olabilir ikizcim ama benim kafamı karıştıran şöyle bir şey var.
Tae bo ile araştırma yaparken ( ben ondan mı demiştim. ) kilo vermek için çok ideal bir spor diyor.
Ama her gün spor yaptık biz değil mi ?
Hem de fazla dozda.
Neden bu olabilir mi diyorum.
Belki 4-5 günde tutmak gereklidir.
Ama ayın fazıyla alakası olduğuna daha çok inandım açıkçası.
kıslar bugun ıtıbarıyle yanı dıyete baslayalı 10 gunde 3 kılo vermış bulunmaktayım :))) karataya devam :))
tebrikler canım....
tesekkur ederım tatlım bıde su 6kusurlerı gorsek ahh ahh
görürsün canım inşaallah...
neyse birdaha olmasında....iyice bozulurum ozaman....
Ben daha öncede diyet yapmıştım...74 ten 56 düşmüştüm..ve her hafta mutlaka 1 kilo verirdimmm.deniyor ya az kiloya az gram,çok kiloya çok gram alakası yok bence.....
hosgeldın aramıza canoım.tabıkı az verılen donemler hatta kılo bıle alanlar oluyo ama bız onumuze bakıyoruz hep.sımdıkı zaman baslamak ve kararlı olmak ıcın en dogru zaman o yuzden demoralıze olmak yok meyveyıde sabah saatlerıne ve teke dusur bence canımİki aydır yapıyorum Karatay diyetini.89 kiloyum şimdi.Toplamda 10 kilo verdim.Aslında buraların yabancısıyım.Nasıl mesaj yazılır diye bayaa bi cebelleştim.Sanıyorum bir grupsunuz ve ben sizin içinize girmek için ne yapmalıyım bilmiyorum.Ve evet herkes son derece bilinçli ve sıcakkanlı.Burayı daha önce keşfetmediğim için üzüldüm şimdi.Sizden öğreneceğim çok şey var,ben kitabı okuyup kendimce yapmaya çalışıyordum ama hatalar yapıyormuşum sizi okudukca görüyorum hatalarımı.Meyve yiyen çok fazla yok sanırım.Ben meyve yiyordum,kitapta günde 2 meyve yenebilir dediği için.Ama yemeklerle yiyordum.Şİmdi durdu kilo vermem,takılma noktasımı yoksa zorlanacakmıyım bilmiyorum ama ben kendimi iyi hissediyorum.Birde ben spor yapamıyorum ne yazıkki son günlerde.Belki de ondandır.Sizlerin takıldığı,kilo vermenin durduğu oldu mu?
evet yuruyusun onemı cok fazla
Tebrik ederim ne güzel vermişsin papadiyacım ..
tsk ederım bıtanem
Ben de arada ekmek yemeyi düşünüyorum artık, çok aradığımdan değil de her sabah yumurta vs derken çok sıkıldım.
Hoşgeldin aramıza.
Zaman zaman takıldığı kilolar oluyor insanın ki sen birden çok güzel vermişsin onun da etkisi olabilir.
Hiç bozma moralini ve bence durakladığın bu zamanı sporla hızlandır.
5kilo daha verırsen bayagı bır motıve edıcı olursun ama:)
:)))))))))))
bu haftanın bırıncısı belli oldu.tebriklerrrrrrrrr
selam kızlar;
dün akşam yemeğim saat 17:00 de
*1 dal karnıbahar
*1 közlenmiş kırmızı biber
*yarım tabak ıspanak yemeği
*bolca yoğurt
*biraz badem
35 dakikada 2,85km yürüyüş+30 dakika işten eve yürüyüş+ yaklaşık 4 lt su
Komsumun doğum günüydü çok sevdiğim kabak tatlısını geri cevirdim ve de pastayı. Onun yerine 2 koca bardak su içtim. Annem aferim kızıma dedi :))
bu sabah
*köy peynirli, biberli omlet
*domates, salatalık
*5 zeytin
*yarım dilim tulum peyniri
*közlenmiş kırmızı biber
*ceviz badem karısımı 1 ince belli çay bardağı
*2 kuru incir+ 2 kuru erik
*omega 3 tablet
Şu ana kadar 2 lt su
********* 23. gün -3,4 kg*******************
cok tsk canımSüpersin Papadiya tebrik ederim...:129:
evet kızların cogu leslı yapıyo ben kosubandında yuruyorum ama dısarda yurumek gıbısı yokHoşbuldum.Evet spor şart,bir de masa başı çalışıyorum hareketsizim yani.Kış da geldi.Evde yapılacak bişeyler bulmalı da ne yapabilrim sıkılmadan zevk alarak bilmiyorum.Şu leslie falan ne ki?İndirilebiliyor mu.Biraz izledim yapılabilir gibi geldi.
olsun devamkıslar benim başlıyalım 10 gün felan oldu sadece 1 kilo verdim az değilmi sizce
kıslar bugun ıtıbarıyle yanı dıyete baslayalı 10 gunde 3 kılo vermış bulunmaktayım :))) karataya devam :))
tskler canımmmtebrik ederim canımm
canım bu hıkaye canan hocanın kıtabında varFacebookta bir kişiden alıntı
Babam 1988 yılında Bypass olmuştu. O yıldan sonra uzun sure bir
kolesterol ilacı kullanmaya başlamıştı. Bazı şikâyetleri üzerine 5.kez
anjiyo olacaktı. Anjiyo tarihinden 1 ya da 2 gün önce güvendiğim bir
kişi aracılığıyla Prof. Dr. Canan Karatay ile tanıştım.
Kendisi Dahiliye ve Kardiyoloji doktorası yapmış bir kişiydi. Babamı
ilk muayenesinden sonra anjiyo olmasını engelledi. (hatta anjiyoyu
engellemek ve babamı fikrinden vazgeçirmek için sert bir ifade bile
takınmıştı.) Devamında kan tahlilleri istedi ve sonuçlardan sonra da
ilaçlarında değişikliklere gitti.
Hekim gözüyle ;
Babamı 1988 den beri çok farklı, kalple ilgili televizyonda
seyrettiğim doktorlarda dahil olmak üzere birden fazla hekim muayene
etmişti. Kan tahliliyle ilgili istedikleri, hastalığın seyriyle ilgili
soruların bu kadar detaylandırıldığını ve konsantre olunduğunu
hatırlamıyorum. İçimde kendisine ve kararlılığına karşı saygı oluştu.
Kolesterol ilacını kesip de arkasından sadece tuzsuz fıstık ve
kavrulmamış fındık önermesi, her gün yumurta yiyin demesinden sonra
babamın kahkahası beni hayli germişti.
Arkasından, babam ilaçlara rağmen yüksek seyir izleyen kolesterolünü
kuruyemiş ve yumurta ile düşürürse Canan hanımın büstünü dikeceğini
yüzüne karşı söylemişti.
Babam o günden 20 Nisan 2007 yılına kadar bir daha kolesterol ilacı
kullanmadı.
Kan değerleri, kolesterol seviyesi hiçbir zaman ilaç kullandığı
dönemden daha kotu olmadı.
Vefat sebebi ise mide kanseriydi. Kanser tetikleyen ilaçların içindeki
etkenin kendisi miydi? Yoksa ilaçlardaki boyar madde, koruyucu madde
mi, ilaca kıvamını veren bir başka maddemiydi? (titanyum dioksit,
magnezyum stearate vb. ...) Bilemiyorum.
Bildiğim ise fakültede 1.sınıfta biyokimya dersinde hocamızın söylediğidir.
Vücudumuza aldığımız her kimyasal, ya da etken maddeler, başka
döngüleri de etkilemektedir.
36 bedenlerıde gorcen ınsaallahkızlar selaammmmm
çok bı mutluyum :) 42 beden gömlek aldım kendıme 3 tanehahahaa daha once nadıren 44 genelde 46 beden ancak oluyordu ahahahahaha boyle çatlayana kadar guleceğim var super super Allah razı olsun Canan teyzemızden :)
Evet tartıya takılmıyoruz
Ben o resimde kendimi ince görünce nasıl mutlu oldumsa devamm
Vereceğiz bu kg.ları
Basen ve ustte var kılolarım,gıdıyorlar tartıyı cok takmamak lazım,pantolonum 34 beden kot,yanı normalde 44 bedene tekabul edıyor,54 ten geldım 44 e,hedef 38 e ınmek,keten tohumun ıkı ogunumde de bırer cay kasıgı cıgneyerek tuketıyorum,kabızlık kalmıyor,tavsıye ederım kkıloya cok etkıyor,tabı moral de onemlı onun ıcın haberlerı bıle ınternet gazetesınden takıp edıpyorum,acıtasyon cok cunku,bırde bulursam komedı ızlıyorum,dram fılmlerı ızlememeye gayret edıyorum kırk gun sonra ruyama gırıyorlar,calısma saatlerıne vucut alısıyor,calısmak kılo vermeye yardımcı aslında,ılk besbucuk ay uc ogun tukettım aralarda kuru meyve cevız de tuketıyordum,artık ıkı ogun yetıyor,oglen yemegımı yedıkten sonra yemıyorum artık,ayran sut belkı o kadar,boylelıkle ıkı kez cıkabılıyorum wc ye,bagırsaklar calısıyor ,elımden geldıgı kadar erken uyuyorum ısım yoksa,tokum sasah aksam tokum ve bu muthıs bırsey,tartıyı kım takar,3 ayda bır yenı kıyafet gerekıyor,bıraz sabır ,verırız hep beraber kıloları .Kolay gelsın hepımızeGül resmini gördüm maşallah ya hiç göstermiyorsun,senin sanırım kilo üst bedende dimi?bacakların o kadar incelerki çünkü,maşallah valla kıskandım ne diyim ama nazarımda değmesin sana 41 kere maşallah canımben de karataya devam ediyorum ayda 3-4 kilo arası gidiyor benden de.Ama şu sonbahar geldiğinden beri suyu birazcık azalttım bir de yatış kalkış saatlerim çok değişti sabaha karşı yatıp öğleden sonra uyanıyorum resmen.saat 2 ila 5 arsı uykuda yağ yakımına izin vermiyorum yani.Düzelmem lazım benimde,senden feyz alıyorum valla,çok çok önceleride söylemiştim idolümsün arkadaşım,umarım hep beraber vericez bu kiloları Allahın da yardımıyla.Bu arada yeşil çayı soktum hayatıma eskiden çok içmezdim şimdi en az 1 en çok 3 fincan şeklinde hemen her gün bol limonla içiyorum sanırım bunun da faydasını görürüm.Yeşil çayı çaykurun bergamut aromalı demleme olanından aldım herkese tavsiye ederim sallamadan daha sağlıklı bence,zaten bu diyette temel amacımız sağlık değil mi :))) ben bu hafta 1.400 vermişim ama tabi geçen hafta aldığım 900 gr la birlikte bu kilo çıktı.
Herkese iyi bayramlar tatlıları yemeyin sakın
KESİNLİKLE DEVAM ...TEBRİKLERRkıslar bugun ıtıbarıyle yanı dıyete baslayalı 10 gunde 3 kılo vermış bulunmaktayım :))) karataya devam :))
Afiyet olsun Canım, çok ferah olmuş menülerin sebzeli sebzeli
İraden için de ayrıca tebrikler
TESEKKUR EDERİM. SPOR VE SU ÇOK FARKEDİYORcok ıyı gıdıyorsun canım.menün de sporun da harikaaa
YETERİNCE SU İÇİP AYNEN UYGULUYORMUSUN?kıslar benim başlıyalım 10 gün felan oldu sadece 1 kilo verdim az değilmi sizce
DAHA NE OLSUN BE MASAL :))Rica ederim ne demek.
Buradan link vermek yasak olduğundan özelden mesaj attım umarım faydasını görürsün.
Bu arada kızlar ne kadar sızlansam da kilo veremiyorum diye 3 hafta önce 99 cm olan basenim bugün 95 cm ..
Hatta 94.5 mu 95 mi pek anlayamadım.
kızlar selaammmmm
çok bı mutluyum :) 42 beden gömlek aldım kendıme 3 tanehahahaa daha once nadıren 44 genelde 46 beden ancak oluyordu ahahahahaha boyle çatlayana kadar guleceğim var super super Allah razı olsun Canan teyzemızden :)
Ben tartıyı kafaya takmıycam artık. Giydiklerimle nekadar iyi görünüyorum nekadar rahat ediyoruma odaklanıcam.
Bayrama kadar daha çok kilo vermeyi hedeflemiştim.Hedefimden daha az verince moralim başta bozuldu ama sonra şöyle düşündüm. Bu 7 kiloyuda verememiş olabilirdim belki kilo bile almış olabilirdim ama bedenimden 7 kg fazlalık gitti.Dahada gidecek inşallah.
tatlım sen de verirsin su içmenın cok etkısı oldugunu soylemıştı arkadaslar yanlış hatırlamıyorsam
tesekkur ederım tatlım bıde su 6kusurlerı gorsek ahh ahh
arkadaslar aranızda 5 i 1 yerde cayı kullanan varmı ben bugün aldım ama baska bir topikte
zayıflatmadıgı aksine şişkinlik yaptıgı söyleniyor ne düşünüyorsunuz.
arkadaslar aranızda 5 i 1 yerde cayı kullanan varmı ben bugün aldım ama baska bir topikte
zayıflatmadıgı aksine şişkinlik yaptıgı söyleniyor ne düşünüyorsunuz.
belki çok fazlan olduğunda daha kolay verilmesi doğru olabilir ama yine de bence de az bile olsa gidiyor.
Bu hafta da bozmadan devam edelim.
Sporumuzu yapalım.
Elbet alacağız sonucunu.
Hatta ben bu motivasyonla gideyim leslie teyzemin yanına
ay ben inşaallah yapabilirim.yaRın memlekete gidiyorum.allah sonumu hayretsin...:18::18:vermesemde inşaallah kilo almam oda bana yeter..
ay ben inşaallah yapabilirim.yaRın memlekete gidiyorum.allah sonumu hayretsin...:18::18:vermesemde inşaallah kilo almam oda bana yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?