Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
15 tane yerfıstığı
10 tane çilek
söylemeye utanıyorum küçük puf puf hamurlar kızartmıştım 1 tane içi peynirli ondan yedim çanta gönderecekler bakın antrenman yapıyorum
5 mil leslie+30 dk pilates

öğle
1 dilim dana dil
salata
yarım kase makarna:18: kızım arkadaşıyla eve geldi makarna istediler

akşam
ıspanak
yoğurt
1 saat yürüyüş

havalar ısındığı için suyum 3 lt yi geçiyor

hahahahahahhaaa
çok komiksin yaa sanki arafta sorgudayız di imi buraya hesap verme korkusu neler yaptırıyor bize bugün benim de kabahatim büyük sana duymak istediklerini söylesem bozacının şahidi şıracı derler o yalanları başkası söylesin en iyisi

ben Canan Hoca'nın 5 km koş istediği ye! şeklindeki ifadesini hukuki bir boşlukmuşçasına kullanmak istiyorum bugün.

ama söz bir tabak yiyip sonrasında sudan başka birşey içmicem ve gerçekten 5 km tamamlıyacağım.

Son düzenleme:

bu 5 mil 5 km koşuyamı yoksa yürümeye mi eşit kızlar..ikisinin arasında bayaqı bir efor farkı var :44:

merhabalar,

bende yatili misafir vardi (hem de kaynana!). pek ortalikta yoktum ama karatayi bozmadim. hatta mümkün mertebe ondan uzak durmak icin sporu abarttim. cati katina örümceklere peskes cektigim kondüsyon bisikletimi asagi indirdim, 3 saat tepesindeyim yürüyüslere ek.

kahvaltim: 2 kasik ajvar (ev yapimi), beyaz peynir, ceviz, yesil cay

Son düzenleme:

Maalesef yiyemezsin. Ama fikrimi söyleyim istersen pişmemiş mantıdan 1 tabak yetecek kadar ayır. buzdolabı poşetine koy, buzluğa at. Hedefine ulaştığın zaman yada hedefine yaklaştığın zaman ödül olarak verebilirsin. Benimde memleketten baya malzeme gelmişti aldım dondurucuya attım hepsini hedefime ulaştığım zaman az az yicem

kızlar bende yarından itibaren yediklerimi yazabilirmiyim bana en uygun karatay diyeti diye düşünüyorum daha önce dukkan yaptım 2-3 kilo verdim ama geri aldım ( yarın bu diyete başlıcam sıkı bir şekilde şuan ki kilom 60 boyum 1.52 hedefim 50

sen fazla yemiyorsun ama sıklıkla muz ve hurma yiyenler yanlış yapıyorlar bence karatay hoca kurumeyvelerin kilo aldırdığını unutmayın diyor muz da tok tutmanın dışında hiç de masum olmayan bir meyve

Çok doğru, kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum.

Dost acı söyler canım, o mantıyı yersen yarın + kilo ile uyanacaksın, ama sporunu da yapacakmışsın en azından çok küçük bir porsiyon ye. Canın çok istiyorsa yemeğe oturmadan önce kocamann bir bardak ayran iç zaten sonra canın mantıyı daha az çekecektir, azıcık da mantı yersin.

Kaçamak yapana çanta göndermek boynumuzun borcudur :)

Benim annem de yapmıştı canım 1 aydır buzluğun derinliklerinde uyuyorlar :)

Tabii ki yazabilrsin, aramıza hoş geldin. Artık sağlıklı kilo verme zamanı :)

Bugün eksilerle uyandığım için çok mutluyum tekrar arkadaşlar. Menümü de yazayım:

09.00 1 fincan zencefil çayı.

SABAH (10.00):
2 tane sahanda kıymalı yumurta, 1 salatalık, 4 zeytin, 1 büyük bardak süt

ÖĞLE (14:15):
1 tabak taze fasülye yemeği, sütlü buğday çorbası, cacık

AKŞAM
Artık süt, yoğurt ne denk gelirse :)

Aralarda siyah çay & türk kahvesi içtim. Suyumu 3 lt ye tamamlarım. Bugünkü spor planım 50 dakika kardiyo, 10 dk karın & bel.

yine baklava yemiş bak bak

yandın desene bence sen onuda karataycı yap kendini kurtar...

tabi tabi kandır kendini yok öyle bişey yersen kilo yemezsen mutluluk (ayy ne acı söyledim be )
canım şaka bi yana biraz ye nefsini körle ama suyu ve sporu unutma

kolay gelsin misafirinle :) ajvar neki?

hoşgeldin aramıza burda sağlıkla veririsin kilolarını merak etme....

dün akşam üstü 1,5 lamacun+2 bardak ayran+salata yedim akşam yemedim...
bu sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen:1kase yoğurt+fındık
akşamada tavuk haşlama yemeyi düşünüyorum 1,5 lt.kadar su içtim 1 fincan yeşil çay içtim

hepinize iyi akşamlar kendinize iyi bakın....

sabah:
5-6 kiraz
5 zeytin
avuç içi kadar peynir
5-6 fındık
1 sivri biber
2 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
öğlen:
sebzeli mercimek çorbası
tavuk sote
yoqurt
akşam:
zeytin yaqlı taze fasulye
yoqurt

Son düzenleme:
sabah 10.30 da
klasik karatay kahvaltısı ama kahvaltımı yolda yaptığım için
eksikler var 4 tane ceviz
2 gün kurusu
2 bardak süt çay bardağı ama

akşam 16.00 da
3 parça tavuk kanat
salata
ayran
bir küçük pidenin içine kıyma kavurmuştum dün onu koydum yedim
napiyim bir türlü doyamadım bugün
bugünüde böyle bitireyim yarına allah kerim herkese iyi akşamlar öpüldünüz.

kızlarrrr bugün resmen sınavdan geçiyorumm ...bir kaç şey dışında başarıyla atlatım sayılır :44:

öncelikle şunu söyliyim bizim küçük bi marketimiz var..

ve ben qün içinde dükkanda durabiliyorum.

fakat diyete girdiğimdne beri yarım saat falanuğrayıp çıkıyorum hemen.

az önce yine gittim..ve... brownilerr bana göz kırptı ...tadelleler..bitterler..magnumlar..cornetler..daha nelerr nelerr:18:

hemen kaçtım ordan amaaaa cebimde kabuklu bademlerimle kaçtım

5-6 tane yedim.saat 20:30 falandı..ilk defa böle bi kaçamak yaptım.

Allah beterinden korusunn:18:

neyseki çikolata krizimi başarıyla yendimm kızlarrr...birazdanda 2 km yürüyüş yapcam..bademler erir inş

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,patlıcan yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

iyi aksamlar,

aksam yemegim: karatay kahvaltisi.

esas2006, ajvar, közlenmis kirmizi biber, közlenmis patlican ve domates rendesi, sogan sarimsak ve cesitli baharatlarla yapilan acili ezme gibi birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…