ben seni şehirdıında diye düşündüm kardeşine gitmiştin ya özür dilenecek bişey yok
vücudun nasıl olmuş da 3 kg su toplamış onu anlamadım
ben de içmiyorum son 1 aydır
ben bazen şekersiz limonata gibi içiyorum 1 bardak suya yarım limon
Kilo verenleri, vermeyenleri, alanları tebrik ederim. Moral bozma yok, bu kilolar ya gidecek ya gidecek:))
Sabah: Karatay kahvaltısı
Akşam: Pikniğe gitmiştik. 6 adet köfte. közlenmiş patlıcan, biber, soğan. Bol salata.. Veeeeeee cısss geliyor3 parça küçük un helvası. Biri bana göndersin ( Eritmek için şimdi leslie teyzeyle çalışacam çok yorgunum ama Yaparsam rapor vereceğim.
günaydın arkadaşlar
dün demiştim şimarmam diye ama malesef kaçamklar bende +800gr olarak sabah canımı sıkmadı değil biraz.
dün 2 öğün yaptım ama arada 1 ad corneti görtürdüm.
akşamda 3 yumurtalı peynirli omlet+domates+salatalık+zeytin+1 bardak ayran+sucuklu ceviz pis bogazıma hakim olamadım)
bu gün kendi kendime söz verdim kesinlikle kaçamak yok.
kahvaltımı yapacağım şimdi.peynir+zeytin+salatalı+domates+1 ad muz
spor yapamıyorum.kitabımda geldi okumaya başladım bile.
KAÇAMAKSIZ SÜPER Bİ GÜN DİLEĞİYLE
günaydın canım ne güzel böyle enerjik olman özel bi sebebi var mı öylesine mi
aklıma takılan bişey oldu arkadaşlar.ben çokmu yiyorum acaba.bakıyorumda genelde sabah kahvaltıda erik muz süt hurmayla yapan arkadaşlar var.onları okuyunca kendimi çok yemiş olarak hissediyorum.
1 domates orta bor+1 salatalık büyük bot+avcumun içi kadar peynir+15 tn yakın tuzsuz zeytin+bugün yarım muz yedim+muz yemezssem 2 yumurta bunların hepsini yiyorum.
öğlen yemekte sebzeli köfte + makar+sütlaç varmış(hangilerini yiyeyim)
sütlü tatalılarda serbestli derecesi nedir.
Kahvlatın normal bence. Bende kahvaltıda 2 yumurta, 2 küçük boy salatalık, 1 domates, 9 zeytin, dilediğim kadar peynir köy peyniri, tere,roka,maydonoz, varsa birkaç çilek, 3 adet gün kurusu, 1 ç.bardağı bademve dilediğim kadar çay.aklıma takılan bişey oldu arkadaşlar.ben çokmu yiyorum acaba.bakıyorumda genelde sabah kahvaltıda erik muz süt hurmayla yapan arkadaşlar var.onları okuyunca kendimi çok yemiş olarak hissediyorum.
1 domates orta bor+1 salatalık büyük bot+avcumun içi kadar peynir+15 tn yakın tuzsuz zeytin+bugün yarım muz yedim+muz yemezssem 2 yumurta bunların hepsini yiyorum.
aklıma takılan bişey oldu arkadaşlar.ben çokmu yiyorum acaba.bakıyorumda genelde sabah kahvaltıda erik muz süt hurmayla yapan arkadaşlar var.onları okuyunca kendimi çok yemiş olarak hissediyorum.
dün yediklerim:
08.30-09.00 bir bardak süt, 2 hurma, badem
13.00 karışık salata, keten tohumlu biraz yoğurt, bir lokma peynir, çilek, 1 kaç tane erik, 2 yenidünya
17.30 biraz cips, keten tohumlu biraz yoğurt, badem, hurma
sonra yürüyüş
yaaa arkadaşlarım dün akşamda saat 11e geliyor bu sefer de dondurma yediler. ama ben GENE yEmEdİm!
Vur dediysek öldür demedik yaaaaaaaaaaa
ayh duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?