slm ve günaydın bugün mutluyum::)çünkiiii uyandıgımda düne göre 1 kilo eksiktim68 900 cok mutluyum çok mutluyum gece yeşil çayımı tarçın ve karnfilli içmiştim onamı bağlı yoksa akşam yemegini erken ve hafif yemiş olmamaı bilmiyorum ama sonuç bu ve ben cidden mutluyum ve cok tşk ediyorum verdiğiniz desteklere motivasyona yılmak yok savaşmak var kilolara savaş gelsin sağlıklı hayat ve bu sevimli ifadeleri bende kullanmak istiyorum ancak bilmiyorum .nereden öğrenebilirim iyi pazarlar herkese bugunki öğunumu gece yatmadan önce yazarim bugünde iki öğünde kalacağım ama 3 öğün yapabilmek için yarın erken kalkacağım :)söz.
90 demistim bir baktim 93 müşüm,, ama burda bana cevap veren arkadaslar beni o kadar mutlu ettiki, bukadar ilgi görmeyi beklemiyordum.. öncelikle hoş bulduk ve cok tesekkür ederimmm, insaAllah buralara veeee 58 kiloyum diyecegim gunlerde geleckk ve ben bu yil insaAllah üni.ye gidecem 20 yasindayim. o yüzden böyle gitmemek için azmetmem ve bunu başarmam lazim tabi desteklerinizle.. gördümki burdakiler birbirlerini tanimiyolar ama dostlar, bende burdaki o hoş dostluga ortak olmak istiyorumm. ilk işim kitap almak olacak ve ailemin yargilarini kiracam inşaAllah.. öncelikle bana bunu kesin bilmelisin diyerek önermek istediginiz seyler varmi , ayyy şimdiden icim kıpır kıpırrr
haa birde,doğum kontrol hapı ya da başka bir ilaç kullanıyor musun?
oh be kendine geldin nihayet menünü bekliyorum akşam bakıcam ona göre
ha 90 ha 93 hiiiç farketmez üniversiteye fıstık gibi başlayacaksın hergün menünü paylaş yorumlayalım
topiğin 1. sayfasını oku temel bilgiler yazıyor oradaki örnek menüyle işe başlayabilirsin kolay gelsin
günaydın canım...
sevindim yavrunun iyi olmasına..Allah korusun bir daha inş.
sucuk serbest mi yoksa kaçamak mı yaptın :44:
zira ben çok severimde sucuqu ama yasak diye biliyorum.
Selamm arkadaşlar ben 1 haftadır sizi takipteyimm.yazdıklarınızı baştan sona okudum.. Bende kilo maduruyum.. ben 90 kiloyum ve 32 kilo vermek istiyorum , yazarken nasılda kolay yazılıveriyor =) boyum 168. karatay diyeti kitabını almak istiyorum, ama annem yapamazsın hiç ekmek yenmiyormuş felan diyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım.. yapmak ve başarmak istiyorumm.. çok kararlıyımm sizce bu kilolar verilir mi =( artık umudumun son noktasındayımm
Canım sucuk şlenmiş olduğu için yasak ama ben direk kasaplardan alıyorum elde yaptıkları, fabrikasyon olmayan türünden :)
Canım zaten sonraki post'larında da gördüm motive olabilmişsin :) Sadece iki gün bu diyeti denesen bile ekmeğin sadece acıkmayı hızlandırdığını, ekmeksiz hem daha uzun süre, hem daha kolay, hem de daha sağlıklı tok kalındığını hemen farkedeceksin :) Aramıza hoşgeldin, beraber başaracağız. Yarından itibaren yediklerini burada da paylaşmaya başlamanı öneririm.
90 demistim bir baktim 93 müşüm,, ama burda bana cevap veren arkadaslar beni o kadar mutlu ettiki, bukadar ilgi görmeyi beklemiyordum.. öncelikle hoş bulduk ve cok tesekkür ederimmm, insaAllah buralara veeee 58 kiloyum diyecegim gunlerde geleckk ve ben bu yil insaAllah üni.ye gidecem 20 yasindayim. o yüzden böyle gitmemek için azmetmem ve bunu başarmam lazim tabi desteklerinizle.. gördümki burdakiler birbirlerini tanimiyolar ama dostlar, bende burdaki o hoş dostluga ortak olmak istiyorumm. ilk işim kitap almak olacak ve ailemin yargilarini kiracam inşaAllah.. öncelikle bana bunu kesin bilmelisin diyerek önermek istediginiz seyler varmi , ayyy şimdiden icim kıpır kıpırrr
çok azimli gördüm seni harikasınnnn...
karar verip inandıqına göre geriye sadece uygulamak kalıyor
en basitiiiiiiiii yaniii
slm 15 günde iki kez yedim bulgur ancak oda dediğiniz gibi 4 kaşıktır artık onuda yemiyorum bugünki yediklerimi yazayım size ama direncim kırılmak üzere çokmu kiloluyum hayır sanırım obez değilim fazla kiloluyum uzun yıllardır olmadıgım kilodayım aslında en iyi zamanlarım KAHVALTI 2 yumurta kayısı kıvamda peynir kibrit kutusu kadar 3 kayısı birçay kaşığı ebadında kaymak bir avuç ceviz .5 _6 zeytin domates salatalık çay şekersiz kahvaltı 11 30 civarı idi AKŞAM: evden acil çıkmam gerkekti bir buyuk kase cacık az miktarda zeytin yağı ekledim bir cay bardagı kuru yemiş saat 17 30 civarı idi sonrası sadece su ve çay busaate kadar bişey yemedim biraz acıktım ancak yemeyeceğim belki zorlanırsam süt çünki gece geç yatacağım ders çalışacağım bendeki sorun ne inanın çözemiyorum bu neyin direnci anlamıyorumki
bende başarmak istiyorum yarında kilo almış olarak kalkarsam çok üzüleceğim başta nasıl verdim ve aynı şeyleri yaparak bu kiloları neden aldım ki ben inanın tatlı krizi yaşamıyorum açlık nöbetlerimde yok 70 kg başladım 67 700 oldum sonra hoop geri 70 şekeri yıllardır tüketmem ama meyvede yemiyorum artık neyi yanlış yapıyorum tşk ederim ilginize
günaydın canım...
sevindim yavrunun iyi olmasına..Allah korusun bir daha inş.
sucuk serbest mi yoksa kaçamak mı yaptın :44:
zira ben çok severimde sucuqu ama yasak diye biliyorum.
Selamm arkadaşlar ben 1 haftadır sizi takipteyimm.yazdıklarınızı baştan sona okudum.. Bende kilo maduruyum.. ben 90 kiloyum ve 32 kilo vermek istiyorum , yazarken nasılda kolay yazılıveriyor =) boyum 168. karatay diyeti kitabını almak istiyorum, ama annem yapamazsın hiç ekmek yenmiyormuş felan diyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım.. yapmak ve başarmak istiyorumm.. çok kararlıyımm sizce bu kilolar verilir mi =( artık umudumun son noktasındayımm
kebira aramıza katılmakla çok iyi ettin doğru bir karardı burada kilo verme bahanesine güzel dostluklar ediniyoruz herkesin sevincini,üzüntüsünü,sorunlarını paylaşıyoruz ve paylaştıkça çoğalıyor sevgimiz paylaştıkça azalıyor dertlerimiz
çok mutluyuz anlıcan birlikte.
evet bunun farkindayim bende, katilmadan once 1 hafta okudum (u yorumlarii , okudukca imrendim kimse kimseyi tanimiyor ama hep destek var ortada , azim var vee birlikte başarmanın vermiş olduğu mutluluk yazılarda apaçık belli, bu beni cok mutlu etti kaybettiğim inancımı ve kilolarim yüzünden yaşamadıgim mutlulugumu geri verdi, neden olmasin isteyen basariyor dedirtti ve bende istiyorumm
her olayda olduğu gibi kilo vermede de psikoloji çok önemli senin böyle düşünmen bile kilo vermende büyük etkisi olacak emin ol sen önce kendine inan güven gerisi kendiliğinden düzelecek istekli olmak çok önemli.
hepimiz hızlı yada yavaş veriyoruz.
aramıza hoşgeldinSelamm arkadaşlar ben 1 haftadır sizi takipteyimm.yazdıklarınızı baştan sona okudum.. Bende kilo maduruyum.. ben 90 kiloyum ve 32 kilo vermek istiyorum , yazarken nasılda kolay yazılıveriyor =) boyum 168. karatay diyeti kitabını almak istiyorum, ama annem yapamazsın hiç ekmek yenmiyormuş felan diyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım.. yapmak ve başarmak istiyorumm.. çok kararlıyımm sizce bu kilolar verilir mi =( artık umudumun son noktasındayımm
çizelgeni ticker factory den yapıyorsun,seçtikten sonra son png ile biten kodu profilinde çizelge bölümüne yapıştırıyorsuntamam inşaAllah burdan yazarım ben akşamları ama su çizelgeyi yapamadim bi türlüneyse bakalim artık olmazsa olmazzzz o kilolar buradan gidecekk
zaten troidi varmışselam bence sanki ceviz ya da kuruyemiş biraz kacıyor sanırım..:) bir de doktora gidip artık tam kan tahlili yaptırırsan tiroid hipoglisemi mi yada başka sey mi eksik fazla ne oldugu kolayca ortaya cıkabilir.
normalde irade yoktu bende ve inanç kelimesi bile kilo verme konusunda anlamsiz geliyordu, ama baktim bunun bi sonu yok ve yasamaktan zevk almiyorum kiyafet alasim bile gelmiyorr eski resimlerimi gorenler bu kadar cabuk nasil degistin diyorlar, her gören bi yorum yapiyor yani insanin herseyi kilo oluyo artikk getcekten pisikoloji onemli, bunalima girdim resmen ve bura bana umut verdi
bana acil cevap verir misiniz babam bana karatay diyetiyle yasam boyu saglik kitabini almis sizin uyguladigiz bu kitap mi
aramıza hoşgeldinevet kilolar kolay verilmiyor ama bir yerden de başlamak lazım,boşver anneni ekmeksiz de nasıl doyduğmuzu göster onlara:)üstelik gençsin kilo vermede bu büyük bir avantaj,kaçamak yapmazsan çabuk verirsin inan,kaçamaklara elin uzandığında BEN BU KİLOLARI,BU KIYAFETLERİ BU YAŞIMDA HAKETMİYORUM de,kendine iyilik yap,sağlıklı yaşa ve zayıfla
çizelgeni ticker factory den yapıyorsun,seçtikten sonra son png ile biten kodu profilinde çizelge bölümüne yapıştırıyorsun
zaten troidi varmış
bunalıma girecek bişey yok,hepimiz aynı yollardan geçtik,bu yükü daha fazla taşıma,zayıf arkadaşlarıma bende imrenerek bakardım,bazılarını kilo olarak geride bıraktım şimdi bazısı bana imrenerek bakıyoreminim zayıfla da bir de öyle görsünler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?