Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

oh be kendine geldin nihayet menünü bekliyorum akşam bakıcam ona göre

ha 90 ha 93 hiiiç farketmez üniversiteye fıstık gibi başlayacaksın hergün menünü paylaş yorumlayalım
topiğin 1. sayfasını oku temel bilgiler yazıyor oradaki örnek menüyle işe başlayabilirsin kolay gelsin

haa birde,doğum kontrol hapı ya da başka bir ilaç kullanıyor musun?

slm iyi hafta sonları doğum kontrol hapı kullanmıyorum çok sıcak değil ve evet :20 sağlıkçıyım .bugun mutluyum çünki 1 kilo eksik kalktım 68 900 .akşam yeşil çayımı tarçın ve karanfilli içmiştim onun etkisimi bilmiyorum.et rahatlıkla yiyebiliyorum seviyorum onun için bugun akşam menüsünü etle yapmayı düşünüyorum .d vit baktırmadım ancak diğer tahlillerim normal .mg arada kullanırım hipotroidinin yaptığı kasılmalar olmasın dye .balık yağı başlamadım onu başlamalıyım.ve ilginize tşk ediyorum beni motive ediyorsunuz .sucuk tüketiyorum ara ara ama market değil kasap sucuğu sorun olmaz diye düşünüyorum ısıl işlem görmüyor çünki.birde sayfanın altında kullandığınız bmi çizelgesini nasıl yapabilirm .bilgisayarda zayıfım biraz .ilk defa forum sayfası kullanıyorum.bugünki beslenme menumu gece yatmadan yazacagım size .

çizelge için bi link var bilen arkadaşlar gönderir ben tickerfactory.com dan yaptım oradan da yapabilirsin

ben orayı okudumm, bugün yarınn kitabınıdaa alacam hersey bambaska olacakkk inşaAllah yaa hayatım değisecekk bu yolda yalniz deilim o bile guzelll

günaydın canım...
sevindim yavrunun iyi olmasına..Allah korusun bir daha inş.
sucuk serbest mi yoksa kaçamak mı yaptın :44:
zira ben çok severimde sucuqu ama yasak diye biliyorum.

Canım sucuk şlenmiş olduğu için yasak ama ben direk kasaplardan alıyorum elde yaptıkları, fabrikasyon olmayan türünden :)

Canım zaten sonraki post'larında da gördüm motive olabilmişsin :) Sadece iki gün bu diyeti denesen bile ekmeğin sadece acıkmayı hızlandırdığını, ekmeksiz hem daha uzun süre, hem daha kolay, hem de daha sağlıklı tok kalındığını hemen farkedeceksin :) Aramıza hoşgeldin, beraber başaracağız. Yarından itibaren yediklerini burada da paylaşmaya başlamanı öneririm.

tamam inşaAllah burdan yazarım ben akşamları ama su çizelgeyi yapamadim bi türlü neyse bakalim artık olmazsa olmazzzz o kilolar buradan gidecekk

çok azimli gördüm seni harikasınnnn...
karar verip inandıqına göre geriye sadece uygulamak kalıyor
en basitiiiiiiiii yaniii

çok azimli gördüm seni harikasınnnn...
karar verip inandıqına göre geriye sadece uygulamak kalıyor
en basitiiiiiiiii yaniii

bencedee sadece uygulamam lazim bnm ve yarin ekmeği cikaracam hayatimdann , öglen detshanede olcam ama yinede ekmeksiz yiyrbilecegim birseyler bulabilirimm inaniyorumki herkesi hayretler icinde birakacam, beni gorunce inanamayacaklar ve sırrımı merak edecekler o gunler cok yakınn

selam bence sanki ceviz ya da kuruyemiş biraz kacıyor sanırım..:) bir de doktora gidip artık tam kan tahlili yaptırırsan tiroid hipoglisemi mi yada başka sey mi eksik fazla ne oldugu kolayca ortaya cıkabilir.

günaydın canım...
sevindim yavrunun iyi olmasına..Allah korusun bir daha inş.
sucuk serbest mi yoksa kaçamak mı yaptın :44:
zira ben çok severimde sucuqu ama yasak diye biliyorum.

canım teşekkür ederim allahın izniyle daha da iyi olacak yüce rabbim herkesin yavrusunu korusun kötülüklerden onlara hiçbişey olmasın
arkadaşlar sağolsunlar benden önce cevap yazmışlar sana evde yapılan sucuk serbest fabrikasyon olmıcak yani ben kasaptan
almıştım ama toplasan 4 ince dilim yedim eşimle yedik ya bana fazla kalmadı.

kebira aramıza katılmakla çok iyi ettin doğru bir karardı burada kilo verme bahanesine güzel dostluklar ediniyoruz herkesin sevincini,üzüntüsünü,sorunlarını paylaşıyoruz ve paylaştıkça çoğalıyor sevgimiz paylaştıkça azalıyor dertlerimiz
çok mutluyuz anlıcan birlikte.

evet bunun farkindayim bende, katilmadan once 1 hafta okudum (u yorumlarii , okudukca imrendim kimse kimseyi tanimiyor ama hep destek var ortada , azim var vee birlikte başarmanın vermiş olduğu mutluluk yazılarda apaçık belli, bu beni cok mutlu etti kaybettiğim inancımı ve kilolarim yüzünden yaşamadıgim mutlulugumu geri verdi, neden olmasin isteyen basariyor dedirtti ve bende istiyorumm

ercanbu biz hep seninleyiz doğru tedaviyle ve allahın izniyle düzeleceksin bence kendine
boş zamanlarında yapabileceğin hobi edin ama bu hobi seninde sevdiğin ilgilendiğin bir şey olsun ki yapmaktan zevk alasın sevdiğin şeylerle ilgilenirsen psikolojin daha çabuk düzelir bu hastalığı kilo almadan ve iyi bir psikolojiyle atlatırsın çünkü kendini üzüp olur olmadık olayları kafana takıp daha çok yersen bir süre sonra kendine birde kilo problemi ekleyeceksin hayat senin için daha zorlaşacak
sen hergün yaz yediklerini ki bizde sana destek olalım birlikte atlatalım bu zor günlerini değil mi arkadaşlar sizde benim düşüncelerime katılıyormusunuz? herkes yazıyor kaçamaklarını çantaları da yiyor kafasına yapacak birşey yok herşeyin bir bedeli var.

her olayda olduğu gibi kilo vermede de psikoloji çok önemli senin böyle düşünmen bile kilo vermende büyük etkisi olacak emin ol sen önce kendine inan güven gerisi kendiliğinden düzelecek istekli olmak çok önemli.
hepimiz hızlı yada yavaş veriyoruz.

normalde irade yoktu bende ve inanç kelimesi bile kilo verme konusunda anlamsiz geliyordu, ama baktim bunun bi sonu yok ve yasamaktan zevk almiyorum kiyafet alasim bile gelmiyorr eski resimlerimi gorenler bu kadar cabuk nasil degistin diyorlar, her gören bi yorum yapiyor yani insanin herseyi kilo oluyo artikk getcekten pisikoloji onemli, bunalima girdim resmen ve bura bana umut verdi

bana acil cevap verir misiniz babam bana karatay diyetiyle yasam boyu saglik kitabini almis sizin uyguladigiz bu kitap mi

aramıza hoşgeldinevet kilolar kolay verilmiyor ama bir yerden de başlamak lazım,boşver anneni ekmeksiz de nasıl doyduğmuzu göster onlara:)üstelik gençsin kilo vermede bu büyük bir avantaj,kaçamak yapmazsan çabuk verirsin inan,kaçamaklara elin uzandığında BEN BU KİLOLARI,BU KIYAFETLERİ BU YAŞIMDA HAKETMİYORUM de,kendine iyilik yap,sağlıklı yaşa ve zayıfla
tamam inşaAllah burdan yazarım ben akşamları ama su çizelgeyi yapamadim bi türlü neyse bakalim artık olmazsa olmazzzz o kilolar buradan gidecekk
çizelgeni ticker factory den yapıyorsun,seçtikten sonra son png ile biten kodu profilinde çizelge bölümüne yapıştırıyorsun
selam bence sanki ceviz ya da kuruyemiş biraz kacıyor sanırım..:) bir de doktora gidip artık tam kan tahlili yaptırırsan tiroid hipoglisemi mi yada başka sey mi eksik fazla ne oldugu kolayca ortaya cıkabilir.
zaten troidi varmış

bunalıma girecek bişey yok,hepimiz aynı yollardan geçtik,bu yükü daha fazla taşıma,zayıf arkadaşlarıma bende imrenerek bakardım,bazılarını kilo olarak geride bıraktım şimdi bazısı bana imrenerek bakıyoreminim zayıfla da bir de öyle görsünler seni

ada392 geçmiş olsun yavrucuğapemboli tartıda eksi çıkmana sevindim,demek ki hemen umutsuzluğa kapılmamak lazımmış,bak biz xc9+ la kaplumbağa hızında ilerliyoruzkilo vermek zor,sabır lazım üstelik troidin var,geceleri leptin salgılanırken çalışıyorsun,iki ileri bir geri şeklinde gidebilir kilolar sakın yılma devam et,sanırım vermen gereken kilo çok değil:44:

Son düzenleme:

ayyy çok teşekkür ederim yaaa , gercekten hasretle bekliorum ben , bana bakip hayretle imrenmelerini,, duyacagim o mutluluguu, sen kactin kac kilo oldun canimm bende insaAllah senin gb oluruuum :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…