Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şu anda kilo vermek için daha sonra yapmayacağım şeyleri yapmamaya çalışıyorum. az da olsa bu şekilde kilo veriyorum. diyet zamanı ekstra şeyler yapıp kilo verince de bırakıp tekrar kilo almaktansa bunu yapmak bana daha mantıklı geliyor.

günaydın arkadaşlar
dün demiştim şimarmam diye ama malesef kaçamklar bende +800gr olarak sabah canımı sıkmadı değil biraz.
dün 2 öğün yaptım ama arada 1 ad corneti görtürdüm.
akşamda 3 yumurtalı peynirli omlet+domates+salatalık+zeytin+1 bardak ayran+sucuklu ceviz pis bogazıma hakim olamadım)
bu gün kendi kendime söz verdim kesinlikle kaçamak yok.
kahvaltımı yapacağım şimdi.peynir+zeytin+salatalı+domates+1 ad muz
spor yapamıyorum.kitabımda geldi okumaya başladım bile.
KAÇAMAKSIZ SÜPER Bİ GÜN DİLEĞİYLE

dün yediklerim:
08.30-09.00 bir bardak süt, 2 hurma, badem
13.00 karışık salata, keten tohumlu biraz yoğurt, bir lokma peynir, çilek, 1 kaç tane erik, 2 yenidünya
17.30 biraz cips, keten tohumlu biraz yoğurt, badem, hurma
sonra yürüyüş
yaaa arkadaşlarım dün akşamda saat 11e geliyor bu sefer de dondurma yediler. ama ben GENE yEmEdİm!

hadi bakalım. inş. kaçamaksız bir gün olur, takipteyim

günaydın canım ne güzel böyle enerjik olman özel bi sebebi var mı öylesine mi

enerjim biraz vardı uyandıqımda her zamaninden 1 saat erken kalktıqım için daha erken kahvaltı yapacaktım buda benim için daha iyi olacaktı..dükkanı bazen ben açıyorum acele kahvaltı yapıyorum o yüzden,yani rahat kahvaltı ypacaqım için sevindim.sonra tartıya çıktım 110,7 görünce dahada enerjik oldum hep böyle gitse ne güzell olurr yaaa..akşamları 2 km yürüyorum bence onun faydası çok oluyor.

aklıma takılan bişey oldu arkadaşlar.ben çokmu yiyorum acaba.bakıyorumda genelde sabah kahvaltıda erik muz süt hurmayla yapan arkadaşlar var.onları okuyunca kendimi çok yemiş olarak hissediyorum.
1 domates orta bor+1 salatalık büyük bot+avcumun içi kadar peynir+15 tn yakın tuzsuz zeytin+bugün yarım muz yedim+muz yemezssem 2 yumurta bunların hepsini yiyorum.
öğlen yemekte sebzeli köfte + makar+sütlaç varmış(hangilerini yiyeyim)
sütlü tatalılarda serbestli derecesi nedir.

Canım kahvaltın fazla değil doğrusu da bu zaten.öğlen sebzeli köfte yiyebilirsin ama patates olmayacak! Sütlü tatlı yok içindekilerin hiç biri önerilmiyor.!!!(süt hariç)

Son düzenleme:
Kahvlatın normal bence. Bende kahvaltıda 2 yumurta, 2 küçük boy salatalık, 1 domates, 9 zeytin, dilediğim kadar peynir köy peyniri, tere,roka,maydonoz, varsa birkaç çilek, 3 adet gün kurusu, 1 ç.bardağı bademve dilediğim kadar çay.

Son düzenleme:

kahvaltın son derece iyi canım bence..bende hergün iki yumurta ve istediğim kadar peynir yiyorum.yanında yarım domates (fazla sevmem) sivri biber,nadiren salatalık,zeytin(5-6) ceviz veya fındık yiyorum.4-5 saatte acıkmıyorum..zaten kahvaltıyı krallar gibi yapın diyor Canan Hocada :)) çok yediğini düşünme sakın.ama öğlen sütlaç yemeni hiç tavsiye etmyorum canım nacizane fikrim..hem pirinç hem şeker..:44:

canım sen doğru yapıyosun, çok yemiyorsun. o benim üşengeçliğim. sabah kalkamıyorum ve meşhuur nefiis karatay kahvaltısını yapamıyorum

sabah karatay kahvaltısı ama yumurta 1 tane yedim
öğle keten tohumlu yoğurt meyve belki bulgurlu yaprak sarmasıda yiyebilirim
akşam fırında balık salata

öğlen yemeğine baktımda yuvarlak köfte bezelyeli ve patatesli.hiç yiyesim gelmedi 1 ad lahmacun + büyük bir ayran söylemeyi düşünüyorum yanında da salatası

sabah: 1.5 yumurta peynir zeytin ıkı üç tane fındık
öğlen : tavuk gogus ızgara bol salata ayran bir kuru incır
akşam : ne pişirsem bilemedimmm

merhabalar dün akşam formu açtıım okdar yorgundum ki bide misafirlerim gitmediler daha yazamadım bitürlü
diyet hak getire
sistem altüst ya sporda haftasonu hiç yapılmadı
ctesi ve pazar spor -
ctesi ve pazar suyum +
buhafta sonuna kadar misafirlerimiz kalıcak foruma giremeyebilirim haberiniz olsun
sizi de özledim ama elmahkum
dünkü menümü de yazayımda görün menüyü

sabah 1 dilim beyaz 1 dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı acılı ezme
yeşil biber maydonoz nane
4 siyah zeytin
domates salatalık

öğle dışardaydık 1 adet süt mısırı bayılırım ilk çıkan mısıra ondan da yemiş oldum ilerleyen günlerdeki mısırı sevmıyorum aramam da zaten

akşam karnıyarık 1 adet
semizotu salatası
cacık
1 kase mercimek çorbası

ben buhafta da kg veremeyebilirim spor yapmam bıraz sıkıntılı
bugun herkes yatarken anca çıkıp havuza gittim
1 saat yüzdüm amadiğer günler bakalım buhafta kg almazsam iyi

xc9 canım teşekurler liste için ellerine sağlık canım

sen ayıflayana kadar arkadaşlarından uzak dur bence ya da bana gönder onlara bi çanta göndereyim

Vur dediysek öldür demedik yaaaaaaaaaaa

hahahahaaa karagözle hacivat gibisiniz koptum vallahi

sen fazla yemiyorsun ama sıklıkla muz ve hurma yiyenler yanlış yapıyorlar bence karatay hoca kurumeyvelerin kilo aldırdığını unutmayın diyor muz da tok tutmanın dışında hiç de masum olmayan bir meyve

degua bence kortuğun kadar da yok sadece spor yapamaman kötü olmuş sen telafi edersin hem metabolizmanı şaşırtmış oluyorsun

dünüzararsızkapattıkyabugün:

sabah:klasik karataykahvaltısı yumurtasız
öğle:biryumurta,ve yine kahvaltı yalnız iki adet bitter çukuatalı fısıtık yedim.kabuklu fıstık ararken bunu buldum almanyadan ithalmiş. bimde.amaşimdi yerfsıtıklı olduğundan glisemik indeksi düşmüştür değil mi?

akşam?
bomba var! annem evde harıl harıl mantı yapıyoor.benim imtihanım biter mi?neyse önümüzdeki salı gidecekler.ondansonra sıkıcaz kemerleri...mantı da yenebilir deyin bu diyette.azcık mayasız hamurdan nolcek.diğer bileşenler zaten diyete dahil değil mi?

hani bana yalan söyleyiiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…