menü bildirimi
(bugün çok saçma saapan şeyler yaptım )
sabah : 2 dilim baklava süt
öğlen: yarım sb fındık süt
akşam: 1 domates ,2 biber, 1 salatalık, 100gr kadar peynir, bir dilim baklava
şeker krizine mi girdim yok sıcak baklavaya mı dayanamadım bilmiorum ama hiç ii etmedim. tartıda şu an sabahkinden de eksik geliorum ama bu bi aldatmaca olabilir . cunkü bazen yerim yerim yerim kg almıorum bakarım devam ederim sonra birden hooop diye 2 günde 2 kilo alırım sonradan acısı çıkıo böle şeylerin......... Alllahımmmmmm çok pişman oldum gece gece
Leslie öneriyoruz, pişmanlığa birebir :)
yani hala umut vaaddediomuyum :) leslie nedir herkes dio da ben anlamdm onu
Tabii ki vaad ediyosun, zaman zaman kaçamak oluyor önemli olan motivasyonu tümden kaybetmeden geri toparlamak :)
Leslie dediğimiz, Leslie Sansone isimli bıcır bir hanım tarafından yapılmış evde yürüyüş yapma programları. 1 mil, 2 mil, 3 mil, 5 mil gibi farklı uzunlukta videoları var. Yediklerin 5 mili haketse de, :) sana başlangıç için 3 mil önerebilirim, evde boş vakit buldukça 1 mil dahi olsa yapılabilecek basitlikte bir egzersiz programı. Burada bazılarımız düzenli bi şekilde yapıyor, bazılarımız kaçamak yapınca böyle telafi ediyor (Tabii bu kaçamak yapmamız için bir sebep değil ama, zararın neresinden dönsek kar hesabı). Şu da linklerden bir örnek olsun:
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
harikasın cnm tşk ederim .... 5 mil ortalama kaç dk sürüyor ben bunu yaparım guzelmiş
5 mil de 68 dakika civarı. Leslie 5 mile walk yazsan arama motoruna, ilk çıkan link de o video'nun linki olacaktır sanırım.
5 mil de 68 dakika civarı. Leslie 5 mile walk yazsan arama motoruna, ilk çıkan link de o video'nun linki olacaktır sanırım.
Leslie öneriyoruz, pişmanlığa birebir :)
xc9. ben seni şehirdıında diye düşündüm kardeşine gitmiştin ya özür dilenecek bişey yok
vücudun nasıl olmuş da 3 kg su toplamış onu anlamadım.
Canim ben carsamba günü gidiyorum. 1 hafta evde olmayacagim.
Yazmistim. cep tlfdan girebilirsem girerim. Paylasim yapamiyorum ins ögrenirim.
Dr gitmistim o dedi vücudumun su topladigini.
Tansiyon rahatsizligim & damar tikanikligi gecirdim sol bacagimdan 3 kez.var.
Havalar biraz isininca sisiyor elim ayagim.:26::26::26:
Ins kg degildir. bu hafta 3 kez mangal yaptik.
1 yufka, 1 fanta baska bir kacamagim olmadi, aciktikca ayran ictim.
Onun disinda karatay diyetine uydum.
Dün Ögle. 1 portakal, su.
Aksam mangal & yesil salata.
cay & kahve. Arkadaslar misafirlikte nasil edecegim bilmiyorum.
bana ne önerirsiniz. Evim gibi olmayacak. Hele kardesimin bir kaynanasi var o karar verir senin doyduguna.:18::18::18:
geçmiş olsun canım,inşallah en kısa sürede iyi olursun...mangalda çok güzel oluyor ya, biz ancak haftasonları piknikte mangal yapabiliyoruz..evlenmeden önceki ailemle oturduğumuz ev müstakildi ,yazları neredeyse her akşam mangal yapardık balık yapardı babam özellikle...ne güzel günlerdi ev duruyor tabiki istesek yine orada yapabiliriz ama annemi kaybedince ayaklarım gitmiyorxc9. ben seni şehirdıında diye düşündüm kardeşine gitmiştin ya özür dilenecek bişey yok
vücudun nasıl olmuş da 3 kg su toplamış onu anlamadım.
Canim ben carsamba günü gidiyorum. 1 hafta evde olmayacagim.
Yazmistim. cep tlfdan girebilirsem girerim. Paylasim yapamiyorum ins ögrenirim.
Dr gitmistim o dedi vücudumun su topladigini.
Tansiyon rahatsizligim & damar tikanikligi gecirdim sol bacagimdan 3 kez.var.
Havalar biraz isininca sisiyor elim ayagim.:26::26::26:
Ins kg degildir. bu hafta 3 kez mangal yaptik.
1 yufka, 1 fanta baska bir kacamagim olmadi, aciktikca ayran ictim.
Onun disinda karatay diyetine uydum.
Dün Ögle. 1 portakal, su.
Aksam mangal & yesil salata.
cay & kahve. Arkadaslar misafirlikte nasil edecegim bilmiyorum.
bana ne önerirsiniz. Evim gibi olmayacak. Hele kardesimin bir kaynanasi var o karar verir senin doyduguna.:18::18::18:
sana kolay gelsin canım ..kız kardeşim bende dondurma almış gelirkende beraber yeriz diye ..yerim ama ben onu eritirimanladım sen kesin dondurmayı yiyeceksin
ben de çayımı içtikten sonra leslieyle buluşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?