Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba siteye yeni katıldım ben 8 nisandan beri karatay diyeti yapıyorum ve ancak 2 kilo verebildim ama vücudumda bariz bir incelme oldu

hoşgeldin aramıza merak etme yavaşta versen yeterki ver .ve sonunda daha ince gösterdiğin kesin...

teşekkür ederim..
toplamda 9 kilo verdim

zaten çok fazla bir kilom yoktu..

darısı başınıza arkadaşlar ..

amin...inşallah bizde hedefimize ulaşırız daha yolun başındayız...

grip oldum, hic halim kalmadı sporlarımı yapamıyorum... ogunlerime dikkat ediyorum ama cok bitkin ve ac hissediyorum :2:

geçmiş olsun canım.önce iyileş sonra spor...

sabah: Karatay Kahvaltısı

akşam: domates çorbası (karatay mutfağındaki tariften), taze fasulye, salata, 1 kase yoğurt (bunlar saat 16:45'te yendi)

saat 20:00 gibi çay içmeyi planlıyorum inşallah.

1 litre su içtim ve devam ediyorum.

yediklerim:
sabah: klasik karatay tabagi, vitamin &omega 3

aksam: tavuk fajita (tortilla ekmeksiz ve avakado sossuz), meksika fasulyesi, salata

2lt su, 2 fincan yesil cay
3km yürüyüs

meksika fasulyesi uygun mudur? siyah fasulyenin GI'si yüksek, bakliyattir nihayetinde diye düsünüp yumuldum ama... emin de degilim.

kızlar herkese iyi akşamlar
sabah 10:30 gibi 4 tane ceviz
8 tane zeytin
peynir
tereyağılı 2 yumurta
1 kupa şekersiz çay

akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasülye
1 parça tavuk

2litre su içtim spor yapamadım bugün

hepinizi kocaman öpüyorum iyi akşamlar.

Bugün yorucu bir gündü,misafir ağırladım,şu an bacaklarım koşturmaktan zonnnkkk(

Bugünkü menüm:
Sabah:1 yumurta,5zeytin,domates,1 avuç badem,az peynir
Öğlen:4 kaşık kısır,asma yaprağı,yarım dilim neskafe tatlısı((
Akşam:ŞU ANDA AÇIM.
Belki 1 süt içerimm

Aslında kurallara uyduğumda hiç acıkmıyorum.şekerli yiyince denge bozuluyor kızlar..!!!

Sakın şekerli şeyler yeme yoksa peşinden bunları hakkedersin...:))) bozuldu mu dengeyi tekrar sağlayana kadar az zaman geçmiyor.!!! Bunu düşün derim.:13:

merhaba kizlar,

gec yaptigim kahvaltim:
- peynirli omlet
- minik kase keten tohumlu yogurt
- cay

simdide limonlu su ve birazdan temizlik.. ardindan yagmur durursa yürüyüs veya zumba

herkese keyifli ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

sen yurtdışındasın galiba ora neresi?

canım ben de mersinde yaşıyorum yaz erken geldi bundan sonra bizi zor günler bekliyor:44:
içli köfte haşlama olunca zararı yok bulgur ve kıyma gibi düşün zaten 2 taneyle durabilmişsin ben duramam diye yapmıyorum

Merhaba arkadaşlar. 5000 adımımı da attım. takriben 45 dakika sürüyor.

yürüyüş için
pedometreyle mi yürüyorsun

yürüyüş için
pedometreyle mi yürüyorsun[/QUOTE]

Adım sayar kullanıyorum :) dakikasıda kendim saate bakarak söylüyorum.

Herkese kocaman sevgiler ;Dün giremedim,düğünümüz var Bu akşamda geç gelirim diye sabahtan yazayım dedim.
Sabah;
2 yumurta
lorlu peynir
zeytin

Sabah ağlayarak uyandım uykumdan,o moral bozukluğu ile azıcık bitter yedim
Pazar görüşürüz inşallah

neden ağladın canım bak ne güzel düğününüz de varmış
kim evleniyor

bugün geç kalktığım için 2 öğün yapacağım
sabah
1 saat yürüyüş
2 yumurta
1 yk lor 1 kk peynir
8 zeytin
maydanoz salatalık
yarım çb fındık
yarım elma yarım portakal ama ikisi de küçüktü

akşam
1 saat yürüyüş
kızartmadan karnıyarık
yoğurt

günaydin,

irade savasini simdilik kazandim aksam yemegine kadar ciss mekanin aksi yönüne dogru bisiklet parkuru belirledim. (xc9, ben almanya'da yasiyorum =( )

kahvalti: bir kase tarcinli yogurt, kivi, findik ve sucuk. (mide cöp tenekesi gibi.) vitaminler ve omega 3

düsük karbonhidrat diyetiyle beslenenlerde agiz kokusu oluyormus, yag yakmanin bir isaretiymis (keton). biraz ic kaldirici bir durum ama aranizda böyle bir sey yasayan varsa, bilsin ki dogru yolda.

ağız kuruluğu da yağ yakıldığının bir göstergesiymiş
benim ağzım kuruyor daha çok

evet canim, bende yasadim bu durumu.
o kadar agiz temizligine dikkat ettigim halde. ama ben nedense bilmedigim halde anlamistim kilo vermeyle alakali oldugunu.
yanimda artik her zaman sekersiz güzel kokan sakiz bulundururum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…