Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

klasık karatay kahvaltıdan sonra ıkıncı ogun
17de
4kasık pırasa(anca bıttı)
3kasık taze fasulye
4yayrak marul
2dal maydanoz
yarım kuru sogan
2cevız
2kayısı
turk kahvesı

Yolculuğa çıkacakların sağsalim gidecekleri yere varmalarını temenni ederim
Bayramınız mübarek olsun inş.kilo almadan geri gelebilirsiniz

tıkırın gebelık cızelgesı...hamıleysen hıc bır bıtkı cayı kullanmaman lazm....

yok arkadasım hamile deyilim 17 ay oldu dogum yapalı hala kilolarım gitmedi .. aslında dogum sonrası cok fazla kilom yoktu
mastit oldum süt olsun diyede ne bulursan yedim içtim sonuc bu :)))

ay çok üzülürüm kilo alısam 1 hafta kalacağız.ama malum misafir umduğunu değil,bulduğunu yer..ben elimden geleni yapacağım...
Hayırlı bayramlar olsun....
yolun acık olsun canım gule gule gıt gel ınsallah.evet bende oyle dusunuyorum bayram surecı farklı bır surec bız ıkram sever bır mılletız kılo vermek bır yana almadan atlatmak en buyuk basarı

çok sağol canım......evet almadan atlatırsam süper olacak..ordada sık sık tartılırım artık....
Hayırlı bayramlar olsun....

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,2yumurta(kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,1 cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne),bırkac bıber,bırkac cerı domates,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),3 kuru ıncır,bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corek otu.

Eklentiler

• $a20%20kahvalt%C4%B1m.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 39
bayram süresince çoğumuz giremeeyiz galiba....
herkesin bayramını kutluyorum şimdidennnnn

Kızlar 4 mil yürüdüm geldim Leslie ile.
Son mili sevmiyorum hiç aslında yorgunluk da yok ama ..

Neler yedim bugün ?
Artık ben de yavaş yavaş öğünlerime ekmek koyacağım.
Ekmeği çok aradığımdan değil sırf yumurtadan çok sıkıldığımdan.
Yaklaştım da zaten istediğim kiloya daha yavaş gidebilir artık.
Sabah sucuklu kaşarlı tost yaptım kepekli ekmek ile.
Akşam da köfte ve keten tohumlu yoğurt.
2 tane de truf.
4 Mil de yürüdüm leslie ile.
İyiyim şimdilik..

arkadaslar aranızda 5 i 1 yerde cayı kullanan varmı ben bugün aldım ama baska bir topikte
zayıflatmadıgı aksine şişkinlik yaptıgı söyleniyor ne düşünüyorsunuz.

eğer içinde sinemaki varsa kesinlikle kullanma derim.
Arada bir olabilir ama düzenli kullanımı bağırsak şişkinliğine neden olur.

ay ben inşaallah yapabilirim.yaRın memlekete gidiyorum.allah sonumu hayretsin...:18::18:vermesemde inşaallah kilo almam oda bana yeter..

Bazı dönemlerde sadece kilo korumak bile yeterli oluyor.
Bu da o dönemlerden işte.
O yüzden ölçülü ye ve sakın alma kilo ikizcim..

Iyı Bayramlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle):1tabak patlıcanlı az etlı sebze yemegı,1bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corek otu.,3yesıl bıber,bır kuru ıncır,bıraz sıyah cekırdEklı kuru uzum(antıoksıdan),2cevız ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3 fıncan Turk kahvesı

Spor: 4 saat ev ısı yaptım,20dakıka yurudum, (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a20ogleyemeg%C4%B1m.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 52
gül63 hergun yazdıgın ıcın dıkkatımı çekıyor,merakımı mazur gor ama,hergun 3-4 saat ev işi ne yapıyorsun,çok mu kalabalık ev ,yoksa çok mu tıtızsın,sizin ev bal dök yala modundadır her zaman

Teemızlık,bulasık fAlan ,kaldır ındır cok evde,ben de ayrıntıcıyım,yapacak bırsey bulurum muhakkak,artı vucudum cocuklutan alısmıs,bana hanımlık yaramıyor,formatım tıpkkı gundelıkcıler gıbı ,baska turlu erıtemem ben,spor yetmez bana

hanımağalık yapamam dıyosun yaniiii

ben de tam tersı,tembel bır boga burcuyum,ben soylesem bırılerı yapsa,hatta o kadar da yormasa da kendılıgınden yapsa ev işlerını süper olur

ev işi çok nankor zaten yaa,yap yap bıtmıyor,ve süreklı yenı bıseyler cıkıyor

ayrıntıcı ve titiz oldugun diyeti eksiksiz yapmandan belli zaten

senın gıbı bırı her eve lazım valla,oğlum az buyuk olsa ona alırdım seni

Maşallah.
Ben de temizliktir yemektir yaparken acayip rahatlıyorum.
Kendimi çok iyi hissediyorum.
Stres attırıcım resmen.

Boyle gulec kaynana dostlar basına

Bildirim: 04.11.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: 86.600
Bu hafta: 86.400
Fark:200
Toplam fark:3kg
Beden:46
Spor: var
Boy:148
Hedef:70

iyi akşamlar kızlarr
bugün karışık duygular içerisindeyim. eve gidemiyorum tatili bağlamadıkları için, dönüş bileti bulamadım
nişanlım da seni yalnız bırakmam deyip o geliyor yanıma çoktandır görüşmüyoruz çok iyi olacak bizim için ama ne bilim bugün herkeste bir gitme telaşı vardıı mahsunlaştımm ben dee:43
neyse yarın ben de ilçeden ile doğru bir yolculuk yapacağım.polisevinde geçireceğiz tatilimizi. bayram tatili boyunca yokum kızlarr, şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorumm. bu arada inşallah diyetimiz sekteye uğramaz. kilo almadan döneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…