arkdşlr ben yeni uye oldum bu grup çin bi ay evvel karataya başladım çok zor gidio kilo bende aslına bakılırsa ayda 3 4 arası ideal ama verecek o kdr kilom var ki
1 günlük lapa diyeti sonucu 600 gr ertesi gün normal beslenmeme devamettim kgmda herhangi bir artıış yok canım
yediklerin çok az değil mi?bu kadar az yemek seni halsiz bırak mıyor mu?ben senin iki katın kadar yemek yiyorum neredeyse,yinede gece yatarken bazen açlıktan uyuyamıyorum.sabah: karatay kahvaltısı
akşam: 1 kase çorba, ciğer, cacık ve 1 çay bardağı badem.
spor: öğlen ve buraya gelmeden az önce Leslie teyzeyle 5 mile yaptık. Yani toplam 10 mile. İnşallah işe yararda güzel sonuçlar görürüm pazartesi:)
su: 1.5 litre. Hayırlı geceler herkese.
diyet değil de bir yasam sekli olarak kabul edilmesi gerek ilgimi ceken isim Canan hanım
ama ben ekmekten vazgeçemem ve sorunum kilo değil yağ. Kilom normal ama göbek ve basenlerde yağlarım var.
ben tam olarak uygulayamasam da vazgecttiklerim oldu canan hanımı tanıyınca
pirinç pilavını azalttım, en azndan beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım (tam buğday ya da cavdar bazen kepekli, ruşeymli gibi değişik ekmekleri deniyorum) her gün bir tane çikolata yerdim yazın hergün dondurma...çikolatayı bir haftadır yemiyorum yediğimde de bitterden bir parça alıyorum..dondurmayı da yazın dört bes günde bire düşürdüm
ekmeksiz doyamam cevizi sevmiyorum pek o yüzden tam olarak uygulamasam da glisemik indeksi öğrendim dikkat ediyorum
bulguru da cok severim
1 parça çikolata yedim
çiseleyen yağmura rağmen 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim yemeğimi yedim
ama ardından bu sefer de çilek reçelnden 5-6 tane yedim
tatlı krizlerim başladı regl yakın şimdi napiym bunları yakmadan yatmamalıyım çayımı içtikten sonra 1 mil yürüsem yeter mi yoruldum artık
yediklerin çok az değil mi?bu kadar az yemek seni halsiz bırak mıyor mu?ben senin iki katın kadar yemek yiyorum neredeyse,yinede gece yatarken bazen açlıktan uyuyamıyorum.
günaydin
kahvaltim:
peynirli omlet, domates, paprika, bir avuc findik
kizlar kac gündür karatayi uyguluyamiyorum, kacamak yaptigimdan degil. kilom hala ayni ama olmuyor daha cok düzensiz ve az yiyorum.
sporada vaktim yok. düzenim bouldu. ne yapacagim ben :2:
sevgili xc9 senin gibi bende 3 aşamalı hedefler koydum kendime,
ilk hedef 70
ikinci hedef:65
üçüncü hedef :60 (o günleri de bir görsem )
arkdşlr ben yeni uye oldum bu grup çin bi ay evvel karataya başladım çok zor gidio kilo bende aslına bakılırsa ayda 3 4 arası ideal ama verecek o kdr kilom var ki
günaydin
kahvaltim:
peynirli omlet, domates, paprika, bir avuc findik
kizlar kac gündür karatayi uyguluyamiyorum, kacamak yaptigimdan degil. kilom hala ayni ama olmuyor daha cok düzensiz ve az yiyorum.
sporada vaktim yok. düzenim bouldu. ne yapacagim ben :2:
bişey söyleyeyim mi ben hala kahvaltı yapmadım.sabah yeşil çay içtim acayip tok tuttu.hazırlayıp getirdiğim kahvaltı tabağımı öğlen yemeği olarak yemek istiyorum.yanlış yapmıyorum değilmi
yanlış değil 2 öğün yapmış olursun bugün.öğün aralarına dikkat et 4-5 saat olarak ayarla sorun yok.kolay gelsin....
günaydın arkadaşlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Yeni katılan üyerlerimiz için karatay diyetİnde dikkat edilmesi gereken hususlar
1-Öğünlerin arasında 4-5 saat olmalıdır.Çünkü Yemekden 4-5 saat sonra ağzımıza tek bir lokma dahi koymadığımızda Leptin hormano salgılanmaya başlar.Leptin hormonun görevi vucudumuzun çeşitli yerlerinde depolanmış yağları yıkararak,vucudumuza gerekli olan enerjiyi sağlamasıdır.Aksi halde insülin hormanı devreye girerek insilün direnci oluşarak kilo vermemız zorlaşacaktır.
2- Ara öğün yapmıyoruz.Canan hocanın önerisi günde 2 öğün yapılması yönundedir.
3- Saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilip içilmeyecek.
4-Meyveler kilo verme sırasında 1 porsiyon mevsim meyvesi olarak sabah öğününde yenilecek.
5-Kuruyemişler 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındıkyerfıstığı, ancak tuzsuz kavrulmamış olmak şartıyla yenebilir.leblebi yasak)
6-Kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-Bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemelidir.
8-İçecekler şeker yada tatlandırıcı kullanılmadan içilecektir.
9-Bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor.
10-Süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek.
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 serbest..
13-Patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-Türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-Rafine edilmiş ve fabrikada işlenmiş tüm yiyecek ve içecekler yasaktır.
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz PAZARTESİ en geç saat 14:00 a kadar yapıyoruz.
ahhh inş. hep birlikte görürüz...
hoşgeldin aramıza.valla çoğumuzun verecek çok kilosu var ama azimle devam ediyoruz.asla pes etmiyoruz kaçamak yapsakta biraz +'ya geçsekte.bende 1 ileri 2 geri gidiyorum ama olacak biliyorum.o yüzden sende sakın pes etme elbet gidecek kilolar üzülme...
çok haklısın neyse ki önce niyete girdik sonra diyete ilki bnm için daha zordu sayenizde güdüleniyorum ii gelio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?