Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hüzünlendim anacığımı hatırlattın;Allahtan rahmet diliyorum annelerimize

Tebrikler ucuz atlatmışsın

Aramıza hoşgeldin cicikız:13:

Sabah 1 yumurtali kiymali et. 3 kaysi. 1 kahvaltilik tam buyday ekmeyi.
1 avuc badem yesil sogan, 1 tane biber.

Ögle tel sehriye corbasi. Kahve 1 tane müslü bar.
Yemek varmiydi bilmiyorum ama casidaydim cok acikmistim.
Aksam tavuklu pilav & ayran yesil sogan. su &
Su an 3 hurma & cay. canim tatli istedi.

Bugün pis bogazligim üzerimdeydi. Bir dünya is yaptim halada cok isim var
Gitmeden diyeti bozdum.

menüm öğlene kadar gayet diyete uygun du şimdi akşamı ekliorum.
akşam: 5 küçük köfte bir içli köfte kızarmış bir kase yogurt

menümü bildirimi
sabah: 1 yumurta
3 siyah 2 yeşil zeytin
çeyrek simit
1 dilim beyaz peynir
salatalık 2 adet ceviz domates

ara 5 adet erik 10 adet kiraz

öğle etli türlü
karışık salata
zeytinyağlı taze fasulye
1 kase yoğurt

akşam ızgara köfte 5 adet
1 adet çöp şiş
1 adet ayran
soğan salatası

yüzme
2.5 litre su

iyi geceler dilerim

seni canı gönülden kutluyor ayakta alkışlıyorummmmmmm keşke öncesi ve sonrası şeklinde resim koyabilsen bize de teşvik olsa

Son düzenleme:

Heyyy heyyy!!! götürdükçe götürmüşsün valla

Sabah:2 yumurta,3 zeytin,fındık,badem,az peynir,1 muz,domates

Öğlen:domates,tavuk sote
Kahve
2 çatal pasta

Akşam: salata,etli kabak sote,yoğurt

Şu an ter revan içinde size bilgi veriyorum. Mantığı yedim. Ve biraz öncede tempolu şekilde 5 km yi tamamladım. Şu an vücudumda kalp atışımı hissetmediğim nokta yok. Koşarken psy gentelman dinledim. İnsana enerji veriyor bence. İlk yarım saat nasıl geçti bilemedim. Sonra Britney falan hareketli parçalara motivasyonu pik yaptım. Bu arada bu hatun bayağı bir düzeltmiş kendini ben takip etmeyeli...Bunları koşu bandında yürümekten zevk almayanlar için yazıyorum.

Suyumu yudumlarken tüm arkadaşlarım iyi geceler diler tatlı rüyalar dilerim....

sabah: Karatay kahvaltısı (07:30)
öğle: 1 kase yoğurt ve 1 avuç badem (12:30)
akşam: yumurtalı ıspanak ve yoğurtlu mor lahana ve havuç. (18:00) birkaç badem çay.
spor: leslie teyzeyle 3 mile. 46 dakika (19:10)
su: 1 litre kadar.

hoşgeldin aramıza hergün düzenli paylaşım yaparsan pzt listeye de girersin

TebeSsuM_19o5

seni kutluyorum iyi dayanmışsın

Sivasin gulu

bunlar senin için

milagros24

içli köfte haşlama olunca yenebilir küçükse 2-3 tane büyükse 1-2 tane

herkes yeme demiş ama ben yiyeceğinden emindim ama gece gece 5 km hızlı yürüdüğün için çanta göndermeyeceğim bi daha olmasın

GÜNAYDIN
dün söz verdiğim gibi hiç kaçamak yapmadım 4 lt yakın su(limonlu)+yeşilçay+mate çayı +1 km yakın normal tempoda yürüme yapmama rağmen +1400kg bu ne şimdi(wc çıkamadım 2 gündür)

ama yok + ları gördüğüme üzülsemde bu sefer pes etmeyeceğim.vücudumda acayip derecede ödem var.nasıl atabilirim.
dünkü menü
kahvaltı9:30)karatay kahvaltısı domates+salatalık+peynir +zeytin+yarım muz(dahada muz yemicem)
öğlen 15:00)1 ad lahmacun+1 büyük ayran+biraz salata
akşam20:15)1 kase mercimek çorba+bulgur pilavı+kıymalı patlıcan yemeği+tavuk göğüz ızgara

neresi hatalı sizce(acaba ceviz fındık fıstık yemiyorum onunla alakalı olabilirmi)

bu günkü kahvaltı :domates+salatalık+peynir +zeytin+1 ad yumurta

tuvalete çıkamadığın için + lardasın moralini hiç bozma akşam pilav 3 kaşığı geçmemiştir umarım 2 çeşit yemek yemişsin onların da toplamı 1 porsiyon kadarsa sorun yok yoksa 1 tabak patlıcan 1 tabak tavuk yediysen çok
kahvaltıda kuruyemiş yiyeceksin mutlaka omega 3 için muz bence de yeme

cnm 3 kaşık patlıcan yemeği+3-4 kaşık bulgur plavı+tavuk göğüs+ ayran+salata yediklerim bunlar.yemeğe başlamadan öncede 1 koca bardak su.evet wc olayından dolayı + lar geldi.bakalım bugün nasıl geçecek.

Karatayın olmazsa olmazlarından gün kurusu, badem veya ceviz hiç menünde göremedim. Ben hergün zevkle yerim gün kurusu ve bademi. Çok şükür kabızlık sıfır. Hatta eskiye göre daha iyi. Bence bunları ihmal etme. Karatay teyze kabızlık varsa kg verimi olmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam. Tabi gün kurusu sadece kahvaltıda. Bu arada kuru meyveler dedikde laf açılmışken ben diyetin 2. haftasında akşam yemeğindenden sonra çayla kuru incir yerdim ve +500 görmüştüm. Öbür hafta bıraktım yemeyi -1300 gördüm. Ve akşam mümkün olduğu sürece kuru meyve yememeye çalışıyorum

canım wc çıkamaman yüzündendir bencede..bide tuzu ne tuzu kullanıyorsun? öğütme deniz tuzu kullanmıyorsan tavsiye ederim ödem yapmıyor.bende 1 haftadır onu kullanıyorum farkı hissediyorum.karatayda yasakmı bilmiyorum tam ama bende 2 gün wc çıkamamıştım ilk başladıqımda yulaf kepeği yemiştim sonra düzelmişti..çok zorda kalmadıkça yemycem ama bugünde ihtiyacım olcak sanırım dünden beri wc sıkıntısı yaşıyorum çünkü bugünde çıkamazsam yulaf kepeğinden yardım alacam :44:

Günaydıın.
Nasılsınız ablalarım,arkadaşlarım?
Ben iki gündür karataya başlangıç için hazırlıklardaydım sabah şeker ölçümü yapılıcağından güzel bir kahvaltı yapıyordum arkasından ekmeksiz ikinci öğün 5-6 gibi ve akşam acıkırsam süt. Anladım ki gerçekten çok kolay uygulanıyor,dedim neden olmasın sende git ve karataycılara katıl :) Pazartesi spora yazıldım, dün akşam balem olduğu için gidemedim ve bale çıkışı bu göbeğimle yaşamak istemediğimi bir kez daha farketmek suretiyle erkek arkadaşımı kaptığım gibi koştuk arada yürümelere geçsek de tam 5 km dün organik kuruyemişlerimi de aldım. Yalniz siyah çay ve filtre kahve serbest mi size onu sormak istiyorum kitapta nescafe olmadığını okumuştum ama.
Ve bugün tam anlamıyla karataya başlıyorum he bu arada 20 yaşında 158 boyunda ve 53,5 kiloyum.
Aslına bakarsanız 1 hazirana kadar tartılmaya korkuyorum motivasyonumun kaybolmasından çünkü veremezsem diyete inancım düşücek biliyorum ve öyle olmasından korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hepinize iyi günler ve iyi kilo vermeler.
Burdan ne yediklerimin paylaşımını da akşama yaparım. Şimdi karatay kahvaltımı etmeye gidiyorum.

yemeklerimde genelde tuzu hiç kulanmamaya yada çok çok az kullanmaya çalışıyorum cnm.hatta tuzu hayatımdan tamamen çıkarma hedefindeyim.şekeri şükürler olsun çıkardım çayımı artık şekersiz içiyorum.unuda 1 bu hafta 2 .haftam çıkardım sayılır.inş.şu wc olayını çözersem -leri görecek gibiyim.senin adınada sevindim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…