Umarım istediğin kiloya gelirsin :) 10 ay önce başladım bu yaşam tarzına tam sıkı uyguladım diyemem ama bir zararını görmedim, verilen kiloya pek takılmamak lazım yağ kaybetmek incelmek daha önemli bu yaşam tarzı bunu sağlıyor :) 22 kilo verdim başladığımda sanırım 46 beden giyiyordum ya da 44 şimdi 36 beden giyiyorum diyetin yanında sporda çok önemli yani :) sana tavsiyem yediklerini başlangıçta çok azaltma ileride sorun oluyormerhabalar...bende bugün karatay diyetine karar verdim ve bunun için ilk olarak karatayın iki farklı kitabını alıp inceledim..40 kq fazlam vardı 5 ini verdim 35 kaldı..10 gündür diyetteyim..karatay bana çok mantıklı qeldi diyetten çok bir beslenme şekli olarak baktım açıkcası..merak ettiğim sizler bu diyet sayesinde ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ,banada önerir misiniz ve asıl merak ettiğim bu diyetin şu zararı var diyen var mı ?
Sabah aceleyle evden çıkıp cısslardan yememeniz harika,tebrik ederimÖrnek olsun bana
Hehe . Alistim galiba bir ay oldu bna insallah bi bes kilo daha verirsem super olck
Umarım istediğin kiloya gelirsin :) 10 ay önce başladım bu yaşam tarzına tam sıkı uyguladım diyemem ama bir zararını görmedim, verilen kiloya pek takılmamak lazım yağ kaybetmek incelmek daha önemli bu yaşam tarzı bunu sağlıyor :) 22 kilo verdim başladığımda sanırım 46 beden giyiyordum ya da 44 şimdi 36 beden giyiyorum diyetin yanında sporda çok önemli yani :) sana tavsiyem yediklerini başlangıçta çok azaltma ileride sorun oluyor
Benimde bir aya yaklaştı ama tam oturtamamıştım,olcak inşallah
Teşekkür ederim :) sabırsızlık herkesin problemi ama sabreden kazanıyor inşallah bu sefer kazanırsınHarikasin tbrk ederim uzun vadede kalici kg vermissin. Bn diyete girince sabirszlik ypip hmn vermk istiyorum dedigin gibi isi bslnme tarzina cvrmek lazim
Umarım istediğin kiloya gelirsin :) 10 ay önce başladım bu yaşam tarzına tam sıkı uyguladım diyemem ama bir zararını görmedim, verilen kiloya pek takılmamak lazım yağ kaybetmek incelmek daha önemli bu yaşam tarzı bunu sağlıyor :) 22 kilo verdim başladığımda sanırım 46 beden giyiyordum ya da 44 şimdi 36 beden giyiyorum diyetin yanında sporda çok önemli yani :) sana tavsiyem yediklerini başlangıçta çok azaltma ileride sorun oluyor
bence kahvaltıda yiyebilirsin.afiyet olsun.Bizim dutlar iyice olmaya başladı.Sabah kahvaltısında yiyebilir miyim acaba?
bence kahvaltıda yiyebilirsin.afiyet olsun.
hepsi 5 mil olamaz herhalde bi sonraki mesajında leslie yaptım demişsin 1 saat sonra 5 5 5 olan nedir
Sivasin gulu
iraden için seni
amcana da çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?