Kilo verenler
1. elifxxx % 2.75
2. leneva % 1.83
3. degua % 1.48
4. xc9 % 1.20
5. dilara-20 % 1.19
6. denvir % 1.10
7. ada392 % 1.04
8. felluz % 0.36
9. selmanınkızı % 0.16
kilo alanlar
10. esas2006 %0.13
11. sea % 0.79
12. jabagi % 0.81
haftaya listeye girecekler
13. ryeo
14. zaela
15. elifezgi
kilo veren herkesi tebrik ederim
canım cumartesi gecesi öyle nette dolanırken öyle leslienin videolarını izleye başladım sonrada yapmaya bidahada duramadım baya zevkli geldi bana ama canım çıktı deyim yerindeyse dün akşamda baya yaptım süper ter atıyorum ya bayıldım.herkese tavsiye ederim
hadi bakalım şimdiden kolay gelsin. takib ederim seniçok güzel neticeler alan arkadaşlar var.ve hepsinin düzenli spor yaptığını biliyoruz.demekki spor şart.niyet ettim bu hafta her akşam en az 40 dakika yürüyeceğim....haftaya 64 olursam doğumdan sonra ilkkez bu kiloya düşmüş olacağım.çok heyecanlıyım.
bugünkü menüm:
sabah:yumurtasız ve cevizsiz kahvaltı,bir tutam maydonoz ve dereotu ile
ara:1sütlü kahve
öğle:bir tabak kısır, ayran
akşam:buğdaylı yoğurt çorbası, bir parça tavuk
ara:kahve
2ltsu
40 dakika tempolu yürüyüş
Kilo verenler
1. elifxxx % 2.75
2. leneva % 1.83
3. degua % 1.48
4. xc9 % 1.20
5. dilara-20 % 1.19
6. denvir % 1.10
7. ada392 % 1.04
8. felluz % 0.36
9. selmanınkızı % 0.16
kilo alanlar
10. esas2006 %0.13
11. sea % 0.79
12. jabagi % 0.81
13. ryeo
14. zaela
15. elifezgi
kesinlikle katılıyorum sana. mesela ben kendimden örnek vereyim. sohbetlere katılıp menü bildiriyordum ama listede yoktum. aynen çok kaçamak-hiç hareket. bu hafta listeye girdim. dün gece yatarken tartı 60,2 yi gösteriyordu. sabaha 59,2-59,3 leri görürüm. bir çıktım tartıya tamm 1100gr fark etti. hatta şaşırdım önce. sonra azıcık uykum açıldı tekrar tartıldım. doğrumu diye. kesinlikle bunu buraya borçluyum. destek olan herkese çoook teşekkürleeer, öpücüklerrrkendime 3 aşamalı hedef koymuştum ilk hedefim 65 i görmekti varan 1
şimdi ikinci hedefim 60 a koşacağım
karataya ilk başladığımda menü bildirimi yapmıyor sohbetlere katılmıyordum tabi listede de yoktum o zamanlar daha çok kaçamak yapıyor daha az kilo veriyordum menü bildirimlerine başladığımdan bu yana daha kontrollü olduğum için daha çok kilo verdim buradaki arkadaşlıklarla da hevesim hep daha çok arttı
uzun lafın kısası uzaktan uzağa bakan bütün karataycıların burada aktif olmalarını bekliyorum hem kendileri hem bizim için
hep dediğim gibi biz çoğaldıkça kilolar azalacak
kendime 3 aşamalı hedef koymuştum ilk hedefim 65 i görmekti varan 1
şimdi ikinci hedefim 60 a koşacağım
karataya ilk başladığımda menü bildirimi yapmıyor sohbetlere katılmıyordum tabi listede de yoktum o zamanlar daha çok kaçamak yapıyor daha az kilo veriyordum menü bildirimlerine başladığımdan bu yana daha kontrollü olduğum için daha çok kilo verdim buradaki arkadaşlıklarla da hevesim hep daha çok arttı
uzun lafın kısası uzaktan uzağa bakan bütün karataycıların burada aktif olmalarını bekliyorum hem kendileri hem bizim için
hep dediğim gibi biz çoğaldıkça kilolar azalacak
kesinlikle katılıyorum sana. Mesela ben kendimden örnek vereyim. Sohbetlere katılıp menü bildiriyordum ama listede yoktum. Aynen çok kaçamak-hiç hareket. Bu hafta listeye girdim. Dün gece yatarken tartı 60,2 yi gösteriyordu. Sabaha 59,2-59,3 leri görürüm. Bir çıktım tartıya tamm 1100gr fark etti. Hatta şaşırdım önce. Sonra azıcık uykum açıldı tekrar tartıldım. Doğrumu diye. Kesinlikle bunu buraya borçluyum. Destek olan herkese çoook teşekkürleeer, öpücüklerrr
Kilo verenler
1. elifxxx % 2.75
2. leneva % 1.83
3. degua % 1.48
4. xc9 % 1.20
5. dilara-20 % 1.19
6. denvir % 1.10
7. ada392 % 1.04
8. felluz % 0.36
9. selmanınkızı % 0.16
kilo alanlar
10. esas2006 %0.13
11. sea % 0.79
12. jabagi % 0.81
13. ryeo
14. zaela
15. elifezgi
kızlar bende aranıza katılıp sizinle zayıflamak istiyorummmmm
dahılıye uzmanı yasıma gore sısman oldugumu soyledı bende karatay dıyetıne baslamak ıstıyorum kıtaplarımı okuduktan sonramı baslamalıyım :) bende dahıl olmak ıstıyorum grubunuza kılom 7 :S en az 5 kılo
Selamlar,
dunden beri yazlık kıslık ayırma derdi ile ugrası içerisindeyim. 3 cocuk bi de bizimkiler imdat durumlarındayım..
bir de regl oldum tam süper patlayacak gibiyim. Neyse allahtan biraz rahatladım. asırı sismistim.
dun iki ogun yaptım işten gucten
sabah klasik karatay
arada sut 17:00 gibi
aksam da dısardan tavuk cok az 1 kasık pilav(
ama encok cıs'ı aksam kocamla beraber ayran içerek( yaptık.. artı kbu hafta başka başka kaçamak yyyyooooookkkkk olmaması gerekiyor..
bugun de klasik karatay kahvaltısı 1 yumurta, peynir, zeytin domates salatalık 10 zeytin ..
artık aksama allah kerim
kalan kıslık yazlık ayrımları yapmam lazım bakıcez...:)
hoşgeldin tekrardan ozaman.üzülme hep birlikte verecez bu inatçı kiloları :) kilo bildirim pazartesi günü artık...selam kızlar ben geldim
buradan 65e takıldım kilo veremiyorum diye gitmiştim, şimdi 67 oldum
takıma yeniden girmeye karar verdim.
paylaşım ok, listeyi de yaparım
kilomu net olarak yarın sabah tartılınca söyliyim
deneme süresi falan gene olacak anlaşılan (bu gün 6 mayıs anaaaaa doğum günüm, başlangıç günümü unutmam imkansız anlayacağınız)
bu cuma değil haftaya cuma herşey yolunda giderse takıma da girmiş olurum inşallah
biraz önceki günleri okuyayım
sen yapamamışsın uğraştım ben de yapamadım yahu kilo alanların yüzdesini hesaplamayı bilen varsa jabagininkini hesaplasın
Selam Xc9
kilo bildirimi :
rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:63
bu hafta kilo:63,5
fark:0,5
yüzde:0,793650793650794
toplam fark:2,2
boy:159
beden:38-40
spor:2 gun leslie 1 gun fitness
kaçamakların sonucu tabi bu :) artı regl ...
neyse artık haftaya insallah vereceğim..
merhabalar sabah 65 kiloydum hedefim 10 kilo vermek
sabah 1 yumurta 3 zeytin bir parça peynir domates salatalık 5 tane badem yiyebildim 1 litre suyumun içine limon yeşil nane ve tarçın kabuğu atıp iş yerine geldim öğle içinse keten tohumlu 1 kase yoğurt ve 1 tanede elma yemeyi düşünüyorum aranıza katılıp sizi takip ederek daha çok kilo verebileceğime inanıyorum herkese bol şans
Kilo verenler
1. elifxxx % 2.75
2. leneva % 1.83
3. degua % 1.48
4. xc9 % 1.20
5. dilara-20 % 1.19
6. denvir % 1.10
7. ada392 % 1.04
8. felluz % 0.36
9. selmanınkızı % 0.16
kilo alanlar
10. esas2006 %0.13
11. sea % 0.79
12. jabagi % 0.81
13. ryeo
14. zaela
15. elifezgi
uzun zaman geçtri biraz şanssızlıklar üstüste geldi..birazda kendim erteledim ve en son verdiğim kilonun üzerine 1,5 kilo eklendi bu sabah tartıldım 77.3 üm bende aranıza katılmak istiyorum canım ne yapmalıyım?teşekkür eden arkadaşlara ben tşk ederim
uzun zaman geçtri biraz şanssızlıklar üstüste geldi..birazda kendim erteledim ve en son verdiğim kilonun üzerine 1,5 kilo eklendi bu sabah tartıldım 77.3 üm bende aranıza katılmak istiyorum canım ne yapmalıyım?
hoşbulduk canım,ne yapacağım peki özellikle okumam gereken sayfa var mı?senin hazırladığın listeye nasıl girebileceğim?melezgicim hoşgeldin canım epeydir görüşemiyorduk
kızlaaar melezgi benim karataydan önceki topikten arkadaşım
canım ben marttan beri karatay yapıyorum acıkmadan sıkılmadan kilo veriyorum seni de karataycı olmaya çağırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?