Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sahiden mi famir bu güzel haber işte
kızlar nerdeyse 1,5 aydır diyetteyim,yasaklardan yediğim 1 dilim kek vardı bi kere de beyaz ekmek ve pilav yemiştim(onda da dışardaydık,ziyan olmasını istemedim) kaçamak pek yapmıyorum yaptığımda bulgur oluyor,kısırı çok seviyorum,neyse işte ama arada aklıma tadıyla kokusuyla kızartılmış bir tatlı geliyor mesela veya sıcak kek kokusu,yiyeceğimden değil(fazla mı iddialı oldu),çünkü evde yapmıyorum,dışardan da almayalı çok oldu:44:,bana nefsimin bir oyunu mu bu?

Kuculdu tabı bu model gıyemıyordum mesela.

Eklentiler

• $a3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 65

Tebrik ederim ikizcim, gitmiş ya...

mrb ben bugun bıldırım yapmayacagım çunku kılo aldım 56 olunca yapacağım geçmışı okuyayım herkes döktürmuş

Nazar değdi topiğimize:-(
Ama bu hafta hepimiz böyleyiz...

ama bu haftaya kadar hep 1 kilo verdim.hatta geçen hafta 1.500 verdim.ve ben bu hafta çok spor yaptım hiç kaçamak yapmadım,neden bu hafta ozaman..:44:
canım hepimiz için ;canım ben bu konuda uzman değilim,kkda bulunan bir topicten bunları öğrendim..ama şunu söyleyeyim ayın büyümesi vede küçülmesiyle alakalı..

kızına yapmıştım ben zaten
ellerın dert gormesın canım

buyur gel canım burda herkese yer var

kızlar bugunkı kahvaltım
2yumurta
beyazpeynır
4zeytın
3mınık domates
2kayısı
5fındık
1kuru ıncır
1omega3
sınırsız cayyyyyyyyyyyy:)))))))hastasıyım

lısteyı cok merak edıyorum.bakak görek kım naapmıs

Afiyet olsun MorLady, home ofis zor gerçekten. Bizde de yazıcı faks tarayıcı ne ararsan var hakkaten)

Omega3 benim de kafamı karıştırıyor böyle düşününce... Ama ben almaya devam ediyorum hergün 1 bazen hergün 2 tane... En azından sinirlerim sağlam olsun diye.1:

çok ii fikir papadiyacım bende öle yapmaya çalışacam.

canım ya sen insana farklı bir güç veriyorsun inş hep böyle olursun tebrık ederım senın yazılarını okumak çok güzel ve moral azim veeriyor insana maşallah sana

Bir cuma daha herkese merhaba ..
Herkes iyidir umarım ..

huh yapmamışsın neyse ki....

Gözlemecim gece neler yaşadım ne mücadeleler ettim kendimle bilemezsin.
Ama sonuç olarak yemedim

Bildirimimi de yapayım ..

rumuz:eski_bir_masal
başlangıç tarihi:05.09.2011
bildirim tarihi:04.11.2011
Yüzde : %0.67
başlangıç kilo:64.4
geçen hafta:59.4
bu hafta:59
fark:-400
tolam fark: -5
boy:1.70
hedef:55
beden:38

Bu hafta ben de aynı durumdan müzdaribim.
O kadar uğraş giden 400 gram.
Eee gitmesen de olurdu sen.

evet butun suclu bu haftaa

Bizim suçumuz yok kiii

Gül hiç göstermiyorsun kilonu maşallah sana
Bir şey soracağım önceden de sıkı bir vücudun mu vardı yoksa karatay beslenmesi ile mi giden kilolar daha fazla gözüktü ?

Hoşgeldin aramıza.
Şimdiye kadar gerçekten güzel kilo vermişsin ama en önemli zaman şimdi.
Pes etmemek.
Moral bozukluğunu çok iyi anlıyorum ben de durunca moral bozukluğu ile yemek istiyorum ama pes etmek yok..

Verdiğin kiloların yanında motivasyonuna pozitifliğine de hayranım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…