Hüzünlendim anacığımı hatırlattın;Allahtan rahmet diliyorum annelerimizegeçmiş olsun canım,inşallah en kısa sürede iyi olursun...mangalda çok güzel oluyor ya, biz ancak haftasonları piknikte mangal yapabiliyoruz..evlenmeden önceki ailemle oturduğumuz ev müstakildi ,yazları neredeyse her akşam mangal yapardık balık yapardı babam özellikle...ne güzel günlerdi ev duruyor tabiki istesek yine orada yapabiliriz ama annemi kaybedince ayaklarım gitmiyornerden nereye getirdim konuyu.misafirlikte kısır varsa veya daha dşük kalorili diyet grubundan bir tek çeşidi ağır ağır ye..herkes bitirmişken sende götür sessizce tabağını mutfağa koy...dün ben öyle yaptım :)
kızlarrrr bugün resmen sınavdan geçiyorumm ...bir kaç şey dışında başarıyla atlatım sayılır :44:
öncelikle şunu söyliyim bizim küçük bi marketimiz var..
ve ben qün içinde dükkanda durabiliyorum.
fakat diyete girdiğimdne beri yarım saat falanuğrayıp çıkıyorum hemen.
az önce yine gittim..ve... brownilerr bana göz kırptı ...tadelleler..bitterler..magnumlar..cornetler..daha nelerr nelerr:18:
hemen kaçtım ordan amaaaa cebimde kabuklu bademlerimle kaçtım
5-6 tane yedim.saat 20:30 falandı..ilk defa böle bi kaçamak yaptım.
Allah beterinden korusunn:18:
neyseki çikolata krizimi başarıyla yendimm kızlarrr...birazdanda 2 km yürüyüş yapcam..bademler erir inş
kızlar bende yarından itibaren yediklerimi yazabilirmiyim bana en uygun karatay diyeti diye düşünüyorum daha önce dukkan yaptım 2-3 kilo verdim ama geri aldım( yarın bu diyete başlıcam sıkı bir şekilde şuan ki kilom 60 boyum 1.52 hedefim 50
Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,patlıcan yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.
Sabah 1 yumurtali kiymali et. 3 kaysi. 1 kahvaltilik tam buyday ekmeyi.
1 avuc badem yesil sogan, 1 tane biber.
Ögle tel sehriye corbasi. Kahve 1 tane müslü bar.
Yemek varmiydi bilmiyorum ama casidaydim cok acikmistim.
Aksam tavuklu pilav & ayran yesil sogan. su &
Su an 3 hurma & cay. canim tatli istedi.
Bugün pis bogazligim üzerimdeydi. Bir dünya is yaptim halada cok isim var
Gitmeden diyeti bozdum.
kızlar bende yarından itibaren yediklerimi yazabilirmiyim bana en uygun karatay diyeti diye düşünüyorum daha önce dukkan yaptım 2-3 kilo verdim ama geri aldım( yarın bu diyete başlıcam sıkı bir şekilde şuan ki kilom 60 boyum 1.52 hedefim 50
Şu an ter revan içinde size bilgi veriyorum. Mantığı yedim. Ve biraz öncede tempolu şekilde 5 km yi tamamladım. Şu an vücudumda kalp atışımı hissetmediğim nokta yok. Koşarken psy gentelman dinledim. İnsana enerji veriyor bence. İlk yarım saat nasıl geçti bilemedim. Sonra Britney falan hareketli parçalara motivasyonu pik yaptım. Bu arada bu hatun bayağı bir düzeltmiş kendini ben takip etmeyeli...Bunları koşu bandında yürümekten zevk almayanlar için yazıyorum.
Suyumu yudumlarken tüm arkadaşlarım iyi geceler diler tatlı rüyalar dilerim....
GÜNAYDIN
dün söz verdiğim gibi hiç kaçamak yapmadım 4 lt yakın su(limonlu)+yeşilçay+mate çayı +1 km yakın normal tempoda yürüme yapmama rağmen +1400kg bu ne şimdi(wc çıkamadım 2 gündür)
ama yok + ları gördüğüme üzülsemde bu sefer pes etmeyeceğim.vücudumda acayip derecede ödem var.nasıl atabilirim.
dünkü menü
kahvaltı9:30)karatay kahvaltısı domates+salatalık+peynir +zeytin+yarım muz(dahada muz yemicem)
öğlen15:00)1 ad lahmacun+1 büyük ayran+biraz salata
akşam20:15)1 kase mercimek çorba+bulgur pilavı+kıymalı patlıcan yemeği+tavuk göğüz ızgara
neresi hatalı sizce(acaba ceviz fındık fıstık yemiyorum onunla alakalı olabilirmi)
bu günkü kahvaltı :domates+salatalık+peynir +zeytin+1 ad yumurta
tuvalete çıkamadığın için + lardasın moralini hiç bozma akşam pilav 3 kaşığı geçmemiştir umarım 2 çeşit yemek yemişsin onların da toplamı 1 porsiyon kadarsa sorun yok yoksa 1 tabak patlıcan 1 tabak tavuk yediysen çok
kahvaltıda kuruyemiş yiyeceksin mutlaka omega 3 için muz bence de yeme
GÜNAYDIN
dün söz verdiğim gibi hiç kaçamak yapmadım 4 lt yakın su(limonlu)+yeşilçay+mate çayı +1 km yakın normal tempoda yürüme yapmama rağmen +1400kg bu ne şimdi(wc çıkamadım 2 gündür)
ama yok + ları gördüğüme üzülsemde bu sefer pes etmeyeceğim.vücudumda acayip derecede ödem var.nasıl atabilirim.
dünkü menü
kahvaltı9:30)karatay kahvaltısı domates+salatalık+peynir +zeytin+yarım muz(dahada muz yemicem)
akşam20:15)1 kase mercimek çorba+bulgur pilavı+kıymalı patlıcan yemeği+tavuk göğüz ızgara
neresi hatalı sizce(acaba ceviz fındık fıstık yemiyorum onunla alakalı olabilirmi)
GÜNAYDIN
dünkü menü
Karatayın olmazsa olmazlarından gün kurusu, badem veya ceviz hiç menünde göremedim. Ben hergün zevkle yerim gün kurusu ve bademi. Çok şükür kabızlık sıfır. Hatta eskiye göre daha iyi. Bence bunları ihmal etme. Karatay teyze kabızlık varsa kg verimi olmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam. Tabi gün kurusu sadece kahvaltıda. Bu arada kuru meyveler dedikde laf açılmışken ben diyetin 2. haftasında akşam yemeğindenden sonra çayla kuru incir yerdim ve +500 görmüştüm. Öbür hafta bıraktım yemeyi -1300 gördüm. Ve akşam mümkün olduğu sürece kuru meyve yememeye çalışıyorum[/Q
kilo vermeme nedenim hergün dolu dolu bir avuç çekirdekli kara üzüm olabilir mi?
canım wc çıkamaman yüzündendir bencede..bide tuzu ne tuzu kullanıyorsun? öğütme deniz tuzu kullanmıyorsan tavsiye ederim ödem yapmıyor.bende 1 haftadır onu kullanıyorum farkı hissediyorum.karatayda yasakmı bilmiyorum tam ama bende 2 gün wc çıkamamıştım ilk başladıqımda yulaf kepeği yemiştim sonra düzelmişti..çok zorda kalmadıkça yemycem ama bugünde ihtiyacım olcak sanırım dünden beri wc sıkıntısı yaşıyorum çünkü bugünde çıkamazsam yulaf kepeğinden yardım alacam :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?