Kızlar yüzdeyi nerden hesaplıyorsunuz?
topiğin ilk sayfasında yazıyor 2 haftan doldu mu senin listeyi ben hazırlıyorum ya
topiğin ilk sayfasında yazıyor 2 haftan doldu mu senin listeyi ben hazırlıyorum ya
sizlerede ben teşekur ederim zamanında yaptığınız için bildirimlerinizi
listeleri erken bitirmeme rağmen mısafirimz gelınce onun gitmesini beklediğim için biraz saat aksadı
kg veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum
ayrıca genel bi değerlendirmede bulunmak istiyorum
listemizde geçen hafta yeni katılanlarla 21 kişi varken bildirimdebulunan 10 kişiydi
neden kg bildirimnde yeterli katılımı sağlayamadık
bildirimde bulunmayanlar :
chevrefeuil
muhen
nesmekaya
kuzu06
yklm
Seberra
Cococio
ulasımız
soniaa
estağfurullah listede bulunmak istemediğini belirtmişti
elifxxx listede olmak istemiyor
jagabi ve ada392 haftaya listedesiniz lütfen buhafta düzenli menü spor ve su paylaşımlarınızı beklıyorum
sanabaşlarken ölçülerinizi almadıysanız bence bi mezure yardımıyla bakın
ilerki tarihlerde ölçüp incelmeyi görmek iyi motive kaynağı oluyor
Degua listeye girdiniz demişti diye hatırlıyorum. Emin olmak için o yorumunu bulayım. Teşekkür ederim cvp için.
xc9 bak burda var bu hafta listede olacağımıza dair degua'nın yorumu.
geçmiş olsun iyileştinmi
grip oldum, hic halim kalmadı sporlarımı yapamıyorum... ogunlerime dikkat ediyorum ama cok bitkin ve ac hissediyorum :2:
birileri banagösterir mi?
yoldan cikma plani yapiyorum sanirim. yasadigim sehire bir noel bir de bahar zamani panayir gelir. bugün ve haftasonu panayir var, ben ben 1 yil boyunca bunu bekledim.pamuk helva yemek icin. 7-8 km yürüyüp, yesem mi diye düsünüyorum ama yememeliyim. baska zaman pamuk helva satildigini görmedim daha. napayim?
selam kızlar ben geldim
buradan 65e takıldım kilo veremiyorum diye gitmiştim, şimdi 67 oldum
takıma yeniden girmeye karar verdim.
paylaşım ok, listeyi de yaparım
kilomu net olarak yarın sabah tartılınca söyliyim
deneme süresi falan gene olacak anlaşılan (bu gün 6 mayıs anaaaaa doğum günüm, başlangıç günümü unutmam imkansız anlayacağınız)
bu cuma değil haftaya cuma herşey yolunda giderse takıma da girmiş olurum inşallah
biraz önceki günleri okuyayım
tamam canım tşk ederim mesajı bulman da benim için iyi oldu herkesi topluca görebildim bildirimini bekliyorum hadi gönder
selam kızlar ben geldim
buradan 65e takıldım kilo veremiyorum diye gitmiştim, şimdi 67 oldum
takıma yeniden girmeye karar verdim.
paylaşım ok, listeyi de yaparım
kilomu net olarak yarın sabah tartılınca söyliyim
deneme süresi falan gene olacak anlaşılan (bu gün 6 mayıs anaaaaa doğum günüm, başlangıç günümü unutmam imkansız anlayacağınız)
bu cuma değil haftaya cuma herşey yolunda giderse takıma da girmiş olurum inşallah
biraz önceki günleri okuyayım
Önemli değil canım. Gönderdim ama yüzdeyi yapamadım sanırım :)
arkadaşlar sporumuda yaptım bu leslie muhteşem bişeymiş ya acayip ter attım valla daha
önce niye yapmamıştım ki oğluşumla yürüyecem diye mahvoluyordum da bi gram bile terlemiyordum
bundan sonra yürüyüş yok leslie var. önce 1 mil sonra 4 mil sonra 5 mil en sonunda da 1 mil yaptım
oturdum ama hala terliyorum tontişler iyi değilmi neyse gece gece çenem düştü yine
dahılıye uzmanı yasıma gore sısman oldugumu soyledı bende karatay dıyetıne baslamak ıstıyorum kıtaplarımı okuduktan sonramı baslamalıyım :) bende dahıl olmak ıstıyorum grubunuza kılom 7 :S en az 5 kılo
Jabagi
başlangıç kilo:63.7
geçen haftaki kilo:62.1
bu hafta kilo: 62.6
haftalık yüzde: 62.6/62.1*100
fark: +500 gr
toplam fark: 1.100gr
beden:38-40
boy:1.60
spor: yürüyüş.
(sanırım tuzlu kaju yedim ve 3 öğün fazla geldiği için böyle bir sonuçla karşılaştım. Bu haftayı daha sıkı tutucam inşallah.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?