Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

işte klasik karatay kahvaltısı yapmamanın sonucları .::) aynı sey bende de oldu. Simit peynir yediğim bir gun doymak bilmemiştim..
dengelemen lazım hafify yiyerek ve spor ile.

hoşgeldin aramıza.bebeğini güle güle büyüt...

aksam yemegim:

(gene costum ) 2 tabak taze fasulye, keten tohumlu yogurt, ayran

4 km yürüyüs

ilerleyen saatlerde tarcinli ve kakaolu süt icecegimdir.

şu 2 tabakları 1'e indirsen nasıl olur :)

sabah 1 bardak süt 1 muz

1.15 dak yüzme 1 litre su 3 adet kuru üzüm 5 fındık 5 badem

öğle menemen
akşam balık köftesi 6 adet
karışık salata

1 saat yürüyüş iyi geceler

balık köftesi tarifi lütfen...

Menüm

Sabah: klasik kahvaltı 10 badem çay (saat 10)
Ara Türk kahvesi
Akşam: yoğurtlu cevizli kabak salatası, buğday çorbası bir avuç ceviz(18.30)
Çay

kabak salatasını çiğdenmi yoksa haşlayıpta mı yapıyorsun...

arkadaşlar bugün mutlu oldum sizinlede paylaşmak istedim giremediğim bir pantolunumu giyebildim çok ilginç kilom sabit ama gayretle devam edicem ama

en güzelide bu zaten eski kıyafetlerin içine girebilmek.benimde öyle birsürü kıyafetim var kıyamıyorumda onları vermeye azimle bekliyorum onların içine gireceğim günü :) ama eninde sonunda kazanan ben olacam ....

canim benim kendini sakin üzme, dedigin gibi sende insansin, sende en degerlisin

bence cokta az yeme, yoksa acliktan dolayi daha cok saldirabilirsin benim gibi

ayrica insan karatayla doyunca cok mutlu oluyor, düsünsene hem toksun hemde kilo veriyorsun

arkadaşlar omega 3 yağ kapsülü alan varmı aranızda ben henüz başlamadım canan hanım günde 2-3 gr alınmalı diyor kitabında araştırıyorum şu an hangisinden almalıyım karar veremedim

bütün kızlar toplanmış ben de kahvemi aldım geldim tabi öncesinde 5 mil leslie 30 dk pilates bacak kalça

Sabah 1 yumurta, 3 kaysi 5 ceviz, 4 zeytin 3 cilek, 1 dilim peynir. Cay. Su.

Dün & evvelsi gün 1 1/2 saat spor, 4 km yürüyüs. Galiba yazmayi unuttum.

denvir
seni yok sayanı sen daha çok yok sayacaksın bu ne demek sadece kendinle ilgilenecek ve bundan keyif aldığını inceden inceye hissettireceksin
hem üzülme biz sana değer veriyoruz

leneva
aferin sana ne demeli bilmiyorum
demek ki gün içinde yediklerin az gelmiş tost da acıktırır tabi ki

felluz
oğlun için çok sevindim gençler daha hızlı veriyor zaten onun zayıflaması sana daha çok keyif veriyordur eminim

begut
karatay mucizesi yağ kütle olarak az hacim olarak çok yer tuttuğu için 1 kg yağ versen göbekte 1 avuç kadar açılıyor (ne saçma bi benzetme oldu yaw)

Son düzenleme:
işte klasik karatay kahvaltısı yapmamanın sonucları .::) aynı sey bende de oldu. Simit peynir yediğim bir gun doymak bilmemiştim..
dengelemen lazım hafify yiyerek ve spor ile.

canım ne yapayım yaaa. uyanamıyorum ki sabah geç kalıyorum.

evde canım köfte istediğim bi zamandı baktım difirizde kıyma tavuk eti yok bitek balık var barı onunla yapayım diyip de denediğim bi köfte türü oldu ama çok sevdim tadını severek yiyorum
tarifini vereyim tabiki dene bak eminim seveceksin balık tadı da az gelıyor farklı bi lezzet oldu
malzemeler palamut yada levrek haşlayıp kılçıklarını ayıkla soğuması için kenara ayır
ama evde o an itibariyle dardenel ton balığı vardı ben öyle yapmak zorunda kaldım
ama sağlıklısı balığı pişirip kılçıklarını ayırıp fletosunu kullanmak lazım
1 yumurta
maydonoz ve yeşil sağan ınce kıyılıacak
1 soğan rendesi
1 çay kaşığı zeytinyağı
tuz karabiber
malzemelerin toparlanması içinde bayat ekmek içi
hepsini yoğur köfte şeklini verip
önceden ısıtttığn fırında 180 derecede 20-25 dak pişiriyorsun afiyetler olsun

arkadaşlar omega 3 yağ kapsülü alan varmı aranızda ben henüz başlamadım canan hanım günde 2-3 gr alınmalı diyor kitabında araştırıyorum şu an hangisinden almalıyım karar veremedim

omega 3 marincap500mg kullanabilirsin canan hoca bunu önermıştı

balıkları haşlayarak hiç duymamıştım ilginç suyuna da çorba yapsaydın nefis olur mmmmmmm

ben hamsi köftesi yaparım kışın ama çiğden kılçıklarını çıkarıp bütün malzemeleri rondodan geçirerek balıkları sonradan atıyordum tabi çok ezilmesin diye o zaman mücver gibi kaşıkla yağa atıyordum ama bundan sonra yaparsam fırında oacak tabi

bende almak kullanmak istiyorum ama ''balık yağı'' sanki kafamda şişmanlatıcı bir şey gibi imgelenmiş ya, cesaret edemiyorum

bide böyle dene helede balık yemeyen cocuklar için birebir anlamaz içinde balık eti olduğunu kandırmaca
tabi suyundan da çorba yaparsın bi taşla iki kuş:)
seninki de farklı tarif ama kızartma yasak fırında daha sağlıklı daha az yağ çekıyor

tamam en kısa zamanda deneyip paylaşıcam
kızartma KÖ (karataydan önce) idi artık fırın var kızım yalvarıyor patates kızartması diye yine yapmıyorum fırınlayıp önüne koyuyorum
ben çok fena bi anne oldum

günaydin,

paleocafe.org da bir ekmek tarifi var, sanki karataya uygun gibi ama emin olamadim. uzmanlara bir sorayim dedim.
tarif söyle:

1/4 su bardağı badem tozu*
2 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu
1 yumurta
1/2 tatlı kaşığı karbonat
1/2 yemek kaşığı tereyağ
bir pinçik tuz**

Bir kapta kuru malzemeleri karıştırın, yani badem tozunu, keten tohumunu ve karbonatı
Tereyağı eritin. Ben genelde tek kişilik güveç kaplarını kullanıyorum pişirmek için. Direk kabın içinde eritiyorum.
Yumurtayı ve erimiş tereyağı çırpın ve kuru malzemelerle karıştırın.
Hamurunuzu kabınızın içine bastırarak yayın. Mümkün olduğunca düz olsun üstü.
Mikrodalgada 1 dakikada hazır! (Şaka değil, gerçekten 1 dakika) Ya da fırını tercih ediyorsanız, 180 derecede 12 dakika kadar yeterli olacaktır.

kaynak: paleocafe.org

narincap 60 yumuşak kapsül 13,50 tl
sahte falan olabilirmi?
bana biraz ucuz gibi geldi.
yani böyleyse çok iyide başka markaların 60-70 tl olduğu konuşulurken içime bir kurt düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…