ben şimdiye kadar hep 6 öğünlük diyetler yaptım..aralar çok uzun 4 saat acıkmıyor musunuz? ortalama haftada kaç kilo verebiliyorsunuz?biz karatayda glisemik indexi düşük gıdalarla besleniyoruz ekmek pirinç makarna şeker yok ara öğün yok öğünlerin arası 4 saati geçecek hergün menümüzü paylaşıp yorumluyoruz pazartesi günleri de kilo bildirimi yapıyoruz
başka sorun varsa sor seni karataycı yapana kadar bırakmam artık
hoşbulduk canım,ne yapacağım peki özellikle okumam gereken sayfa var mı?senin hazırladığın listeye nasıl girebileceğim?
ben şimdiye kadar hep 6 öğünlük diyetler yaptım..aralar çok uzun 4 saat acıkmıyor musunuz? ortalama haftada kaç kilo verebiliyorsunuz?
tamam o zaman denemeye başlayacağım ,yarından itibaren menü ve kilo bildirimlerimi yapmaya başlayacağım yalnız pazar günleri internete giremiyorum evde olmuyoruz..benim dışarıya çıkıp ceviz almam gerekiyor :)yarın görüşürüz .sen sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 10 zeytin 1 çb ceviz ye de bak 6 saat acıkmazsın kahvaltıyı geç yapanlar 2 öğün yapıyor
bu diyet çok başka tabuları yıktı vallahi
ben yavaş veren biri olarak 3 haftadır 800 gr veriyorum ama genelde 1 kg civarı veriliyor ve sadece yağdan veriyorsun halsizlik yok 3 kilo versen 5 vermiş gibi daralıyorsun acaip bişey yani
tamam o zaman denemeye başlayacağım ,yarından itibaren menü ve kilo bildirimlerimi yapmaya başlayacağım yalnız pazar günleri internete giremiyorum evde olmuyoruz..benim dışarıya çıkıp ceviz almam gerekiyor :)yarın görüşürüz .
melezgicim hoşgeldin canım epeydir görüşemiyorduk
kızlaaar melezgi benim karataydan önceki topikten arkadaşım
canım ben marttan beri karatay yapıyorum acıkmadan sıkılmadan kilo veriyorum seni de karataycı olmaya çağırıyorum
bugün yediklerim:
sabah: 2 cirpilmis yumurta, 3 ince dilim mozeralla, 10 zeytin, badem, domates + vitaminler & omega 3
aksam: 2 tabak tavuklu mantar sote, keten tohumlu yogurt
3km yürüyüs + planda bir 3 km daha var
2.5 lt su, 2 fincan yesil cay
acaba 3 ögüne mi ciksam, aksam cildirmis gibi yedigim icin mi kilo veremiyorum? :18:[
ben öğlende 1 meyve kuruyemiş ve keten tohumlu yoğurt yiyorum çok acıkmıyorum denemelisin bence
Tebrikler 1.liğini canı gönülden kutluyorum ve menü paylaşımını pür dikkat takip edeceğimi belirttikten sonra tüm kilo veren veremeyen alan arkadaşlara azim dolu günler diliyorum
ben çok yoğunum okulda işler çok ve yorucu.Günler iyice uzadı ve 2 öğün yemek yetmemeye başladı sanırım 3.öğünü artık yemeye başlayacağım çünkü ufak kaçamaklar ya da gerksiz yüklenmeler baş gösterdi son olarak bugünki menüm:
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:6 çilek bir türk kahvesi
akşam 18.00 da 5 tane bulgurlu sarma 2 bardak ayran 2çöp şişte köfte
spor 30 dakika eliptik suda sorun yok
Bir de kaçamak yaptım saat 20de biraz kuruyemiş çeyrek armut
sanırım bulguru fazla tüketiyorum ama çok canım istiyoherkese iyi akşamlar
Kilo verenler
1. elifxxx % 2.75
2. leneva % 1.83
3. degua % 1.48
4. xc9 % 1.20
5. dilara-20 % 1.19
6. denvir % 1.10
7. ada392 % 1.04
8. felluz % 0.36
9. selmanınkızı % 0.16
kilo alanlar
10. esas2006 %0.13
11. sea % 0.79
12. jabagi % 0.81
haftaya listeye girecekler
13. ryeo
14. zaela
15. elifezgi
kilo veren herkesi tebrik ederim
Geçen haftanın acısı çıktıneee? ben ikincimi olmuşum
Kesinlikle.Aktif olmak çok önemli,herşey beraber olunca daha kolay ve eğlenceli oluyorkendime 3 aşamalı hedef koymuştum ilk hedefim 65 i görmekti varan 1
şimdi ikinci hedefim 60 a koşacağım
karataya ilk başladığımda menü bildirimi yapmıyor sohbetlere katılmıyordum tabi listede de yoktum o zamanlar daha çok kaçamak yapıyor daha az kilo veriyordum menü bildirimlerine başladığımdan bu yana daha kontrollü olduğum için daha çok kilo verdim buradaki arkadaşlıklarla da hevesim hep daha çok arttı
uzun lafın kısası uzaktan uzağa bakan bütün karataycıların burada aktif olmalarını bekliyorum hem kendileri hem bizim için
hep dediğim gibi biz çoğaldıkça kilolar azalacak
Bende bir kere yaptım ama gerçekten leslie oldukça eğlenceline güzel olmuş. bende hevesleniyorum lesliye ama şu aralar dışarda yürümek daha cazip geliyor.
lessie süper onunla yürümeye doyamıyor insan
walk walk walk
çok güzel neticeler alan arkadaşlar var.ve hepsinin düzenli spor yaptığını biliyoruz.demekki spor şart.niyet ettim bu hafta her akşam en az 40 dakika yürüyeceğim....haftaya 64 olursam doğumdan sonra ilkkez bu kiloya düşmüş olacağım.çok heyecanlıyım.
bugünkü menüm:
sabah:yumurtasız ve cevizsiz kahvaltı,bir tutam maydonoz ve dereotu ile
ara:1sütlü kahve
öğle:bir tabak kısır, ayran
akşam:buğdaylı yoğurt çorbası, bir parça tavuk
ara:kahve
2ltsu
40 dakika tempolu yürüyüş
Az olsun , yavaş olsun ,bizim olsun,kalıcı olsunBen erken bildirim yaptımm gözden kaçmasınnn!!! 300 gr verebildim bu hafta ama;yine de çoook mutluyum:)) en azından 2 yıldır bu kiloya inmemiştim ve bu sefer KARARLIYIM:)) çok acelem yok! yavaş ve kalıcı olsun verilen kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?