Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba canım... Herkesin paylaşımlarını okuyorum ama kendim paylaşımda bulunmak istemiyorum çünkü 8 mayıstan beri kaçamaklar yapıyorum seninle paylaşmak istememin sebebi ise 50 gün oldu adetim gecikeli ve hormmnumu düşürmek için kullandığım ilaç berbat ötesi hayatım altüst durumda iş hayatım stresli eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum çünkü biraz fazla gerginlik çıkarınca daha da bir çıkmaza giriyor her şey ağlama krizlerimi o gelmeden geçirmeye çalışıyorum 2.5 yaşında bir oğlum var ve düşün artık halimi
ve sonra vücudumun nasıl şiştiğini yeme krizlerimi falan
oysa zayıflamayı o kadar istiyorum ki birinde durduruyorum kendimi 2.sinde hayır şuursuzca saldırıyorum her şeye 83 kildan 64e kadar indim ama bugün tartıda 67 yi gördüm bütün çabam boşa gidiyo oysa 1ay önce 15gün karatay yaparak spor yaparak vermiştim bu 3 kiloyu
şimdi bunları sana niye yazdığımı soracak olursan adetinin geciktiğini yazmışsın arkadaşım belki beni biraz anlarsın ve beni anlayacak birilerine ihtiyacım var

Bu kahvaltimin ardindan azicik erik ve kiraz yedim
4te baleye gittim 9a kadar surdu
Saat 10a geliyodu cok acikmistim begendili izgara kofte yedim 4 tane falan bi de sutlu nescafe ictimm

Canım merhaba. Ben de merak etmiştim seni uzun süredir göremiyorum; Sanırım doktor kontrolünde kullanıyorsun ilacını normalmiymiş ki o kadar gecikmesi?

Çok üzüldüm çünkü gerçekten anlıyorum seni; ben de resmen hareketlerim üzerindeki kontrolü kaybediyorum, sanki kendimi dışardan izliyor gibiyim! ben de ufak tefek kaçamaklar yapıyorum ama yemenin kendimizi daha iyi hissettirmeyeceğini aklımızda tutmamız gerekiyor sanırım atak anlarında. Etrafımızdaki eşimiz de olsa, annemiz de oğul ya da kardeş farketmez, kimseye böyle bir şeyin ceremesini uzun süre çektirmemeliyiz zaten. Ki onları geçtim kendimize hiç yaşatmamalıyız bu sıkıntıyı aslında ama elde de değil onu da biliyorum.

Yani gerçekten yaşamayanın anlamayacağı bir ruh hali ve ben 2-3 ayda bir bunu yaşıyorum. Gerçekçi bakarsak değişken ruh halimizi değiştiremeyiz hemen belki ama şu saçma sapan yeme durumundan kurtulabiliriz, en azından bu elimizde. Bak o kadar çabalayıp o kadar kilo vermişsin; eninde sonunda regl olacaksın sıkıntılar geçecek ama aldığın kilolar kalacak!... Canının istediklerini en azından sabah ya da öğünlerde yemeye çalış mesela. En az 4-5 saat bir şey yememe ve akşam 8'den sonra bir şey yememe kuralına uy, en azından bu kadarını yapabilirsin inanıyorum :)

Gel sen yeniden öğünlerini paylaş, ben bir iki saatte bir buraya girip bakarım gözüm de üzerinde sen de beni kontrol et kendimizi bi toparlayalım beraberce :) kaçamak yapsan da yaz, biz çanta atarız, sen buraya yazacağım diye çok yiyemezsin falan derken eski dengeyi buluruz :)

Son düzenleme:

menün güzel,karataya uygun,kilona artı olarak yansıyacak bişey göremedim:44:

yani bu menüde de sorun yok bence,akşam öğünlerinde proteini arttırırsan (eğer et yiyorsan) daha hızlı vermeni etkileyecektir,birde yaşadığın yer çok m sıcak?bazen biliyorsun ki biz sıcaktan da şişerizbir hafta daha kilo veremezsen,tahlil yaptır istersen,gece çalışıyorum demişsin,sağlıkçı mısın?üzülmekte haklısın çünkü ilk haftalar en çok eksilmelerin yaşandığı dönemler,ama sen hemen umutsuzluğa kapılma,vücut enteresan bir mekanizma stres yaşadığında bile kendini korumaya alıyor,belki böyle üzüldüğün,stres yaptığın dönemde misin?tabii hiç biri olmayabilir,belki d vit.eksikliğin vardır,mg,eksikliği de kilo verme hızını etkiliyormuş,ne bileyim aklıma gelenler bunlar:44:

haa birde,doğum kontrol hapı ya da başka bir ilaç kullanıyor musun?

günaydınnn....
dün akşamki çeyrek karpuzun acısını leslie ablayla 3mil yaparak çıkardık..
neyseki kilomu etkilememiş bu sabah 107,6 ile uyandım.
trtıya çıkmaya gerçekten çok korkmuştum yanlız 109 ları görürüm diye düşünüyordum.
:18: :18: :18:

güzelller günaydın yine herkes kayıplarda nerelerdesiniz pazar kahvaltıları yapılıyor sanırım
ben bugün yine erken kalktım kahvaltımı yaptım eşim çalışıyor evde tıkılıyız anlıcanız artık haftaya acısını denizde çıkartırım
inşallah bir aksilik olmazsa.
hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum hemencecik iyi olun kızlar dikkat edin kendinize
benim oğluşumda düzelmeye başladı ama sesi hala kötü bu bronşit hastalığının b'sini duymak istemiyorum artık
kaç senedir çekiyoruz bu hastalıktan en ufak burun akıntısı hastanelik ediyor bu defa evde atlattık çok şükür.
sabah 9.00 da 3 tane ceviz
sahanda tereyağlı sucuklu yumurta
peynir
8 zeytin
domates salatalık
közlenmiş kırmızı biber
2 lokma ekmek yedim
bol bol da çay içtim
akşamı tekrar yazarım ne yiyeceğim belli değil henüz
sporda var bugün yapıcam artık ne yapayım
yarın tartı günü ama çok geç yayınlanacak çatlarım ben o saata kadar
neyse beklicez artık öpüldünüz tontişlerrrr

günaydın canım...
sevindim yavrunun iyi olmasına..Allah korusun bir daha inş.
sucuk serbest mi yoksa kaçamak mı yaptın :44:
zira ben çok severimde sucuqu ama yasak diye biliyorum.

günaydın canım...
sevindim yavrunun iyi olmasına..Allah korusun bir daha inş.
sucuk serbest mi yoksa kaçamak mı yaptın :44:
zira ben çok severimde sucuqu ama yasak diye biliyorum.

Evet sucuk yasak islenmis gida oldugu icin ama protein netice de arada yense cok da buyuk kacamak degil bi tatli kadar bence :)

Bu sabahki kahvaltim 10.30 gibi yaptim 2 haslanmis yumurta,peynir,3 zeytin, domates, 1 cay bardagi ceviz ve kuru uzum(karisikti) yedi otlu cay ictim bi de. Bugun gene uzun bi gun olucak benim icin ama iki ogun yemeye kararliyim artik :)

canımcım öncelikle şu yılgınlıktan vazgeç direncin falan kırılamaz yoksa hepimiz tepene bineriz ona göre
gördüğüm kadarıyla 2 öğün yapıyorsun bir süre 3 öğün yapmayı dene metabolizmanın biraz canlanmaya ihtiyacı olabilir bir hafta kadar kuruyemişi azaltıp protein ve sebze ağırlıklı git özellikle salata gibi sebzeyi çiğden yiyebileceğin menüler oluştur çünkü çiğ yenen yiyecekleri vücut yakabilmek için sebzenin kalorisinden daha çok kalori harcıyor aletli spor yapıyorsan kas kütlen de artmış olabilir o da +2 olarak yansıyordur
tahliller vs gibi şeyleri seam çok güzel yazmış sen sık sık buraya takıl konuşalım ben de çok yavaş kilo veriyorum burada olmasam inancımı kaybederdim ama hiç kilo vermediğim hafta bile umudumu yitirmedim sen de yitirme inatla devam et hepimiz illet kilolardan elbirliğiyle kurtulacağız buna inan:13:

senin burayı takip ettiğini görüyordum niye yazmıyor diyordum
canımcım kaçamak hepimiz yapıyoruz yaptığımız şeyin kaçamak olduğunu bilmek bile önemli otokontrolü sağlar kullandığın ilacın yanetkileri bu kadar ağırsa doktorundan değiştirmesini isteyebilirsin bu seni resmen depresyona sokmuş adet gecikmesi berbat bişeydir ama çözülemeyecek bi sorun değil canını sıkma herşeyin düzeleceğini bil

elifxxx de sana çok güzel şeyler söylemiş söylenen herşeyi ciddiye al menülerini hergün paylaş burada herkesin bir başkasının desteğine ihtiyacı var unutma:13:

felluuuuzz seni gördüm günaydın
ercanbu seni de gördün sana da günaydın

Son düzenleme:
Selamm arkadaşlar ben 1 haftadır sizi takipteyimm.yazdıklarınızı baştan sona okudum.. Bende kilo maduruyum.. ben 90 kiloyum ve 32 kilo vermek istiyorum , yazarken nasılda kolay yazılıveriyor =) boyum 168. karatay diyeti kitabını almak istiyorum, ama annem yapamazsın hiç ekmek yenmiyormuş felan diyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım.. yapmak ve başarmak istiyorumm.. çok kararlıyımm sizce bu kilolar verilir mi =( artık umudumun son noktasındayımm

çok teşekkür ederim gece yarısı bir şeyler yazmak bile beni epey rahatlatmış sabah kalktığımda onu fark ettim.ne yazık ki her şey istem dışı gelişiyor.
Kullandığım ilaç doktor kontrolünde o açıdan sorun yok ama ağır bir ilaç. Benim rahatsızlığım hipofiz bezimde mikroadenom bulunması yani iyi huylu 2 tane ur var ve bunlar hipofize baskı yaparak prolaktin hormonumu(süt salgılayan hormon) yükseltiyor ve ben hamilelik sürecinde olduğu gibi adet olamıyorum ve neredeyse o dönemde yaşanan vbütün ruhsal değişimleri sil baştan yeniden yaşıyorum.normal üst sınır 25 civarıyken en son ölçüm 125 çıktı bakalım ne zaman normale dönecek?
İnternetten çeşitli araştırmalar yaptım ve bazı bitkiler buldum düşüren ve yükselmesine sebep olan gıdaları dikkat edeceğim ve doktoruma da danışarak...
çok sağolun hepiniz ve yarından itibaren başlıyacağım paylaşımımı yapmaya

Günaydın arkadaşım çok teşekkür ederim destekleriniz için. insanın yüzünü bile görmediği halde onun için üzülen ve onunla beraber sevinen arkadaşlarının olması ne kadar güzelmiş!
En az yan etkisi olan ilaç bu ve en kısa sürede endokrin bölümüne gitmeliyim bir de o alana görünmem iyi olacak

kebira cım
hepimiz ekmeği de makarnayı da pilavı da çok seviyoruz hatta bazen özlüyoruz bile ama kilolarımızı vermek için fedakarlık yapmamız gerekiyor ekmek yerine yediğimiz kuruyemiş ekmeğin vereceği tokluktan fazlasını veriyor öyle olmasa forumun en kalabalık topiği olmazdı
aç kalmadan sağlıklı bi şekilde kilo vermenin yolu karataydır bence vakit kaybetmeden başla

sabah aynı şeyi ben de düşündüm yüzyüze olduğun arkadaşlarınla konuşamayacağın şeyleri yüzü görmediklerinle paylaşabiliyor ve gerçekten içtenlikle dostça konuşabiliyor dertleşebiliyor

canım öncelikle hoşqeldin...
kitabı almanı öneririm diyet hakkında sebep - sonuç ilişkisini daha kolay kavrandıqından daha inançla azmetmene sebep olacaktır
muhtemelen..annenin dediğine gelince...belki bu zamana kadar öyle biz izlenim verdin fakat bundan sonrasını hiç kimse bilemez..
hadi başla ve onlara göster ekmeksiz şekersizde yapabildiğini,yaşayabildiğini..sen kendine inan ve onlarada bunu gösterki onlarda sana inansınlar..belkid annen 5-6 ay sonra kızım çok zayıfladın biraz ekmek ye der :))) istemez misin tüm yarqıları aksine çevirmeyi..
burdaki hrkes birşeylerden fedakarlık yaparak ulaşmak istediği yolda ilerliyor.
hadi sende azmet ve gel bizimle yürü..
unutma canım oturarak başarıya kavuşan tek canlı tavuktur :)))
eğer istiyorsan çabala ve istediğini al..
Allah azmini daim etsin inş..Başarılar canım..

Son düzenleme:
slm ve günaydın bugün mutluyum::)çünkiiii uyandıgımda düne göre 1 kilo eksiktim68 900 cok mutluyum çok mutluyum gece yeşil çayımı tarçın ve karnfilli içmiştim onamı bağlı yoksa akşam yemegini erken ve hafif yemiş olmamaı bilmiyorum ama sonuç bu ve ben cidden mutluyum ve cok tşk ediyorum verdiğiniz desteklere motivasyona yılmak yok savaşmak var kilolara savaş gelsin sağlıklı hayat ve bu sevimli ifadeleri bende kullanmak istiyorum ancak bilmiyorum .nereden öğrenebilirim iyi pazarlar herkese bugunki öğunumu gece yatmadan önce yazarim bugünde iki öğünde kalacağım ama 3 öğün yapabilmek için yarın erken kalkacağım :)söz.

90 demistim bir baktim 93 müşüm,, ama burda bana cevap veren arkadaslar beni o kadar mutlu ettiki, bukadar ilgi görmeyi beklemiyordum.. öncelikle hoş bulduk ve cok tesekkür ederimmm, insaAllah buralara veeee 58 kiloyum diyecegim gunlerde geleckk ve ben bu yil insaAllah üni.ye gidecem 20 yasindayim. o yüzden böyle gitmemek için azmetmem ve bunu başarmam lazim tabi desteklerinizle.. gördümki burdakiler birbirlerini tanimiyolar ama dostlar, bende burdaki o hoş dostluga ortak olmak istiyorumm. ilk işim kitap almak olacak ve ailemin yargilarini kiracam inşaAllah.. öncelikle bana bunu kesin bilmelisin diyerek önermek istediginiz seyler varmi , ayyy şimdiden icim kıpır kıpırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…