Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar güzel güzel karatayla yaparken gelen yatılı misafirlere diyeti sekteye uğradı sonra iki uc haftadır evimden uzaktayım ver elinii abur r cubur yarın başlıyorum tekrardan 8 ağustos benim liste yapma günüm o gun 65 se ineceği ınş. Suan 75 sim tabi kilo olmadıysam p.tesi
i evime döndüğüm de tartıcam ınş.

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:4 kaşık et sote,1 kase yoğurt,3 kaşık bakla,nane

Akşam:4 kaşık tavuk sote,salata,3 kaşık fasulye

Herkese günaydıııın :)))) kızlaar bozmak yookk unutmayıın..!! Kilo vermenin zevki yiyeceğimiz cısssslardan üstündür..!!! :13: :13: :13:

xc9 kullanıcısından alıntı
Kilo verenler

1. elifxxx % 2.75
2. leneva % 1.83
3. degua % 1.48

4. xc9 % 1.20
5. dilara-20 % 1.19
6. denvir % 1.10
7. ada392 % 1.04
8. felluz % 0.36
9. selmanınkızı % 0.16

kilo alanlar

10. esas2006 %0.13
11. sea % 0.79
12. jabagi % 0.81

haftaya listeye girecekler

13. ryeo
14. zaela
15. elifezgi

kilo veren herkesi tebrik ederim

Misafir ağırlıyacam bugün ama listeyi düşünerek bozmayacammm

arkadaş gece son mesajı da yazmışsın sabah ilk mesajı da dükkanın anahtarı sende galiba

unutmadan misafirlerden önce karnını iyice doyur bak akşam soracağım

Günaydın tam geldim açacam xc9cum bendende hızlı davranmış ortalığı toplayayım siz gelene kadaar
bu hafta güzel kglar verdik arkadaşlar herkesi kutlarım
soniaa merak etmiştim hoşgeldin tekrar
elifxxx seninde 1. liğini ama en çok kısa sürede kaçamak yapmadan uyguladığın için tebrikler
canan hocanın dedikleri dışına çıkılmadan yapılınca kg kaybı mutlaka oluyor tabi sporuda hayata dahil ederek
bulgur konusunda elifxxxcim sendeki etki bende de öyle çok severim içli köfte çiğ köfte ama illa şişlik yapar + çıkarım her seferinde
ama arada onlaarı beslenmeme dahil ettim birden kesip sonradan saldırmakdansa ufak porsiyonlarla yemeyi tercih ediyorum

sabah omlet yaptım 1 yumurtada yeşil soğann ve lorlu
1 domates 1 salatalık 5 adet yeşil zeytin
2 ceviz 6 fındık

hazırlanayım havuza gecicem muhtemelen öğleden sonra gelebilirim
güzel bi gün geçirmek dileiği ile görüşürüz arkadaşlar

sen havuz dedikçe içim gidiyor yüzmeyi çok severim sizin havuz kapalı anlaşılan ben yazlık sitede oturduğum için açık havuz o da ay sonuna açılacak denize giriyorum ama havuzdaki kadar randımanlı yüzülmüyor

diyete başlarken ölçülerimi almamıştım 65 i gördükten sonraki ölçülerim şöyle

göğüs 103 cm
bel 84 cm
basen 110 cm
kol 34
bacak 58
boyun 35

bakalım ikinci hedefime ulaşana kadar kaç cm gidecek:44:

gunaydın kızlar

dun yatmadan once 3 mil leslie ile yürüdüm.
artık her gece /aksam yatmadan yuruyeceğim.
artı oglenleri de zaten en az 30 dk yuruyorum
gidecek bir sekilde.

bugunku sabah menusu

domates,
biber
maydanoz
2 yumurta
örgü peyniri
8 badem
5 tam ceviz
acık limonlu cay

he bir de dün arkadaş bana da tadelle bitter gofret almış ama yemedim..
kilo verene kadar artık bu tip kaçamaklar yok :))

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

dun yatmadan once 3 mil leslie ile yürüdüm.
artık her gece /aksam yatmadan yuruyeceğim.
artı oglenleri de zaten en az 30 dk yuruyorum
gidecek bir sekilde.

ben de her sabah leslie 5 mil +30 dk pilates pilates yapacağım artık akşamları da 1 saat dışarıda yürüorum

hoş geldin aramıza

görümcem bu hafta evlilik teklifi alacakmış sevgilisinden sanırım ay sonuna kız isteme nişan olacak onlar ankarada yaşıyorlar beni de diyete başladığımdan beri görmüyorlar diyette olduğumu da bilmiyorlar gittiğimde 60 olmak istiyorum ama kaplumbağa metabolizmam bunu nasıl başaracak bilemiyorum:44:

sabah kahvaltını ve akşam yemeğini hangi saatlerde yiyiyorsun canım

aynen öyle geçen haftanın acısı çıktı sanki. ama bayağıdır. tartı hep sabitti. ve hani ben başlangıcımı hatırlamadığım için 15 nisan yazmıştım.
leslie kapalı havalarda olabilir ama. ben şuan muhteşem bir manzarası olan parkta yürüyorum

hadi bakalım merakla bekliyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…