aynen canım bende o iki kitabı aldım..
bende sadece 2, si var yaa :-(
gerçekten haklisinnsimdi ben heves heves basladim yaa hersey 4-4 luk olsun diee cabaliyorum o yuzden bu yersiz ugras galibaa Allahim Yarabbim sen öyle deyince dönüp halime güldüm gercektenn teşekkür ederim canımm
ayyy çok teşekkür ederim yaaa , gercekten hasretle bekliorum ben , bana bakip hayretle imrenmelerini,, duyacagim o mutluluguu, sen kactin kac kilo oldun canimm bende insaAllah senin gb oluruuum :-*
canımsınn
bizler yanındayız Allah ^ın izniyle herşeyin üstesindne geliriz..
aklına takılan ne varsa sorabilirsin canım
biribrimize destek için varız...
ada392 geçmiş olsun yavrucuğapemboli tartıda eksi çıkmana sevindim,demek ki hemen umutsuzluğa kapılmamak lazımmış,bak biz xc9+ la kaplumbağa hızında ilerliyoruz kilo vermek zor,sabır lazım üstelik troidin var,geceleri leptin salgılanırken çalışıyorsun,iki ileri bir geri şeklinde gidebilir kilolar sakın yılma devam et,sanırım vermen gereken kilo çok değil:44:
yine bennyarın ilk günüm olacak ben yarin saat 7 de kalkacam ve 1tane yumurta 5 tane zeytin biraz peynir yiyecem insaAllah, oglende arkadasim kebab yapacak ama sizce ben onu ekmeksiz yiyeyimmi yoksa yemeyimmi? aksamda sebze yemegii,, sizCe bu nasil eklemek veya duzeltmek iatediginz birsey var mi
sabah karnını iyi doyur 2 yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşillik ye 1 çb çiğ kuruyemiş yeniyor biz arık o adar yiyemiyoruz ama sen yenisin ceviz fındık yerfıstığı yiyebilirsin yine doymazsan biraz yoğurt ye (sanırım bunlar seni çatlatır)sonuçta iyidoy
öğle yemeğini 4-5 saatten önce yeme kebabın yanına ekmek asla yeme salata ayran çok iyi olur akşam da ymeğinin yanına yine yoğurt salata ekleöğün araları en az 4 saat olacak bol su içilecek
hadi bakiym göreyim seni[/QUOTEa
ayyy bi an önce yarın olsada uygulamaya başlasam şunlarıtamam bu güzelmiss günde kaç litre su içeyim 3 litre iyi mi tabi baslarda vucut alisana kadar lavabo kuyrugu beklenilekk
Selamm arkadaşlar ben 1 haftadır sizi takipteyimm.yazdıklarınızı baştan sona okudum.. Bende kilo maduruyum.. ben 90 kiloyum ve 32 kilo vermek istiyorum , yazarken nasılda kolay yazılıveriyor =) boyum 168. karatay diyeti kitabını almak istiyorum, ama annem yapamazsın hiç ekmek yenmiyormuş felan diyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım.. yapmak ve başarmak istiyorumm.. çok kararlıyımm sizce bu kilolar verilir mi =( artık umudumun son noktasındayımm
yine bennyarın ilk günüm olacak ben yarin saat 7 de kalkacam ve 1tane yumurta 5 tane zeytin biraz peynir yiyecem insaAllah, oglende arkadasim kebab yapacak ama sizce ben onu ekmeksiz yiyeyimmi yoksa yemeyimmi? aksamda sebze yemegii,, sizCe bu nasil eklemek veya duzeltmek iatediginz birsey var mi
Kebira aramıza hoş geldin canım. İnşallah verirsin fazlalıklarını verecenede inanıyorum ve inanıyoruz. Bu azimle 32 kg nedir ki :) Bu arada kahvaltı çok önemli öğün. Seni tüm gün tok tutacak öğün diyebilirim. Sabah kahvaltıda mutlaka 2 yumurta, 8-10 zeytin, domat, salatalık, yeşillik, roka tere ne varsa, maydanoz, 3-4 adet gün kurusu, ceviz yada badem 1 çay bardağı kadar. Yazdıklarım Çok duruyor normalde ama seni en az 5 saat tok tutar canım hatta 7... Gün kurusunu kahvaltıda unutma bağırsakları çalıştırır. Ayrıca bol su iç. Ben bunu farkettim kabızlığın düşmanı suuuuuuuuuuuuuu. :) Bence kebap ekmeksiz yiyebilirsin. yanında birde ayran ve salata..:) akşamı hafif tutarsın. Sana ve hepimize kg vermede başarılar :)
arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemişler canım sanada kahvaltıyla doping yapıp öğleni ekmeksiz pidesiz kebap ,salata ve ayranla geçirmek kalıyor..zaten öyle bir kahvaltıdan sonra kolay kolay acıkmazsın canım..bol şanslar şimdiden.
ada392 geçmiş olsun yavrucuğapemboli tartıda eksi çıkmana sevindim,demek ki hemen umutsuzluğa kapılmamak lazımmış,bak biz xc9+ la kaplumbağa hızında ilerliyoruz kilo vermek zor,sabır lazım üstelik troidin var,geceleri leptin salgılanırken çalışıyorsun,iki ileri bir geri şeklinde gidebilir kilolar sakın yılma devam et,sanırım vermen gereken kilo çok değil:44:
slm iyi hafta sonları doğum kontrol hapı kullanmıyorum çok sıcak değil ve evet :20 sağlıkçıyım .bugun mutluyum çünki 1 kilo eksik kalktım 68 900 .akşam yeşil çayımı tarçın ve karanfilli içmiştim onun etkisimi bilmiyorum.et rahatlıkla yiyebiliyorum seviyorum onun için bugun akşam menüsünü etle yapmayı düşünüyorum .d vit baktırmadım ancak diğer tahlillerim normal .mg arada kullanırım hipotroidinin yaptığı kasılmalar olmasın dye .balık yağı başlamadım onu başlamalıyım.ve ilginize tşk ediyorum beni motive ediyorsunuz .sucuk tüketiyorum ara ara ama market değil kasap sucuğu sorun olmaz diye düşünüyorum ısıl işlem görmüyor çünki.birde sayfanın altında kullandığınız bmi çizelgesini nasıl yapabilirm .bilgisayarda zayıfım biraz .ilk defa forum sayfası kullanıyorum.bugünki beslenme menumu gece yatmadan yazacagım size .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?