Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

neyse birdaha olmasında....iyice bozulurum ozaman....
Ben daha öncede diyet yapmıştım...74 ten 56 düşmüştüm..ve her hafta mutlaka 1 kilo verirdimmm.deniyor ya az kiloya az gram,çok kiloya çok gram alakası yok bence.....

Famircim mavili olan eltim,doğumundan 1 sene sonraki hali...
hep zayıftı hala zayıf kendisi..

Masalcım evet üstten çok inceldim özellikle de göğüs alt kısmından

Belki çok fazlan olduğunda daha kolay verilmesi doğru olabilir ama yine de bence de az bile olsa gidiyor.
Bu hafta da bozmadan devam edelim.
Sporumuzu yapalım.
Elbet alacağız sonucunu.

Hatta ben bu motivasyonla gideyim leslie teyzemin yanına

hosgeldın aramıza canoım.tabıkı az verılen donemler hatta kılo bıle alanlar oluyo ama bız onumuze bakıyoruz hep.sımdıkı zaman baslamak ve kararlı olmak ıcın en dogru zaman o yuzden demoralıze olmak yok meyveyıde sabah saatlerıne ve teke dusur bence canım
evet yuruyusun onemı cok fazla
5kilo daha verırsen bayagı bır motıve edıcı olursun ama:)
:)))))))))))

bu haftanın bırıncısı belli oldu.tebriklerrrrrrrrr
tsk lerrr
bravo

Süpersin Papadiya tebrik ederim...:129:
cok tsk canım

evet kızların cogu leslı yapıyo ben kosubandında yuruyorum ama dısarda yurumek gıbısı yok
kıslar benim başlıyalım 10 gün felan oldu sadece 1 kilo verdim az değilmi sizce
olsun devam

kıslar bugun ıtıbarıyle yanı dıyete baslayalı 10 gunde 3 kılo vermış bulunmaktayım :))) karataya devam :))
tebrıklerrr

tebrik ederim canımm
tskler canımmm
canım bu hıkaye canan hocanın kıtabında var
36 bedenlerıde gorcen ınsaallah
Evet tartıya takılmıyoruz
Ben o resimde kendimi ince görünce nasıl mutlu oldumsa devamm
Vereceğiz bu kg.ları

ceylın avatarındakıde seın gobegınmı kız o resımden sonra olmıycak bısey degıl sen olabılın yanııııı

Basen ve ustte var kılolarım,gıdıyorlar tartıyı cok takmamak lazım,pantolonum 34 beden kot,yanı normalde 44 bedene tekabul edıyor,54 ten geldım 44 e,hedef 38 e ınmek,keten tohumun ıkı ogunumde de bırer cay kasıgı cıgneyerek tuketıyorum,kabızlık kalmıyor,tavsıye ederım kkıloya cok etkıyor,tabı moral de onemlı onun ıcın haberlerı bıle ınternet gazetesınden takıp edıpyorum,acıtasyon cok cunku,bırde bulursam komedı ızlıyorum,dram fılmlerı ızlememeye gayret edıyorum kırk gun sonra ruyama gırıyorlar,calısma saatlerıne vucut alısıyor,calısmak kılo vermeye yardımcı aslında,ılk besbucuk ay uc ogun tukettım aralarda kuru meyve cevız de tuketıyordum,artık ıkı ogun yetıyor,oglen yemegımı yedıkten sonra yemıyorum artık,ayran sut belkı o kadar,boylelıkle ıkı kez cıkabılıyorum wc ye,bagırsaklar calısıyor ,elımden geldıgı kadar erken uyuyorum ısım yoksa,tokum sasah aksam tokum ve bu muthıs bırsey,tartıyı kım takar,3 ayda bır yenı kıyafet gerekıyor,bıraz sabır ,verırız hep beraber kıloları .Kolay gelsın hepımıze

amaaaaaa ben bır dılım bıle yememmeyı dusunuyorum bol tereyaglı bol fındık fıstık cevızlı olmasıda onemlı degıl ne yalan soylıyım pıserken evı mıs gıbı bır koku sardı :18::18:

arkadaslar aranızda 5 i 1 yerde cayı kullanan varmı ben bugün aldım ama baska bir topikte
zayıflatmadıgı aksine şişkinlik yaptıgı söyleniyor ne düşünüyorsunuz.

kıslar bugun ıtıbarıyle yanı dıyete baslayalı 10 gunde 3 kılo vermış bulunmaktayım :))) karataya devam :))
KESİNLİKLE DEVAM ...TEBRİKLERR

Afiyet olsun Canım, çok ferah olmuş menülerin sebzeli sebzeli

İraden için de ayrıca tebrikler

sAĞOLASIN EKSİK OLMA. dESTEĞİNİZ BÜYÜK

cok ıyı gıdıyorsun canım.menün de sporun da harikaaa
TESEKKUR EDERİM. SPOR VE SU ÇOK FARKEDİYOR

kıslar benim başlıyalım 10 gün felan oldu sadece 1 kilo verdim az değilmi sizce
YETERİNCE SU İÇİP AYNEN UYGULUYORMUSUN?

DAHA NE OLSUN BE MASAL :))

36 LARINI DA ALICAZ İNŞ.

HEMDE NASIL GİDECEK VARYA KENDİMİZLE GURUR ÜSTÜNE GURUR DUYUCAZ.

tatlım sen de verirsin su içmenın cok etkısı oldugunu soylemıştı arkadaslar yanlış hatırlamıyorsam

BEN DEDİM YİNE DİYORUM

tesekkur ederım tatlım bıde su 6kusurlerı gorsek ahh ahh

ELBETTE GÖRECEĞİZ NE SANDIN. YETERKİ SABIRLI OLALIM

arkadaslar aranızda 5 i 1 yerde cayı kullanan varmı ben bugün aldım ama baska bir topikte
zayıflatmadıgı aksine şişkinlik yaptıgı söyleniyor ne düşünüyorsunuz.

BEN KULLANIYORUM . ŞİŞKİNLİKTE YAPMIYOR. GÜNDE 2 FİNCAN TAVSİYE EDERİM.

*****İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ...EVDEKİ NETİMİ KAPATTIRDIM GEÇEN GÜN.5 GÜN BOYUNCA YOKUM. UMARIM HERKES KAÇAMAK YAPMADAN KİLO ALMADAN ATLATIR BAYRAMI. hEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLARIM KIZLAR. kURBAN KESECEKLERİN DE ALLAH KURBANLARINI KABUL ETSİN.İYİ BAKIN KENDİNİZEEEEEE*****

KAÇAMAK YAPMAYINNNNNNNNNNNNNN
SU İÇİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
KAHVALTIYI ATLAMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar sabah kahvaltıda omlet yedim ekmek yememeye karar vermistim minicik ısırdım dayanamayıp yanına tel peynir cok az yeşil çayla bu kadar..
öğlende de tavuk ızgara yedim yanında zeytinyağlı salata ekmek falan yok domatesi biberi vardı tabakta o kadar
akşam yemeğinde de lahana çorbası ve domates salatası yiyeceğim
1 bardak daha yesilcay icip 3 litre suyumu bitirmeyi düsünüyorum

ay ben inşaallah yapabilirim.yaRın memlekete gidiyorum.allah sonumu hayretsin...:18::18:vermesemde inşaallah kilo almam oda bana yeter..

Son düzenleme:
ay ben inşaallah yapabilirim.yaRın memlekete gidiyorum.allah sonumu hayretsin...:18::18:vermesemde inşaallah kilo almam oda bana yeter..

ramazan bitimi 59,5 tum..
bayramı kayınvalidemde geçirmiştim 10 gün sonunda eve bir geldim ki kilom 61,5 olmuştu
ve yeni alınan hemen gider derlen ama benimki hala duruyor,bir türlü 59u görmedim..
çok dikakt edin çokkkkk,en kötüsü emeklerin boşa gittiğini görmek

Son düzenleme:

yolun acık olsun canım gule gule gıt gel ınsallah.evet bende oyle dusunuyorum bayram surecı farklı bır surec bız ıkram sever bır mılletız kılo vermek bır yana almadan atlatmak en buyuk basarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…