selam kızlar ben cok üzgünüm cunku bi rahatsızlıgım ortaya cıktı ve bu diyete devam etmeme engel
safra kesemde taş ve iltihaplanma varmıs, karatay diyetinde yemem gereken pek cok sey bana yasak oldu basta yumurta ve protein agırlıklı yiyecekler, ayrıca karbonhidrat almam gerekiyormus ve az az sık sık yemem gerekiyormus... rahatsızlıgıma mı üzülcegimi diyetimi yapamayacak olmama mı üzülecegimi bilemedim.. ne güzel 5 kiloya yakın vermiştim simdi ben nasıl kilo vericem bana yol gosteri
cek birileri var mıbu iki diyeti kendi yararıma nasıl birleştirebilirim... ben diyete devam etmem istiyorum ilk defa boylesi kilo verebildim ve kendimi dinc ve saglıklı hissetmistim bana önerileriniz var mı arkadaşlar....
sabah: karatay kahvaltısı
öğle:1 biber dolması ve yoğurt
akşam:tavuklu bezelye,salata ve ayran
spor olarak 100 adım step tahtasında çalışacağım
selamlar herkeseee... ben de aranıza katılmak istiyorummm. aslına bakarsanız 3 hafta oldu karatay diyetine başlayalı ama sizinle tanışmam daha da yeni. paylaşımlarınız aslında beni gaza da getirmedi değil :) bu üç hafta içerisinde kaçamaklarım da oldu ancak sizinle daha çok başarabileceğime inanıyorum. pekala şimdi ne yapmalıyım ? =)
aslında 100 adım step+50 mekik yapıyordum ama biraz önce 1 saate yakın ebru şallının 2.dvd siyle plates yaptım.aslında yapmaya çalıştım diyelim, terledim tabiki ama göbekten dolayı çoğu hareketi yapamadım100 adim neki???? en azindan bi 500e cikarmalisin bence, hadi bugünlük 250 de yetsin..
ben step yaparken 1500den asagi yapmiyordum, bacaklarim zaten kalin oldugu icin biraktim...
selam kızlar ben cok üzgünüm cunku bi rahatsızlıgım ortaya cıktı ve bu diyete devam etmeme engel
safra kesemde taş ve iltihaplanma varmıs, karatay diyetinde yemem gereken pek cok sey bana yasak oldu basta yumurta ve protein agırlıklı yiyecekler, ayrıca karbonhidrat almam gerekiyormus ve az az sık sık yemem gerekiyormus... rahatsızlıgıma mı üzülcegimi diyetimi yapamayacak olmama mı üzülecegimi bilemedim.. ne güzel 5 kiloya yakın vermiştim simdi ben nasıl kilo vericem bana yol gosteri
cek birileri var mıbu iki diyeti kendi yararıma nasıl birleştirebilirim... ben diyete devam etmem istiyorum ilk defa boylesi kilo verebildim ve kendimi dinc ve saglıklı hissetmistim bana önerileriniz var mı arkadaşlar....
zhrgry
ayertim
hoşgeldiniz kızlar
çok geçmiş olsun canım bence sana yol gösterecek kişiyi buralarda arama bu konular bizi aşar
doktorunun dediklerini dinle karbonhidratların yer aldığı pek çok diyet var yine doktorunun önerisiyle bunlardan birini yaparak ve yürüyüşle kilo vermeye devam edebilirsin tamamen iyileştikten sonra bakarsın karatay yapıp yapamayacağına
sen daha eve dönmedin mi geçen dönmüştün o başkası mıydı yoksa:44:
08.05.2013
saat 9.30 da peynir
8 tane zeytin
3 tane ceviz
3 tane kuru erik yedim
öğlen saat 13.30 gibi
yarım patlıcandan karnı yarık
bir kase çorba
6 tane sarma
2 saat sonra 2 lokma lahmacun
saat 18.00 da
közlenmiş tavuk az miktarda, bir bardak ayran
pide vardı yanında malasef dayanamayıp ondanda yedim
iki gündür diyetim mahvoldu dün gece çikolata da yedim iki ince dilim
bu regl olma piskolojisi beni mahvetti geçen ayda diyetteydim ama diyetimi bozmamıştım bana noluyor anlamıyorum
Canım toparlan ve devam et.!!! Bozuldu mu arkası geliyor ,istikrarlı bir şekilde devam et...! Kilo vermenin zevki yemek zevkinden üstündür...!!!! Başarabilirsinnnn)))
sabah: karatay kahvaltısı
öğle:1 biber dolması ve yoğurt
akşam:tavuklu bezelye,salata ve ayran
spor olarak 100 adım step tahtasında çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?