Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkesin leslieyle komik bi anısı var demek

zaela doğa dostu faaliyetlerinden dolayı seni kutlarım bilgiler çok faydalıydı

ferruz kaytaz böreği güzel miydi

Canan Hoca pakete girmiş herşey yasak dediğine göre kakao da yasaktır büyük ihtimal. Ayrıca kakao da şeker var.

çok teşekkür ederim canım. bugün şeytan çok yokladı beni ama inşallah pes etmemeye kararlıyım. bu arada baskülümüz bozuldu serviste fabrikasına göndermiş kilo bildiriminde bulunamayacağım biraz karanlığa kurşun atıyo gibi olacam ama baskülüm geldiğinde güzel bi sürprizle karşılaşmak istiyorum.

sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt ve kuru üzüm, 1 bardak ayran.
akşam: uyuya kaldığım için saat 20:00de bir şey yemek ismedim sadece 1 kase kadar yoğurt yedim. ve çay,badem
saat 16:00da leslie 5 miles yaptım.
saat 21:30da lelie 5 miles yaptım.
1 litre kadar su içtim içmeye devam ediyorum.

Herkese hayırlı geceler ;
Bugün azcık kaçamaklarım oldu , pişmanım
Sabah;
çorba
azcık ucundan ekmek ( kızarmıştı tatmadan dayanamadım)
1 ısırık ayvalık tostu ( annem yanımda yiyince 1 ısırık aldım bende:18: )
Öğlen;
patlıcan yemeği
az çorba
2-3 kaşık makarna
kalburabastı vardı ama bir çatal bile almadım
Öğle-akşam arası;
2 parça bitter
Akşam;
pazı yemeği
yoğurt

21.00 gibi babam karpuz kesmiş,illa ısrar ettiler yemem için.Bende peynirle azcık aldım ama çok tatlı değildi Allah'tan

Menüm

Sabah: klasik kahvaltı 10 badem çay (saat 10)
Ara Türk kahvesi
Akşam: yoğurtlu cevizli kabak salatası, buğday çorbası bir avuç ceviz(18.30)
Çay

2.gün
sabah: 2 yumurtadan omlet fındık yeşillik
öğle mercimekli salata (tuzsuz) kahve
akşam ızgara tavuk yoğurtlu semizotu salatası çorba kahve 1 dilim kek( biliyorum bunu yapmamalıydım)
spor:50dk kardiyo 30 dakika aletle bölgesel çalışma

çok teşk. Ederim arkadaşım anlattıkların o kadar güzel ki ve o kadar haklısın ki tam benim yaşadıklarım bulguru ekmek yerine koyuyorum sanırım??? Birkaç güne kadar başladığımdan beri hep 2 öğün yaptım bu konuda da tavsiyeni dikkate alacağım cvp yazdığın için çok teşekkürler
çok yoğın bir gündü nefes bile alamdım bugün çok yoruldum adımsayarım spor yapamadım18000 adımı gösterdi biraz fazla yedim sanırım birkaç gündür olduğu gibi ve yarın okulumuzda kermes var ne olur bana şans dileyin yoldan çıkmamam için...
Sabah 8.30 bir kase yoğurt 1 kaşık keten tohumu 2 günkurusu 1kuru erik 1çbardağı karışık kuruyemiş
öğlen 13.00 7 tane sarma 1 kase yoğurt
akşam (biraz fazla yedim) 1 kase mercimek çorbası 6 kaşık bulgur pilavı yarım tabak et kavurma

3 Mayis Sabah. 2 yumurta, 1 avuc ter fistigi, 3 tane kaysi 1 dilim beyaz peynir, 12 zeytin. Cay.

Ögle 2 tane icli köfte, 1 kase yogurt. Bol su.
1 saat fitnes, 1 km yürüyüs.

Aksam 1 tabak Ispanak yemegi su, Yemekten epey sonra cay

4 mayis. Sabah. 1 tabak menemen, 10 tane zeytin, 1 dilim peynir, 2 tane domates. Cay, & kahve.(Sekersiz tüketiyorum 13 yildir.)

Ögle 1 Muz 1 Avuc badem. su. 1/ 2 saat fitnes.

Aksam tavuk & salata ayran.

5 Mayis. sabah hazir sucuklu 2 yumurta, 1/2 salatalik, 1 dilim peynir. 10 Zeytin, su, Cay,
2 km yürüyüs.

Ögle mangal. 2 sis, 6 köfte salata, 1 bardak kola.

Aksam. Yesil fasulye, 5 kasik Bulgur pilavi. Kahve.

6 mayis. Sabah 1 kase yogurt, 2 kaysi, 2 hurma, 1 dilim peynir, 12 zeytin.

Ögle 6 tane lahana sarmasi, 3 dilim pide, salata, ayran & su.

Aksam 1 kase mercimek corbasi. 1 tavuk budu. Su.
Cay & kahve. (Sekersiz.)

7 mayis. Sabah 2 yumurta, 1 kücük pk cikolata, tatli krizim mi tuttu bilmiyorum. Regl oluyorum.
3 kaysi, 12 zeytin, 1 avuc yer fistigi, su. & cay.

Ögle. 1 tabak manti, yarim tabak pilav, salata, ayran.

Aksam. 1 balik, salata, su.

8 mayis sabah. 2 yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 4 tane kaysi, 1 avuc yer fistigi.
cay & su.

Ögle 1 muz, 1 tabak ispanak yemegi, 1 kücük tabak et. su & ayran.

Aksam. 1 tabak salata, 3 dilim pide. su ayran.

Menü paylasimi cok uzun oldu canlarim. Kursa gidiyorum birazda elisi yapiyorum.

Bir kac gün icinde de evde boya yaptiracagiz. 10 falan sürer sanirim. Tlf dan girebilsem gelirim.
Canlarim neden bilmiyorum ama canim fena tatli istiyor.

Son düzenleme:
Canan Hoca pakete girmiş herşey yasak dediğine göre kakao da yasaktır büyük ihtimal. Ayrıca kakao da şeker var.

kakaoda şeker yoktur senin dediğin herhalde pastalar için şekerle beraber paketlenmiş ürünler onlar olmaz
pakete girmiş her ürün yasak olamaz kakaoyu açık almak doğru değil ki temiz temiz paketlenmişinden almak gerek di mi

sen menünü paylaşmaya devam et canım

dün verimli bir gün olmuş bravo

Valla güzeldi ama; yerken sana nasıl hesap vereceğimi düşünmedim değil:)) küçüktü, lahmacunla içeriği aynı ama;parfe işi bozdu...
Ama şimdi hafifim,akşam salatalık yedim..

peki o zaman affedildin
ferruz oğlun kaç kilo verdi o da seninle diyetteydi yenlış hatırlamıyorsam

18 000 adımı kaç km oluyor o da yazıyor mu
sana tavsiyem iki karbonhidratı biraraya getirme çorba veya pilavdan birinin yerine salata koyabilirsin

kermese gitmeden yoğurt ve ceviz içerikli bir öğle yemeği ye o zaman kendini uzun süre tok hissedersin

kaçak nerelerdeydin
bu hafta listeye bildirim yapmadın anlaşılan boya işlerin bitene kadar zor geleceksin buraya deguaya söyleyelim de seni izinli yazsın

deguaaaaa
düzenli bildirim yaptığı halde o hafta uygun olmayanlar bunu sana bildirirlerse listeden çıkmadan izinli sayılabilirler di mi
hem böylece listemiz minnaklıktan kurtulur

2 hafta üstüste kilo bildirilmediğinde listeden çıkıyorlar canım
tabi musayit değilse mazeretini bildirirse listeye izinlii dıye not düşeriz listeden çıkma gibi bi durumu oluşmaz canım
ama mutlaka özelden yazarlarsa bana daha iyi olur bazen fırsat bulamıyorm tek tek sayfaları kontrol etmekde

günaydın canım
ben düzenli bildirim yapanlar için demiştim zaten dediğin gibi özelden mesaj atmak lazım bunu da duyurmuş olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…