Canan hoca sabah kahvaltisinin önemini hep vurgulamıştır kahvaltı yapıldığında metabolizmanin 5-6 km yol almış gibi hizlandigini yazmıştı eğer geç kalksaydin 2 öğün olur güzel olurdu ama gece metabolizma yavaşlar ve sabah sağlam bir kahvaltı ile onu harekete geçirmek gerekir en son akşam yemeği yediniz vücut uzun süre aç kaldı ve leptini salgılanmasını durdurdu 4-5 saat sonra başlıyor bunu biliyoruz ama yemekten 10-12saat sonra da salgılaniyor olmasi bana mantıklı gelmez eğer öyle olsaydı aç kalarak kilo verenler kas kaybı yasamazdi yanlış mı düşünüyorum? Umarım akşam yemeklere saldirmazsiniz bol su içinbişey söyleyeyim mi ben hala kahvaltı yapmadım.sabah yeşil çay içtim acayip tok tuttu.hazırlayıp getirdiğim kahvaltı tabağımı öğlen yemeği olarak yemek istiyorum.yanlış yapmıyorum değilmi
bişey söyleyeyim mi ben hala kahvaltı yapmadım.sabah yeşil çay içtim acayip tok tuttu.hazırlayıp getirdiğim kahvaltı tabağımı öğlen yemeği olarak yemek istiyorum.yanlış yapmıyorum değilmi
Ben yaklaşık 1,5 yıldır forumu takip ediyorum ancak pek aktif katıldığım söylenemez.Kışın biraz boşladım şimdi yaz başı gene kilo verme telaşı başladı..Akşamları yemek yapmak sıkıntı benim için akşam yemeği yerine krep yenebilir mi sizce?
1 litre su aldım bitti ikinciyi içiyorum :) evde olmak rahatlık, yazmama falanda gerek kalmadı bol su ictigimden galibaBence de çok sıkı olmazsın dietin.!! Azar azar verilirse daha kalıcı oluyor.çok kilon kalmamış zaten iyi vermişsin maşallah:13: kaçamak olmazsa pek acıkma olmuyor zaten.su su suyu unutmaaa
hoşgeldin aramıza acele etme yavaş ama kalıcı olarak kilo veriyoruz çünkü sadece yağdan veriyoruz
çok iyi sonuç almışsın biz de mi yapsak:44:
yasemencim hoşgeldinMerhaba,bende bir haftadır Karatay diyetine başladım.Tek başına zor oluyor beni de gruba alır mısınız ? 71 kg şuan
hanımlar merhaba.işyerimden uzunca bi süre takip ediyorum sizi.h.başı itibariyle ben de başladım karatay diyetine.
beni öyle gaza getirdiniz ki yarışmanıza dahil olasım geldi :)) ama nasıl olur bilemedim :) hem su kilo çizelgesi hem de yarışmaya dahil olma nasıl olacak? bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba,bende bir haftadır Karatay diyetine başladım.Tek başına zor oluyor beni de gruba alır mısınız ? 71 kg şuan
hanımlar merhaba.işyerimden uzunca bi süre takip ediyorum sizi.h.başı itibariyle ben de başladım karatay diyetine.
beni öyle gaza getirdiniz ki yarışmanıza dahil olasım geldi :)) ama nasıl olur bilemedim :) hem su kilo çizelgesi hem de yarışmaya dahil olma nasıl olacak? bilgilendirirseniz sevinirim.
merhabalar...bende bugün karatay diyetine karar verdim ve bunun için ilk olarak karatayın iki farklı kitabını alıp inceledim..40 kq fazlam vardı 5 ini verdim 35 kaldı..10 gündür diyetteyim..karatay bana çok mantıklı qeldi diyetten çok bir beslenme şekli olarak baktım açıkcası..merak ettiğim sizler bu diyet sayesinde ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ,banada önerir misiniz ve asıl merak ettiğim bu diyetin şu zararı var diyen var mı ?
hoşgeldin aramıza inş.istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun.emin ol bu diyet (aslında diyet değil yaşam biçimi) en uygun olanı bizler için rahatlıkla uygulaybilirsin...
üstünü giyerken keşke 1 yumurta haşlasaydın da onu yeseydin
börek seni daha çabuk açıktırmıştır
sonrasında ki menuye bakacak olursak 1 top dondurmada yenmiş kemal paşa yenmiş
bencede kendini toparlaman lazım
sporuunu ihmal etme ,eğerki vasıta ile okula gidip gelıyorsan bikaç durakk once ın yürümeye gayret et bi süre sonra vucut alışacak daha çok yürümek isteyeceksin
karatay diyet giibi bende görmuyorum yaşam biçimini değiştirmek gibi düşündüğünde zaten sıkılma gibi bi olay olmuyor
kg verdiğini de görünce daha bi şevkle yapıyorsun
kg fazlalığın hangi bölgende daha fazla ise orda incelme yaşanıyormu sürekli kontrol etmeye gayret et
benim hamur işilerine düşkünlüğüm yüzünden göbek bölumunde kg fazlalığı oluşmuştu aynı erkeklerin bira göbeği gibi insan aynaya bile bakmak istemıyor oyle zamanlarda ama incelme sağlayınca motivasyonun kendine güvenin artıyor
canan hoca dediği gibi giderek enine genişleyen bi mıllet olduk bakıyorum şimdiki cocuklara hep göbek karın kısımları yağlı üzüluoyurm ınanki o yaşda o kg ....
kg durumumuz yakın bakalım kım önce 55 e ınecek
makarnana yemeseydin menün güzelmiş aslında
bende çok severim makarnayı yoğurtlu pul biberli ama yiyemıyroum direk kg alıyorm yediiğimde
tahlilller nasıl bu arada
bende yaptırcam bakalı değerlerde nasıl bi değişklik olmuş diye
dün yazdığın mesaja cevap veremedim canım şoyleki Fzgün ve cherrreful arkadaşımz forma girmedikleri için aslında liste sırası sana kaymıştı ama sonra düşündüm onların olmaması seni ilgilendiren bi durum değil haksızlık olmaması adına listeleri ben düzenledim
senin sıran 27/05/2013 de ozamna kadar boya badana işlerinde halolur rahatça ilgilenebilirsin
canım selam duruma üzüldüğümü belirtmek istiyorum
sabah hangi mıktarlarda yiyrodun kuru meyveleri ?
kuru meyve yediğinde aslında çilek muz v.s tüketmemek lazım ama senin vucuda fazla gelmiş anlaşılan
doktorunun dediği gibi beslenmen gerekıyor demekki herbünyede farklı sonuçlar doğuruyor
bende en kısa zamanda tahlil yaptırcam çok geçmiş olsun canım
meyve yediğimde 1 saate kalmaz hep acıkırım buyuzden meyve ile birlikte peynir yada süt tüketmek şart
yürümezsen hesabını sorarım
katiliyorum size kitaba en yakin zmnda bslycm .ne güzel epey katılım olmuşhepiniz hoşgeldiniz naçizane tavsiyem eğer okumadıysanız,hocamızın kitabını mutlaka okuyun,gıdalara olan bakış açınız değişecek,bu beslenme biçimene adapte olabilmeniz için bence bu şart
katiliyorum size kitaba en yakin zmnda bslycm .
Sabah aceleyle evdn ciktim sadece bi tne kuru kayisi
arada kekik cayi
oglen yarim tbk mercimekli bulgur pilavi taze nane iki brdk ayran
aksam yogurt findik ile gecistrmeyi dsnuorum uygunmudur bu arada yuruyus ypmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?