Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hüzünlendim anacığımı hatırlattın;Allahtan rahmet diliyorum annelerimize

Tebrikler ucuz atlatmışsın
amin canım,nur içinde yatsınlar inşallah.benimde 1,5 sene oluyor annemi kaybedeli daha 55 yaşındaydı,çok zor günler geçirdim alışmak zor,ama kader işte önüne geçilmiyor,allah sabır versin canım.

hoşqeldin canım..donanım hazır iş uygulamaya kalmış...başarılar şimdiden ...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sabah:karatay kahvatısı
öğle:keten tohumlu yoğurt
akşam:ızgara tavuk,salata ve ayran
akşama doğru iki saat yürüyüş

tv de dr yasemin bradley i izliyorum kabızlık sorunu çekenlerin günde 30 gr lif almaları gerekiyormuş besinlerin lif değerlerini internetten bulabilisiniz
kabızlık için marmelat hazırladı
kuru incir kuru kayısı tarçın karanfili az suyla kaynatıp rondodan geçirdi sabahları 1 tk yenecekmiş ayrıca üzerine ceviz fındık h.cevizi ekleyerek tatlı olarak yenebilirmiş bu da tatlı krizlerinde bize uygun bi tarif
bu çok önemli muz meyveler içinde kabızlık yapan tek meyveymiş bi arkadaşım muz delisidir günde 2 tane büyük muzlardan yer ve yıllardır kabızlıksorunu çeker ona da hemen söyleyeceğim

Hoşgeldin aramıza.hedef kilon nedir ?

amin canım,nur içinde yatsınlar inşallah.benimde 1,5 sene oluyor annemi kaybedeli daha 55 yaşındaydı,çok zor günler geçirdim alışmak zor,ama kader işte önüne geçilmiyor,allah sabır versin canım.

Teşekkürler canım,benim de 2,5 yıl oldu,62 yaşındaydı,yaşayan bilir ama hayat devam ediyor işte.! Annemi kaybettikten sonra;bir yıl içinde 10 kilo aldım,artı sebebini anlayamadığım ödemler
Ama artık toparlanıyoruz değil mi? Önce Kendimiz için! Onlar da bizim iyi olmamızı isterdi :))

Son düzenleme:
sabah ki menüm
1 dilim kepek ekmeği domates salatalık yağsız beyaz peynir şekersiz çay (5 yıldır olduğu gibi)

öğlenki menüm işyerinde başka bişey olmadığı için 3-4 yk çok zeytinyağlı makarna ve 3 adet ızgara köfte

Selam canım,
Benim naçizane onerim yanlış anlama daha onceki menulerini gormedim ama sebze hiç yok denecek kadar az sadece kahvaltıda yemişssin. sonraki ogunlerde salata anlamında bir sey bulunmamakta. Israrla muz yemen de cabası. Muz kabızlıgı artırır. Hatta benim su an antibiyotik kullanımmından dolayı ishal olan ikizlerden birine muz veriyoruz. kabız olsun biraz diye. Yani o biraz salataların daha da artması lazım hatta bir kaç ogun ust ustte salata yenebilir. Bir de sabah ogununde kayısı yerine bir avuc kurtuzumu (gojiberry) alırsa daha cabuk surede acabilir.
Pilav uarım cok porsiyon degildir.
Mate cayı fonksiyonunu bilmiyorum. Neye faydalıdır? diye ancak aktarlarda satılan hazmı kolaylastırıcı, kabızlıgı onleyen caylar olabilir.
Öneriler bunlar uygulamak senin elinde.
Sevgi & saygılar.:)

bende karatay teyzenin grubuna girmeye sonunda karar verdim.çoktandır izliyordum.ama önce isveç diyeti yaptım 13 gün kaçamaklarla 80 den 75 e indim çok şükür 82 de 80 de takılmıştı.şimdi karatayla diyete devam edicem. kitabını elime defalrca aldım.ama geri bıraktım.nasıl olsa burası var dedim.okumayı bırak afedersin wc gitmeye zamanım yok 2 tane bebeğim var emziriyorum.

hedefim 50 1.60 boy 31 yaşındayım.hadi bakalım alın benide aranıza.

sabah domates salatalık yağsız tuzsuz
1 dilim peynir
5 zeytin 1 kaşık tahin pekmez

ara: 2 ceviz

arkadaşlar herkese iyi günler

sabah 11.30 da
peynir
8 tane zeytin
1tane kurabiye
yarım pidenin içine kıyma koydum onuda yedim
4 tane ceviz
domates
1 fincan çay
bugün sabahtan çok abarttım genelde akşamları tutamazdım kendimi ama
bu defa sabahtan cozuttum hadi hayırlısı.
suyu biraz arttırdım sanırım hava ısındıkça bende su içmeye başlıyorum akşam leslie ile 5 mil yapmam lazım
haftada 3 gün spor yapıyorum hergün yapamam valla neyse akşamı tekrar yazarım öpüldünüz kocaman.

Sabah:karatay kahvaltısı

Öğlen:1bulgurlu dolma,taze fasülye,yoğurt,akşamki kabağın da etlerini seçtim 1 su bard.kara dut

Akşam:yemem artık patlıyorum :))acıkırsam süt ya da yoğurt yerim.

Dutlar bahçemden dayanamadımm:) mikrop öldürücü özelliği var,kabızlığa karşı süper,yaraları tedavi edici özelliği de var.sabah veya öğlen yense sorun olmaz sanırım:44:

canım aramıza hoşgeldin bebişlerini allah sana bağışlasın. sabah az yemişsin bide tahin pekmez yok onun yerine ceviz kındık fıstık falan ye yumurtada muhakkak olsun peynirde klasik peynir olacak sadece sabah kahvaltıda gün kurusu(kayısı) hurma,erik olacak topiğin birinci sayfasında ayrıntılı anlatıyor herşeyi hergün bildirimde bulun listeye sende katıl

felluzcum afiyet olsun götürrrrr sen dutlarıııı

tahin pekmez ne zamandır yemiyordum dayanamadım yedim emzirmek ayrıcalık vermez mi :)
ben bugüne kadar ki diyetleri kalemi kalemine uygulayamadım.yemek saatleri olsun evdeki dolabın durumu olsun.
o yüzden ben biraz değitirerek zayıflamaya calışıcam ama ana kriterleri uygulacam.şimdi kayısı almak lazım zaten wc iki gündür yok

birde benim oğullarıım zayıf ben kiloluyum sor neden
elime lokmayı alıyorum aç ağzını aççç açmaz ekmek elimde kalır gayrii ihtiyarı hop mideye.ne olduğunu anlamadfım bile

birde kocaya aşkım doyduysan şu çocukları alda bende yemek yiyim derim.o alır ben normal yemeğe başlarım.hem emzirip hem kilo verememi buna bağlıyorum.

he birde leslie nedir birde ben spor yapamıyorum evin işi bile zor iki veledden
lesli hareketli bir egzersiz programı,internetten aratırsan göreceksin...bu arada hoş geldin aramıza
tahin pekmez ne zamandır yemiyordum dayanamadım yedim emzirmek ayrıcalık vermez mi :)
tahin helva zaten balık sonrası bir parça serbest,normal zamanda olmaz ama sen zaten emziriyorsun, abartmadan yemelisin ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…