Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

zeala
sen denedin mi

denemedim. toz badem islenmis gidaya girer herhalde. ama yarin aksam yolculuga cikiyorum, disarda yemek yerine acaba sandvic falan mi yapsam diye düsünüyorum.
paleo diyeti de (tas devri diyeti) karatay'a benziyor biraz. keten tohumunun miktari biraz fazla geldi. fazlasi zararli diye :44:

fazla olmaz çünkü ben keten tohumunu aldığım yerde öğüttürüyorum iki katın açıkıyor görüntü olarak yani 2 yk öğütülmüşü 1 yk ya denk gelir zaten onun da hepsi bir öğünde yenmez herhalde badem öğütülünce ufalır dörtte 1 badem yarım bardağa eşittir bence bademden dolayı az yenmeli

yahu toz badem niye işlenmiş gıda olsun ağzında da ufalıyosun zaten sen n yemekleri çiğnemeden mi yutuyorsu yoksa
kıyma işlenmiş mi hayır

Son düzenleme:
dün başlangıç kilomu yazacaktım nete giremedim
şimdi yazayım 7 mayıs- kilo 67,5

bu günkü menüm
sabah: fındık, az kuru üzüm , 1 muz

öğlen: 1 lahmacun-ayran

un islenmis oluyor diye düsündüm. evet badem miktari fazla, aksam yemegi icin uygun olmaz. ekmek icin cok tok tutuyor denilmis. ama ben cok beceriksizim. yarin yapmayi deniycem (cabuk sertlesiyormus, yapip tüketmek lazim sanirim), ya tas gibi olcak ya cig kalcak. bakalim.

Arkadaşlar, hani buğday salatası yiyebiliyoruz ama un yiyemiyoruz ya, aynen bu şekilde öğütülmüş badem de yemememiz gerektiğini düşünüyorum ben. Çünkü un haline getirilmiş gıdalar yediğimizde sindirim sisteminde kısa sürede işlendikleri için hemen sindiriliyor ve çabuk geri acıkmamıza sebep oluyor (bunu Karatay hoca Doktorum programına katıldığında söylemişti), onu yapacağına canım 1 kase keten tohumlu yoğurt, bir çb bademi normal haliyle yersen daha risksiz olur diye düşünüyorum, hem de daha uzun süre tok tutar.

2 gündür diyeti bozdum hep börek ve tatlı yedim ama çok mutsuzum bugün tekrar karatay diyetine başlayacağım sanki kilo aldım 2 günde öyle hissediyorum

2 gündür diyeti bozdum hep börek ve tatlı yedim ama çok mutsuzum bugün tekrar karatay diyetine başlayacağım sanki kilo aldım 2 günde öyle hissediyorum

mutsuz olmak da haklısın
sporunu artırıp bikaç gün akşamları yoğurt salatayla geçiştirerek durumu toparlayabilirsin

8.00:
bir bardak süt
bir kase cilek
bir cay bardagi kadar ceviz

12:00:
yarim saat yürüyüs

12.30:
bir kase yogurt (keten tohumu ve azicik cilekli)

degua canım sen kullanıyor musun bu ilaç 500 mg ya günde 4 tane mi alcaz canan hoca tv programındamı söylemişti biraz araştırdıkça kafam karıştı

bende almak kullanmak istiyorum ama ''balık yağı'' sanki kafamda şişmanlatıcı bir şey gibi imgelenmiş ya, cesaret edemiyorum

yok canım şişmanlatmaz aksine kilo verimini hızlandırıyormuş

omega 3 kullanan arkadaşlar kilo kaybını nasıl etkilediğiyle ilgili izlenimlerini bizimle paylaşırlarsa sevinirim
benim de merak ettiğim bir konuydu bu

bugün karatay diyetine başladım. şu saat olmuş (15:00) harika gidiyor hiç acıkmadım, tatlı filan istemedim. (ki şu ana kadar neler yemiştim ben neler..) yani ekmek, şekere (ve bunları içeren gıdalara) paydos.. hergün en az 20 dakika yürüyüş hedefliyorum. kilom çok değil ama 3-4 kilo versem çok sevineceğim.. buradan gelişmeleri yazacağım inş. ctesi tartılmayı düşünüyorum en yakın... bye

selamlar herkeseee... ben de aranıza katılmak istiyorummm. aslına bakarsanız 3 hafta oldu karatay diyetine başlayalı ama sizinle tanışmam daha da yeni. paylaşımlarınız aslında beni gaza da getirmedi değil :) bu üç hafta içerisinde kaçamaklarım da oldu ancak sizinle daha çok başarabileceğime inanıyorum. pekala şimdi ne yapmalıyım ? =)

selam kızlar ben cok üzgünüm cunku bi rahatsızlıgım ortaya cıktı ve bu diyete devam etmeme engel

safra kesemde taş ve iltihaplanma varmıs, karatay diyetinde yemem gereken pek cok sey bana yasak oldu basta yumurta ve protein agırlıklı yiyecekler, ayrıca karbonhidrat almam gerekiyormus ve az az sık sık yemem gerekiyormus... rahatsızlıgıma mı üzülcegimi diyetimi yapamayacak olmama mı üzülecegimi bilemedim.. ne güzel 5 kiloya yakın vermiştim simdi ben nasıl kilo vericem bana yol gosteri
cek birileri var mı bu iki diyeti kendi yararıma nasıl birleştirebilirim... ben diyete devam etmem istiyorum ilk defa boylesi kilo verebildim ve kendimi dinc ve saglıklı hissetmistim bana önerileriniz var mı arkadaşlar....

Arkadaşlar uc haftadır nerdeyse sehir dışında kayinvalidemdeyim nekadar d3desem de diyetini burda uygulanamıyorum artık ele gidince ptesisalidan başlıyacam ınş

zhrgry
ayertim

hoşgeldiniz kızlar

çok geçmiş olsun canım bence sana yol gösterecek kişiyi buralarda arama bu konular bizi aşar
doktorunun dediklerini dinle karbonhidratların yer aldığı pek çok diyet var yine doktorunun önerisiyle bunlardan birini yaparak ve yürüyüşle kilo vermeye devam edebilirsin tamamen iyileştikten sonra bakarsın karatay yapıp yapamayacağına

Arkadaşlar uc haftadır nerdeyse sehir dışında kayinvalidemdeyim nekadar d3desem de diyetini burda uygulanamıyorum artık ele gidince ptesisalidan başlıyacam ınş

sen daha eve dönmedin mi geçen dönmüştün o başkası mıydı yoksa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…