yok ya içmeyeceğim artık daha fazla zaten azdı sulu sulu olunca cok da bir sey olmadı.
Ozelden bir mesajj attım ama beceremedim sanırım. Bu kiloyu ne kadar surede vermiştin? bir de olcu ben de alayım iyi olur sanırım.
bu olculerde arka genisşlik neresi ? anlayamadım ? :26::26:
Yediklerimi de yazayım çıkayım artık:)
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 çorba kaşığı lor peyniri,
taze nane maydonoz
5 adet yeşil zeytin
ara :10 adet fındık
akşam: 2 adet içli köfte (haşlanmış)
mevsim salatası
1 kase yoğurt
2 litre su
akşam yüzme en az 1 saat
herkese iyi akşamlar dilerim
neden ağladın canım bak ne güzel düğününüz de varmış
kim evleniyor
Karatay'ı disiplinle uygularken , ağız kokusunun sebebini bir türlü anlayamıyordum,daha az yediğim için olduğunu düşünüyordum.Teşekkürler bilgi içingünaydin,
irade savasini simdilik kazandimaksam yemegine kadar ciss mekanin aksi yönüne dogru bisiklet parkuru belirledim. (xc9, ben almanya'da yasiyorum =( )
kahvalti: bir kase tarcinli yogurt, kivi, findik ve sucuk. (mide cöp tenekesi gibi.) vitaminler ve omega 3
düsük karbonhidrat diyetiyle beslenenlerde agiz kokusu oluyormus, yag yakmanin bir isaretiymis (keton). biraz ic kaldirici bir durum ama aranizda böyle bir sey yasayan varsa, bilsin ki dogru yolda.
MEYVELER NASIL VE HANGİ MİKTARDA YENİLECEK
Kilo vermek istiyorsak , insilün direnci kırılana dek günde 1 adet meyve(düşük glisemik indeksli) bütün olarak yenebilir
Örneğin 1 orta boy armut,portakal nar veya elma olabilir
Yazın çilek,kiraz böğürtlen, veya ahududu yenebilir
Ayrıca en sağlıklı meyve zeytindir.Zeytinin glisemik indeksi 0 olduğu için her sabah kahvaltıda9-10 adet zeytin yeşil yada siyah fark etmez yenebilir.
Domates salatalık biber de sebze grubuna dahil olmalarına rağmen o bitkilerin meyveleri olduğu için rahatlıkla tüketilebilir.
Ceviz fındık badem fıstık da glisemik indeksi düşük olduğu için rahatlıkla tüketilebilir
Ancak yazın özellikle kavun karpuz incir( glisemik indeksi 80-100 arasında ) yenilmemelidir.Çünkü kan yağlarını yükseltirler
Meyve sularında kavun karpuzda bulunan sükroz hemen kan yağı trigliseridlerine dönüşür yağ olarak depolara gönderilir.Karaciğer ve göbek yağlanmaya başlar bacak kaslarında ve karaciğerde trigiliseridler yağ olarak depolanır
başlarken ölçülerinizi almadıysanız bence bi mezure yardımıyla bakın
ilerki tarihlerde ölçüp incelmeyi görmek iyi motive kaynağı oluyor
bende durum şu: kg 79 da iken ölçmüştüm
gögüs 111
kalça 111
bel 90
kol genişliği 31
boyun 35
bacak genişliği 63
arka genişlik 36
kg 67
gögüs 100
kalça 100
bel 78
kol genişliği 29
boyun 32
bacak genişliği 58
arka genişlik 30
dahılıye uzmanı yasıma gore sısman oldugumu soyledı bende karatay dıyetıne baslamak ıstıyorum kıtaplarımı okuduktan sonramı baslamalıyım :) bende dahıl olmak ıstıyorum grubunuza kılom 7 :S en az 5 kılo
Leslie'yi araştırıp uygulamak istiyordum.Yürüyüş tek başına pek de faydalı olmuyor gibi,sanırım bu geceden tezi yok bende başlayacağımarkadaşlar sporumuda yaptım bu leslie muhteşem bişeymiş ya acayip ter attım valla daha
önce niye yapmamıştım ki oğluşumla yürüyecem diye mahvoluyordum da bi gram bile terlemiyordum
bundan sonra yürüyüş yok leslie var. önce 1 mil sonra 4 mil sonra 5 mil en sonunda da 1 mil yaptım
oturdum ama hala terliyorum tontişler iyi değilmi neyse gece gece çenem düştü yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?