dünüzararsızkapattıkyabugün:
sabah:klasik karataykahvaltısı yumurtasız
öğle:biryumurta,ve yine kahvaltı yalnız iki adet bitter çukuatalı fısıtık yedim.kabuklu fıstık ararken bunu buldum almanyadan ithalmiş. bimde.amaşimdi yerfsıtıklı olduğundan glisemik indeksi düşmüştür değil mi?
akşam?
bomba var! annem evde harıl harıl mantı yapıyoor.benim imtihanım biter mi?neyse önümüzdeki salı gidecekler.ondansonra sıkıcaz kemerleri...mantı da yenebilir deyin bu diyette.azcık mayasız hamurdan nolcek.diğer bileşenler zaten diyete dahil değil mi?
hani bana yalan söyleyiiin.
hahahahahahhaaa
çok komiksin yaa sanki arafta sorgudayız di imi buraya hesap verme korkusu neler yaptırıyor bize bugün benim de kabahatim büyük sana duymak istediklerini söylesem bozacının şahidi şıracı derler o yalanları başkası söylesin en iyisi
ben Canan Hoca'nın 5 km koş istediği ye! şeklindeki ifadesini hukuki bir boşlukmuşçasına kullanmak istiyorum bugün.
ama söz bir tabak yiyip sonrasında sudan başka birşey içmicem ve gerçekten 5 km tamamlıyacağım.
bu 5 mil 5 km koşuyamı yoksa yürümeye mi eşit kızlar..ikisinin arasında bayaqı bir efor farkı var :44:
öğle:biryumurta,ve yine kahvaltı yalnız iki adet bitter çukuatalı fısıtık yedim.kabuklu fıstık ararken bunu buldum almanyadan ithalmiş. bimde.amaşimdi yerfsıtıklı olduğundan glisemik indeksi düşmüştür değil mi?
akşam?
bomba var! annem evde harıl harıl mantı yapıyoor.benim imtihanım biter mi?neyse önümüzdeki salı gidecekler.ondansonra sıkıcaz kemerleri...mantı da yenebilir deyin bu diyette.azcık mayasız hamurdan nolcek.diğer bileşenler zaten diyete dahil değil mi?
sen fazla yemiyorsun ama sıklıkla muz ve hurma yiyenler yanlış yapıyorlar bence karatay hoca kurumeyvelerin kilo aldırdığını unutmayın diyor muz da tok tutmanın dışında hiç de masum olmayan bir meyve
akşam?
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
15 tane yerfıstığı
10 tane çilek
söylemeye utanıyorumküçük puf puf hamurlar kızartmıştım 1 tane içi peynirli ondan yedim çanta gönderecekler bakın antrenman yapıyorum
5 mil leslie+30 dk pilates
öğle
1 dilim dana dil
salata
yarım kase makarna:18: kızım arkadaşıyla eve geldi makarna istediler
akşam
ıspanak
yoğurt
1 saat yürüyüş
havalar ısındığı için suyum 3 lt yi geçiyor
Maalesef yiyemezsin. Ama fikrimi söyleyim istersen pişmemiş mantıdan 1 tabak yetecek kadar ayır. buzdolabı poşetine koy, buzluğa at. Hedefine ulaştığın zaman yada hedefine yaklaştığın zaman ödül olarak verebilirsin. Benimde memleketten baya malzeme gelmişti aldım dondurucuya attım hepsini hedefime ulaştığım zaman az az yicem
kızlar bende yarından itibaren yediklerimi yazabilirmiyim bana en uygun karatay diyeti diye düşünüyorum daha önce dukkan yaptım 2-3 kilo verdim ama geri aldım( yarın bu diyete başlıcam sıkı bir şekilde şuan ki kilom 60 boyum 1.52 hedefim 50
menü bildirimi
(bugün çok saçma saapan şeyler yaptım )
sabah : 2 dilim baklava süt
öğlen: yarım sb fındık süt
akşam: 1 domates ,2 biber, 1 salatalık, 100gr kadar peynir, bir dilim baklava
şeker krizine mi girdim yok sıcak baklavaya mı dayanamadım bilmiorum ama hiç ii etmedim. tartıda şu an sabahkinden de eksik geliorum ama bu bi aldatmaca olabilir . cunkü bazen yerim yerim yerim kg almıorum bakarım devam ederim sonra birden hooop diye 2 günde 2 kilo alırım sonradan acısı çıkıo böle şeylerin......... Alllahımmmmmm çok pişman oldum gece gece
xc9. ben seni şehirdıında diye düşündüm kardeşine gitmiştin ya özür dilenecek bişey yok
vücudun nasıl olmuş da 3 kg su toplamış onu anlamadım.
Canim ben carsamba günü gidiyorum. 1 hafta evde olmayacagim.
Yazmistim. cep tlfdan girebilirsem girerim. Paylasim yapamiyorum ins ögrenirim.
Dr gitmistim o dedi vücudumun su topladigini.
Tansiyon rahatsizligim & damar tikanikligi gecirdim sol bacagimdan 3 kez.var.
Havalar biraz isininca sisiyor elim ayagim.:26::26::26:
Ins kg degildir. bu hafta 3 kez mangal yaptik.
1 yufka, 1 fanta baska bir kacamagim olmadi, aciktikca ayran ictim.
Onun disinda karatay diyetine uydum.
Dün Ögle. 1 portakal, su.
Aksam mangal & yesil salata.
cay & kahve. Arkadaslar misafirlikte nasil edecegim bilmiyorum.
bana ne önerirsiniz. Evim gibi olmayacak. Hele kardesimin bir kaynanasi var o karar verir senin doyduguna.:18::18::18:
akşam?
merhabalar,
bende yatili misafir vardi (hem de kaynana!). pek ortalikta yoktum ama karatayi bozmadim. hatta mümkün mertebe ondan uzak durmak icin sporu abarttim. cati katina örümceklere peskes cektigim kondüsyon bisikletimi asagi indirdim, 3 saat tepesindeyim yürüyüslere ek.
kahvaltim: 2 kasik ajvar (ev yapimi), beyaz peynir, ceviz, yesil cay
kızlar bende yarından itibaren yediklerimi yazabilirmiyim bana en uygun karatay diyeti diye düşünüyorum daha önce dukkan yaptım 2-3 kilo verdim ama geri aldım( yarın bu diyete başlıcam sıkı bir şekilde şuan ki kilom 60 boyum 1.52 hedefim 50
Teşekkür ederim zencefil çayı ne işe yarıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?