ve sucuk. (mide cöp tenekesi gibi.) vitaminler ve omega 3
düsük karbonhidrat diyetiyle beslenenlerde agiz kokusu oluyormus, yag yakmanin bir isaretiymis (keton). biraz ic kaldirici bir durum ama aranizda böyle bir sey yasayan varsa, bilsin ki dogru yolda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?