hergün yarımsaat yürüyüş yapsan mutlaka, kesin haftada 1 kilo verirsinevet haklisin.. aslinda basarilabilir 4 kiloyu 4 haftada vermek.
ama spor konusunda cok tembellestim, arti bu aralar misafirin sonu gelmiyor
misafir gelince ister istemez karatayin disina cikiliyor.
merhabalar sabah 65 kiloydum hedefim 10 kilo vermek
sabah 1 yumurta 3 zeytin bir parça peynir domates salatalık 5 tane badem yiyebildim 1 litre suyumun içine limon yeşil nane ve tarçın kabuğu atıp iş yerine geldim öğle içinse keten tohumlu 1 kase yoğurt ve 1 tanede elma yemeyi düşünüyorum aranıza katılıp sizi takip ederek daha çok kilo verebileceğime inanıyorum herkese bol şans
merhabalar sabah 65 kiloydum hedefim 10 kilo vermek
sabah 1 yumurta 3 zeytin bir parça peynir domates salatalık 5 tane badem yiyebildim 1 litre suyumun içine limon yeşil nane ve tarçın kabuğu atıp iş yerine geldim öğle içinse keten tohumlu 1 kase yoğurt ve 1 tanede elma yemeyi düşünüyorum aranıza katılıp sizi takip ederek daha çok kilo verebileceğime inanıyorum herkese bol şans
hofff çok cozurttum çoook
1 haftalığına memlekete gittim annemin evinde ana besin kaybnağım ıspanaklı börek oldu, sontra annemi bize getirdim çok hamur yapmamaya çalışsam da gene de kaçamaklar oldu ki annemde de gizli şeker ve insülin direnci çıktı.
bugün annem geri dönüyor, düzenimi tekrar kurup beslenme düzenime dikkat etmeye başlicam artıkın.
hergün yarımsaat yürüyüş yapsan mutlaka, kesin haftada 1 kilo verirsin
Felluz
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:83
bu hafta kilo: 82,7
haftalık yüzde:0,36
fark:300gr
toplam fark:2.300gr
beden:44
boy:1.63
spor:yürüyüş
Ben erken bildirim yaptımm gözden kaçmasınnn!!! 300 gr verebildim bu hafta ama;yine de çoook mutluyum:)) en azından 2 yıldır bu kiloya inmemiştim ve bu sefer KARARLIYIM:)) çok acelem yok! yavaş ve kalıcı olsun verilen kilolar
Ben erken bildirim yaptımm gözden kaçmasınnn!!! 300 gr verebildim bu hafta ama;yine de çoook mutluyum:)) en azından 2 yıldır bu kiloya inmemiştim ve bu sefer KARARLIYIM:)) çok acelem yok! yavaş ve kalıcı olsun verilen kilolar
cok iyi fikir.. hemen ögle yemeginden sonra basliyorum.
yürüyemedigim günler evde lesli yaparim veya ertesi gün 1 saat yürüyüs...
zaten bacaklarimin sikilasmasi icin yürüyüs yapmam lazim, kilo verince cok yumosh oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?