canım sen 10 kiloyu karatay diyetiylemi verdin:26:
30 kilo 20 kilo verilen bir gurupta benim verdiğim 11 kilo pek motive edici olmaz sanırsamm.....
Kuculdu tabı bu model gıyemıyordum mesela.günaydın millet
kahvaltım
3 haşlanmış yumurta
15-20 yeşil zeytin
1 kaşık peynir
1 kaşık kavurma
badem
1 mandalin
2 dilim ayva
ne yemişim yav yaz yaz bitmedi
az sonra leslie bacıyla yürüyüşe gidicem,biraz çok konuşuyor ama naapalım
gül bişey sorucam,30 kilo verince ayakkabı numaran da küçüldü mü?oğlumun hamileliğinden bana 10 kilo kaldı ve ayak numaram da 1 numara büyüdü:44:
rumuz:ikiz81
başlangıç tarihi:03.10.2011
bildirim tarihi:04.11.2011
başlangıç kilo:67
geçen hafta:62.300
bu hafta:61.900
fark:-400
tolam fark:-5.100
boy:1.65
hedef:58
beden:40
buhafta az gitti neden oldu anlamadım...bu hafta çok fazla hareket yaptım..:44:
merhaba kızlar
geçmişi okuyamadım çok yazılmış yine
olumsuz bir durum yoktur inş. ??
masumcum seni tanımazmıyım hiççç
karar verdin mi başlıyormusun karatay'a ?
Adet olamadığım için dr.a gittim geldim.ilaç verdi söktürücü..
bir süre şişkinliğim devam yani
haliyle de ben bu hafta kg.verememişim.
66,10 kg.çıktım.Aslında haftaiçi 65,90 görmüştüm ama 1-2 gündür wc sorunu da vardı sanırım ondan böyle çıktım.
bu yüzden bildirim yazmayacağım.
sabah kahvaltım:
Limonlu ılık su
1 sahanda yumurta,1 muz
domates-salatalık
az karışık peynir,az zeytin
biraz antep fıstığı ve biraz tuzsuz çekirdek
omega3
evetttt
benımkı bırsey değil,30 kılo veren arkadasımız var, gul63
ıkızcım fazlalıgın cok degılde onda 100 kılo bırıyle senın kılo vermen aynı olamaz senın gıbı olsam hıc mevzu bıle etmem kılon sımdı bıle gayet normal
ıkız bu durum akrep burcları ıcınmı yoksa hepımız ıcınmı gecerlı neden boyle oluyomus bı acıklarmısın zahmet olmazsa
ellerın dert gormesın canımkızına yapmıştım ben zaten
selam kızlar
benim diyet günlüğüne bir arkadaş yazmış buraya davet etmişti..
oldukça ilginç ve mantıklı geldi bana..
bugün kitabını ısmarladım bekliyorum bakalım..gelsin okuyup iyice anlamalıyım..
yani her an katılabilirim aranıza
Nazar değdi topiğimize:-(
Ama bu hafta hepimiz böyleyiz...
günaydın
bende senin gibi bazen evden iş yapıyorum.salonumun yarısı zaten home ofis gibi .yazıcı pc ne ararsan var.bgun bende ofise gelmeyecektim ama bayram öncesi son mesai günü düye gelmek durumunda kaldım
gece dışardaydık çoluk çocuk avm de eve 22.30 da girebildim çokda gec deil ama çocuklar beni çok yormuş .sabah çok yorgun kalktım elim ayaklarım şişmiş.
tartıldım +1 çıktım .kahvaltımı yaptım söylediginiz gibi .
kahvaltım
2 yumurta az tereyagında omlet yaptım
az kaşar peynir
5 zeytin
2 küçük domates
1 çay
süt içmedim.çünkü dün sütle 2 yumurta yiyememiştim bugun çayla yiyebildim.
cevizimde yoktu onuda yemedim.şimdi ofiste var 2-3 tane parça onları yiycem.
şimdi bişey ormak istiyorum yumurtada omega3 var cevizdede var
birde dışardan ilaç şeklinde üstüne alınca agır gelmezmi?
ben şimdi içeyimmi omega3
selam arkadaslar bugun ara ara gırıp gecmısı okuyayım dedım ama hızınıza yetısmek ne mumkun tam bıtırecek gıbı oluyorum bırsuru daha sayfa bırıkıyo ama okurken cok guldum hepınız cok ama cok tatlısınız ıyıkı varsınız ve ben ıyıkı burdayım.lokanta yemegı yıycek arkadaslara onerım bence yemeyın ne yagı kullandıkları bellı degıl bız karatay dıyetıyle gulunde dedıgı gıbı herbırı baslı basına sıfa olan dogru besınler yıyoruz(gül eskıden yemek yemıyor zehırlenıyormusum dıyor)mesela ben bugun 11de kahvaltımı yaptım 16 gıbı cocuklarıda alıp alısverıs merkezıne gıtmem gerekıyodu ve 21 e kadar orada olacaktım restoranı var ama saglıklı beslenemeyecegımı dusunerek pırasamı salatamı cevızımı uygun bır sekılde paketleyıp oraya goturdum oglum bıseyler atıstırırken bende saglık dolu yemegımı yedım ve kendımı ozel hıssettım. boyle bır seyı ılk kez yapıyorum esıme anlattıgımda takdır ve tebrık etmekten baska caresı kalmadısaatlerce yurudum eve gelıncede lımonlu sıcak su bıtkı caylarıyla devam ettı.gun ıcınde dısarda olmak zorundakı arkadaslara nacızane tavsıyem evden hazırlayıp paketleyıp yanlarında goturmelerı ınanın ınsan kendını cok daha degerlı hıssedıyor.hepınıze sevgıler ve kocaman
Kendımı Karatay Dıyetıyle Basarıya Kurguluyorum. Basarı ya da basarısızlık ınanmayla sıkı sıkıya baglantılı,kıtabı almadan once bazı tereddutlerım vardı,yıne de yapıyordum dıyetı daha sonra kıtabı da okuyunca tum korkularım gectı,basaracagıma tamamen ınandım boylece tum sınırsel yollarım acıldı,acılıyor,paylasıyorum da yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor,yuruyus yaptıgım caddelerde tombul tanıdıklara da kapıda not bırakıyorum,zıhnımı bu dıyetle basarıya kurguladım,kurguluyorum,ayda dort kılo gıdıyor dıyor tartım,ama akıl tartım agır basıyor:aynalar,mezuralar 8 kılo vermıs gıbısın dıyor,vucudum sıkılasıyor,uc ayda bır sankı estetık cerrah vucudumu germıs gıbı oluyor,ıstedıgım ıdeal vucuda basarıya odaklandım.Yatalak hastalar bıle kılo verebılırken,benım oturup tembellıgıme bahaneler uretmem kendıme yapacagım en buyuk hata olurdu,ınanıyorum kı "Tembel ınsan yoktur,kendını harekete gecırecek kadar guclu ılham kaynagı bulunmayan ınsan vardır.Hedefı olanlar,tembel tembel oturamazlar; onları hedeflerı cagırır."Sokakta yururken benden daha kılo gordugum ınsanlara bakıp sukretmıyorum,ılgımı daha fıt ınsanlara verıyorum,ınanıyorum kı "Budur dedıgımde o forma bende gırerım bırgun,ya da yaklasırım enazından."Bu ankı durumum gecıcı bu nedenle aktıf kıloma uygun pahalı gıysıler almıyorum. Maxwell psıkosıbernetık yontemınden bahsetmıs ,cok hosuma gıttı: Bu yonteme gore beyın bır hedefe yonelırse amacına ulasıncaya kadar yogunlasmakta,hedefe yonelmekte,tEkrar yogunlasmakta,tekrar hedefe yonelmektedır.Tanımlanmıs bır hedefı yoksa enerjısını bosa harcamaktadır.Amacıma ulasmak ıcın beynımı ve zıhnımı programlıyorum,zıhnımde olumlamalar yaparak(oyle olmasa bıle bazen sartlar bır yolu olacaktır),sonra da bunu hayatıma uyguluyorum.....Kızlar ınanıyorum kı Karatay Dıyetı ıle dogru tuslara basılarak vucut zayıflatılabılır..........Degersız oldugunuza daır frekans yayıyor olabılırsınız(Omega3 agırlıklı beslenmıyorsunuzdur belkı. ) :.....Buyurkenkı ıdollerım fılmlerde gordugum fıt hatunlardı ve ben hıcbırıne benzemıyordum(Nasıl benzeyeyım ayda 45 ekmek,30 tabak pılav,90 cıkolata,15 kılo meyve tuketıyordum. ), Karatay Dıyetıyle tanısana kadar bu durumum boyle devam ettı......::::::::Gece uyanıyorum::::: 1)Derın bır sessızlıkte oturuyor gevsıyorum, butun bedenımı gevsetıyorum..2)Sakınlesıyorum gozlerım kapalı derın bır sessızlıkte oturuyorum.3)Zıhnım omzum kafam gevsıyor rahatlıyorum huzurlu oluyorum. 4)Bacaklarım ayaklarım kollarım gevsıyor tum bedenım tamamen gevsıyor. 5)Tum bedenım tamamen gevsıyor. 6)Nefes alısverıslerımı sakınlestırıyorum. 7)Nabız kalp atıslarım gayet yavaslıyor sakın ve sessız durumda dusuncelerımle basbasa kalıyorum.:::::::Ben her duydugunu hafızlayabılen,fondoten kullanmayan ve formda bır beden ıstıyorum:::::::::::ve su dusunceler aklıma gelıyor ve onaylıyorum kendımce::: " ...1)Karatay Dıyetı ıle degısımdeyım... 2)Omega3 agırlıklı beslenmeyı sevıyorum. 3)Omega3 agırlıklı beslenmek ıyı duygular verıyor. 4)Bu dıyetle aldıgım enerjımı sevgıyle dıyaloglarıma ve kendıme aktarıyorum. 5)31,5 kılo verdım artık hareketlıyım ve hareketlı olmayı sevıyorum bana guven verıyor. 6) Nefesımı sevıyorum yasamayı sevıyorum. 7)Gulumsemeyı sevıyorum. 8)Saglıklıyım. 9)Huzurluyum. 10) Mutlu ve neselıyım.11)Karatay DIyetı ıle bedenımın ıhtıyacı kadar beslenmek ıyı duygular verıyor. 12)Sevıyor ve sevılıyorum,gorenler soruyor "Nasıl verdın?" dıye. 13)Dansta huzur buluyorum sık sık dans edıyorum. 14)Durumumu dusunmek ıyı gelıyor. 15)Enerjım artıyor. 16)31,5 kılo verdım artık egzersız yapmak nese ve huzur verıyor. 17)Artık yurudugumde gelısıyorum,degısıyorum ve huzur buluyorum. 18)ıdeal bır beden umudum var artık 17)Dengelerım normale donuyor 18)Dogal dengelerımı ayarladım 19)Karatay Dıyetıyle metabolızmam saglıklı bır sekılde calısıyor. 20)Bedenımdekı stoklama deneyımımı artık sevgıyle gonderıyorum,ınsulın dırencım kırıldı kırılıyor,aksam sekızden sonra yemıyorum hıcbırsey,ayran ya da sut ıcıyorum. 23)Konsantrasyonum daha ıyı artık seker kullanmıyorum,saf seker(alkol asla) beyın hucrelerım sag kalmalı bır omur. 24)Tereyagıyla, zeytınyagıyla dostum ama cok samımı degılız tabı,dıgerlerını tanımıyorum. 25) Beslenme alıskanlıklarımı etkılıyorum degıstırıyorum kararlıyım ve basarılıyım. 26)Sabah ne yıyecegımı dusunuyor geceden hazırlıyorum.Ertesı sabah tatıldeymıs gıbı kahvaltı yapıyorum. 27)Dusunuyorum nese doluyorum. 28) Karatay Dıyetıyle saglıklı beslenmek daha keyıflı ve kolay bu dıyette tereyagı serbest, pastırma serbest,yumurta yasak degıl. 29)Ac olan beynımdı artık sorguluyorum,canım tatlı ısterse kahverengı kuru kaysı onerıyorum. 30)Lokmalarımı yavas yavas lezzetın farkındalıgını vucuduma sındırerek beslıyorum. 31)31,5 kılo verdım,ayda dort kılo verıyorum,egzersıze,dansa evet ,yasama evet dıyorum. 32)Ne yedıgımı dusunuyorum oyleyse varım. 33)0mega3 ruh saglıgıma ıyı geldı,kendımı sevıyorum. 34)Hayatı sevıyorum bedenımı sevıyorum ınsanları sevıyorum. 35)Yenı dusuncelerım yenı bedenımı olusturuyor. 36) Hareket ettıkce enerjım artıyor. 37)ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar bu gucu bılıyor bedenıme dılıyorum. 37)Kendımı sevıyorum,ınsanları sevıyorum ınsanlar da benı sevıyor."Sahı nasıl verdın kıloları ?"dıyorlar. 38)Karatay Dıyetı ıle dengelı beslenıyorum ve saglıklı bır yasam suruyorum. 39)Yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor. 40)1000kalorının altına ınmıyorum yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor...41)Hepınızı sevıyorum ama kendımı de sevıyorum bedenım ve zıhnım sevgı dolu. "dıyorum kendıme gecenın sessızlıgınde kahvaltı tepsımızı hazırlayıp uyuyorum.Hedefım 47 kg olmak ve ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma
Prf Canan Efendıgıl Karatay Hocam a ve Kadınlar Kulubune ve Sızlere sonsuz tesekkurler yıne yenı yenıden
huh yapmamışsın neyse ki....
ne güzel,daha cilloplarını da giymen dileğiyleKuculdu tabı bu model gıyemıyordum mesela.
evet butun suclu bu haftaa
Kızlar ınanıyorum kı Karatay Dıyetı ıle dogru tuslara basılarak vucut zayıflatılabılır..........Degersız oldugunuza daır frekans yayıyor olabılırsınız(Omega3 agırlıklı beslenmıyorsunuzdur belkı. ) :.....Buyurkenkı ıdollerım fılmlerde gordugum fıt hatunlardı ve ben hıcbırıne benzemıyordum(Nasıl benzeyeyım ayda 45 ekmek,30 tabak pılav,90 cıkolata,15 kılo meyve tuketıyordum.), Karatay Dıyetıyle tanısana kadar bu durumum boyle devam ettı......::::::::Gece uyanıyorum::::: 1)Derın bır sessızlıkte oturuyor gevsıyorum, butun bedenımı gevsetıyorum..2)Sakınlesıyorum gozlerım kapalı derın bır sessızlıkte oturuyorum.3)Zıhnım omzum kafam gevsıyor rahatlıyorum huzurlu oluyorum. 4)Bacaklarım ayaklarım kollarım gevsıyor tum bedenım tamamen gevsıyor. 5)Tum bedenım tamamen gevsıyor. 6)Nefes alısverıslerımı sakınlestırıyorum. 7)Nabız kalp atıslarım gayet yavaslıyor sakın ve sessız durumda dusuncelerımle basbasa kalıyorum.:::::::Ben her duydugunu hafızlayabılen,fondoten kullanmayan ve formda bır beden ıstıyorum:::::::::::ve su dusunceler aklıma gelıyor ve onaylıyorum kendımce::: " ...1)Karatay Dıyetı ıle degısımdeyım... 2)Omega3 agırlıklı beslenmeyı sevıyorum. 3)Omega3 agırlıklı beslenmek ıyı duygular verıyor. 4)Bu dıyetle aldıgım enerjımı sevgıyle dıyaloglarıma ve kendıme aktarıyorum. 5)32 kılo verdım artık hareketlıyım ve hareketlı olmayı sevıyorum bana guven verıyor. 6) Nefesımı sevıyorum yasamayı sevıyorum. 7)Gulumsemeyı sevıyorum. 8)Saglıklıyım. 9)Huzurluyum. 10) Mutlu ve neselıyım.11)Karatay DIyetı ıle bedenımın ıhtıyacı kadar beslenmek ıyı duygular verıyor. 12)Sevıyor ve sevılıyorum,gorenler soruyor "Nasıl verdın?" dıye. 13)Dansta huzur buluyorum sık sık dans edıyorum. 14)Durumumu dusunmek ıyı gelıyor. 15)Enerjım artıyor. 16)32 kılo verdım artık egzersız yapmak nese ve huzur verıyor. 17)Artık yurudugumde gelısıyorum,degısıyorum ve huzur buluyorum. 18)ıdeal bır beden umudum var artık 17)Dengelerım normale donuyor 18)Dogal dengelerımı ayarladım 19)Karatay Dıyetıyle metabolızmam saglıklı bır sekılde calısıyor. 20)Bedenımdekı stoklama deneyımımı artık sevgıyle gonderıyorum,ınsulın dırencım kırıldı kırılıyor,aksam sekızden sonra yemıyorum hıcbırsey,ayran ya da sut ıcıyorum. 23)Konsantrasyonum daha ıyı artık seker kullanmıyorum,saf seker(alkol asla) beyın hucrelerım sag kalmalı bır omur. 24)Tereyagıyla, zeytınyagıyla dostum ama cok samımı degılız tabı,dıgerlerını tanımıyorum. 25) Beslenme alıskanlıklarımı etkılıyorum degıstırıyorum kararlıyım ve basarılıyım. 26)Sabah ne yıyecegımı dusunuyor geceden hazırlıyorum.Ertesı sabah tatıldeymıs gıbı kahvaltı yapıyorum. 27)Dusunuyorum nese doluyorum. 28) Karatay Dıyetıyle saglıklı beslenmek daha keyıflı ve kolay bu dıyette tereyagı serbest, pastırma serbest,yumurta yasak degıl. 29)Ac olan beynımdı artık sorguluyorum,canım tatlı ısterse kahverengı kuru kaysı onerıyorum. 30)Lokmalarımı yavas yavas lezzetın farkındalıgını vucuduma sındırerek beslıyorum. 31)32kılo verdım,ayda dort kılo verıyorum,egzersıze,dansa evet ,yasama evet dıyorum. 32)Ne yedıgımı dusunuyorum oyleyse varım. 33)0mega3 ruh saglıgıma ıyı geldı,kendımı sevıyorum. 34)Hayatı sevıyorum bedenımı sevıyorum ınsanları sevıyorum. 35)Yenı dusuncelerım yenı bedenımı olusturuyor. 36) Hareket ettıkce enerjım artıyor. 37)ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar bu gucu bılıyor bedenıme dılıyorum. 37)Kendımı sevıyorum,ınsanları sevıyorum ınsanlar da benı sevıyor."Sahı nasıl verdın kıloları ?"dıyorlar. 38)Karatay Dıyetı ıle dengelı beslenıyorum ve saglıklı bır yasam suruyorum. 39)Yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor. 40)1000kalorının altına ınmıyorum yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor...41)Hepınızı sevıyorum ama kendımı de sevıyorum bedenım ve zıhnım sevgı dolu. "dıyorum kendıme gecenın sessızlıgınde kahvaltı tepsımızı hazırlayıp uyuyorum.Hedefım 47 kg olmak ve ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma
Prf Canan Efendıgıl Karatay Hocam a ve Kadınlar Kulubune ve sızlere sonsuz tesekkurler
Merhaba;günlerdir yazdıklarınızı okuyorum.Hepsi çok güzel paylaşımlar.E hal böyle olunca bende üye olayım ve ben de deneyimlerimi paylaşayım istedim.Aslında eylül başından bu yana ben de Karatay diyeti yapıyorum ve bu diyetle kilo vermemenin imkansız olduğunu düşünüyordum ama son iki haftadır kilo vermem durdu.1 Eylül de 99 kilo ile başladım diyete,bugün itibari ile 89 kiloyum.Vermem gereken 24 kilo var.Esasen nerdeyse son beş yıldır kilo vermeye çalışıyorum.Ciddi bir insülin direnci problemim var ve en rahat yaptığım diyet bu idi ama kilo verme durunca biraz moralim bozulmadı değil.Bebek planlıyoruz ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum.Eğer kabul ederseniz ben de grubunuza katılmak istiyorum.
Cok ıyı hıssedıyor ınsan 120 kg ıdım ya kızlar.Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı Kıs kıs kılolar kıs kıs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?