hoş geldin aramıza ayer. Bebeklerini Allah size bağışlasın. Emziriyomuşssun İsveç yapmışssın normalde yasak İsveç gibi diyetler emzirenlere:) Karatay tam sana ve hamile bayanlara göre sağlıklı beslenmek açısından. Karatay uyulamayacak bir diyet değil. Kahvaltı bu diyette baş aktör canım. Kahvaltısa 2 yumurta 8-10 zeytin-peynir şart ayrıca badem yada ceviz gün kurusu da kabızlığına iyi gelecektir yemeni tavsiye ederim. Tabağını doldur doldurabildiğin kadar:) Pekmezde Karatayda yasak.bende karatay teyzenin grubuna girmeye sonunda karar verdim.çoktandır izliyordum.ama önce isveç diyeti yaptım 13 gün kaçamaklarla 80 den 75 e indim çok şükür 82 de 80 de takılmıştı.şimdi karatayla diyete devam edicem. kitabını elime defalrca aldım.ama geri bıraktım.nasıl olsa burası var dedim.okumayı bırak afedersin wc gitmeye zamanım yok 2 tane bebeğim var emziriyorum.
hedefim 50 1.60 boy 31 yaşındayım.hadi bakalım alın benide aranıza.
sabah domates salatalık yağsız tuzsuz
1 dilim peynir
5 zeytin 1 kaşık tahin pekmez
ara: 2 ceviz
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube leslie teyzede bu bize egzersiz yaptırıyor.1 fincan yeşilçay normal çay
he birde leslie nedir birde ben spor yapamıyorum evin işi bile zor iki veledden
tahin pekmez ne zamandır yemiyordum dayanamadım yedim emzirmek ayrıcalık vermez mi :)
ben bugüne kadar ki diyetleri kalemi kalemine uygulayamadım.yemek saatleri olsun evdeki dolabın durumu olsun.
o yüzden ben biraz değitirerek zayıflamaya calışıcam ama ana kriterleri uygulacam.şimdi kayısı almak lazım zaten wc iki gündür yok
Wcyi düzeltmek için boooolll su içmeni tavsiye ederim hem süt yapar. Ayrıcada sabah kahvaltıda gün kurusu ye 3 adet.
birde benim oğullarıım zayıf ben kiloluyum sor neden
elime lokmayı alıyorum aç ağzını aççç açmaz ekmek elimde kalır gayrii ihtiyarı hop mideye.ne olduğunu anlamadfım bile
birde kocaya aşkım doyduysan şu çocukları alda bende yemek yiyim derim.o alır ben normal yemeğe başlarım.hem emzirip hem kilo verememi buna bağlıyorum.
lesli hareketli bir egzersiz programı,internetten aratırsan göreceksin...bu arada hoş geldin aramıza
tahin helva zaten balık sonrası bir parça serbest,normal zamanda olmaz ama sen zaten emziriyorsun, abartmadan yemelisin ancak
tahin pekmez ne zamandır yemiyordum dayanamadım yedim emzirmek ayrıcalık vermez mi :)
ben bugüne kadar ki diyetleri kalemi kalemine uygulayamadım.yemek saatleri olsun evdeki dolabın durumu olsun.
o yüzden ben biraz değitirerek zayıflamaya calışıcam ama ana kriterleri uygulacam.şimdi kayısı almak lazım zaten wc iki gündür yok
birde benim oğullarıım zayıf ben kiloluyum sor neden
elime lokmayı alıyorum aç ağzını aççç açmaz ekmek elimde kalır gayrii ihtiyarı hop mideye.ne olduğunu anlamadfım bile
birde kocaya aşkım doyduysan şu çocukları alda bende yemek yiyim derim.o alır ben normal yemeğe başlarım.hem emzirip hem kilo verememi buna bağlıyorum.
bende karatay teyzenin grubuna girmeye sonunda karar verdim.çoktandır izliyordum.ama önce isveç diyeti yaptım 13 gün kaçamaklarla 80 den 75 e indim çok şükür 82 de 80 de takılmıştı.şimdi karatayla diyete devam edicem. kitabını elime defalrca aldım.ama geri bıraktım.nasıl olsa burası var dedim.okumayı bırak afedersin wc gitmeye zamanım yok 2 tane bebeğim var emziriyorum.
hedefim 50 1.60 boy 31 yaşındayım.hadi bakalım alın benide aranıza.
sabah domates salatalık yağsız tuzsuz
1 dilim peynir
5 zeytin 1 kaşık tahin pekmez
ara: 2 ceviz
sabah ki menüm
1 dilim kepek ekmeği domates salatalık yağsız beyaz peynir şekersiz çay (5 yıldır olduğu gibi)
öğlenki menüm işyerinde başka bişey olmadığı için 3-4 yk çok zeytinyağlı makarna ve 3 adet ızgara köfte
Hoşgeldin aramıza.hedef kilon nedir ?
Arkadaşlar bir şey soracağım, ben bu beslenme şekline ablamla beraber başladım onun hedefi 3 kg vermekti ve başardı. Artık kilo korumaya geçmek istiyor, kesinlikle daha fazla kilo vermek istemiyor. Sizce beslenme şekline neler eklemeli önerisi olan var mı? Benim aklıma sağlıklı eklenebilecek şey olarak meyve geldi ama başka da ne eklenir bilemedim.
Hosbulduk canim 45 olmak istiyorum
Bu sabah 10da:4 tane yesil zeytin, peynir, 1 yumurta( evde ikinci kalmamisti), domates,salatalik,5 tane findik
Oglen 15 gibi 5 tane erik yedim
Daha eve gidemedim cok aciktim 17 gibi yicem son yemegimi yazarim genee
Arkadaşlar siz siz olun açken midenize çok yüklenmeyin.!!! öğlen çok karıştırdığım için bir başağrısı tuttuakşama kadar geçmedi,ancak ilaçla geçti.sindirim sorunu yaşadım midem bulandı.bu da bana ders oldu... 2 yerine 3 öğün yerim ama öğlen ve akşamı hafif tutarım bundan sonra.!!!
dediğin gibi meyve olur..canan karatay geçen bir programda kilo sorunu yoksa ekmek yiyebilir ama doqru ekmek olursa demişti :44:
belki..sossuz makarna yada pirinçli dolmalardan yiyebilir.haşlanmış patates veya sebze yahut et yemeklerinde patates yiyebilir.
tabi bunlarıda belli ölçülerde alırsa sorun olmaz bence.örneğin iki pirinçli biber dolması yanında çorba gibi bir menü yapabilir.
veya kıymalı börek yanında salata gibi..
haftada bir iki kez bunlardan yiyebilir sanırım.
ben olsam böyle yapardım ..he ne yemzedim..kızartma , kola , cips , marketlerden alınan kek, bisküvi , hamburger gibi şeyleri
yemezdim.
ama annem mantı yaptıysa yerdim :))
zaten şimdi onun bünyesi alışmıştır belli şeylere kendi ihtiyaçlarını anlayacaqını sanıyorum.
bu arada tebrik ederim ablanı
İlgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?