Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende liste hazırlayabilirim :)

haklısın ya yanlışlıkl olmuş bu hafta sıra sende listeyi tekrar düzenleyeyim
buhafta pek ilgilenemedim yoğun bi zaman geçti mesajlarada yorum yapamadım önumuzdeki hafta tam hız burdayım
buarada senin protein neden etki etmedi ya illa etki eder ama belki deaşırı protein yüklemesi senin vucut kabul etmıyor herkesin farklı bunyesi var sonuçda
mesala pirinç lapası ile ben zayıflarım ama ayran aşında gram veremedim sendeki durum böyle sanırım
bende liste hazırlayabilirim :)

Ryeocum 2 hafta sonra sende listede olucaksın

tamam o zaman

dediğin gibi bünyeden bünyeye fark ediyor herhalde bende kas yapmış olabilir

Bugünki menüm;
sabah 10.00: 10 tane z.yağlı bulgurlu sarma, 2 zeytin, peynir tabağı(biraz kaşar, biraz hellim,biraz b.peynir)
domates,salatalık 2günkurusu, 1 kuru erik
akşam:4 çöp şiş (ev yapımı az ince bulgur katılarak yapılan köfteden) ayran ve salata
spor:5 km yürüyüş
bol limonlu su ve 5'i bir arada çay

Selamlar,

dunden beri yazlık kıslık ayırma derdi ile ugrası içerisindeyim. 3 cocuk bi de bizimkiler imdat durumlarındayım..
bir de regl oldum tam süper patlayacak gibiyim. Neyse allahtan biraz rahatladım. asırı sismistim.
dun iki ogun yaptım işten gucten
sabah klasik karatay
arada sut 17:00 gibi
aksam da dısardan tavuk cok az 1 kasık pilav (
ama encok cıs'ı aksam kocamla beraber ayran içerek ( yaptık.. artı kbu hafta başka başka kaçamak yyyyooooookkkkk olmaması gerekiyor..

bugun de klasik karatay kahvaltısı 1 yumurta, peynir, zeytin domates salatalık 10 zeytin ..
artık aksama allah kerim
kalan kıslık yazlık ayrımları yapmam lazım bakıcez...:)

yazın ayrı kışın ayrı hengame bide cocukların kıyafetleri de üstüne eklenince yorulmuşşsundur tabi
rengli de üstüne tuzu biberi olmuş rahatlatıcı olarak melisa yada yatmadan papatya çayı içseydin iyi gelirdi canım
akşam ayran dediğin milli içkimiz değilmi

hı hı milli içkimiz :)) valla beni ne bu hafta ne temizler bilemiyorum artık
:)))
kabahat büyük (19:
ama iyi de geldi
coktandır boyle bir sey yapmamıştım..
neyse bu hafta extra dikkat edeceğim..

Son düzenleme:

ben de geçen hafta yaptım o işleri yorucu ama çok zevkli bence dolaplar hafifliyor kızın küçülenleri sitenin küçük kızlarına hediye ediliyor eskiyenler atılıyor küçük bedenli yeni elbiselere yer açılıyor

ayranlı cısın yarasın
ne yalan söylim ben de haftada 1 cıs içiyorum ama yatmadan 20 dk civarı evde yürüyorum

ay bravo, bu nasil bir enerji. okurken yoruldum. cok özendim, ama hayatta yapamam. carpinti problemim oldugu icin kardiyo yasak bana =( cok cilginca endorfin salgilamis olmalisin. mis miss.

kabahat büyük (19:
ama iyi de geldi

bu cilingir sofrasiyla iyi giden ayrandan mi? anlamadim, yoksa niye cis olsun. hihihi. yarasin, icip güzellesmeli.

günaydinlar, iyi pazarlar.

kahvaltim: mantar kavurma, zeytin, mozeralla, ceviz.

bu gece hidirellez gecesi, dilek kagidima tartida hedef kilosunu da cizerim artik

bir de ben daha 2 haftami doldurmadim, yarin bildirimde bulunmayacagim degil mi?

ondan ondan :) içip güzelleştik

kabahat büyük (19:
ama iyi de geldi
şarap insilün değerini yükseltiği için önerilmıyor sanırım içkinin hertürlüsü de aynı etkiyi gösteriyor
kilo verene kadar arada da olsa içmemek lazım ha yemişssn ha içmişsin bir be canım hepsi

rakı canım kastetiği
hıdırelezzde ne çizersen sahile oluyor dıyorlar
bendaha olan bişey görmedim
bildirimde bulunsanda listede yer almıyacaksın canım
ama düzenli 2 hafta girersen listede olursun
nasıl yemek düzenini oturtturabıldnmı ?
bugün itibariyle bende başladım inşallahbu sefer devamı gelicekkk

hoşgeldin şaducum

başlarken ölçülerinizi almadıysanız bence bi mezure yardımıyla bakın
ilerki tarihlerde ölçüp incelmeyi görmek iyi motive kaynağı oluyor
bende durum şu: kg 79 da iken ölçmüştüm
gögüs 111
kalça 111
bel 90
kol genişliği 31
boyun 35
bacak genişliği 63
arka genişlik 36

kg 67
gögüs 100
kalça 100
bel 78
kol genişliği 29
boyun 32
bacak genişliği 58
arka genişlik 30

olculerin super olmus su an canım :) tebrik ederim. benim alkol konusuna da gelince valla bilmem kaç ay sonra belki yıl da olabilir ilk defa aldım. Evet kilo verme surecinde Karatay Hoca pek değil hiç önermemektedir. Bundan sonra onumuzdeki maçlara bakacagız..:)

KARATAY DİYETİNİN ÖNERİLERİ

1.Sızma zeytinyağı her türlü sebzelerle yenebilir

2.1 tabak kıymalı taze veya kuru sebze yemeği yenebilir.

3 Yemeklerle birlikte ekmek, pirinç pilavı makarna yenilmeyecek

4.Yoğurt ve salatalara her tülü taze maydanoz nane kekik fesleğen eklenebilir

5.yemeklerde ve salatalarda sızma zeytinyağı kullanılacak

6.Mısırözü ve ayçiçeği yağı yemeklerde kızartmalarda kesinlikle kullanılmayacak

7.Margarin haline dönüştürülmüş sıvı yağlarda fazla miktarda trans yağ meydana geldiği için
Yemeklerde margarin kullanılmayacak

8.Bal pekmez ve reçel yasak yenilmeyecek( kan şekerini artırdığı ve boş kalori olduğu için)

9.Çay ve kahveye hiçbir şekilde tatlandırıcı kullanılmayacak
Tatlandırıcılar karaciğer iç yağlanmasına neden olduğu ve şeker hastalığını başlattığı için kullanımı yasak

10.Üzerinde diyet yazan kurabiye, büskivi çikolata şeker yenilmeyecek

11.Keten tohumu omega 3 kan yağlarını düzenler, kanı sulandırır, kilo vermeyi kolaylaştırır depresyonu önler

12.İşlenmiş yiyeceklerden uzak durulacak

13.Yemeklerde rafine tuz yerine kaya tuzu kullanılacak

14.her gün 2-2.5 litre taze limonlu doğal kaynak su içilmeli

15 Her gün 2-3 gr omega 3 tüketilme

16.Her gün 40-50 dakika sık adımlarla yürüyüş yapılmalı

kalça gögüs hep orantılı ama işte bel simitleri daha gitmesi lazım
asıl tehlike göbek bölumundeki kilolar oda bende fazlasıyla mevcuttuu canım
içme valla hepi topu biraz kafa rahatlığı kalorisi muazzam vucuda verdiği zarar tartışılmaz denecek kadar çok
hadi bakalım :)

MEYVELER NASIL VE HANGİ MİKTARDA YENİLECEK

Kilo vermek istiyorsak , insilün direnci kırılana dek günde 1 adet meyve(düşük glisemik indeksli) bütün olarak yenebilir
Örneğin 1 orta boy armut,portakal nar veya elma olabilir
Yazın çilek,kiraz böğürtlen, veya ahududu yenebilir

Ayrıca en sağlıklı meyve zeytindir.Zeytinin glisemik indeksi 0 olduğu için her sabah kahvaltıda9-10 adet zeytin yeşil yada siyah fark etmez yenebilir.
Domates salatalık biber de sebze grubuna dahil olmalarına rağmen o bitkilerin meyveleri olduğu için rahatlıkla tüketilebilir.
Ceviz fındık badem fıstık da glisemik indeksi düşük olduğu için rahatlıkla tüketilebilir
Ancak yazın özellikle kavun karpuz incir( glisemik indeksi 80-100 arasında ) yenilmemelidir.Çünkü kan yağlarını yükseltirler

Meyve sularında kavun karpuzda bulunan sükroz hemen kan yağı trigliseridlerine dönüşür yağ olarak depolara gönderilir.Karaciğer ve göbek yağlanmaya başlar bacak kaslarında ve karaciğerde trigiliseridler yağ olarak depolanır

yok ya içmeyeceğim artık daha fazla zaten azdı sulu sulu olunca cok da bir sey olmadı.
Ozelden bir mesajj attım ama beceremedim sanırım. Bu kiloyu ne kadar surede vermiştin? bir de olcu ben de alayım iyi olur sanırım.
bu olculerde arka genisşlik neresi ? anlayamadım ? :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…