Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canan hoca sabah kahvaltisinin önemini hep vurgulamıştır kahvaltı yapıldığında metabolizmanin 5-6 km yol almış gibi hizlandigini yazmıştı eğer geç kalksaydin 2 öğün olur güzel olurdu ama gece metabolizma yavaşlar ve sabah sağlam bir kahvaltı ile onu harekete geçirmek gerekir en son akşam yemeği yediniz vücut uzun süre aç kaldı ve leptini salgılanmasını durdurdu 4-5 saat sonra başlıyor bunu biliyoruz ama yemekten 10-12saat sonra da salgılaniyor olmasi bana mantıklı gelmez eğer öyle olsaydı aç kalarak kilo verenler kas kaybı yasamazdi yanlış mı düşünüyorum? Umarım akşam yemeklere saldirmazsiniz bol su için

bugün kızımın konseri vardı bu saate kadar okuldaydım sabah sporu badem oldu birazdan avm ye gideceğiz halamız evlenecek ya biraz vitrin bakacağız anne-kız akşam yürüyüş yaparım da sabah yapamadığım 5 mili telafi edebilir miyim bilmiyorum boğazım tam geçmediği için fazla efor sarfedince daha çok ağrıyor
bu arada iştahım çok açıldı 2 gündür karbonhidrat özlemi duyuyorum makarnaya aşerer mi insan o derece

iyi bir kahvaltı metabolizmayı %30 artırır kahvaltıyı geç yaparsan metabolizman geç uyanır geç kalkıyorsan iki öğün yeterlidir

karatayda krep yedim de gör gününü çantalar kafaya kafaya gelir kaç haftadır ilk kez kaçamak yaptım küçücük herkesin dilindeyim tabi ben de yiyenleri affetmiyorum hesap verme korkusu olmasa neler yeriz neler

Bence de çok sıkı olmazsın dietin.!! Azar azar verilirse daha kalıcı oluyor.çok kilon kalmamış zaten iyi vermişsin maşallah:13: kaçamak olmazsa pek acıkma olmuyor zaten.su su suyu unutmaaa
1 litre su aldım bitti ikinciyi içiyorum :) evde olmak rahatlık, yazmama falanda gerek kalmadı bol su ictigimden galiba
Umarım burdaki herkes istediği kiloya gelir benim 2-3 kilom kaldı eğer okuyupta aramıza katılmayan varsa lütfen aramıza katılın çok kilom var veremem demeyin inanın, inanirsaniz olur en çokta kendinizi zayıf hayal edin sağlıklı şeyler yerken az yerken spor yaparken hayal edin kendinizi,bir süre sonra başardım dersiniz :)

hanımlar merhaba.işyerimden uzunca bi süre takip ediyorum sizi.h.başı itibariyle ben de başladım karatay diyetine.
beni öyle gaza getirdiniz ki yarışmanıza dahil olasım geldi :)) ama nasıl olur bilemedim :) hem su kilo çizelgesi hem de yarışmaya dahil olma nasıl olacak? bilgilendirirseniz sevinirim.

hoşgeldin aramıza acele etme yavaş ama kalıcı olarak kilo veriyoruz çünkü sadece yağdan veriyoruz

çok iyi sonuç almışsın biz de mi yapsak:44:

karatay da başlarken yaptım ozamnda 500 gr vermiştim
aslında ortalama 800-1 kg arası gıdıyor
busefer böyle az gittii ama o bile yetiyor
deneyebilirsin
Merhaba,bende bir haftadır Karatay diyetine başladım.Tek başına zor oluyor beni de gruba alır mısınız ? 71 kg şuan
yasemencim hoşgeldin
tabiki aklına takılanları sor menülerini paylaş üzerinde konuşalım
pazartesi günü de istersen kg bildirimnde bulunursun lıstelerde olursun

yasemencim tuanapembe hoşgeldiniz
tabiki aklına takılanları sorun menülerini paylaşınki üzerinde konuşalım
pazartesi günü de istersen kg bildirimnde bulunursun lıstelerde olursun
sayfanın ilk başında detaylı kg takip çizelgesini anlaılıyor bak eğer yapamazsan özelden mesaj at yaparım

Merhaba,bende bir haftadır Karatay diyetine başladım.Tek başına zor oluyor beni de gruba alır mısınız ? 71 kg şuan

hoşgeldin aramıza...

hoşgeldin aramıza.pzartesi günleri tartılıp kilolarımızı bildiriyoruz o hafta kim kaç kilo vermiş görüyoruz ve buna göre bir liste hazırlanıyor.listeyide sırası gelen kişi yapıyor.sende eğer listeye dahil olmak istersen degua ya söyle senide listeye alsın...

esas2006 cım lapa diyetini sormuştun
ben şöyle yapıyorum
sabah öğle ve akşam 1 çay bardağı pirinci suda haşlıyorum yağsız ve tuzsuz olarak
pişdikten sonra nane kırmızı biber sumak ve yoğurttla birlikte öğünlerde tüketiyorum
yoğurt yağlı yağsız yarım yağlı farketmez
çok dayanamzsan arada 1 porsyon meyve yiyebiliyorsun şeker içeriği yüksek meyveler yenmıyor zaten bılıyorsun
kahve ve çay minumum düzeyde içilcek ama vucuttaki odemi atmak hiç içmesen daha iyi oluyor
rengli öncesinde daha etkli sonuç alınıyor aklında olsun

ayrıca kandiliniz mubarek olsun

Merhaba arkadaşlar; yeni gelenler hoş geldiler :)

SABAH (10.00):
2 tane sahanda yumurta, 1 bardak süt, 1 kk beyaz peynir, 4 tane zeytin, 6 tane çilek, 4 tane fındık

ÖĞLE (15:00):
Zeytinyağlı patlıcan, 4 tane ızgara köfte, ayran, turşu

AKŞAM :
Tam karar veremedim ama süt içerim ya da salatalık&yoğurt yerim sanırım.

Suyumu gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Spora akşam gidip 40 dakika kardiyo + 10 dk karın & bel çalışacağım.

1 ay öncesine kadar haftada 5 defa kocamannn porsiyonlarda makarna yiyen, sürekli burger menü yiyen, sebze, süt, yoğurt hiç tüketmeyen su yerine sürekli kola içen biriydim! Şu menü bile benim için mucize gibi; iyi ki Karatay hocamızın kitabıyla tanışmışım, iyi ki ikna olmuş ve beslenmemi değiştirmişim; kendimi çok daha canlı hissediyorum :)

merhabalar...bende bugün karatay diyetine karar verdim ve bunun için ilk olarak karatayın iki farklı kitabını alıp inceledim..40 kq fazlam vardı 5 ini verdim 35 kaldı..10 gündür diyetteyim..karatay bana çok mantıklı qeldi diyetten çok bir beslenme şekli olarak baktım açıkcası..merak ettiğim sizler bu diyet sayesinde ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ,banada önerir misiniz ve asıl merak ettiğim bu diyetin şu zararı var diyen var mı ?

hoşgeldin aramıza inş.istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun.emin ol bu diyet (aslında diyet değil yaşam biçimi) en uygun olanı bizler için rahatlıkla uygulaybilirsin...

ne güzel epey katılım olmuşhepiniz hoşgeldiniznaçizane tavsiyem eğer okumadıysanız,hocamızın kitabını mutlaka okuyun,gıdalara olan bakış açınız değişecek,bu beslenme biçimene adapte olabilmeniz için bence bu şart

Herkese kocaman sevgiler ;
Bursa'daydım bu yüzden yazamamıştım.Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler Bu sefer kestane şekeri yemedim
Hem regl oldum belki bu hafta biraz kilo verebilirim,hadi hayırlısı

Kesinlikle öyle.Neden bir yumurta haşlamayı akıl edemedim ki? Bundan sonra öyle yapacağım inşallah:13:

katiliyorum size kitaba en yakin zmnda bslycm .

Sabah aceleyle evdn ciktim sadece bi tne kuru kayisi
arada kekik cayi
oglen yarim tbk mercimekli bulgur pilavi taze nane iki brdk ayran
aksam yogurt findik ile gecistrmeyi dsnuorum uygunmudur bu arada yuruyus ypmiorum

katiliyorum size kitaba en yakin zmnda bslycm .

Kitabı okumak çok önemli.Bende bir kısmını okumuştum.Ama tekrar başlayacağım nasipse.O zamanlar herşeyin içindekiler kısmına bakıyordum.Bir sürü kanserojen maddeleri gördükçe hiç yiyesim gelmiyordu.Elime çikolatalı kestane şekerini alıp bıraktığımı bilirim

Sabah aceleyle evdn ciktim sadece bi tne kuru kayisi
arada kekik cayi
oglen yarim tbk mercimekli bulgur pilavi taze nane iki brdk ayran
aksam yogurt findik ile gecistrmeyi dsnuorum uygunmudur bu arada yuruyus ypmiorum

Sabah aceleyle evden çıkıp cısslardan yememeniz harika,tebrik ederim Örnek olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…