yasak degil canim.. tam tersine cok demir icerdigi icin hamilelere, adet görenlere vs. tavsiyesini okumustum karatay hocanin.
malesef is yerinde oldugumdan kitapa bakamadim simdi
elifxxx
bende burda leslie teyze gectigi icin yasli bir kadin sanmistim
süt ayran ve sekersiz caylar sinirsiz degil mi? acikirsan ic tabi, bir ciss yüzünden ac ac yatma =(
ben de kakao'yu merak ediyorum. gün kurusu cevizli tatli cin kakaoyu kullanmakta sakinca yok, süte tarcin ve kakao koyup ictim dün, daha güzel geldi. islenmis gida kapsamina giriyor ama sanirim. kakaonun hükmü nedir?
Hoşgeldin canım; Karatay hocamız hamilelikte ve emzirme döneminde Karatay'ın uygulanmasının bebeğe de anneye de çok iyi geleceğini belirtmişti. Kuruyemiş(özellikle ceviz) ve balık gibi gıdaları bolca tüketmen ikiniz için de faydalı olacaktır. Meyve konusunda insülin direncimiz kırılana kadar çok tüketmiyoruz ama (özellikle kahvaltıdan sonra) öğünlerden sonra tüketiyoruz bazen. Kahvaltını doyana kadar yaparsan gün boyu açlık atağı yaşama riskin çok düşük olacaktır. Mesela 1 yumurtayı 2'ye çıkarabilirsin. Ben bebek olaylarında çok bilgisi olmayan biri olarak seni yanlış yönlendirmek istemem ama konunun ilk sayfalarını okursan ve eğer imkan varsa kitapları alıp okursan bu beslenme şekli ile ilgili yeterli bilgi ve motivasyona sahip olabilirsin.
Herkese günaydıııın :)))) kızlaar bozmak yookk unutmayıın..!! Kilo vermenin zevki yiyeceğimiz cısssslardan üstündür..!!! :13: :13: :13:
Canan Hoca pakete girmiş herşey yasak dediğine göre kakao da yasaktır büyük ihtimal. Ayrıca kakao da şeker var.
çok teşekkür ederim canım. bugün şeytan çok yokladı beni ama inşallah pes etmemeye kararlıyım. bu arada baskülümüz bozuldu serviste fabrikasına göndermiş kilo bildiriminde bulunamayacağım biraz karanlığa kurşun atıyo gibi olacam ama baskülüm geldiğinde güzel bi sürprizle karşılaşmak istiyorum.
sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt ve kuru üzüm, 1 bardak ayran.
akşam: uyuya kaldığım için saat 20:00de bir şey yemek ismedim sadece 1 kase kadar yoğurt yedim. ve çay,badem
saat 16:00da leslie 5 miles yaptım.
saat 21:30da lelie 5 miles yaptım.
1 litre kadar su içtim içmeye devam ediyorum.
Valla güzeldi ama; yerken sana nasıl hesap vereceğimi düşünmedim değil:)) küçüktü, lahmacunla içeriği aynı ama;parfe işi bozdu...
Ama şimdi hafifim,akşam salatalık yedim..
çok teşk. Ederim arkadaşım anlattıkların o kadar güzel ki ve o kadar haklısın ki tam benim yaşadıklarım bulguru ekmek yerine koyuyorum sanırım??? Birkaç güne kadar başladığımdan beri hep 2 öğün yaptım bu konuda da tavsiyeni dikkate alacağım cvp yazdığın için çok teşekkürler
çok yoğın bir gündü nefes bile alamdım bugün çok yoruldum adımsayarım spor yapamadım18000 adımı gösterdi biraz fazla yedim sanırım birkaç gündür olduğu gibi ve yarın okulumuzda kermes var ne olur bana şans dileyin yoldan çıkmamam için...
Sabah 8.30 bir kase yoğurt 1 kaşık keten tohumu 2 günkurusu 1kuru erik 1çbardağı karışık kuruyemiş
öğlen 13.00 7 tane sarma 1 kase yoğurt
akşam (biraz fazla yedim) 1 kase mercimek çorbası 6 kaşık bulgur pilavı yarım tabak et kavurma
Bu motivasyona ihtiyacımız oluyorBozmak yook:13:
Bu arada sabah 1 saat yürüdüm
kaçak nerelerdeydin
bu hafta listeye bildirim yapmadın anlaşılan boya işlerin bitene kadar zor geleceksin buraya deguaya söyleyelim de seni izinli yazsın
deguaaaaa
düzenli bildirim yaptığı halde o hafta uygun olmayanlar bunu sana bildirirlerse listeden çıkmadan izinli sayılabilirler di mi
hem böylece listemiz minnaklıktan kurtulur
2 hafta üstüste kilo bildirilmediğinde listeden çıkıyorlar canım
tabi musayit değilse mazeretini bildirirse listeye izinlii dıye not düşeriz listeden çıkma gibi bi durumu oluşmaz canım
ama mutlaka özelden yazarlarsa bana daha iyi olur bazen fırsat bulamıyorm tek tek sayfaları kontrol etmekde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?