Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Umarım istediğin kiloya gelirsin :) 10 ay önce başladım bu yaşam tarzına tam sıkı uyguladım diyemem ama bir zararını görmedim, verilen kiloya pek takılmamak lazım yağ kaybetmek incelmek daha önemli bu yaşam tarzı bunu sağlıyor :) 22 kilo verdim başladığımda sanırım 46 beden giyiyordum ya da 44 şimdi 36 beden giyiyorum diyetin yanında sporda çok önemli yani :) sana tavsiyem yediklerini başlangıçta çok azaltma ileride sorun oluyor

Harikasin tbrk ederim uzun vadede kalici kg vermissin. Bn diyete girince sabirszlik ypip hmn vermk istiyorum dedigin gibi isi bslnme tarzina cvrmek lazim

Sabah 2 yumurta
1 domates, salatalık
1 dilim peynir
1 muz
1 bardak süt
Artık kuruyemiş yemiycem tutamıyorum kendimi
Öğlen 1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 elma
Akşam 1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 salatalık
45dk pilates+20 dk interval koşu

Selamlar. Karataya uzun bi süre aradim, pazartesi günü yeniden basladim.
Unuttuklarim olabilir, yardimci arkadaslar desteginizi esirgemeyin.

Sabah: 4 yeni dünya, 5 ufak erik, yesil cay
Öglen: 1 kase kisir
Aksam: Köfte, mantar sote, salata
Bol su

bende 46 ydım ama 8 ay önce doqum yaptım sonrasında 54 beden oldum şuan 52 yim..ama tabi ki çook fazlaaa..on günde 5 kq verdim fakat bu vücuttaki ödem su vs biliyorum tabi önce bunların gitmesi gerekiyor zaten..çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim inş bende veririm.44 beden olsam da yeter bana :)) karatay diyeti kitabını okuyorum şuanda saqlıklı yaşam kitabınıda aldım akabinde onuda okumak istiyorum..bu arada akşama patlicanlı et haşlama salata mercimek çorbası ve yoqurt var menümde..uygunmudur :))

sabah:karpuz peynir zeytin domates salatalık(yumurtadan sıkıldım sabahlerı meyve yiyorum)
öğle:1 tabah ayran çorbası
ara:2 adet kandil simidi (cıııssss)
akşam:kayınvalideme gidiyorum birazdan,menüyü bilmiyorum karatay uygun olanları yerim
yarında oğlumun okul pikniği var inşallah cozutmadan eve dönebilirim ..

Akşamı yine köfte 2 kaşık bulgur ,yoğurt ile kapattık.İyice köfteci oldum bu sıralar Eve gidince halim olursa leslie yaparım diye düşünüyorum.

hepsi 5 mil olamaz herhalde bi sonraki mesajında leslie yaptım demişsin 1 saat sonra 5 5 5 olan nedir

Sivasin gulu

iraden için seni
amcana da çok geçmiş olsun

canım ikim gündür mevsimsel alerjim var hastaydım nete giremedim sana ancak cevap verebildim
ben youtubedan leslie 5 mil yazıyorum çıkıyor 5 mil 12 dk sürüyor bende yarım saati geçsin diye 5+5+5 yapıyorum bi saat önceki mesajdada
leslie teyzemle 5 mil yaparım umarım demiştim yaptım demedim

15.05.2013
sabah 11 gibi kkk
4 ceviz
8zeytin
2 yumurta
peynir
domates
2 gün kurusu

saat 15.30 da
1tabak taze fasülye
ayran
tarhana çorbası
saat 21e kadar ağzıma hiçbirsey koymadım sonra çay içtik

16.06.2013
sabah 10.00 da
1 haşlanmış yumurta
4 ceviz
10 tane zeytin 2 gün kurusu
domates peynir

saat 13.00 da
bir küçük tabak fırında kabak ve patates yemeği
cacık
1.5 haşlanmış mısır
3 bardak çay içtim

saat 17.00 da
közde pişmiş tavuk 2 çatal kadar pilav 1bardak ayran lavasın içine biraz soğan yeşil biber falan koydum onuda yedim ama azdı
üstüne 3 çilekle 2 tane kayısı kadar nektarin yedim,duramadım yarım haşlanmış mısırıda yedim şimdi çantalarıda yicem ama
midem patlamak üzere çok şiştim reglin ve alerjinin yan etkileri sanırım kendime sahip olamadım bugün

kızlar iki gün giremedim nete ne kadar çok sohbet etmişsiniz maşallah oku oku bitmedi aramıza yeni katılanlar olmuş,
benim gibi frenleri tutmayanlar olmuş ama ne mutlu ki hep beraberiz ailemiz genişliyor birbirimize destek olarak zayıflamak çok güzelmiş
ilk defa diyet yaparken bu kadar çok zevk alarak yapıyorum.

arkadaşlar leslie 5 mil kaç dadkika sürüyor allah aşkına ben yuotube dan giriyorum hep leslie 5 mil 12 dakika sürüyor ben yanlışmı yapıyorum yoksa

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bazı arkadaşların kahvaltıyı es geçtiğini veya az bişeyle geçiştirdiklerini gördüm mutlaka yumurta peynir zeytin ve kuruyemiş olmalı

ada392 canımcım 5 mil 1 er millik 5 parça herbiri 12 dk bazı videolarda ayrı bazılarında birlikte ıkıyor sen 555 derken 3 mil yapmış oluyorsun yoksa 15 mil yapsam bitersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…