amin canım,nur içinde yatsınlar inşallah.benimde 1,5 sene oluyor annemi kaybedeli daha 55 yaşındaydı,çok zor günler geçirdim alışmak zor,ama kader işte önüne geçilmiyor,allah sabır versin canım.Hüzünlendim anacığımı hatırlattın;Allahtan rahmet diliyorum annelerimize
Tebrikler ucuz atlatmışsın
Günaydıın.
Nasılsınız ablalarım,arkadaşlarım?
Ben iki gündür karataya başlangıç için hazırlıklardaydım sabah şeker ölçümü yapılıcağından güzel bir kahvaltı yapıyordum arkasından ekmeksiz ikinci öğün 5-6 gibi ve akşam acıkırsam süt. Anladım ki gerçekten çok kolay uygulanıyor,dedim neden olmasın sende git ve karataycılara katıl :) Pazartesi spora yazıldım, dün akşam balem olduğu için gidemedim ve bale çıkışı bu göbeğimle yaşamak istemediğimi bir kez daha farketmek suretiyle erkek arkadaşımı kaptığım gibi koştuk arada yürümelere geçsek de tam 5 kmdün organik kuruyemişlerimi de aldım. Yalniz siyah çay ve filtre kahve serbest mi size onu sormak istiyorum kitapta nescafe olmadığını okumuştum ama.
Ve bugün tam anlamıyla karataya başlıyorum he bu arada 20 yaşında 158 boyunda ve 53,5 kiloyum.
Aslına bakarsanız 1 hazirana kadar tartılmaya korkuyorum motivasyonumun kaybolmasından çünkü veremezsem diyete inancım düşücek biliyorum ve öyle olmasından korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hepinize iyi günler ve iyi kilo vermeler.
Burdan ne yediklerimin paylaşımını da akşama yaparım. Şimdi karatay kahvaltımı etmeye gidiyorum.
Karatayın olmazsa olmazlarından gün kurusu, badem veya ceviz hiç menünde göremedim. Ben hergün zevkle yerim gün kurusu ve bademi. Çok şükür kabızlık sıfır. Hatta eskiye göre daha iyi. Bence bunları ihmal etme. Karatay teyze kabızlık varsa kg verimi olmaz demişti yanlış hatırlamıyorsam. Tabi gün kurusu sadece kahvaltıda. Bu arada kuru meyveler dedikde laf açılmışken ben diyetin 2. haftasında akşam yemeğindenden sonra çayla kuru incir yerdim ve +500 görmüştüm. Öbür hafta bıraktım yemeyi -1300 gördüm. Ve akşam mümkün olduğu sürece kuru meyve yememeye çalışıyorum[/Q
kilo vermeme nedenim hergün dolu dolu bir avuç çekirdekli kara üzüm olabilir mi?
tabi kara üzüm kg vermeni engelller. Birde hergün yiyorsan. Sabah olsa belki engellemez (emin değilim) ama gün kurusu yetiyor zaten. ama öğle ve akşam kuru meyvelerden mümkün olduğunca uzak durun derim. Karatay teyze meyvelerin kurusunun şeker oranının daha fazla olduğunu söylüyordu yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar. Ve ayarında yemen gerek. 15 adet değilde 5 adet ye. Ama istediğin kgya gelinceye kadar yemesen daha iyi olur derim. Ben yemiştim kuru üzüm kara üzüm şimdi yememeye çalışıyorum. Çok canın çektiyse 5 adet al at ağzına.
Günaydıın.
Nasılsınız ablalarım,arkadaşlarım?
Ben iki gündür karataya başlangıç için hazırlıklardaydım sabah şeker ölçümü yapılıcağından güzel bir kahvaltı yapıyordum arkasından ekmeksiz ikinci öğün 5-6 gibi ve akşam acıkırsam süt. Anladım ki gerçekten çok kolay uygulanıyor,dedim neden olmasın sende git ve karataycılara katıl :) Pazartesi spora yazıldım, dün akşam balem olduğu için gidemedim ve bale çıkışı bu göbeğimle yaşamak istemediğimi bir kez daha farketmek suretiyle erkek arkadaşımı kaptığım gibi koştuk arada yürümelere geçsek de tam 5 kmdün organik kuruyemişlerimi de aldım. Yalniz siyah çay ve filtre kahve serbest mi size onu sormak istiyorum kitapta nescafe olmadığını okumuştum ama.
Ve bugün tam anlamıyla karataya başlıyorum he bu arada 20 yaşında 158 boyunda ve 53,5 kiloyum.
Aslına bakarsanız 1 hazirana kadar tartılmaya korkuyorum motivasyonumun kaybolmasından çünkü veremezsem diyete inancım düşücek biliyorum ve öyle olmasından korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hepinize iyi günler ve iyi kilo vermeler.
Burdan ne yediklerimin paylaşımını da akşama yaparım. Şimdi karatay kahvaltımı etmeye gidiyorum.
amin canım,nur içinde yatsınlar inşallah.benimde 1,5 sene oluyor annemi kaybedeli daha 55 yaşındaydı,çok zor günler geçirdim alışmak zor,ama kader işte önüne geçilmiyor,allah sabır versin canım.
Günaydınnn kızlarr...sabah aynaya bakıp gülümsediğimde gamzemi gördüm kızlar bu süperrrr ....
Selam canım,GÜNAYDIN
dün söz verdiğim gibi hiç kaçamak yapmadım 4 lt yakın su(limonlu)+yeşilçay+mate çayı +1 km yakın normal tempoda yürüme yapmama rağmen +1400kg bu ne şimdi(wc çıkamadım 2 gündür)
ama yok + ları gördüğüme üzülsemde bu sefer pes etmeyeceğim.vücudumda acayip derecede ödem var.nasıl atabilirim.
dünkü menü
kahvaltı9:30)karatay kahvaltısı domates+salatalık+peynir +zeytin+yarım muz(dahada muz yemicem)
öğlen15:00)1 ad lahmacun+1 büyük ayran+biraz salata
akşam20:15)1 kase mercimek çorba+bulgur pilavı+kıymalı patlıcan yemeği+tavuk göğüz ızgara
neresi hatalı sizce(acaba ceviz fındık fıstık yemiyorum onunla alakalı olabilirmi)
bu günkü kahvaltı :domates+salatalık+peynir +zeytin+1 ad yumurta
Ne güzelll
Bende dün ödemli ayaklarım yüzünden giyinemediğim ayakabımı giyinebildimmm:124:
zayıflıyor muyuzzz neeeee :119::119:
bende karatay teyzenin grubuna girmeye sonunda karar verdim.çoktandır izliyordum.ama önce isveç diyeti yaptım 13 gün kaçamaklarla 80 den 75 e indim çok şükür 82 de 80 de takılmıştı.şimdi karatayla diyete devam edicem. kitabını elime defalrca aldım.ama geri bıraktım.nasıl olsa burası var dedim.okumayı bırak afedersin wc gitmeye zamanım yok 2 tane bebeğim var emziriyorum.
hedefim 50 1.60 boy 31 yaşındayım.hadi bakalım alın benide aranıza.
sabah domates salatalık yağsız tuzsuz
1 dilim peynir
5 zeytin 1 kaşık tahin pekmez
ara: 2 ceviz
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:1bulgurlu dolma,taze fasülye,yoğurt,akşamki kabağın da etlerini seçtim1 su bard.kara dut
Akşam:yemem artık patlıyorum :))acıkırsam süt ya da yoğurt yerim.
Dutlar bahçemden dayanamadımm:) mikrop öldürücü özelliği var,kabızlığa karşı süper,yaraları tedavi edici özelliği de var.sabah veya öğlen yense sorun olmaz sanırım:44:
lesli hareketli bir egzersiz programı,internetten aratırsan göreceksin...bu arada hoş geldin aramızahe birde leslie nedir birde ben spor yapamıyorum evin işi bile zor iki veledden
tahin helva zaten balık sonrası bir parça serbest,normal zamanda olmaz ama sen zaten emziriyorsun, abartmadan yemelisin ancaktahin pekmez ne zamandır yemiyordum dayanamadım yedim emzirmek ayrıcalık vermez mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?