Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bizim dutlar iyice olmaya başladı.Sabah kahvaltısında yiyebilir miyim acaba?

Arkadaşlarım şu kitaptan bir alıntıdır ''Ancak, glisemik indeksi çok yüksek olduğu için kavun, karpuz, dut ve taze incir (Gİ = 80-100) maalesef yenilmemelidir.''
Bu diyeti uygulayabilmek için o kadar çabalayıp iki meyve yüzünden insülin dengenizi bozmayın :)

arkadaşlar leslie 5 mil kaç dadkika sürüyor allah aşkına ben yuotube dan giriyorum hep leslie 5 mil 12 dakika sürüyor ben yanlışmı yapıyorum yoksa

Canım bu da Leslie 5 mil linki 68 dk sürmektedir.

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube

Son düzenleme:

tatlım ama sol alt köşede 1 yada 2 yada 3 mil falan yazıyor ben 5 mil olan kısmını yapıyorum bende dikkat ettim ona 1 mil olan daha kısa sürüyor mesela bazen 5,4,1 falan da yapıyorum

tatlım ama sol alt köşede 1 yada 2 yada 3 mil falan yazıyor ben 5 mil olan kısmını yapıyorum bende dikkat ettim ona 1 mil olan daha kısa sürüyor mesela bazen 5,4,1 falan da yapıyorum

canım 5 mili parça parça çekmişler her parçada kaçıncı mili yaptığını gösteriyor elifxxx link vermiş oradan gir bir dahaki sefere

ada392 canımcım 5 mil 1 er millik 5 parça herbiri 12 dk bazı videolarda ayrı bazılarında birlikte ıkıyor sen 555 derken 3 mil yapmış oluyorsun yoksa 15 mil yapsam bitersin [/QUOTE]

canım haklıymışsın bende uyduruktan teyyare yapıp yapıp duruyormuşum valla neyse bundan sonra ayvayı yidim galiba sormasam iyiydi gece
gece iş çıkardım başıma

menümü de yazayım unutmadan
sabah
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
2 lokma gözleme

öğle
kazan kebabı
2 ceviz
15 tane kuru üzüm
bu ara tatlı krizleriyle başetmeye çalışıyorum
2,5 saat avm de dolaşma yürüyüşten sayılır

akşam
z.yağlı taze fasülye
cacık

1 saat yürüyüş+40 dk bisiklet su bugün 1,5-2 lt arasında kalmıştır

son birşey daha sorabilirmiyim ben haşlanmış mısır yiyorum ya bu aralar acaba onda bi sıkıntı varmı zararı olurmu kilo vermeme

Sabah: karatay kahvaltısı
Öğlen:tavuk eti,domates, salatalık, yoğurt
Akşam:Et,z.yağlı lahana yemeği,

ben de bu kız 3 kere 5 mili nasıl yapabiliyor diye şaşırıyordum dün hafiyelik yaptım yapacam diye attığın mesajla yaptım diye yazdığının saatine baktım arada 1 saat çıkıyor dedim bi yanlışlık var 15 mil durmaksızın leslie bile yapamaz

son birşey daha sorabilirmiyim ben haşlanmış mısır yiyorum ya bu aralar acaba onda bi sıkıntı varmı zararı olurmu kilo vermeme

Canım mısır da maalesef yasak, onun olduğu kısmı alırken diğer yasakları da şu alıntı ile hatırlamış olalım:

''Mutfağımıza hiç alınmayacak yiyecek ve içecekler neler?
Kilo vermek istiyorsak mutfağımıza, dolabımıza ve ağzımıza girmemesi
gereken yiyecek ve içeceklerin bazıları şunlar:
• Her türlü ekmek; beyazı, kepeklisi, çavdarlısı vb
• Simit, kuru ve yaş pastalar.
• Her türlü tost!
• Ambalajında 'diyet' yazan veya yazmayan grisini, galeta ve her cins
bisküvi...
• Pirinç pilavı.
• Makarna, börek, poğaça, açma vb
• Şeker, çikolata ve her tür tatlı...
• Şekerli ve şekersiz reçeller, şuruplar, bal ve pekmezler.
• Bütün suni (yapay) tatlandırıcılar.
Suni (yapay) tatlandırıcıların kilo aldırarak, şeker hastalığına neden olduğu
bilimsel olarak gösterilmiştir.
• Ambalajında 'diyet' yazan bütün yiyecek ve içecekler.
• Hazır (fabrikasyon) veya taze sıkılmış her türlü meyve suları.
• Bütün gazlı içecekler (kola, gazoz vb), enerji içecekleri.
• Patates, MISIR.
• Her türlü kızartma.
• Bütün hazır çorbalar.
• Sucuk, salam, sosis gibi işlem görmüş et ürünleri.
• İslenmiş, tütsülenmiş balık ve etler.
• Süt tozu, krema ve her türlü hazır soslar.
• Marketlerde satılan tavuklar.
Serbest dolaşan özgür tavuklar (köy tavuğu) yenebilir...
• Yemekler çok yüksek ısıda pişirilmeyecek, ayrıca terbiye yapılarak hazırlanmayacak!''

kızlar ben bu ara hiç doymuyorum sanki içimde bi boşluk var karbonhidrat istiyo canım sabah da o nedenle gözlemeden 2 ısırık aldım deguanın lapa diyetini de sadece pirinç yiyebilmek için yapabilirim
makarna detoksu da var mı acaba canım fena halde istiyor kendime de kızıyorum bazen ekmek sepetindeki kırıntıları ağzıma alıp hissetmeye çalışıyorum bazen de ekmeği kokluyorum şu an topikteki takipçilere hiç iyi örnek olmadığımı biliyorum

yasaklarda yemekler terbiye yapılarak hazırlanmayacak diyor ne demek istediğini anlayan bana da anlatsın
benim tavuklarım da yumurtam da marketten aradım köy tavuğu bulamadım köyleri gezdim köylü de marketten alıyormuş güler misin ağlar mısın

Son düzenleme:

tatlım sende sabah kahvaltısında makarna haşla ye akşama kadar yakarsın canın çok istiyorsa ölemezsin ya dimi

tatlım sende sabah kahvaltısında makarna haşla ye akşama kadar yakarsın canın çok istiyorsa ölemezsin ya dimi

ölmem di mi extra 5 mil yaparım bunu düşünücem
pirinç lapası işini araştırdım yarın yapayım dedim ama evde pirinç kalmamış ne zamandır pirinç kullanmadığım için bittiğini bile unutmuşum yenisini almamışım o da kaldı yoksa sabah yeşillikli lapa yemeyi planlamıştım

akşam akşam yemekten bahsettik acıktım en iyisi 2 kaşık yoğurdu sulandıriym içim sonra da hemen yatayım iyigeceler öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…