Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoş geldin aramıza ayer. Bebeklerini Allah size bağışlasın. Emziriyomuşssun İsveç yapmışssın normalde yasak İsveç gibi diyetler emzirenlere:) Karatay tam sana ve hamile bayanlara göre sağlıklı beslenmek açısından. Karatay uyulamayacak bir diyet değil. Kahvaltı bu diyette baş aktör canım. Kahvaltısa 2 yumurta 8-10 zeytin-peynir şart ayrıca badem yada ceviz gün kurusu da kabızlığına iyi gelecektir yemeni tavsiye ederim. Tabağını doldur doldurabildiğin kadar:) Pekmezde Karatayda yasak.
1 fincan yeşilçay normal çay

he birde leslie nedir birde ben spor yapamıyorum evin işi bile zor iki veledden
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube leslie teyzede bu bize egzersiz yaptırıyor.

Evet seamın dediği gibi herşeyi abartmadan ye emzirdiğin için. İsveçide bir daha yapma derim.

Son düzenleme:

çocuklu evde genellikle öyle oluyor ben artık direk çöpe atıyorum eskiden olsa bende bir güzel siler süpürürdüm ama artık acımıyorum valla direk çöpe kilo alırken pek anlamıyosun ama vermeye gelince göbeği çatlıyor insanın. tahin helvasını balık olduğu günler serbest
ama ilk başlarda yememek lazım kilo vermeyi yavaşlatır belki ama sen emzirdiğin için yiyebilirsin herhalde

hoşgeldin aramıza.güle güle sağlıkla büyüt bebeklerini....

bu sabah
biraz beyaz peynir+4 dilim pastırma+9 zeytin+1 muz
öğlen:6köfte+salata+2 bardak ayran ve malesef 2 dilim ekmek yedim kızarmıştı dayanamadım :18:
bugün suyum 1ltyi geçmiştir şimdiye kadar.akşamda hafif bişeyler yemem lazım yoksa durum vahim

hoş geldin canım
kepekli kepeksiz tahıllı v.s. ekmek diyette yok.
süt ve süt ürünleri ise tamamen tam yağlı olacak
başka bir şey bulamadığın için makarna yemişsin
bilgin olsun diye söylüyorum

dün yediklerim:
09.00 1 bardak süt, bir avuç badem, biraz ceviz
13.00 2 adet haşlanmış yumurta, biraz yoğurt, şeker domates, zeytin, peynir, çilek
biraz spor yaptım
20.00-20.30 yoğurtlu biber kavurma (duble porsiyon)

bugün çok vaktim yok kaçıyorum hemen

Merhaba arkadaşlar;

SABAH (13.00):
2 tane sahanda kıymalı yumurta, 1 salatalık, 4 zeytin, 1 fincan çay, 8-10 fındık

AKŞAM (19:10):
Yarım porsiyon patlıcan yemeği, çok az tavuk, yoğurt

Aralarda siyah çay & türk kahvesi içtim. Suyumu 3 lt ye tamamlarım. Bugünkü spor planım 30 dakika kardiyo, 30 dk ağırlık

Sevgiler.

sabah: 1 dilim beyaz peynir
kozlenmiş kırmızı biber, yarım domates
siyah zeytin 3 adet
2 adet sigara böreği
maydanoz ve yarım salatalık

öğle olarak 1 kase kiraz 12 adetve 5 adet erik, 1 tatlı kaşığı lor peyniri

akşam:2 adet içli köfte
salata 1 kase
1 adet ayran

merhabalar...
sabah:

menemen
zeytin
peynir
badem
şekersiz çay

öğlen:

zeytinyaqlı taze fasulye
yeşil mercimek yemeği
yoqurt

akşam:

yoqurt

arada 2-3 fincan şekersiz bitki çayı içtim.

sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: bir içli köfte ayran
akşam : yarım adet peynirli pide kıymalı kabak yemeği (yemek baya yağlıydı misafirlikteydik )

sabah (11:00): Karatay kahvaltısı
akşam (17:00): 2 yumurtayla menemen, yoğurtlu mor lahana ve bir avuç badem ve çay.
spor: 1)kahvaltıdan önce 45 dakika Ebru Teyzeyle büyük top çalıştık.
2) öğlen 15:00 gibi Lelie teyzeyle 3 mile çalıştık 46 dakika.
3) Buraya gelmeden önce Leslie teyzeyle yine 3 mile çalıştık 46 dakika.
(Umarım bu hafta bu çabalarım işe yarar.) Herkese hayırlı geceler.

Arkadaşlar bir şey soracağım, ben bu beslenme şekline ablamla beraber başladım onun hedefi 3 kg vermekti ve başardı. Artık kilo korumaya geçmek istiyor, kesinlikle daha fazla kilo vermek istemiyor. Sizce beslenme şekline neler eklemeli önerisi olan var mı? Benim aklıma sağlıklı eklenebilecek şey olarak meyve geldi ama başka da ne eklenir bilemedim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar siz siz olun açken midenize çok yüklenmeyin.!!! öğlen çok karıştırdığım için bir başağrısı tuttu akşama kadar geçmedi,ancak ilaçla geçti.sindirim sorunu yaşadım midem bulandı.bu da bana ders oldu... 2 yerine 3 öğün yerim ama öğlen ve akşamı hafif tutarım bundan sonra.!!!

dediğin gibi meyve olur..canan karatay geçen bir programda kilo sorunu yoksa ekmek yiyebilir ama doqru ekmek olursa demişti :44:

belki..sossuz makarna yada pirinçli dolmalardan yiyebilir.haşlanmış patates veya sebze yahut et yemeklerinde patates yiyebilir.

tabi bunlarıda belli ölçülerde alırsa sorun olmaz bence.örneğin iki pirinçli biber dolması yanında çorba gibi bir menü yapabilir.

veya kıymalı börek yanında salata gibi..

haftada bir iki kez bunlardan yiyebilir sanırım.

ben olsam böyle yapardım ..he ne yemzedim..kızartma , kola , cips , marketlerden alınan kek, bisküvi , hamburger gibi şeyleri

yemezdim.

ama annem mantı yaptıysa yerdim :))

zaten şimdi onun bünyesi alışmıştır belli şeylere kendi ihtiyaçlarını anlayacaqını sanıyorum.

bu arada tebrik ederim ablanı

Saat 17de tavuk,yogurt ve haslanmis kabak yedim, yogurdu biraz vok kacirdkm galba cok sistim
19.30 gibi spora gittim 20 dk yurudum sonra bacak ve karin haraketleri uzerine yarim saat zumba yaptim heryerim agriyor valla
Bugunku tek karataya aykiri seyim cola zero oldu mac izlerken ictim

Geçmiş olsun canım :94:

tavsiyelerine dikkat etcem bende :))

İlgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…