Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dünkü menüm
08.00 keten tohumlu yoğurt
11.45 kocaman bir kase çağla, 2 avuç nohut(çerez)
12.30 5 büyük köfte,1,5 közlenmiş büyük domates, 5 közlenmiş biber, havuç salatası, soğan salatası
13.30 2 ısırık kurabiye

öğlenden sonra belli bir süre hareket edemedim okadar çok yemişim.
17.30 1 büyük kase keten tohumlu yoğurt, 1 adet yeni dünya, 8-10 adet erik,
20.00 biraz badem+fındık 5 yenidünya
23.00 20 dkka yada yarım saat yürüyüş

günaydınlar 2 gündür aklım hep burda kaldı her fırsatta paylaşılanları okumak istiyorum çok motive edici bende listeye girmek istiyorum sabah yediklerim
1 muz
1bardak süt
ilk defa bugün karatay kahvaltısı yapamadım gerçekten yumurta yerine muz yenebiliyormu kitaplarda böyle bir şey okumadım bilen varmı acaba

arkadaş gece son mesajı da yazmışsın sabah ilk mesajı da dükkanın anahtarı sende galiba

unutmadan misafirlerden önce karnını iyice doyur bak akşam soracağım

Hiç merak etme xc9'cumm; sağlam bir karatay kahvaltısı yaptımmm,önüme tüm tatlı börek çörekleri dizsem canım çekmiyor akşama görüşürüz.

Yalnız tek sorunum spor yapamıyor olmakk( koşuşturmalardan ayaklarıma kara sular iniyor..

senin bu ölçü olayından aksam ben de yapacaktım. Bir türlü evdeki mezura bulamadım. Kızım bir sekilde halletmiş sanırım.
Bugun mezura alıp ölçüm yapacagım..:)

kizlar ben dün gece stresten dolayi kendimi kaybettim, o kadar kacamak yaptimki anlatamam...
hatta tok oldugum halde yinede yedim. ne yaptigima hala inanamiyorum.
neler yedim neler, en iyisi hic yazmaya baslamiyim.. saat gecenin 12si..

o kadar cok yemisimki saat kac oldu hala acikmadim birsey yemedigim halde.

ne yapiyim sizce bugün? her zamanki gibi cok pismanim

bence bugun dayanabilirsen aksama kadar yogurt - ayran veya süt ile takılmaya devam et. hafif seyler ye. Salata gibi. Bol su ic. Bir de en az bir saat de yuruyus / spor /yuzme / leslie yap. enazından bunlar tam yerleşmemiş olur. Ve de gelecege bak. geçmişi bir an da olsa unut takılı kalma derim..:)

kızlar selmanınkızına nasıl bir ceza versek iyi bi fikri olan var mı
çantaları göndereceğiz el mahkum da gece 12 de yediklerinin acısını çıkarmalı
bi de tok karnına yemiş
5 mil sabah 5 mil akşam leslie mi yaptırsak :44:

şaka bir yana iyi de gelir anca :)

cok sagolun cantalar icin

ne deseniz haklisiniz.. esim bile elimde tatlilari, pastalari görünce "hayirdir, diyetisyenimi degistirdin" diye sordu

ben ögle molasinda 40 dak yürüyüsümü yapayim, aksamda leslie ile 5 mil.. bugünüde seamin dedigi gibi hafif gecireyim..
hala ac degilim ama acikacak olursam bir bardak süt icmeyi düsünüyorum.

bir hafta yemesem herhalde yinede dün aldiklarimdan kurtulamam

hoşgeldin aramıza.ilk sayfamızı oku,menü bildiriminde bulun hergün alabilirsen kitapları al ve oku...

aman bitsin artık şu yazlık kışlık düzenlemeleri.sabahleyin erken kalkıp işe gelmeden önce biraz daha ütü yaptım neyse bitti sayılır 2-3 parça bişey kaldı :)

hoşgeldin...

evet muz yiyebiliyorsun.yerli ise 2 ithalse 1 muz.

gençlik il spor müdürlüğüünün havuzu olimpik kapalı yüzme havuzu bende busene başladım yüzmeye
vucutu çok güzel şekle sokuyor
ama az kaldı denizde yüzersin azmettekten sonra deniz havuz aynı aslında
günaydı kızlar pek erkencisiniz bugün
günaydın canım paylaştıkların çok güzel
lesie furyasınnal bi ben katılamadım gittii ama iyi terletiyor ne güzel
bende akşam yatmadan yürüyüyş yaparım buara sarkıttım ama gec saatlerde yapılan spor metobolizmayı hareketlendiriyor

sabah
2 yumurta
3 dilim sucuk
2 yk yoğurda 3 tane ceviz
5 mil leslie+30 dk pilates

öğle
4 köfte
1 kase salata
1 bardak yoğurt

akşam
z.yağlı kabak çitme
yoğurt
1 saat yürüyüş

su 3lt ye tamamlanacak çay kahve içildi

dün sabah:
yumurtalı sucuklu tost yedim (çok acıkmıştım ve kahvaltılık kalmadı işyerimde bugün aldım hepsini)
öğle:
1 kase tarçınlı yoğurt
akşam:1,5 lahmacun
2 bardak ayran+salata

bu sabah:
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin
2günkurusu
2kuru erik
biraz ceviz+badem+fındık karışımı
domates+salatalık
1bardak süt
3-4 dilim pastırma

2.öğündede yine yoğurt ve birkaçtane çiğköfte yemeyi düşünüyorum.bu arada suyumu içiyorum 1lt.oldu bile.daha sonrada yeşil çay içicem şimdilik bu kadar...görüşürüz...

merhaba,

kahvaltim söyle: cilbir, 1 domates, 10 zeytin, badem ve yesil cay + vitaminler & omega 3

benim ögünler arasi 7 ile 8 saat. bu diyete baslamadan önce sadece aksam yemegi ve geceyarisi makarna yiyerek besleniyordum. yani hep iki ögündüm, gündüz yemek yemek tuhaf geliyor ve cidden acikmiyorum. 3 ögüne cikarip vucudu soklayim bari yapabilirsem. ya da ben normal kilodayim (kesinlikle fit gözükmüyorum o ayri) belki de ondan yavas veriyorum. kilo da önemli degil benim icin su göbek yaglari gitsin yeter

ne kadar cok ziyaretci var bu sayfada. hangi saatte gelsem öyle. üye olun, katilin, tek basina diyet yapmak zor, hem motivasyon hem de disiplin acisindan bence bir grupta olmak cok daha iyi

hemen kendini spor salonuna at/ dışarı çık ayakların ağrıyıncaya kadar yürü/leslie yi aç çook yorulana kadar yürü

çok güzel söylemişsin canım. pişmanlığı tabiiki yaşıyacağız. önemli olan tekrar etmemek

canım eşinin tepkisine çok güldümm tabiii tüm diyetisyenler bambaşka şeyler söylüyor. amaa bizimki başşkaaaaa

kızlar ben size bir şey sorucam, aranızda hocaya muayene olan varmı? 2. kitabın sonunda deneyimlerini paylaşan biri ''ev temizliği ve kişisel bakımda hocanın tavsiyelerine uymaya başladık'' gibi bir şey söylüyordu? bu konuda bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…