KESİNLİKLE DEVAM ...TEBRİKLERR
sAĞOLASIN EKSİK OLMA. dESTEĞİNİZ BÜYÜK
TESEKKUR EDERİM. SPOR VE SU ÇOK FARKEDİYOR
YETERİNCE SU İÇİP AYNEN UYGULUYORMUSUN?
DAHA NE OLSUN BE MASAL :))
36 LARINI DA ALICAZ İNŞ.
HEMDE NASIL GİDECEK VARYA KENDİMİZLE GURUR ÜSTÜNE GURUR DUYUCAZ.
BEN DEDİM YİNE DİYORUM
ELBETTE GÖRECEĞİZ NE SANDIN. YETERKİ SABIRLI OLALIM
BEN KULLANIYORUM . ŞİŞKİNLİKTE YAPMIYOR. GÜNDE 2 FİNCAN TAVSİYE EDERİM.
tıkırın gebelık cızelgesı...hamıleysen hıc bır bıtkı cayı kullanmaman lazm....
ay çok üzülürüm kilo alısamramazan bitimi 59,5 tum..
Bayramı kayınvalidemde geçirmiştim 10 gün sonunda eve bir geldim ki kilom 61,5 olmuştu
Ve yeni alınan hemen gider derlen ama benimki hala duruyor,bir türlü 59u görmedim..
çok dikakt edin çokkkkk,en kötüsü emeklerin boşa gittiğini görmek
yolun acık olsun canım gule gule gıt gel ınsallah.evet bende oyle dusunuyorum bayram surecı farklı bır surec bız ıkram sever bır mılletız kılo vermek bır yana almadan atlatmak en buyuk basarı
yolculuğa çıkacakların sağsalim gidecekleri yere varmalarını temenni ederim
bayramınız mübarek olsun inş.kilo almadan geri gelebilirsiniz
bayram süresince çoğumuz giremeeyiz galiba....
herkesin bayramını kutluyorum şimdidennnnn
arkadaslar aranızda 5 i 1 yerde cayı kullanan varmı ben bugün aldım ama baska bir topikte
zayıflatmadıgı aksine şişkinlik yaptıgı söyleniyor ne düşünüyorsunuz.
ay ben inşaallah yapabilirim.yaRın memlekete gidiyorum.allah sonumu hayretsin...:18::18:vermesemde inşaallah kilo almam oda bana yeter..
Teemızlık,bulasık fAlan ,kaldır ındır cok evde,ben de ayrıntıcıyım,yapacak bırsey bulurum muhakkak,artı vucudum cocuklutan alısmıs,bana hanımlık yaramıyor,formatım tıpkkı gundelıkcıler gıbıgül63 hergun yazdıgın ıcın dıkkatımı çekıyor,merakımı mazur gor ama,hergun 3-4 saat ev işi ne yapıyorsun,çok mu kalabalık ev ,yoksa çok mu tıtızsın,sizin ev bal dök yala modundadır her zaman
Teemızlık,bulasık fAlan ,kaldır ındır cok evde,ben de ayrıntıcıyım,yapacak bırsey bulurum muhakkak,artı vucudum cocuklutan alısmıs,bana hanımlık yaramıyor,formatım tıpkkı gundelıkcıler gıbı,baska turlu erıtemem ben,spor yetmez bana
Teemızlık,bulasık fAlan ,kaldır ındır cok evde,ben de ayrıntıcıyım,yapacak bırsey bulurum muhakkak,artı vucudum cocuklutan alısmıs,bana hanımlık yaramıyor,formatım tıpkkı gundelıkcıler gıbı,baska turlu erıtemem ben,spor yetmez bana
ceylıncım cok guzel vermıssın tebrıkler
Boyle gulec kaynana dostlar basınahanımağalık yapamam dıyosun yaniiii
ben de tam tersı,tembel bır boga burcuyum,ben soylesem bırılerı yapsa,hatta o kadar da yormasa da kendılıgınden yapsa ev işlerını süper olur
ev işi çok nankor zaten yaa,yap yap bıtmıyor,ve süreklı yenı bıseyler cıkıyor
ayrıntıcı ve titiz oldugun diyeti eksiksiz yapmandan belli zaten
senın gıbı bırı her eve lazım valla,oğlum az buyuk olsa ona alırdım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?