günaydınnnn...
kahvatıda tereyaqda pişmiş peynirli yumruta , 1 zeytin , 4 gün kurusu , bir avuç fıstık yedim.. ve ben artık yumurta yemekten sıkıldım
doymam belki diye muz yemedim ama keşke muzu tercih etseydim iyice bıktım bugün yumurtadan çünkü..
yaa o beynimi kandırmaca çaktırmao hedefi bir tutturayım,biraz daha vereceğim galiba zayıflamak hoşuma gidiyor
GÜNAYDIN
MUTLUYUM BUGÜN 111 -108 -3 KG
ŞÜKÜRLER OLSUN
dünkü akşam 2 ad karnıyarım 1 yumurtalı menemen+1 kase yoğurt(kocaya sinirlendiğim için yarım litre dondurma+cevizli sucuk)
bu abardı kaçamaklar şükür ki sabah tartıya yansımadı.onun için sabah kahvaltımı hafif tutum bugün.
kalvaltı 3 ad kayısı+1 avuç ceviz+2,5 su bardağı süt(7:30)
öğlen yemekte kahvaltı varmış bana uygun ama ben yumurtalarımı evde haşayııp getirdim.
12 günde 3 kilo göndrmiş oldum. gayet iyi galiba.geriye kalan 18 gündede 3 giderse 1 ayda 6 kilo veririm gibi geliyor bakalım.ama spor hala yapamıyorum.
benim kocam da kızım da hasta olunca çok zahmetli olurlar o nedenle onlar hasta olacağını ben olayım diyorum onları çekmek daha zor vallahiteşekkür ederim canım ,bugünde işe gitmedi kocacım...olurlar iyileşse biran önce evde çocuklar ikiyken üç oldu..
teşekkür ederim canım şuan aynı kilodayız.bende sabırsızlıkla 2 li rakamlara düşeceğim günleri bekliyorum.kabızlık sorunumu form kayısı çayıyla ve sabahları taze kayısı yiyerek çözdüm şükür.ama bacağımdaki ödemler tam anlamoyla gitmedi kafama takılıyor.cuma gününe randevu aldım doktora gideceğim.kan tahlili yaptırcam şeker kollestrol hormon vs.bi baktırayım bakalım.
evet kocaya sinirlenince gözüm bişey görmedi ve yarım kilo dondurmayı afiyetle yedim.ne yalan söyleyeyim pişman değim
dünkü kaçamağı bugün telafi edeceğim kahvaltımı hafif tuttum o yüzden.akşama bide gün var bakalım neyapacağım inş.bana uyan bi yiyecek çıkar.sen de süpersin 11 kilo dile kolay baya fark etmiştir sende.
Eki Görüntüle 720461 Eşcazımla bugün kahvaltıyı sahilde yaptık, deniz manzarası, yeşillik, temiz hava, güneş, oksijen oohh mis mis :))
kahvaltıda ve bazı yemeklerin içinde denediğim bazı çeşitleri sizlerle topluca paylaşmak istedimden
1. kıymalı yumurta
2. mantarlı yumurta
3. soğanlı yumurta (henüz denemedim ama iyi olacağından eminim)
4. peynir, maydanoz, dereotuyla omlet (üzerine susam olabilir)
5. kaşar, çeçil vs sünen bi peynirle omlet(susam olabilir)
6. sucuklu veya pastırmalı yumurta
7. menemen (sünen bi peynir eklenebilir)
8. 2 yumurta 1 kabak ve yeşilliklerle fırında mücver(1 porsiyona 2 yumurta olacak şekilde malzeme koyuluyor)
9. yumurtalı ıspanak veya fasülye kavurma
10. yumurta salatası
11. fasülye piyazı
aklıma yeni bişey geldikçe yazarım afiyet olsun
oohhhhh afiyet olsun canım yarasın fotoğraf paylaşman ne güzel sanki biz de oradaymışız gibi oldu
Teşekkür ederim canım afiyetle yedik valla:) Süperdi.. Hep birlikte belki birgün karaya kahvaltısı yaparız inşallah:)) Bir Karatay Buluşması süper olurdu:)) Ya nasip.
öğlen lavaşsız marulla çiğ köfteyedim 10 tane falan ayranla...bu beni şişirirse pazartesiye kadar inermiyim acaba :44::44:
4 yada 5 tane çiğ köfte lavaşsızz bol marul ve ayranla yediğimde herfeserinde en az + 400 gr çıkmışlığım var
merhabalar...oğullarım bronşit oldu yazamadım mönülerimi
nasılsınız sizler
ne yediğimide unuttum :)
teşk. ederim nebul hava uyguluoyıuzçok qeçmiş olsunn ...ben en küçük olqumda ara ara oluyo ilaç iğne tesir etmedi balla zencefille geçiriyoruz ancak..
acil şifalar inş.
öğlen lavaşsız marulla çiğ köfteyedim 10 tane falan ayranla...bu beni şişirirse pazartesiye kadar inermiyim acaba :44::44:
4 yada 5 tane çiğ köfte lavaşsızz bol marul ve ayranla yediğimde herfeserinde en az + 400 gr çıkmışlığım var
nee diyosunnnn:18:
henüz şişmemişim karnım tok ve 1 litreden fazla su içtim sbah 108 dim şimdi 108.4 olmuşum..ne zaman şişerim kiii:44:
merhabalar...oğullarım bronşit oldu yazamadım mönülerimi
nasılsınız sizler
ne yediğimide unuttum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?