Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

senin atıştırmalığını sevsinler
aferin kız sana zapzayıf olmana rağmen bizden daha gayretlisin

sabah:karatay kahvaltısı
öğle:1 dilim kepekli ekmek ve 3 adet minik ekler(cıss )
akşam:1 kase yoğurt (öğlenin acısını çıkartmak lazım)

akşamına telafi etmişsin ama öğlen için bunları göndermek boynumun borcu kusura bakma

survivor başlamadan menümü de yazayım
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 avuç yerfıstığı

öğle
10 tane z.yağlı bulgurlu sarma (içini çok az koymuştum en fazla 2 yk bulgur vardır)
1 kase k tohumlu susamlı cacık
5-6 tane badem

5 mil leslie+ 20 dk pilates kalça-bacak

akşam
balık
turşu
2 kase çorba (2 lt etsuyuna 1 avuç k mercimek 1 avuç kabuklu bulgur bolca domates soğan biberle hazırladım
sadece sebze gibiydi sulu sulu)

suyum 4 lt olmuştur

kızlar herkese iyi akşamlar
topikte kimsecikler yok nerelere gittiniz allah aşkına
sabah 11.00
da gündeydim kahvaltıda
2 dilim pynir
1 küçük dilim patates
domates közlenmiş kırmızı biber
yarım dilim börek çay kaç bardak içtim bilmiyorum

akşam saat 17 00 da
5-6 çatal kısır 3 çatal tavuk sote,
yarım lahmacun ayran
salata bol bol bugünlük bu kadar
suyu az içtim sporda yarına artık öpüldünüzzzzzz

kızlarr an itibari ile ilk kaçamaqımı ( devasal bir kaçamak yanlız )yapmış bulunmaktayım
bugün akşam üstü tartıda 107.6 gördüm bu kadar hız benide tedirgin ediyor aslında.17.gün
veriilen 11.4 kilo çok dedim veeeeee...
çeyrek karpuzu yedim
peşinede 5 tane (ama küçük )fırında köfte ve yoqurt yedim.öyle şiştim öyle şiştimm kii ...
hepsini çıkarmak isityorum gerii..
şimdi beni Leslie mi kurtarır Jilian mı kurtarır bilemedim :44:
bunu kendime vermiş olduqum bir ödül oalrak görüpte teselli mi etsem yoksa kendimi

Arkadaşlar bugün çok rahatsız olduğum için pek yeme düzenim yok.

Sabah 12 gibi karışık omlet yedim, çay içtim, canım başka bir şey istemediği için çok az da yağsız tost yemek durumunda kaldım midem kötüydü, canım başka bir şey istemiyordu.

Akşam 18 gibi bir büyük kase mercimek çorbası içtim.

Suyumu ölçemedim, spor da yapamadım.

Herkese mutlu ve SAĞLIKLI bir hafta sonu diliyorum.

Tebessümcüm karataya uyuyorsan kendini aç bırakmıyorsan verdiğin kg normal. Demek daha yapışmamış kgları veriyorsun demektir. Ayrıca karpuz şişlik yapmıştır sende geri çıkarmana gerek yok yani:)Leslie ile 3 mile kurtarır seni inşallah.

Geçmiş olsun canım. Benim de midem de hafif ağrılar oluyor normalde yaşamadığım şeylerdi. Diyete başladığımdan beri ara ara özellikler gece yatarken ağrıyor. Normal mi sizce?? Çok şükür sağlıklı beslendiğimizi düşünüyorum. Bence bu ters reaksiyonların sebebi vücudumuzun böyle sağlıklı beslenmeye alışık olmaması inşallah alışacak vücutta böyle sağlıklı mamalara

iştee bana bu lazım yaaaa....leslie5 yapsamda bi dilim daha yesem şaka :))
evet aynen dediğin gibi yapıyorum asla aç kalmıyorum spor yapıyorum ve tamamen karataya uyuyorum.
herşey normala yani ..
doqumdan önce 113 kq dım..diyetle 108e inmiştim sonra hamile kalmıştım..yani buraya kadarı son 18 ayda aldıqım kiloydu.
bundan sonrasının hızı daha önemli benim için.

Sabah: karatay kahvaltısı

Öğlen:1 kase bulgurlu sebze çorbası
Fındık badem

Akşam:tavuk,1 kase yoğurt

Ben de gece mide ağrısıyla uyandım da şaşırdım !! Hiç olmazdı. Neyse ki dayanamayacağım bir ağrı değildi,uzun sürmedi,inşallah sende de tekrar etmez.bu düzene alışmışken bozmak istemem doğrusu:))

Teşekkürler canım. Benimki diyetten değil sanırım malum günlerdir söylüyorum reglim 8 gün kadar gecikti, yeme düzenim, sinir düzenim, sağlık düzenim, kilo düzenim alt üst oldu maalesef. Vücudumun her yer şiş ve ağrıyor bu ağrılar migrenle de birleşince mide bulantısı da yapıyor. İnşallah geçecek... :)

Umarım hiçbirimizde tekrar etmez :)

mideağrısı için soğuk süt çok iyidir tavsiye ederim

keyifle survivorı izleyecektim maç yayınlamaya başladılarfutbolla alakam olmamasına karşın yabancı maç görüntüler güzel olur diye izleyeyim dedim yahu adamlar ne kadar hızlı koşuyor öyle ne topu takip edebildim ne adamları vazgeçtim izlemekten yoruldum yahu

Son düzenleme:
İnşallah tekrar olmaz. Gerçi bende arada oluyor. Ayrıca afedersiniz benim kabızlık yok çok şükür. Bazen günde 2 defa oluyor aslında bazen değil çoğu zaman. Şuan midem bomboş gibi duruyor. Bundan da olabilir... Herhangi bir bitki çayıda içmiyorum yada başka bir şey. Birde şunu farkettim genelde salatalarda limon kullandığım günlerde bu ağrı oluyor bu da sebebi olabilir. Neyse çenem düştü :)aslıdna dediğiniz gibi bende de çok ağır değil ağrı. Allah beterinden saklasın Halimize şükür:)
mideağrısı için soğuk süt çok iyidir tavsiye ederim

Yarın süt günüm o zaman içeyim inşallah. Teşekkür ederim canım.

sabah: Sahilde karatay kahvaltısı :)
akşam: 1 porsiyon taze fasulye, salata ve yoğurt. bir avuç badem ve çay.
su: 1 litre bile olmadı
spor: buraya gelmeden önce Lelise teyzeyle 3 mile başladık. ilk mile zor bitirdim ve bıraktım:) Bugün çok fena halsizlik vardı. Neden bilmiyorum. Pazartesi inşallah eksileri görürüz.

slm 15 günde iki kez yedim bulgur ancak oda dediğiniz gibi 4 kaşıktır artık onuda yemiyorum bugünki yediklerimi yazayım size ama direncim kırılmak üzere çokmu kiloluyum hayır sanırım obez değilim fazla kiloluyum uzun yıllardır olmadıgım kilodayım aslında en iyi zamanlarım KAHVALTI 2 yumurta kayısı kıvamda peynir kibrit kutusu kadar 3 kayısı birçay kaşığı ebadında kaymak bir avuç ceviz .5 _6 zeytin domates salatalık çay şekersiz kahvaltı 11 30 civarı idi AKŞAM: evden acil çıkmam gerkekti bir buyuk kase cacık az miktarda zeytin yağı ekledim bir cay bardagı kuru yemiş saat 17 30 civarı idi sonrası sadece su ve çay busaate kadar bişey yemedim biraz acıktım ancak yemeyeceğim belki zorlanırsam süt çünki gece geç yatacağım ders çalışacağım bendeki sorun ne inanın çözemiyorum bu neyin direnci anlamıyorumki
bende başarmak istiyorum yarında kilo almış olarak kalkarsam çok üzüleceğim başta nasıl verdim ve aynı şeyleri yaparak bu kiloları neden aldım ki ben inanın tatlı krizi yaşamıyorum açlık nöbetlerimde yok 70 kg başladım 67 700 oldum sonra hoop geri 70 şekeri yıllardır tüketmem ama meyvede yemiyorum artık neyi yanlış yapıyorum tşk ederim ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…