Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben şimdiye kadar hep 6 öğünlük diyetler yaptım..aralar çok uzun 4 saat acıkmıyor musunuz? ortalama haftada kaç kilo verebiliyorsunuz?

hoşbulduk canım,ne yapacağım peki özellikle okumam gereken sayfa var mı?senin hazırladığın listeye nasıl girebileceğim?

2 hafta düzenli menü paylaşımı yapacaksın ondan sonra her hafta listedesin
topiğin 1. sayfasını oku yotube dan canan karatay hocanın videolarını izle
kahvaltıda ekmek yemiyorsun onun yerine 1 çb ceviz baden fındık çiğ olarak hangisini istersen ye yumurta peynir zeytin yiyeceksin öğün aralarını en az 4 saat yapacaksın

ben şimdiye kadar hep 6 öğünlük diyetler yaptım..aralar çok uzun 4 saat acıkmıyor musunuz? ortalama haftada kaç kilo verebiliyorsunuz?

sen sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 10 zeytin 1 çb ceviz ye de bak 6 saat acıkmazsın kahvaltıyı geç yapanlar 2 öğün yapıyor
bu diyet çok başka tabuları yıktı vallahi

ben yavaş veren biri olarak 3 haftadır 800 gr veriyorum ama genelde 1 kg civarı veriliyor ve sadece yağdan veriyorsun halsizlik yok 3 kilo versen 5 vermiş gibi daralıyorsun acaip bişey yani

Son düzenleme:
Menü Bildirimi

sabah lorlu ıspanak salatası
10 adet fındık 5 adet yabanmersini
türk kahvesi

1 saat yürüyüş 1 litre su
1 portakal,2 ceviz

öğle 4 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt, salata
akşam: etli türlü 1 tabak 1 bardak ayran
1 litre su

tamam o zaman denemeye başlayacağım ,yarından itibaren menü ve kilo bildirimlerimi yapmaya başlayacağım yalnız pazar günleri internete giremiyorum evde olmuyoruz..benim dışarıya çıkıp ceviz almam gerekiyor :)yarın görüşürüz .

sabah: karatay kahvaltısı (08:00)
akşam: bezelye yemeği, çorba, yoğurtlu semizotu-havuç, göbek, ayran(18:00)
20:00 gibi çay içeriz.
1 saat leslie ile 5 mil yaptım öğleye doğru.
1 litre su içtim devam ediyorum.

1 günden bişey olmaz hadi sana kolay gelsin

ben de menümü yazayım

sabah
1 kase çilek
yarım bardak yoğurt
5 ceviz tarçın karışımı

öğle
1 tabak kısır
akşam da kısır yiyeceğim ben bulgur hakkımı pzt leri kullanıyorum artık böylece tartı gününe kadar şişliği su tutması vs kalmıyor
1 saat yürüyüş 3 lt su çay kahve

Merhaba karatay güzelleri. ben son 4-5 gündür cok yogundum gelip menü bildirimi de yapamadim.
Regl oldugum icin tartildim ama 74. kg ciktim hic anlamadim balon gibi oldu karnim.
Hep regl dönerminde olan sey bu. Bu hafta 2 kat siskinlik var. haftaya da cok yogun olacagim siteye glemeyebilirim.
Sevgilerimle.

esas2006 alıntı yaptım senden ama arayı sildim..
yer kaplamasın diye
valla bu yazlık kıslık ayrımı biraz daha var bende bitirdiğimde seninkilere de gelirrim söz malum biz artı uc cocuk zor benim ki :)
yeşil çay da var içeriz karsılıklık

toplamı yanlıs hesaplamısım neyse sorun degil bu hafta spor yapacagım extra :)
:118::118::118::118:

merhaba

az once 18:30 gibi aksam yemegimi de yedim.
1 tabak semizotu
yogurt
yarım porsiyon kekikli yumurta

gece de leslie yapabilirsem super olcak
bakalım regl iken nasıl yapacagım?

kuru fasulye ve buğday salatası yedim birazda çekirdekli kuru üzüm nedense bugün tatlı yemek istedim ne yiyeceğimi bilemedim bende üzüm yedim 3 lt su içtim yatmadan önce 1 saat yürümeyi düşünüyorum

hoşgeldin melezgi

bugün yediklerim:

sabah: 2 cirpilmis yumurta, 3 ince dilim mozeralla, 10 zeytin, badem, domates + vitaminler & omega 3

aksam: 2 tabak tavuklu mantar sote, keten tohumlu yogurt

3km yürüyüs + planda bir 3 km daha var
2.5 lt su, 2 fincan yesil cay

acaba 3 ögüne mi ciksam, aksam cildirmis gibi yedigim icin mi kilo veremiyorum? :18:

akşam yemeğim saat 17.30 da
3 bardak çay
peynir
2 parça tavuk
hellim
taze fasülye 5-6 kaşık
bir parça börek
zeytin yağına biber kavurdum 2 çatal yedim
sonra komşuya gittim yarım dilim baklava yedim
1 fincan türk kahvesi içtim
saat 8 de haşlanmış mısır yedim
bugün cısssslarla dolu leslie yaparım artık bütün gece
2.5 litre suyumuda içtim.

aramıza yeni katılan arkadaşlara sevgi ve selamlarımı yolluyorum hep beraber bu kilolardan kurtulmak dileğiyle.
İİYİ AKŞAMLARRR

Tebrikler 1.liğini canı gönülden kutluyorum ve menü paylaşımını pür dikkat takip edeceğimi belirttikten sonra tüm kilo veren veremeyen alan arkadaşlara azim dolu günler diliyorum
ben çok yoğunum okulda işler çok ve yorucu.Günler iyice uzadı ve 2 öğün yemek yetmemeye başladı sanırım 3.öğünü artık yemeye başlayacağım çünkü ufak kaçamaklar ya da gerksiz yüklenmeler baş gösterdi son olarak bugünki menüm:
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:6 çilek bir türk kahvesi
akşam 18.00 da 5 tane bulgurlu sarma 2 bardak ayran 2çöp şişte köfte
spor 30 dakika eliptik suda sorun yok
Bir de kaçamak yaptım saat 20de biraz kuruyemiş çeyrek armut
sanırım bulguru fazla tüketiyorum ama çok canım istiyo herkese iyi akşamlar

Geçmişi okuyamadım listedeki ve listeye girmeye çalışan arkadaşlarımı kutluyorum :) benden iyi haberler var 1 ayın sonunda direncimi kırmış bulunuyorum :)
Sabah: karatay kahvaltısı
Öğlen 2-3 çiğ köfte(acı pek sevmem ilk kez cuma günü yedim ve aşık oldum, önyargı kötüdür)
1 kuru kayısı
1 bardak ayran
Akşam: 1 kase yoğurt
1tabak taze fasulye
Spor olarak 25 dk interval koşu

Çok teşekkürler canım; ben 2 haftadır buraya ne yazdıysam onun dışında hiçbir şey tüketmedim; hatta bu beslenme şekli mideyi küçültüğü için tabağıma koyduklarımı bitiremediğim zamanlar bile oldu. Kaçamak yapmamak dışında, sporu, suyu ihmal etmezsen; metobolizmayı biraz harekete geçirmek için sabahları aç karna limonlu ılık su ya da zencefil çayı içersen; bunlar da hedefine ulaşmakta sana yardımcı olacaktır.

Ben 2 öğün, 3 öğün arasında sabah kahvatı yapma saatime göre değişiklikler yapıyorum; sürekli 3 öğün de bir süre sonra rutine biniyor, 2 öğün de. Arada bir değiştirmenin bünyeyi biraz daha hareketlendirdiğine inanıyorum.

Bir de bulgurla ilgili; ben geçtiğimiz hafta 2 gün öğle yemeklerinde az miktarda bulgur tükettim ikisinde de göbeğimde şişliğim oldu; ben onu da biraz daha azaltmayı düşünüyorum. Çok acıktığım bir öğünde sanki beni daha çok doyuracakmış gibi düşünüp bulgur yediğimde karnım doymuyor; daha ziyade şişiyor!... Bulgur içeren her şeyi çok severim ama biraz daha azaltmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Hepimize iyi geceler, umarım uyurken yağ yakmaya devam ederiz :)

Çook güzel bir liste olmuş,elinize sağlık Kilo veren veremeyen ama her daim azmeden herkesi tebrik ederim

neee? ben ikincimi olmuşum
Geçen haftanın acısı çıktı Tebrik ederim
Kesinlikle.Aktif olmak çok önemli,herşey beraber olunca daha kolay ve eğlenceli oluyor
ne güzel olmuş. bende hevesleniyorum lesliye ama şu aralar dışarda yürümek daha cazip geliyor.
Bende bir kere yaptım ama gerçekten leslie oldukça eğlenceli Yürüyüşe çıkamadığın zamanlar mutlaka denemelisin
lessie süper onunla yürümeye doyamıyor insan
walk walk walk

Walk walk walk,all together

Yürüyüşle verirsin inşallah,şimdiden başarılar
Az olsun , yavaş olsun ,bizim olsun,kalıcı olsun

Günlük menü bildirimimi yapabilirim ;
Sabah;
ılık sirkeli su
1 yumurta
lorlu-cevizli maydanoz
zeytin
peynir
Öğlen;
3 çilek (küçüktü)
yarım muz
Akşam;
tavuk-köfte
ayran
bol salata
azıcık süzme yoğurt
1 parça bitter ( etten sonra ille farklı birşey yemem gerekiyor)

1 saat yürüyüş
Herkese hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…