Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok güzel bir alıntı olmuş teşekkür ederizz ..

slm kızlar nasılsınız kilo verenleri tebrik ediyorum bu arad bende 62.8 kıloyumm

dun tahlıl vermıstım bugun sonucunu doktora gösterdim kolesterolum fazla ve bana dedıkı 1.5 aydır dıyettesınız ve kolesterolunuz yuksek ha dedi bu yasta bu kadar yuksek kolesterol olmamalı damar saglıgınız ıcındedı. bende sabahları 2 yumurta yıyorum acaba ondan mı dedım beslenmenızle alakalı muhtemelen dedı. zeytınde yukseltır falan dedı dahılıyeci. benı dıyetıstyenle goruşturdu. dıyetısyen bılıyor karatay dıyetını. ve anlattım herseyıuzun vadede böbreklerı ve bagırsaklarınızı yorar dedı. bana dıyet yazdı. dedıkı ikindin yada aksam yatmadan önce içtiğiniz sut yogurt sızın LEPTIN hormonunuzun salgılanmasını artırı dedı ara ögünde kuru meyve yerıne süt vs tüketmelisiniz dedi. leptınınız durmaz dedı.. sabahları 2 yumurta cok dedı gun asırı yememı söyledı. tokluk hıssımden bahsettım 2 yumurta ve zeyrtın ve cevız le doygunluk hıssı olmaması imkansız dedı. 2 -3 cevız yeterli bunye ıcın cok yaglıdır falan dedı. 3.3 kılo verdım ama yag oranım degısmemıs oda ilginç kızlar yaa.

dıyetısyen önmeli olan yagların gıtmesı dedı.

ve sıze hemoroit oldum demıstım ya genel ceraha da mu ayene oldum adam dedıkı çatlak hemoroid yok ama bır kıtle var taş gibi sert alınmalı ve patolojıye yollanmalı dedı oda. bagırsaklardakı proteın artıklarından olabılırmıs sizin dısta olmus. bağırsagın sonunda ddedı muhtemelen içtede olusabılırdı dedı. benım bu meme gıbı mercımek kadar popomun agzında bısıydı. korktum ya. adam dedıkı ekmek yıllardır yedıgımız bır tahıl deposu kontrollu yemelısınız ama YEMELISINIZ DEDI.

ayrıca dıyetısyen deıdkı tereyağ %100 doğalsa yıyın dedı emınsenız. ama dogal dıye aldıysnız dogal olmaz dedı ve benımkı dogal zannedıyordum köyden alıyordum. en bılındık markanınkı bıle dedı margarınlerde bulunan bılmem ne maddelıymıs .

şimdilik bu kadar herkese önerim mutlaka tahlıl yaptırın belki benim bunyeme olmamıstır.sizde baktırın. karacıger fonksıyon testlerınıze,tiroıd kolesterol,böbrek vs vs. ben yıne sıze yazcam ama ekmek yemeye baslıyorum. bu popomdakı şey ben dıyete basladıktan 15 gun sonra pıt dıye olusmustu.

herkesın bayramını kutluyorum iyi bayramlar bır hafta sonra görüşürüz

hey maaşallh
gul63 arkadaşım nerdesin..seni bulmalıyımm..63 ü gördüm gevşedim iyice..azmime destek olur inş.
Hosgeldınız hemen baslayın derım,ınanın dıger cevırı dıyetler sok etkısı yaratıyor ınsanda,yok boyle dıyet ya,yabancı sayfalara da baktım kılo verınceye kadar ıskence varı bır yet ve ınanılmaz mıktarda hareketle vermısler,120 kılo bır beden damar tıkayacak gıdalarla nasıl erısın kı?Bır de tonla meyve tuketIyorlar ,meyve seker zaten...Kıtabı okuyun cok etkılı gercekten,ıkıncı kıtaba ben de oykumu gonderdım kısmetse okuruz hepberaber.Yedıklerınızı yazın kendı gunlugunuzu tutun,kızlar yorumluyor ,yorumluyoruz bırbırımızı ,zayıf cok manken var ama gulen gozler yok,Karatay Dıyetı yapmıyorlar.Ben 32 kılo verdım ama emınım yuklu mıktarda zehır cıktı cıkıyor vucudumdan,sadece yag degıl Beslenmıyor zehırlenıyordum,ac olan beynımdı,tatlı sıtersem kuru kaysı teklıf edıyorum kendıme kahverengı olanlarında ıslem gmemıslerden,.Kolay gelsın hepımıze

gecen hafta:103.400
bu hafta:102.000
fark:-1.400
boy:170
spor:gun asırı yarım saat yuruyus

mrb ben bugun bıldırım yapmayacagım çunku kılo aldım 56 olunca yapacağım geçmışı okuyayım herkes döktürmuş

hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlarım

ben 900 gr. artıdayım.ölmek ister bir halim var bu sabah kilomu ilk gördüğümde önce tüm diyeti bozup yasaklı ne varsa yiyesim geldi,2 ay ve verdiğim 11.3 kg ya kıyamadım.sonra sinirimi çıkaramadığım için o bunalım hali hala devam ediyor.Dün pirinç de yaptım üstelik,çıldırazaaam,sadece 200 gr farketmiş dünden bugüne.tartıda yine yağ oranım düşük,su oranım uçmuş vaziyette.ödem atıcı çayları çok tüketmedim,çayları küçümsüyordum ben ama yaptıkları iş baya büyük galiba.

artıda olmama rağmen bildirim yapıcam,artıda olunca bildirim yapılmaz diye bir şey yok canımcım,tercih senin tabisii

çok üzgünüm ya off bayrama hedeflediğim 12 kg dan kurtulamadım,kendime kyduğum hedefe ulaşamadım,başaramadım,offf

pindistancım yasaklıların kokuları hep burnuma gelirdi beni de ilk zamanlar.hatta yakında birileri mi pişiriyor acaba diye düşünürdüm.geçiyor canım o da geçiyor.tamamen bitmedi,çok arada sırada oluyor gene ama hemen geçiyor

Hemoroid olmamasına çok sevindim öncelikle.
Bir arkadaşımda vardı o çatlak sorunu.
Hatta onunkisi daha ileri seviyedeydi sanırım ki kan falan da geliyordu.
Korkup gitmişti zorla doktora.
Çatlak demişti.
Sonra kremle ilaçla geçirmişlerdi.

Tahliller çok ilginç gerçekten.
aslında ben de bir yaptırsam çok iyi olacak.

Saphıracım hiç bozma moralini.
sonuçta regl dönemindesin normal bir durum bu.
Hem şöyle bak.
Bu hafta kilo vermiş olsan belki bayramda şımarıp kaçamaklar yapacaktın, sen iradeli birisin bu sonucun üstüner bayramda kendine daha dikkat edeceksin.

masalcım bu nedenle bu hafta böyle olmuş olabilirmi?:44:

Olabilir ikizcim ama benim kafamı karıştıran şöyle bir şey var.
Tae bo ile araştırma yaparken ( ben ondan mı demiştim. ) kilo vermek için çok ideal bir spor diyor.
Ama her gün spor yaptık biz değil mi ?
hem de fazla dozda.
neden bu olabilir mi diyorum.
Belki 4-5 günde tutmak gereklidir.
Ama ayın fazıyla alakası olduğuna daha çok inandım açıkçası.

Saphıra bozma moralını herkesın boyle bır donemı oluyor,bu ay cok yogundun sen,ustune bayram telası fılan ınsan ıster ıstemez tepkılı oluyor,vucut boyle durumlarda da su tutuyor,bırde karacıger stresle yag yapıyor,bıraz sabır hem az kılolar vermedın kı,ılk haftayı hatırlıyorum,yıne oyle gunlerı gelır vucuıdunun,boyle aktıf haftalardan bır hafta kadar suonra vucut kendıne gelıyormus,bende de oluyor,uzulme super anne

verdiğin kilo için tebrik ederimm.
birçok diyet denedin ama sonuç aldığın tek diyet bu oldu galiba...ne güzell..

ancak şunu anlamıyorumm..
yllaraca,cipsleri(ben haftada 1-2 paket mutlaka yerdim),kolalar(nadirde olsa içerdim),bisküviler(hergün mutlaka yerdim),kızartmalar(her haftasonu kahvaltımda ve yaptığım yemeklerde vardı) yerken hiçbir sağlık sorunu yaşamadık da.
1 ay,1,5 ay ekmeği kesince (ki hiç ekmeksiz geçirmedik arada kaçamakları da sayarsak) mi hastalıklar baş göstermeye başladı.
bu drları da anlamış değilim,yağ oranının azladığını söyleyen diyetisyenin cevizi fazla yeme yağlı besin diyor..

hepimizde biraz moraller bozuk..
destekleyelim birbirimizi
vücut her zaman aynı tepkiyi vermiyor
geçen haftaya kadar haftada 1 kg.veriyodum en az
geçen hafta 600 gr.vermişim
bu hafta hiç yok ama biliyorumki sıkıntı stres te yaptım regl olmadım,hamile değilim vs.
biraz da kaçamaklar var ama sanmıyorum onlar yüzünden kg.veremedim.
çünkü kaçamaklarım acıktırmadı beni.
ve kaçamak yapınca dengeledim diğer öğünlerde..

napalım toparlayacağız kendimizi...
bayram tatilinde kafalarımızı ve vücudumuzu dinlendiririz

Gül resmini gördüm maşallah ya hiç göstermiyorsun,senin sanırım kilo üst bedende dimi?bacakların o kadar incelerki çünkü,maşallah valla kıskandım ne diyim ama nazarımda değmesin sana 41 kere maşallah canım ben de karataya devam ediyorum ayda 3-4 kilo arası gidiyor benden de.Ama şu sonbahar geldiğinden beri suyu birazcık azalttım bir de yatış kalkış saatlerim çok değişti sabaha karşı yatıp öğleden sonra uyanıyorum resmen.saat 2 ila 5 arsı uykuda yağ yakımına izin vermiyorum yani.Düzelmem lazım benimde,senden feyz alıyorum valla,çok çok önceleride söylemiştim idolümsün arkadaşım,umarım hep beraber vericez bu kiloları Allahın da yardımıyla.Bu arada yeşil çayı soktum hayatıma eskiden çok içmezdim şimdi en az 1 en çok 3 fincan şeklinde hemen her gün bol limonla içiyorum sanırım bunun da faydasını görürüm.Yeşil çayı çaykurun bergamut aromalı demleme olanından aldım herkese tavsiye ederim sallamadan daha sağlıklı bence,zaten bu diyette temel amacımız sağlık değil mi :))) ben bu hafta 1.400 vermişim ama tabi geçen hafta aldığım 900 gr la birlikte bu kilo çıktı.

Teşekkürler.Hoşbuldum.Ben de kimse bana cevap yazmayacak sanmıştım:))

Tebrik ederim Yağmurcum maşallah

Bayram hepimizin büyük sınavı olacak, kazasız belasız atlatırız inşallah...

Pepeti geçmiş olsun çatlak zor iş hakkaten ama kremle geçiyor. Basurdan kat kat iyidir tabii

Tahlilleri ben de düşünüyorum ama uzun zamandır erteliyorum, bayram sonrası kızımın kan tahlili vardı onunla yaptırayım ben de en iyisi...
Ekmek yediğinde bir değişiklik olursa bizimle paylaşır mısın?

Senin de bayramın kutlu olsun...

yazmaz olurmuyuz canım burdakı kızlar cok sıcak kanlıdır tekrar hosgeldın.ne zamandır yapıyosun kac kılosun canım

İki aydır yapıyorum Karatay diyetini.89 kiloyum şimdi.Toplamda 10 kilo verdim.Aslında buraların yabancısıyım.Nasıl mesaj yazılır diye bayaa bi cebelleştim.Sanıyorum bir grupsunuz ve ben sizin içinize girmek için ne yapmalıyım bilmiyorum.Ve evet herkes son derece bilinçli ve sıcakkanlı.Burayı daha önce keşfetmediğim için üzüldüm şimdi.Sizden öğreneceğim çok şey var,ben kitabı okuyup kendimce yapmaya çalışıyordum ama hatalar yapıyormuşum sizi okudukca görüyorum hatalarımı.Meyve yiyen çok fazla yok sanırım.Ben meyve yiyordum,kitapta günde 2 meyve yenebilir dediği için.Ama yemeklerle yiyordum.Şİmdi durdu kilo vermem,takılma noktasımı yoksa zorlanacakmıyım bilmiyorum ama ben kendimi iyi hissediyorum.Birde ben spor yapamıyorum ne yazıkki son günlerde.Belki de ondandır.Sizlerin takıldığı,kilo vermenin durduğu oldu mu?

rumuzapadıya
fark:-1400
spor:yarım saat yuruyus

Tebrik ederim ne güzel vermişsin papadiyacım ..

Ben de arada ekmek yemeyi düşünüyorum artık, çok aradığımdan değil de her sabah yumurta vs derken çok sıkıldım.

Hoşgeldin aramıza.
Zaman zaman takıldığı kilolar oluyor insanın ki sen birden çok güzel vermişsin onun da etkisi olabilir.
Hiç bozma moralini ve bence durakladığın bu zamanı sporla hızlandır.

Saphiracım hepimiz aynı durumdayız neredeyse, sıkma canını... Bayramda bir güzel dinlen toparlarsın sonra merak etme, hem doğumgünün de geliyor değil mi
Verdiğin onca kiloyu da hiiççç küçümseme tatlım...

30 kilo 20 kilo verilen bir gurupta benim verdiğim 11 kilo pek motive edici olmaz sanırsamm.....
5kilo daha verırsen bayagı bır motıve edıcı olursun ama:)

fark:-1.400
spor:gun asırı yarım saat yuruyus

bu haftanın bırıncısı belli oldu.tebriklerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…