Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

menü bildirimi
(bugün çok saçma saapan şeyler yaptım )

sabah : 2 dilim baklava süt
öğlen: yarım sb fındık süt
akşam: 1 domates ,2 biber, 1 salatalık, 100gr kadar peynir, bir dilim baklava

şeker krizine mi girdim yok sıcak baklavaya mı dayanamadım bilmiorum ama hiç ii etmedim. tartıda şu an sabahkinden de eksik geliorum ama bu bi aldatmaca olabilir . cunkü bazen yerim yerim yerim kg almıorum bakarım devam ederim sonra birden hooop diye 2 günde 2 kilo alırım sonradan acısı çıkıo böle şeylerin......... Alllahımmmmmm çok pişman oldum gece gece

Leslie öneriyoruz, pişmanlığa birebir :)

yani hala umut vaaddediomuyum :) leslie nedir herkes dio da ben anlamdm onu

Tabii ki vaad ediyosun, zaman zaman kaçamak oluyor önemli olan motivasyonu tümden kaybetmeden geri toparlamak :)

Leslie dediğimiz, Leslie Sansone isimli bıcır bir hanım tarafından yapılmış evde yürüyüş yapma programları. 1 mil, 2 mil, 3 mil, 5 mil gibi farklı uzunlukta videoları var. Yediklerin 5 mili haketse de, :) sana başlangıç için 3 mil önerebilirim, evde boş vakit buldukça 1 mil dahi olsa yapılabilecek basitlikte bir egzersiz programı. Burada bazılarımız düzenli bi şekilde yapıyor, bazılarımız kaçamak yapınca böyle telafi ediyor (Tabii bu kaçamak yapmamız için bir sebep değil ama, zararın neresinden dönsek kar hesabı). Şu da linklerden bir örnek olsun:

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

Son düzenleme:

harikasın cnm tşk ederim .... 5 mil ortalama kaç dk sürüyor ben bunu yaparım guzelmiş

xc9. ben seni şehirdıında diye düşündüm kardeşine gitmiştin ya özür dilenecek bişey yok
vücudun nasıl olmuş da 3 kg su toplamış onu anlamadım.

Canim ben carsamba günü gidiyorum. 1 hafta evde olmayacagim.
Yazmistim. cep tlfdan girebilirsem girerim. Paylasim yapamiyorum ins ögrenirim.
Dr gitmistim o dedi vücudumun su topladigini.
Tansiyon rahatsizligim & damar tikanikligi gecirdim sol bacagimdan 3 kez.var.
Havalar biraz isininca sisiyor elim ayagim.:26::26::26:
Ins kg degildir. bu hafta 3 kez mangal yaptik.
1 yufka, 1 fanta baska bir kacamagim olmadi, aciktikca ayran ictim.
Onun disinda karatay diyetine uydum.

Dün Ögle. 1 portakal, su.

Aksam mangal & yesil salata.
cay & kahve. Arkadaslar misafirlikte nasil edecegim bilmiyorum.
bana ne önerirsiniz. Evim gibi olmayacak. Hele kardesimin bir kaynanasi var o karar verir senin doyduguna.:18::18::18:

Leslie öneriyoruz, pişmanlığa birebir :)

çok tuttum bu lafı
gerçi ben pişman olmadan yapıyorum ama bu hafta hiç yüzümü güldürmedi

geçmiş olsun ödem attırıcı çayrı ihmal etme tuzu azalt kardeşine gittiğinde de sana sunulan yiyecekler için hepsinden yiyeceğini söyleyip lafı gargaraya getir bol yoğurt ayran iç karnım şişti de kalk

dün evde büyük temizlik vardı halılar kalktı o yüzden hiç spor yapamamıştım şimdikahvaltım yaptım 9 da leslie yle randevum var

günaydın arkadaşlar henüz kahvaltı bile yapmadım ,kızım erkenci bugün ben bu saatlerde uyuyor oluyorum aslında karatay kahvaltım için yumurtalar haşlanırken topiğimize bir bakayım dedim...
sabah:karatay kahvaltısı
öğle ırasa ve ayran
arada kız kardeşimle bir dondurma yiyebilirim.(gelsin çantalar :22)
akşam:etli taze fasulye ve ayran
bugün oğlumu okula bıraktıktan sonra 2 saat yürüyeceğim.

geçmiş olsun canım,inşallah en kısa sürede iyi olursun...mangalda çok güzel oluyor ya, biz ancak haftasonları piknikte mangal yapabiliyoruz..evlenmeden önceki ailemle oturduğumuz ev müstakildi ,yazları neredeyse her akşam mangal yapardık balık yapardı babam özellikle...ne güzel günlerdi ev duruyor tabiki istesek yine orada yapabiliriz ama annemi kaybedince ayaklarım gitmiyor nerden nereye getirdim konuyu.misafirlikte kısır varsa veya daha dşük kalorili diyet grubundan bir tek çeşidi ağır ağır ye..herkes bitirmişken sende götür sessizce tabağını mutfağa koy...dün ben öyle yaptım :)

ben kahvaltımı yapmaya gidiyorum ,kız kardeşim karatay kahvaltısı hazırlamış ikimiz için ,kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…