Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar bugün mutlu oldum sizinlede paylaşmak istedim giremediğim bir pantolunumu giyebildim çok ilginç kilom sabit ama gayretle devam edicem ama

1 yumurta 1 salatalık 1domates
peynir zeytin yedikten sonra zeytin çekirdeklerini yutuyorum bağırsakları hareketlendiriyor bilginize
kuru mürdüm eriği badem
birazdan yeşil çayımı içicem
öğlende keten tohumlu yoğurt 1 meyve
akşama bilmiyorum ne yiycem akşam tedikten sonra yazarım
bol şans haerkese

korkunun ecele faydası yok diyerekten yazıyorum
08.30 1 tabak keten tohumlu yoğurt( yaklaşık 2 aydır yoğurdumu kendim mayalıyorum)
12.30 1 tost :18:
14.00 4 adet hurma( umreden gelen arkadaşı ziyaret etmiştim de)
17.30 1 büyük kase keten tohumlu yoğurt, 4 adet yeni dünya 1 avuç antep fıstığı biraz fındık, 5-6 erik
1 saat yürüyüş
buraya kadar herşey güzeldi asıl bundan sonra olan oldu.
yürüyüşten dönerken arkadaşıma uğradım
19.30 yada 20.00 1 tabak kıymalı ev tarhanası içtim. 1 lokma kızarmış ekmeği ağzıma attım( kokusuna dayanamadım.) ,
2 adet börek yedim 1 kaç kaşık yumurtasız menemen yedim. jalopeno yedim.
yetmedi.
20.30 7-8 çilek yedim
yani iki kez akşam yemeği yemiş oldum.
çook pişman oldum yarım saat daha yürüdüm.

[QUOTE=xc9

peki o zaman affedildin
ferruz oğlun kaç kilo verdi o da seninle diyetteydi yenlış hatırlamıyorsam

Evettt... oğlum çokk aZ cıss yapıyor:)) ve 5 kilo verdi:)) ilk defa aç kalmadan diyet yapıyor ve devam edecek gibi.bana çoook iş düşüyor evlenecek olan kızım diyetisyene gidiyor ben ve oğlum karatay yapıyoruz...her zaman uygun yemeğim hazır olmalı yoksa halimm yamannn:))) açlık başlarına vurursa felluz'un işi zor:)))

arkadaşlar bugün mutlu oldum sizinlede paylaşmak istedim giremediğim bir pantolunumu giyebildim çok ilginç kilom sabit ama gayretle devam edicem ama

tebrik ederim tatlım
yaaa sorma bende topu topu 3 kilo verdim ama pantolanlar bol bol belim sanki inceldi. çok bir hoşuma gider oldum.

Yemişsin de yemişsin maşallah:))) ne diyelim afiyet olsun şekerim..ama bugün hafif ye dengele ve yürüyüş falan yap bari yerleşmesin..!!!!!

bu zeytin çekirdeği olayı burda konuşulmuştu sanırım. ama o zamanlar sadece okuyucu olduğum zamanlardı. o sebepten konuya çok hakim olmamakla birlikte genel kanı olarak zararlı olduğu oluşmuştu. hocaya soran, ağzından duyan bilen varmı?

süpersin canım..:) ilahi ya ben de çözene kadar forumda bayagı bir aramıstım.. kendime de gülüyorum bu arada

ben birprogramda kendi ağzından bağırsaklar ıtıkamaktan başka faydası olmaz dediğini duymuştum. sanırım yeşilelma programıydı.birde sadece orada biberin içindeki beyaz çekirdekleri atmayalım yiyelim bunlar tohumdur dediğinide eklemeliyim.

çok teşekkürler canım. hocanın ağzından duymak önemli. begutcum yutmuyormuşuz

canan hanımın kitabında okumadım ama başka kaynaklardan

1-ülser gastrit gibi mide problemlerini bitirdiği;

2-bağırsak ve sindirim yollarını düzenlediği;

3-Basur ve prostatı engellediği

4-İç organlarda oluşabilecek kanserojen hücre riskini binde birlere indirgediği ne dair araştırmalar yapılmış ben bir haftadır deniyorum canım

sorma canım yaaa. heryerde 1000 tane faydasını okuyoruz. benim çevremde deneyenler var. ama ben cesaret edip deneyemedim. canan hocayada güveniyorum. ikinci bir bildirisine kadar yutmamayı seçtim.

Bugün benim canım çok sıkkın daha doğrusu son on gündür. Bana bir hiçmişim gibi davranan fikirlerimi aşağılayan biriyle ve beni zıvanadan çıkaran biriyle konuşmuyorum. Hayır anlamadığım şey ben üniversite mezunu,çalışan, oturmasını kalkmasını bilen, danışılan, yeni girdiği ortamlarda bile saygı gören biriyken insanın en yakın olması gereken kişi neden onu ezmeye üzmeye çalışır. Kadın olmak ne zor zanaat.Ne olsan neyapsan olmuyor...Genelde böyle sıkıntılı olunca tabiiiki yemeklere saldırırdım ben.içimdeki mutsuzluk boşluğunu böyle doldururdum.Yemiyorum yemiyeceğim. Kimseye de ezdirmeyeceğim kendimi. Ben değerliyim her insan gibi.

işte bu duygular içindeyken ben sabah sadece bir sütlü kahve içtim.öğlen yumurtalı birkahvaltı yapmak istiyorum.akşam belki haşlanmış tavukgöğsü ve ayran olur menümde.

Sizin menünüzde tatlı yerine mutlulukta olsun olur mu?

ben konuyu sürekli sessiz takip ediyorum,yazdıklarını okuyunca çok etkilendim..Benzer şeyleri ben de yaşadım,ne hissettiğini anlayabiliyorum.Bu kişi eşinse lütfen sana kendini böyle hissettiren biriyle devam etme kendine bunu yapma..........

selamlar

hosgeldin bence hocanın da kitabını alıp okuyabilirsin. Daha iyi olur. Sizler için bazı yerlerde ek takviyeler de yapmakta
sabah biraz kahvaltı zayıf kalmış gibi. 2 yumurta olabilirdi. O daha iyi tok tutar. Bir de peynir olcusu herkesin kendi avucu ici ve kalınlıgı kadar peynir. mümkün oldugunda protein - sebzeye - kuruyemise ceviz vb. agırlık verirsen super olur.
bebişinle mutluluklar. :)

Kahvaltımi 10 30 da yaptım klasik karatay kahvaltısı yarım bardak ta süt iki ögün yapmayı düşünüyorum bugün 1 yasin da bebeğim var onu dışarı çıkaryorum hergün yaptığım tek spor bu:):):)

canım beniim. ben sana kıyamam. hiiiç üzülmüyosun tamammı? şimdi gitceksin birsürü şey yiyeceksin ne olacak sonra? o kazanacak. hiç buna izin verirmiyiz? hıı? ben burdayım bak. sohbet edelim senle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…