arkadaşlar bugün mutlu oldum sizinlede paylaşmak istedim giremediğim bir pantolunumu giyebildim çok ilginç kilom sabit ama gayretle devam edicem ama
korkunun ecele faydası yok diyerekten yazıyorum
08.30 1 tabak keten tohumlu yoğurt( yaklaşık 2 aydır yoğurdumu kendim mayalıyorum)
12.30 1 tost :18:
14.00 4 adet hurma( umreden gelen arkadaşı ziyaret etmiştim de)
17.30 1 büyük kase keten tohumlu yoğurt, 4 adet yeni dünya 1 avuç antep fıstığı biraz fındık, 5-6 erik
1 saat yürüyüş
buraya kadar herşey güzeldi asıl bundan sonra olan oldu.
yürüyüşten dönerken arkadaşıma uğradım
19.30 yada 20.00 1 tabak kıymalı ev tarhanası içtim. 1 lokma kızarmış ekmeği ağzıma attım( kokusuna dayanamadım.) ,
2 adet börek yedim 1 kaç kaşık yumurtasız menemen yedim. jalopeno yedim.
yetmedi.
20.30 7-8 çilek yedim
yani iki kez akşam yemeği yemiş oldum.
çook pişman oldum yarım saat daha yürüdüm.
1 yumurta 1 salatalık 1domates
peynir zeytin yedikten sonra zeytin çekirdeklerini yutuyorum bağırsakları hareketlendiriyor bilginize
kuru mürdüm eriği badem
birazdan yeşil çayımı içicem
öğlende keten tohumlu yoğurt 1 meyve
akşama bilmiyorum ne yiycem akşam tedikten sonra yazarım
bol şans haerkese
Yemişsin de yemişsin maşallah:))) ne diyelim afiyet olsun şekerim..ama bugün hafif ye dengele ve yürüyüş falan yap bari yerleşmesin..!!!!!
Merhaba arkadaşlar,
09.30
1 fincan zencefil çayı
SABAH (11.00):
2 tane haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 tane salatalık&yeşillik, 8-10 tane badem, 1 tane gün kurusu, 1 fincan siyah çay
Akşam (17.30):
2 parça balık, bol rokalı yeşil salata yiyeceğim.
Arada 1 fincan Türk kahvesi de içtim. Şimdilik yaklaşık 1,5 lt su tükettim; gün bitene kadar 3 ltye tamamlarım. Spora gidildi; 30 dakika kardiyo; 45 dakika ağırlık çalışıldı.
Kısa bir enstantane; Leslienin ne olduğunu, kim olduğunu algılamadan önce 3 mil Lesli yazan kullanıcımızın Leslie isminde bir köpeği olduğunu ve onunla birlikte 3 mil yürüyüş yaptığını zannediyordum hahaha :)
bu zeytin çekirdeği olayı burda konuşulmuştu sanırım. ama o zamanlar sadece okuyucu olduğum zamanlardı. o sebepten konuya çok hakim olmamakla birlikte genel kanı olarak zararlı olduğu oluşmuştu. hocaya soran, ağzından duyan bilen varmı?
ben birprogramda kendi ağzından bağırsaklar ıtıkamaktan başka faydası olmaz dediğini duymuştum. sanırım yeşilelma programıydı.birde sadece orada biberin içindeki beyaz çekirdekleri atmayalım yiyelim bunlar tohumdur dediğinide eklemeliyim.
canan hanımın kitabında okumadım ama başka kaynaklardan
1-ülser gastrit gibi mide problemlerini bitirdiği;
2-bağırsak ve sindirim yollarını düzenlediği;
3-Basur ve prostatı engellediği
4-İç organlarda oluşabilecek kanserojen hücre riskini binde birlere indirgediği ne dair araştırmalar yapılmış ben bir haftadır deniyorum canım
Bugün benim canım çok sıkkın daha doğrusu son on gündür. Bana bir hiçmişim gibi davranan fikirlerimi aşağılayan biriyle ve beni zıvanadan çıkaran biriyle konuşmuyorum. Hayır anlamadığım şey ben üniversite mezunu,çalışan, oturmasını kalkmasını bilen, danışılan, yeni girdiği ortamlarda bile saygı gören biriyken insanın en yakın olması gereken kişi neden onu ezmeye üzmeye çalışır. Kadın olmak ne zor zanaat.Ne olsan neyapsan olmuyor...Genelde böyle sıkıntılı olunca tabiiiki yemeklere saldırırdım ben.içimdeki mutsuzluk boşluğunu böyle doldururdum.Yemiyorum yemiyeceğim. Kimseye de ezdirmeyeceğim kendimi. Ben değerliyim her insan gibi.
işte bu duygular içindeyken ben sabah sadece bir sütlü kahve içtim.öğlen yumurtalı birkahvaltı yapmak istiyorum.akşam belki haşlanmış tavukgöğsü ve ayran olur menümde.
Sizin menünüzde tatlı yerine mutlulukta olsun olur mu?
selam kızlar bende bugün karataya başladım inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. benim 5 aylık bebeğim var emziriyorum sütümü etkilemez inşallah. bugün biraz acıktım çünkü. akşam yemeğine kadar bir çay tabağına gün kurusu kayısı koyup yedim acaba yemekten sonra meyve yemelimiyim. acemiyim beni biraz aydınlatabilirmisiniz rica etsem. emzirdiğim için sanırım çabuk acıkıyorum. gelelim bugünkü menüme :
sabah; 1 haşlanmış yumurta,7 zeytin,domates,salatalık,dereotu,peynir ve 1 çb ceviz
öğle;zeytinyağlı kabak yemeği,bulgur pilavı yoğurt
ara; 1 çay tabağı gün kurusu kayısı
akşam; et kavurma, kalan kabak yemeği ve pilavım ayran. saat 7 gibide erik yemeyi düşünüyorum bebiş fırsat verirse
canım beniim. ben sana kıyamam. hiiiç üzülmüyosun tamammı? şimdi gitceksin birsürü şey yiyeceksin ne olacak sonra? o kazanacak. hiç buna izin verirmiyiz? hıı? ben burdayım bak. sohbet edelim senle.Bugün benim canım çok sıkkın daha doğrusu son on gündür. Bana bir hiçmişim gibi davranan fikirlerimi aşağılayan biriyle ve beni zıvanadan çıkaran biriyle konuşmuyorum. Hayır anlamadığım şey ben üniversite mezunu,çalışan, oturmasını kalkmasını bilen, danışılan, yeni girdiği ortamlarda bile saygı gören biriyken insanın en yakın olması gereken kişi neden onu ezmeye üzmeye çalışır. Kadın olmak ne zor zanaat.Ne olsan neyapsan olmuyor...Genelde böyle sıkıntılı olunca tabiiiki yemeklere saldırırdım ben.içimdeki mutsuzluk boşluğunu böyle doldururdum.Yemiyorum yemiyeceğim. Kimseye de ezdirmeyeceğim kendimi. Ben değerliyim her insan gibi.
işte bu duygular içindeyken ben sabah sadece bir sütlü kahve içtim.öğlen yumurtalı birkahvaltı yapmak istiyorum.akşam belki haşlanmış tavukgöğsü ve ayran olur menümde.
Sizin menünüzde tatlı yerine mutlulukta olsun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?