Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkdşlr ben yeni uye oldum bu grup çin bi ay evvel karataya başladım çok zor gidio kilo bende aslına bakılırsa ayda 3 4 arası ideal ama verecek o kdr kilom var ki

hoşgeldin aramıza acele etme yavaş ama kalıcı olarak kilo veriyoruz çünkü sadece yağdan veriyoruz

1 günlük lapa diyeti sonucu 600 gr ertesi gün normal beslenmeme devamettim kgmda herhangi bir artıış yok canım

çok iyi sonuç almışsın biz de mi yapsak:44:

yediklerin çok az değil mi?bu kadar az yemek seni halsiz bırak mıyor mu?ben senin iki katın kadar yemek yiyorum neredeyse,yinede gece yatarken bazen açlıktan uyuyamıyorum.

günaydınlar.
işyerindeyim henüz kahvaltımı yapmadım.

kahvaltı eynir+domates+salatalık+13 ad zeytin+1 ad muz.
yumurta 2 ad haşlama ama öğlen yemeğinde yada çok acıkırsam ara öğünde yemeyi düşünüyorum.

13/05 111 kg
16/05 110,1 kg - 900 gr
ödem biliyorum ama vücudumda özellikle bacaklarımda aşırı derecede ödem var.

hayatından çıkardığın beyaz ekmek, azalttığın çikolata dondurma pilav... zamanla bunlar senin insülinini şuan olan seviyeden daha iyi bir seviyeye çeker ve ekmeğe bağımlılığın azalır. eğer hiç ceviz yiyemiyorsan sabah yada öğlen öğününden hemen sonra ağzına 2-3 tane çiğ badem at. belki yavaş yavaş tadına alışırsın. çiğ badem gerçekten süper bir lezzet bana göre

günaydin

kahvaltim:
peynirli omlet, domates, paprika, bir avuc findik

kizlar kac gündür karatayi uyguluyamiyorum, kacamak yaptigimdan degil. kilom hala ayni ama olmuyor daha cok düzensiz ve az yiyorum.
sporada vaktim yok. düzenim bouldu. ne yapacagim ben :2:

canım hiç tutamıyorum muhakkak yiyeceğim diyorsan ya çilek kiraz falan ye yada kuru kayısı hurma falan ye. en azından katkısız olsun.

yediklerin çok az değil mi?bu kadar az yemek seni halsiz bırak mıyor mu?ben senin iki katın kadar yemek yiyorum neredeyse,yinede gece yatarken bazen açlıktan uyuyamıyorum.

Valla ben bu menüyü saat 17:30 da yedim. ;Genelde bu ssatlerde yemeye çalışıyorum yada 18:30i buluyor. Ve daha sonra bir şey yemiyorum sadece bitki çayı içtim ve acıkmıyorum çok şükür üstüne bide Leslie 5 mile yapıyorum. Hatta yemeği biraz yedikten sonra fazla geliyor acıkmamak için zorla yiyorum.

dünkü menüm
08.30 biraz çiğ badem, 6-7 hurma
12.30 1,5 yumurtadan omlet, nane dereotu maydanoz şeker domates jalopeno biber li karışık salata, peynir zeytin 2-3 hurma
17.30 bir avuç antep fıstığı 2 hurma
20.00 musakka, salata, 1 dilim de ekmek yedimİ birazda erik yedim

merhabalar çok sık giremesem de geriye dönük okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.yazdıklarınızla yaptıklarınızla motive oluyor.hırslanıyorum.şu regl birbitsin.o listede birinci olmazsam...ikincioluurum!

sabah: 1 muz bir avuç ceviz (ben işe gelirken kolay oluyor diyebunu seçiyorum ama değiştirmem gerek biliyorum.)
öğle:klasik karatay kalhvaltısıı,7 otlu çay
akşam:3-4 köfte, 1 tabak keşkek,salata ayran
45 dakika yüürür 15 dakika aerobice bağlarım.

Canım internette Canan Karatay'ın videolarını izle, Karatay kitabın varsa önemli yerlerini faydalarını oku tekrar, düzensiz yemenin sık sık yemenin nasıl bir etkisi olacağını yeniden oku, kendine hatırlat. Hiçbir spor yapamasak da en azından 20 dakika kendi hızımızda yürümenin faydalarını oku, motivasyon tazele... Yediklerini yaz bir yere saatleriyle, ne kadar düzensiz olduğuna bir bak düzenlemek için çabala, kendini daha zayıf hayal et :)

Ben motivasyonum düşerse bunları tekrar tekrar hatırlatıyorum kendime, umarım hemence düzenini toparlarsın :)

selamlar tekrar

Kandiliniz mubarek olsun.

dun aksam ki menu:

yogurt
az semizotu
az turlu
salata

bu sabah :

domates
salatalık
peynir
1 yumurta
maydanoz
marul

ara 1 cb sut
2 hurma

öglen de

salata
yogurt
sebze yemegi

yemeyi planlıyorum.
ha bir de dun fitnes 45 dk
30 dk yuzme
1 saat te pilates :)
hamur gibi oldum valla :)

bişey söyleyeyim mi ben hala kahvaltı yapmadım.sabah yeşil çay içtim acayip tok tuttu.hazırlayıp getirdiğim kahvaltı tabağımı öğlen yemeği olarak yemek istiyorum.yanlış yapmıyorum değilmi

Ben yaklaşık 1,5 yıldır forumu takip ediyorum ancak pek aktif katıldığım söylenemez.Kışın biraz boşladım şimdi yaz başı gene kilo verme telaşı başladı..Akşamları yemek yapmak sıkıntı benim için akşam yemeği yerine krep yenebilir mi sizce?

sevgili xc9 senin gibi bende 3 aşamalı hedefler koydum kendime,
ilk hedef 70
ikinci hedef:65
üçüncü hedef :60 (o günleri de bir görsem )

ahhh inş. hep birlikte görürüz...

arkdşlr ben yeni uye oldum bu grup çin bi ay evvel karataya başladım çok zor gidio kilo bende aslına bakılırsa ayda 3 4 arası ideal ama verecek o kdr kilom var ki

hoşgeldin aramıza.valla çoğumuzun verecek çok kilosu var ama azimle devam ediyoruz.asla pes etmiyoruz kaçamak yapsakta biraz +'ya geçsekte.bende 1 ileri 2 geri gidiyorum ama olacak biliyorum.o yüzden sende sakın pes etme elbet gidecek kilolar üzülme...

off ya sorma dünde ben mahvettim diyeti. ama asla pes etmicem bu savaşı ben kazanacam

yanlış değil 2 öğün yapmış olursun bugün.öğün aralarına dikkat et 4-5 saat olarak ayarla sorun yok.kolay gelsin....

tşk ederiz çok. bu arada bulgurun yavaşlattığını bilmiyorum ben bir aylık süreçte bol bol kısır köfte yemiştim :S artık dikkt ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…