Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende sadece 2, si var yaa :-(

ikiside birbirini savunan kitaplar canım.
hani birini okuyup birini okumadıqında çok şey kaybetmezsin ..
bende karatay diyetiyle yaşam boyu saqlık kitaplarının arasında kalmıştım karar veremedim
ikisinide aldım.
hatta iki kitabı daha var hatırlayamadım isimlerini
onlara gerek duymadım cnm.sıkıntı deil yani kitapsızda halledersin aslında.
burda ilk sayfada herşey yazıyor kitabın özeti nettede var zaten.
öle ufak şeylere takılıpta yorma kendini sen diyetine odaklan canım
unutma zayıflatan kitap değil senin iraden

Son düzenleme:
gerçekten haklisinn simdi ben heves heves basladim yaa hersey 4-4 luk olsun diee cabaliyorum o yuzden bu yersiz ugras galibaa Allahim Yarabbim sen öyle deyince dönüp halime güldüm gercektenn teşekkür ederim canımm

gerçekten haklisinn simdi ben heves heves basladim yaa hersey 4-4 luk olsun diee cabaliyorum o yuzden bu yersiz ugras galibaa Allahim Yarabbim sen öyle deyince dönüp halime güldüm gercektenn teşekkür ederim canımm

canımsınn
bizler yanındayız Allah ^ın izniyle herşeyin üstesindne geliriz..
aklına takılan ne varsa sorabilirsin canım
biribrimize destek için varız...

i
ayyy çok teşekkür ederim yaaa , gercekten hasretle bekliorum ben , bana bakip hayretle imrenmelerini,, duyacagim o mutluluguu, sen kactin kac kilo oldun canimm bende insaAllah senin gb oluruuum :-*

olursun sen yeter ki başla,BAŞLAMAK BAŞARMANIN YARISIDIR unutma.beni sormuşsun bende durumlar biraz karışık ve ağır...ben kasımda dukana başladım sıkıcı ve uğraştırıcıydı ama hakkını yemeyeyim 2,5 ayda 9 kilo verdim çok da güzel inceldim,görenler gerçek kiloma inanmıyordudedim ya sıkıldım katı bir diyet karataya geçtim,tabii benim duraklama dönemime denk geldi,üstüne birde tedavim için hap içti 2 ay kadar onun ödeminden kilo veremedim hep+ çıktım tabii yılmadım,şimdi 3 kg daha verdim 12 kg kaybettim devam bakalım halimden memnun olana kadarşu an 66 kiloyum boyum da 1,60

Son düzenleme:
canımsınn
bizler yanındayız Allah ^ın izniyle herşeyin üstesindne geliriz..
aklına takılan ne varsa sorabilirsin canım
biribrimize destek için varız...

çokk teşekkür ederiim bende artik zayifladikca sevinc naralarimi buradan atacam, cunku biliyorum ki ben burda sevindikce sizde mutlu olacaksinizz :-*

listeye girmek istiyorum...deguaya mesajla bildireceğim,menü paylaşımına başlayayım; sabah klasik karatay kahvaltısı ek olarak 8-9 kiraz,5-6 çilek,akşam etli mantar sote ve ayran...yeşil çay 1,5 kupa su 2 lt oldu devam...az önce 45 dak.yürüyebildimooh iyi geldi akşam vaktihepinize iyi akşamlar....

Merhaba arkadaşlar;

11.30 Limonlu ılık su.

SABAH (12.00):
2 tane yumurtadan domatesli peynirli omlet, salatalık, yeşillik, 2 parça ceviz, 1 fincan siyah çay

AKŞAM (18.00):
Zeytinyağlı kabak yemeği, ayran çorbası, salata.

Aralarda siyah çay & Türk kahvesi içtim. Suyum 2 lt kadar. İyileşemediğim için bugün de spor yapamadım. Bir-İki mil Leslie deneyeceğim biraz kendime gelirsem.

Bugün kaçamaksız bitecek gibi, insan başkalarını motive ederken kendi de tekrar motive oluyor ne güzel :)

merhabalar..
sabah : karatay kahvaltısı (yumurta peynir gün kurusu fıstık salatalık domates)
öğlen : karpuz
akşam: fırında kabak biber mantar domates ve yoqurt

suyu 2 litre içtim henüz 3 fincan bitki çayı
4 mil leslie ve 1 km yürüyüş

yine benn yarın ilk günüm olacak ben yarin saat 7 de kalkacam ve 1tane yumurta 5 tane zeytin biraz peynir yiyecem insaAllah, oglende arkadasim kebab yapacak ama sizce ben onu ekmeksiz yiyeyimmi yoksa yemeyimmi? aksamda sebze yemegii,, sizCe bu nasil eklemek veya duzeltmek iatediginz birsey var mi

evet biz kaplumbağa gibiyiz durakladık mı 1 aydan önce de tekrar harekete geçmiyoruz ama yılmıyoruz diyete ve spora devam ediyoruz

sabah karnını iyi doyur 2 yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşillik ye 1 çb çiğ kuruyemiş yeniyor biz arık o adar yiyemiyoruz ama sen yenisin ceviz fındık yerfıstığı yiyebilirsin yine doymazsan biraz yoğurt ye (sanırım bunlar seni çatlatır)sonuçta iyidoy
öğle yemeğini 4-5 saatten önce yeme kebabın yanına ekmek asla yeme salata ayran çok iyi olur akşam da ymeğinin yanına yine yoğurt salata ekleöğün araları en az 4 saat olacak bol su içilecek
hadi bakiym göreyim seni

bugün biraz geç kalktığım için 2 öğün yaptım
sabah
1.5 yumurta
maydanoz-soğan
1 kk peynir
5 zeytin
2 yk süzme yoğurt
2 yk yoğurda k tohumu ve susam
yarım portakal
1 avuç yerfıstığı

akşam
patlıcan kebabı
ayran

1 saat yürüyüş

2 lt su

Kebira aramıza hoş geldin canım. İnşallah verirsin fazlalıklarını verecenede inanıyorum ve inanıyoruz. Bu azimle 32 kg nedir ki :) Bu arada kahvaltı çok önemli öğün. Seni tüm gün tok tutacak öğün diyebilirim. Sabah kahvaltıda mutlaka 2 yumurta, 8-10 zeytin, domat, salatalık, yeşillik, roka tere ne varsa, maydanoz, 3-4 adet gün kurusu, ceviz yada badem 1 çay bardağı kadar. Yazdıklarım Çok duruyor normalde ama seni en az 5 saat tok tutar canım hatta 7... Gün kurusunu kahvaltıda unutma bağırsakları çalıştırır. Ayrıca bol su iç. Ben bunu farkettim kabızlığın düşmanı suuuuuuuuuuuuuu. :) Bence kebap ekmeksiz yiyebilirsin. yanında birde ayran ve salata..:) akşamı hafif tutarsın. Sana ve hepimize kg vermede başarılar :)

hoş bulduk canımmm gercekten bura olmasa ne yapardım bilmiyorum kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler ya ,, ben tam o hızırın yetişmesi gereken noktadaydımm , artık sanki herkes kilomu ima ediyor gb geliyordu,, sanki herkesin gözü benim üstümdeee, yada ben öyle zannediyorum ,, işte bu düşüncedeyken tamda geldi buldu beni bu sitee,, burda bnmle ilgilenen herkese cok tesekkur ederimm dun nasildim nasil umutsuzdum birde bugun bakin sanki vermis gb mutluyum vcunku inancim geldi hadi bakalim mutlu mutlu kilo verecegizz insaAllah ben hepimize inaniyorummm <3

arkadaşlar söylenecek herşeyi söylemişler canım sanada kahvaltıyla doping yapıp öğleni ekmeksiz pidesiz kebap ,salata ve ayranla geçirmek kalıyor..zaten öyle bir kahvaltıdan sonra kolay kolay acıkmazsın canım..bol şanslar şimdiden.

slm tekrar tşk ederim motivasyon için bakalım yarın kaç gösterecek tartı ahhh bilmezmiyim ne zordur ama inanın tek aç kalmadığım ve zorlanmadığım diyet karatay diyeti sadece meyve özlüyorum onada sabır dimi sizleri çok sevdim çok doğalsınız yarın erken kalkıp 3 öğun yapacağım inş vermem gereken kilo bmi ye göre çok olabilir ancak bir 5 kilo beni mutlu edecektir sonuçta manken kıvamında olmama gerek yok sanırım :)aynada baktığımda yüzüm gülsün yeter bmi göre 10 kilo vermeliyim o sınır üstelik

slm bugünki menüm geç kalktığım için iki öğün kahvaltı:saat 12 civarı 1 yumurta ile karışık omlet (sucuk peynir çeşitleri)zeytin 3 siyah 3 yeşil zeytin peynir omlet haricinde kibrit kutusu kadar tahminen küçükte olabilir domates salatalık 2 kuru kayısı 1 erik 4/1 armut 1 caybardağı t
tarçınlı süt yarım çay bardağı ceviz sonrasında gün içinde çay yeşil çay limonlu ılık su en az 5 6 bardak
akşam:bol sebzeli (domates biber soğan)et sote mercimekli yeşil salata cacık saat 18 civarı idi sonrası sekersiz türk kahvesi üzerine 1 saat yürüyüş sonrası birşey yemem çünki gayet tokum sadece yeşil çay ve cay su iyi akşamlar herkese

sabah sucuklu yumurta
maydanoz,5 badem

öğle 1 1 bardak ayran
1 kase patates salatası(bol yeşilikli)

akşam: 5 adet köfte
patlıcan yemeği 4 kaşık
yoğurt

40 dak yürüyüş
2.5 litre su

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…