kıslar bugun ıtıbarıyle yanı dıyete baslayalı 10 gunde 3 kılo vermış bulunmaktayım :))) karataya devam :))
inanırım,balık ve tavuk(ılcede yasıyorum buraya balık gelmıyor,koy tavugu bulmak ıcın de bayagı ugrasmak gerekıyor) yıyemedıgım ıcın et oluyor genelde menude,kuvvetlı proteın almak ıcın ama o da yaramıyor sanırım.
ee kurbanda ıyıce kabız mı olacagız yanıı
kabak ıyı fıkırmıs,ama mevsımı gectı,herseyı mevsımınde tuketmek gerekır dıyor canan hocaç
ben pırasayı haftada 2 ye cıkarayım o zaman.degısık yemekler bulmalıyım pırasalı
daha ne ıstıyorsun arkadas
tartı bızde takıntı heralde,bıraz goszden uzak tutmak lazım
harikasınnn,
sımarıp kacamak yapmak yok ama ,aynen devammmmm,
inanırım,balık ve tavuk(ılcede yasıyorum buraya balık gelmıyor,koy tavugu bulmak ıcın de bayagı ugrasmak gerekıyor) yıyemedıgım ıcın et oluyor genelde menude,kuvvetlı proteın almak ıcın ama o da yaramıyor sanırım.
Ee kurbanda ıyıce kabız mı olacagız yanıı
kabak ıyı fıkırmıs,ama mevsımı gectı,herseyı mevsımınde tuketmek gerekır dıyor canan hocaç
ben pırasayı haftada 2 ye cıkarayım o zaman.degısık yemekler bulmalıyım pırasalı
Daha ne ıstıyorsun arkadas
Tartı bızde takıntı heralde,bıraz goszden uzak tutmak lazım
Harikasınnn,
sımarıp kacamak yapmak yok ama ,aynen devammmmm,
Loxandracım öncelikle şunu belirteyim yorumlarına bayılıyorum.
O kadar tatlı bir şekilde yorum yapıyorsun ki
Doğru tartıya çok odaklanıyorum problem belki de bu.
Sonuçta gözle görülür ve ölçülür bir incelme söz konusu ama tartı da morali oluyor işte.
canımsınnn
bıraz fazla realistmısım,tanıyanlar oyle soyluyor,yorumlardan anlasılıyor mu
kızlar selaammmmm
çok bı mutluyum :) 42 beden gömlek aldım kendıme 3 tanehahahaa daha once nadıren 44 genelde 46 beden ancak oluyordu ahahahahaha boyle çatlayana kadar guleceğim var super super Allah razı olsun Canan teyzemızden :)
Loxandracım öncelikle şunu belirteyim yorumlarına bayılıyorum.
O kadar tatlı bir şekilde yorum yapıyorsun ki
Doğru tartıya çok odaklanıyorum problem belki de bu.
Sonuçta gözle görülür ve ölçülür bir incelme söz konusu ama tartı da morali oluyor işte.
tebrikler ve evet karataya devam
tebrikler canım
saol tatlım aynı zamanda başlamışız ben 1 kilo verebildim kafam çok karışık o yüzden
Daha ne bedenler giyeceksin ..
Şimdi 42 diye sevinirken bundan 2 ay sonra aaa 42 giyiyordum 38 oldu diyeceksin.
Harika bir duygu bu.
Ama şımarmak yok bakk ..
Rica ederim ne demek.
Buradan link vermek yasak olduğundan özelden mesaj attım umarım faydasını görürsün.
Bu arada kızlar ne kadar sızlansam da kilo veremiyorum diye 3 hafta önce 99 cm olan basenim bugün 95 cm ..
Hatta 94.5 mu 95 mi pek anlayamadım.
Ben tartıyı kafaya takmıycam artık. Giydiklerimle nekadar iyi görünüyorum nekadar rahat ediyoruma odaklanıcam.
Bayrama kadar daha çok kilo vermeyi hedeflemiştim.Hedefimden daha az verince moralim başta bozuldu ama sonra şöyle düşündüm. Bu 7 kiloyuda verememiş olabilirdim belki kilo bile almış olabilirdim ama bedenimden 7 kg fazlalık gitti.Dahada gidecek inşallah.
Evet tartıya takılmıyoruz
Ben o resimde kendimi ince görünce nasıl mutlu oldumsa devamm
Vereceğiz bu kg.ları
kızlar bu hafta bahanem cok,2 gun lahana sarması yedım,yaramadı bulgur benı sısırdı zaten,wc sorunu 1 haftadan fazladır devam edıyor,2-3 gunde bır cıkabılıyorum,su az ıctım,yuruyus 2-3 gun yaptım,carsamba aksam regl oldum ve +200 gr dayım bu hafta.74.7
ama moralımı bozmuyorum,gecıcı bır duraklama,suan mıdem gayet bos ve hafıfım,aclık hıssetmıyorum ve bu duyguyu sevıyorum
.bayramdada dikkat edicem ins.,
kıs kıs kılolar kıs kıs dıyecegım sonra da
tatlım hıc karısmasın aklın zamanla oluyo bence cunku 4 gun once tartıldım gram vermmıştım bugun sabah cok mutlu oldum 1 kg daha gıdınce
tebrikler canım
Aynı zamanda başlamışız ben 1 kilo verebildim kafam çok karışık o yüzden
eveettt sabırsızlıkla beklıyorum o gunlerıde :) olleyyy
Teşekkür ederim eski_bir_masal.Çok yardımcı oldun.
öylemi diyosun sevindirdin beni
ben sizler zayıflayınca bile çok mutlu olyorum
öylemi diyosun sevindirdin beni
Ben sizler zayıflayınca bile çok mutlu olyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?