kızlar ben size bir şey sorucam, aranızda hocaya muayene olan varmı? 2. kitabın sonunda deneyimlerini paylaşan biri ''ev temizliği ve kişisel bakımda hocanın tavsiyelerine uymaya başladık'' gibi bir şey söylüyordu? bu konuda bilgisi olan varmı?
muayene oldugumdan degil de temizlik ve kisisel bakimla ilgili olarak deterjan, sabun, parfüm vbden bahsediyor.
tvde görmüs olabilirim, saf zeytinyagi sabunu kullandigindan bahsetmisti.
ben de yillardir sampuan vb sokmuyorum eve. temizlik icin sirke kullaniyorum. kansorejen etkileri sebebiyle temizlik ve kisisel bakim icin de dogal ürünleri kullanin diye düsünüyor.
senin için zor olmazsa ve diğer arkadaşlarda konu dışı bulmazlarsa ev temizliğinde kullanımı falan ayrıntılı olarak yazabilirmisin
Merhaba arkadaşlar,
09.30
1 fincan zencefil çayı
SABAH (11.00):
2 tane haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 tane salatalık&yeşillik, 8-10 tane badem, 1 tane gün kurusu, 1 fincan siyah çay
Akşam (17.30):
2 parça balık, bol rokalı yeşil salata yiyeceğim.
Arada 1 fincan Türk kahvesi de içtim. Şimdilik yaklaşık 1,5 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Spora gidildi; 30 dakika kardiyo; 45 dakika ağırlık çalışıldı.
Kısa bir enstantane; Leslie’nin ne olduğunu, kim olduğunu algılamadan önce 3 mil Lesli yazan kullanıcımızın Leslie isminde bir köpeği olduğunu ve onunla birlikte 3 mil yürüyüş yaptığını zannediyordum hahaha :)
çok hoş buldum , teşekkür ederimhoşgeldin melezgi
Selam kızlar. Bir şey soracam. Kuru üzüm ve siyah üzüm yasak mı? Bilen varsa cevap verirse memnun olurum. Kitapta göremedim.Kitapta varsa sayfa kaç?
elifxxx
bende burda leslie teyze gectigi icin yasli bir kadin sanmistim
Sabah:karatay kahvaltısı,10adet dut
Öğlen:1 kaytaz böreği(cıss) ,3 kaşık kısır,domates salatalık,1 dilim çilekli parfe(cısss)
Akşam:10 adet dut(az tatlı)
Akşam başka bir şey yemiyecem ancak o şekilde veririm sanırım:)))
Acıkırsam süt içeyim mi ?? Ne dersiniz??
selam kızlar bende bugün karataya başladım inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. benim 5 aylık bebeğim var emziriyorum sütümü etkilemez inşallah. bugün biraz acıktım çünkü. akşam yemeğine kadar bir çay tabağına gün kurusu kayısı koyup yedim acaba yemekten sonra meyve yemelimiyim. acemiyim beni biraz aydınlatabilirmisiniz rica etsem. emzirdiğim için sanırım çabuk acıkıyorum. gelelim bugünkü menüme :
sabah; 1 haşlanmış yumurta,7 zeytin,domates,salatalık,dereotu,peynir ve 1 çb ceviz
öğle;zeytinyağlı kabak yemeği,bulgur pilavı yoğurt
ara; 1 çay tabağı gün kurusu kayısı
akşam; et kavurma, kalan kabak yemeği ve pilavım ayran. saat 7 gibide erik yemeyi düşünüyorum bebiş fırsat verirse
süt ayran ve sekersiz caylar sinirsiz degil mi? acikirsan ic tabi, bir ciss yüzünden ac ac yatma =(
ben de kakao'yu merak ediyorum. gün kurusu cevizli tatli cin kakaoyu kullanmakta sakinca yok, süte tarcin ve kakao koyup ictim dün, daha güzel geldi. islenmis gida kapsamina giriyor ama sanirim. kakaonun hükmü nedir?
yasak degil canim.. tam tersine cok demir icerdigi icin hamilelere, adet görenlere vs. tavsiyesini okumustum karatay hocanin.
malesef is yerinde oldugumdan kitapa bakamadim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?