tebessüm-1905 günaydın canım naber
pek iyi değilim maalesef boğazım yine ağrıyor bi de rgl öncesi ben de pek sıkıntı olmazdı 2 aydır anormal bell ağrısı yaşıyorum ağrı kesici fayda etmiyor o derece 30 derece sıcakta belimde yün korseyle geziyorum uyurken bile çıkarmıyorum neden böyle oldu anlamadım
pek iyi değilim maalesef boğazım yine ağrıyor bi de rgl öncesi ben de pek sıkıntı olmazdı 2 aydır anormal bell ağrısı yaşıyorum ağrı kesici fayda etmiyor o derece 30 derece sıcakta belimde yün korseyle geziyorum uyurken bile çıkarmıyorum neden böyle oldu anlamadım
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
bugün kendimi çok çok iyi hissediyorum maşallah diyeyim.sabah tartımda +1400 kg dan -600 gr düşmüş olarak gördüm.wc sorunum henüz tam anlamıyla düzelmedi.form çay içiyorum onun için.sıkıntım için cevap yazıp yardımcı olan akadaşlara çokteşekkür ediyorum.dün yoğundum biraz .
günkü menü
karatay kahvaltı
öğlen ceviz ve süt
akşam 2 tabak patlıcan yemeği+3-4kaşık bulgur pilavı+1 kase yoğurt+(cıss)bir top dondurma külahta
spor yapamadım evde biraz işyaptım baya bi terledim.
şimdi kahvaltımı yapıcam.kaşar peynir+domates+salatalık+zeytin+ceviz
öğlen yemektede tavuk sote+bulgur pilavi+salata varmış bana uyuyor.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.gerçekten burası çok güzel bende yeniyim heniz 1,5 hafta oldu.ama bana çok iyi geliyosunuz.sonsuz teşekkürler :)
kızlar herkese selam
dün akşam menümü yazmayı unutmuşum nasıl kaynadı hiç anlamadım
bir tane biber dolma
tavuk sote
tarhana çorbası
süzme yoğurt
oğlumun jelibonundan yedim 4 tane çok tatlı istiyordu canım ama minik minikti
gece yatarkende süt içtim bir bardak
bugün sabah 7.30 da
1 tane muz
bir bardak süt
5 tane ceviz
pazara gittim sabah sabah 2 tane kayısı yedim tadına bakmak için
bir tane kurabiye kadar küçük zeytinli yedim
oğlumun yarım kalan havucunuda götürdüm
erken kalkmak bana yaramadı sanırım bol bol yedim farkında olmadan
sanki bu hafta hiç kilo veremicem öyle hissediyorum inşallah öyle olmaz
akşama köfte var biber dolma var artık yediklerimi yazarım akşama ayrıntılı bir şekilde
çok qeçmiş olsun canım çabuk geçer inşallah..bendede bazençok yoqun bel aqrısı oluryor aqrıdanda beter bişey..kirli koyun yünü sarıyorum bayaqı faydası oluyor.
çok sevindim canım senin adına..aynı zamanlarda katılmışız seninle gruba , iyi kide gelmişiz
evet ya iyikide katılmışız.burayı okuyunca çok motive oluyorum.sende bu hafta nasıl gidiyormu kilolar.toplam kaç kilo gitti
kirli koyun yünü mü doğru mu okudum
ben kirli koyunu nerden bulayım temizi de olur desen onu da bulamam bulsam yününü kırpamam
sen nerden buluyorsun yahu
ne yöntemler var ya :44:
çok sevindim canım senin adına..aynı zamanlarda katılmışız seninle gruba , iyi kide gelmişiz
evet ya iyikide katılmışız.burayı okuyunca çok motive oluyorum.sende bu hafta nasıl gidiyormu kilolar.toplam kaç kilo gitti
canım bugün tam 15 gün oldu diyete başlayalı..119+ ile başlamıştım..bugün tam 109,7
sen ne kadar verdin ?
geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum ki geçmişi okumam lazım :))
bel fıtıqında çok kullanılır aslında birde bronşite karşı göğse konur gerçektende iyi gelir..canım zaten bu içlikler varya bronşit için yada kışlık içlikler oluyo hani sıcak tutması için bel için falan çeşitleri var..koyun yününden yapılıyor onlarda.kirli koyun yünü yani koyun kırpıldıktan sonraki hali...ben seneler önce annemden almıştım ..annem bel fıtığıydı almış bi yerden bende ondan almıştım..geçen ay en
küçük oqlum (9 aylık ) bronşit oldu..ben sakaryada oturuyorum...burda ağustos anneleri diye bir grubumuz var ordan bir arkadaş bana a istanbuldan yolladı kocaman bir poşetle..iki yastık çıkar yani öyle diyim :))) iki günde geçirdi bronşitini oqlumun.bende ara sıra belim aqrıdıkça beliem sarıyorum..vala cnaım yatak falan yapanlar oluyo ya onlardan bulunur sanırım.arkadaş istanbul gibi yerden bulduysa her yerden bulunur :)))
canım bugün tam 15 gün oldu diyete başlayalı..119+ ile başlamıştım..bugün tam 109,7
sen ne kadar verdin ?
geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum ki geçmişi okumam lazım :))
15 günde 9.3 kilo mu yanlış mı gördüm aman allahım şok şok şok oldum:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?