Gunaydinn dunku yulaf kepegi ise yaramis olmali ki bugun cok sukur tuvalet problemim cozulduu.
Sabah uyaninca su ile 4-5 findik bir kuru kayisi yedim
11.30 gibi 2 kati yumurta, peynir, 1 avuc ceviz, 2 zeytin, 1 kasik acili ezme yedimm,2-3 kuru uzum attim agzima da bugun daha pek bisey yemege vaktim olmicak zaten sut falan alicam yanima aksam gene yazarim :)
Merhaba canım... Herkesin paylaşımlarını okuyorum ama kendim paylaşımda bulunmak istemiyorum çünkü 8 mayıstan beri kaçamaklar yapıyorum seninle paylaşmak istememin sebebi ise 50 gün oldu adetim gecikeli ve hormmnumu düşürmek için kullandığım ilaç berbat ötesi hayatım altüst durumda iş hayatım stresli eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum çünkü biraz fazla gerginlik çıkarınca daha da bir çıkmaza giriyor her şey ağlama krizlerimi o gelmeden geçirmeye çalışıyorum 2.5 yaşında bir oğlum var ve düşün artık halimi
ve sonra vücudumun nasıl şiştiğini yeme krizlerimi falan
oysa zayıflamayı o kadar istiyorum ki birinde durduruyorum kendimi 2.sinde hayır şuursuzca saldırıyorum her şeye 83 kildan 64e kadar indim ama bugün tartıda 67 yi gördüm bütün çabam boşa gidiyo oysa 1ay önce 15gün karatay yaparak spor yaparak vermiştim bu 3 kiloyu
şimdi bunları sana niye yazdığımı soracak olursan adetinin geciktiğini yazmışsın arkadaşım belki beni biraz anlarsın ve beni anlayacak birilerine ihtiyacım var
İnşallah tekrar olmaz. Gerçi bende arada oluyor. Ayrıca afedersiniz benim kabızlık yok çok şükür. Bazen günde 2 defa oluyor aslında bazen değil çoğu zaman. Şuan midem bomboş gibi duruyor. Bundan da olabilir... Herhangi bir bitki çayıda içmiyorum yada başka bir şey. Birde şunu farkettim genelde salatalarda limon kullandığım günlerde bu ağrı oluyor bu da sebebi olabilir. Neyse çenem düştü :)aslıdna dediğiniz gibi bende de çok ağır değil ağrı. Allah beterinden saklasın Halimize şükür:)
mideağrısı için soğuk süt çok iyidir tavsiye ederim
Yarın süt günüm o zaman içeyim inşallah. Teşekkür ederim canım.
bende maalesef bağırsak tembelliği vararada bir bitki çayı içmek zorunda kalıyorum ama onun sancısı farklı tabi ki,limonu fazla kullanma canım o zaman. sağlıcakla kal
menün güzel,karataya uygun,kilona artı olarak yansıyacak bişey göremedim:44:slm tsk ederim öncelikle kuruyemiş gün içinde toplam 1 belki zorlarsam 1.5 bardak ince belli tabiki yeşil çay günde 1 yada 2 fincan
regl dönemimin tam ortasındayım yaklasık 10 gün var bugünki yediklerimi akşam yazacağım ama dün yediklerimi hatırladığım kadarı ıle yazacagım size şimdi SABAH KAHVALTI: çalışan bir insanım ama bu sıra evdeyim çalısırkende gece çalışıyorum onun için kahvaltı 11 civarı yapıyorum 4 5 kuru kayısı bir avuç kadar ceviz peynir( avucumun yarısı kadar ancak ki elim küçüktür ):)6_8 siyah yeşil zeytin domates salatalık yesil biber domatese zeytin yağı ekliyorum bir tatlı kaşıgı ebadında kaymak dün menemen olarak tuketmiştim iki yumurtamı şekersiz çay ile bu saatten sonra cay su yeşil çay dışında sadece 1 tane yeşil erik yedim ama onuda aksam yemeğini yemeden önce yani yaklaşık 6 saatlik açlık sürem vardı AKSAM SAAT18 :salata cacık ve karatay kızartmasıfırında yapılmış)
dün yemek öncesi 1 saat tempolu yürüyüş yatıncaya kadar sadece türk kahvesi çay ve limonlu su içtim hepsi şekersiz
slm 15 günde iki kez yedim bulgur ancak oda dediğiniz gibi 4 kaşıktır artık onuda yemiyorum bugünki yediklerimi yazayım size ama direncim kırılmak üzere çokmu kiloluyum hayır sanırım obez değilim fazla kiloluyum uzun yıllardır olmadıgım kilodayım aslında en iyi zamanlarım KAHVALTI 2 yumurta kayısı kıvamda peynir kibrit kutusu kadar 3 kayısı birçay kaşığı ebadında kaymak bir avuç ceviz .5 _6 zeytin domates salatalık çay şekersiz kahvaltı 11 30 civarı idi AKŞAM: evden acil çıkmam gerkekti bir buyuk kase cacık az miktarda zeytin yağı ekledim bir cay bardagı kuru yemiş saat 17 30 civarı idi sonrası sadece su ve çay busaate kadar bişey yemedim biraz acıktım ancak yemeyeceğim belki zorlanırsam süt çünki gece geç yatacağım ders çalışacağım bendeki sorun ne inanın çözemiyorum bu neyin direnci anlamıyorumki
bende başarmak istiyorum yarında kilo almış olarak kalkarsam çok üzüleceğim başta nasıl verdim ve aynı şeyleri yaparak bu kiloları neden aldım ki ben inanın tatlı krizi yaşamıyorum açlık nöbetlerimde yok 70 kg başladım 67 700 oldum sonra hoop geri 70 şekeri yıllardır tüketmem ama meyvede yemiyorum artık neyi yanlış yapıyorum tşk ederim ilginize
menün güzel,karataya uygun,kilona artı olarak yansıyacak bişey göremedim:44:
yani bu menüde de sorun yok bence,akşam öğünlerinde proteini arttırırsan (eğer et yiyorsan) daha hızlı vermeni etkileyecektir,birde yaşadığın yer çok m sıcak?bazen biliyorsun ki biz sıcaktan da şişerizbir hafta daha kilo veremezsen,tahlil yaptır istersen,gece çalışıyorum demişsin,sağlıkçı mısın?üzülmekte haklısın çünkü ilk haftalar en çok eksilmelerin yaşandığı dönemler,ama sen hemen umutsuzluğa kapılma,vücut enteresan bir mekanizma stres yaşadığında bile kendini korumaya alıyor,belki böyle üzüldüğün,stres yaptığın dönemde misin?tabii hiç biri olmayabilir,belki d vit.eksikliğin vardır,mg,eksikliği de kilo verme hızını etkiliyormuş,ne bileyim aklıma gelenler bunlar:44:
güzelller günaydın yine herkes kayıplarda nerelerdesiniz pazar kahvaltıları yapılıyor sanırım
ben bugün yine erken kalktım kahvaltımı yaptım eşim çalışıyor evde tıkılıyız anlıcanız artık haftaya acısını denizde çıkartırım
inşallah bir aksilik olmazsa.
hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum hemencecik iyi olun kızlar dikkat edin kendinize
benim oğluşumda düzelmeye başladı ama sesi hala kötü bu bronşit hastalığının b'sini duymak istemiyorum artık
kaç senedir çekiyoruz bu hastalıktan en ufak burun akıntısı hastanelik ediyor bu defa evde atlattık çok şükür.
sabah 9.00 da 3 tane ceviz
sahanda tereyağlı sucuklu yumurta
peynir
8 zeytin
domates salatalık
közlenmiş kırmızı biber
2 lokma ekmek yedim
bol bol da çay içtim
akşamı tekrar yazarım ne yiyeceğim belli değil henüz
sporda var bugün yapıcam artık ne yapayım
yarın tartı günü ama çok geç yayınlanacak çatlarım ben o saata kadar
neyse beklicez artık öpüldünüz tontişlerrrr
günaydın canım...
sevindim yavrunun iyi olmasına..Allah korusun bir daha inş.
sucuk serbest mi yoksa kaçamak mı yaptın :44:
zira ben çok severimde sucuqu ama yasak diye biliyorum.
slm 15 günde iki kez yedim bulgur ancak oda dediğiniz gibi 4 kaşıktır artık onuda yemiyorum bugünki yediklerimi yazayım size ama direncim kırılmak üzere çokmu kiloluyum hayır sanırım obez değilim fazla kiloluyum uzun yıllardır olmadıgım kilodayım aslında en iyi zamanlarım KAHVALTI 2 yumurta kayısı kıvamda peynir kibrit kutusu kadar 3 kayısı birçay kaşığı ebadında kaymak bir avuç ceviz .5 _6 zeytin domates salatalık çay şekersiz kahvaltı 11 30 civarı idi AKŞAM: evden acil çıkmam gerkekti bir buyuk kase cacık az miktarda zeytin yağı ekledim bir cay bardagı kuru yemiş saat 17 30 civarı idi sonrası sadece su ve çay busaate kadar bişey yemedim biraz acıktım ancak yemeyeceğim belki zorlanırsam süt çünki gece geç yatacağım ders çalışacağım bendeki sorun ne inanın çözemiyorum bu neyin direnci anlamıyorumki
bende başarmak istiyorum yarında kilo almış olarak kalkarsam çok üzüleceğim başta nasıl verdim ve aynı şeyleri yaparak bu kiloları neden aldım ki ben inanın tatlı krizi yaşamıyorum açlık nöbetlerimde yok 70 kg başladım 67 700 oldum sonra hoop geri 70 şekeri yıllardır tüketmem ama meyvede yemiyorum artık neyi yanlış yapıyorum tşk ederim ilginize
Merhaba canım... Herkesin paylaşımlarını okuyorum ama kendim paylaşımda bulunmak istemiyorum çünkü 8 mayıstan beri kaçamaklar yapıyorum seninle paylaşmak istememin sebebi ise 50 gün oldu adetim gecikeli ve hormmnumu düşürmek için kullandığım ilaç berbat ötesi hayatım altüst durumda iş hayatım stresli eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum çünkü biraz fazla gerginlik çıkarınca daha da bir çıkmaza giriyor her şey ağlama krizlerimi o gelmeden geçirmeye çalışıyorum 2.5 yaşında bir oğlum var ve düşün artık halimi
ve sonra vücudumun nasıl şiştiğini yeme krizlerimi falan
oysa zayıflamayı o kadar istiyorum ki birinde durduruyorum kendimi 2.sinde hayır şuursuzca saldırıyorum her şeye 83 kildan 64e kadar indim ama bugün tartıda 67 yi gördüm bütün çabam boşa gidiyo oysa 1ay önce 15gün karatay yaparak spor yaparak vermiştim bu 3 kiloyu
şimdi bunları sana niye yazdığımı soracak olursan adetinin geciktiğini yazmışsın arkadaşım belki beni biraz anlarsın ve beni anlayacak birilerine ihtiyacım var
Selamm arkadaşlar ben 1 haftadır sizi takipteyimm.yazdıklarınızı baştan sona okudum.. Bende kilo maduruyum.. ben 90 kiloyum ve 32 kilo vermek istiyorum , yazarken nasılda kolay yazılıveriyor =) boyum 168. karatay diyeti kitabını almak istiyorum, ama annem yapamazsın hiç ekmek yenmiyormuş felan diyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım.. yapmak ve başarmak istiyorumm.. çok kararlıyımm sizce bu kilolar verilir mi =( artık umudumun son noktasındayımm
Günaydın arkadaşım çok teşekkür ederim destekleriniz için. insanın yüzünü bile görmediği halde onun için üzülen ve onunla beraber sevinen arkadaşlarının olması ne kadar güzelmiş!
En az yan etkisi olan ilaç bu ve en kısa sürede endokrin bölümüne gitmeliyim bir de o alana görünmem iyi olacak
Selamm arkadaşlar ben 1 haftadır sizi takipteyimm.yazdıklarınızı baştan sona okudum.. Bende kilo maduruyum.. ben 90 kiloyum ve 32 kilo vermek istiyorum , yazarken nasılda kolay yazılıveriyor =) boyum 168. karatay diyeti kitabını almak istiyorum, ama annem yapamazsın hiç ekmek yenmiyormuş felan diyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım.. yapmak ve başarmak istiyorumm.. çok kararlıyımm sizce bu kilolar verilir mi =( artık umudumun son noktasındayımm
slm ve günaydın bugün mutluyum::)çünkiiii uyandıgımda düne göre 1 kilo eksiktim68 900 cok mutluyum çok mutluyum gece yeşil çayımı tarçın ve karnfilli içmiştim onamı bağlı yoksa akşam yemegini erken ve hafif yemiş olmamaı bilmiyorum ama sonuç bu ve ben cidden mutluyum ve cok tşk ediyorum verdiğiniz desteklere motivasyona yılmak yok savaşmak var kilolara savaş gelsin sağlıklı hayat ve bu sevimli ifadeleri bende kullanmak istiyorum ancak bilmiyorum .nereden öğrenebilirim iyi pazarlar herkese bugunki öğunumu gece yatmadan önce yazarim bugünde iki öğünde kalacağım ama 3 öğün yapabilmek için yarın erken kalkacağım :)söz.canımcım öncelikle şu yılgınlıktan vazgeç direncin falan kırılamazyoksa hepimiz tepene bineriz ona göre
gördüğüm kadarıyla 2 öğün yapıyorsun bir süre 3 öğün yapmayı dene metabolizmanın biraz canlanmaya ihtiyacı olabilir bir hafta kadar kuruyemişi azaltıp protein ve sebze ağırlıklı git özellikle salata gibi sebzeyi çiğden yiyebileceğin menüler oluştur çünkü çiğ yenen yiyecekleri vücut yakabilmek için sebzenin kalorisinden daha çok kalori harcıyor aletli spor yapıyorsan kas kütlen de artmış olabilir o da +2 olarak yansıyordur
tahliller vs gibi şeyleri seam çok güzel yazmış sen sık sık buraya takıl konuşalım ben de çok yavaş kilo veriyorum burada olmasam inancımı kaybederdim ama hiç kilo vermediğim hafta bile umudumu yitirmedim sen de yitirme inatla devam et hepimiz illet kilolardan elbirliğiyle kurtulacağız buna inan:13:
slm ve günaydın bugün mutluyum::)çünkiiii uyandıgımda düne göre 1 kilo eksiktim68 900 cok mutluyum çok mutluyum gece yeşil çayımı tarçın ve karnfilli içmiştim onamı bağlı yoksa akşam yemegini erken ve hafif yemiş olmamaı bilmiyorum ama sonuç bu ve ben cidden mutluyum ve cok tşk ediyorum verdiğiniz desteklere motivasyona yılmak yok savaşmak var kilolara savaş gelsin sağlıklı hayat ve bu sevimli ifadeleri bende kullanmak istiyorum ancak bilmiyorum nereden öğrenebilirim iyi pazarlar herkese bugunki öğunumu gece yatmadan önce yazarim bugünde iki öğünde kalacağım ama 3 öğün yapabilmek için yarın erken kalkacağım :)söz
senin burayı takip ettiğini görüyordum niye yazmıyor diyordum
canımcım kaçamak hepimiz yapıyoruz yaptığımız şeyin kaçamak olduğunu bilmek bile önemli otokontrolü sağlar kullandığın ilacın yanetkileri bu kadar ağırsa doktorundan değiştirmesini isteyebilirsin bu seni resmen depresyona sokmuş adet gecikmesi berbat bişeydir ama çözülemeyecek bi sorun değil canını sıkma herşeyin düzeleceğini bil
elifxxx de sana çok güzel şeyler söylemiş söylenen herşeyi ciddiye al menülerini hergün paylaş burada herkesin bir başkasının desteğine ihtiyacı var unutma:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?