Bizim dutlar iyice olmaya başladı.Sabah kahvaltısında yiyebilir miyim acaba?
sabah:karpuz peynir zeytin domates salatalık(yumurtadan sıkıldım sabahlerı meyve yiyorum)
öğle:1 tabah ayran çorbası
ara:2 adet kandil simidi (cıııssss)
akşam:kayınvalideme gidiyorum birazdan,menüyü bilmiyorum karatay uygun olanları yerim
yarında oğlumun okul pikniği var inşallah cozutmadan eve dönebilirim ..
arkadaşlar leslie 5 mil kaç dadkika sürüyor allah aşkına ben yuotube dan giriyorum hep leslie 5 mil 12 dakika sürüyor ben yanlışmı yapıyorum yoksa
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bazı arkadaşların kahvaltıyı es geçtiğini veya az bişeyle geçiştirdiklerini gördüm mutlaka yumurta peynir zeytin ve kuruyemiş olmalı
ada392 canımcım 5 mil 1 er millik 5 parça herbiri 12 dk bazı videolarda ayrı bazılarında birlikte ıkıyor sen 555 derken 3 mil yapmış oluyorsun yoksa 15 mil yapsam bitersin
tatlım ama sol alt köşede 1 yada 2 yada 3 mil falan yazıyor ben 5 mil olan kısmını yapıyorum bende dikkat ettim ona 1 mil olan daha kısa sürüyor mesela bazen 5,4,1 falan da yapıyorum
son birşey daha sorabilirmiyim ben haşlanmış mısır yiyorum ya bu aralar acaba onda bi sıkıntı varmı zararı olurmu kilo vermeme
son birşey daha sorabilirmiyim ben haşlanmış mısır yiyorum ya bu aralar acaba onda bi sıkıntı varmı zararı olurmu kilo vermeme
Canım mısır da maalesef yasak, onun olduğu kısmı alırken diğer yasakları da şu alıntı ile hatırlamış olalım:
offff ben yiyip duruyorum neyse bundan sonra oda yasak
bende soğukken yerim o zaman
kızlar ben bu ara hiç doymuyorum sanki içimde bi boşluk var karbonhidrat istiyo canım sabah da o nedenle gözlemeden 2 ısırık aldım deguanın lapa diyetini de sadece pirinç yiyebilmek için yapabilirim
makarna detoksu da var mı acaba canım fena halde istiyor kendime de kızıyorum bazen ekmek sepetindeki kırıntıları ağzıma alıp hissetmeye çalışıyorum bazen de ekmeği kokluyorum şu an topikteki takipçilere hiç iyi örnek olmadığımı biliyorum
tatlım sende sabah kahvaltısında makarna haşla ye akşama kadar yakarsın canın çok istiyorsa ölemezsin ya dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?